Madame boudoir (chat)
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Madame boudoir (chat)
nećefrakcija wrote:jebote..uzmi nešto grickat..nemoj da te cimerka mora na krkeče nosit na ispumpavanjeprckov wrote:žestufrakcija wrote:prcko tareš li žestu il si na vinu ili pivu?
stao sam sad
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
jesi li raspalio sevdah koji?prckov wrote:nećefrakcija wrote:jebote..uzmi nešto grickat..nemoj da te cimerka mora na krkeče nosit na ispumpavanjeprckov wrote:žestufrakcija wrote:prcko tareš li žestu il si na vinu ili pivu?
stao sam sad
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
kic wrote:pa ti nalije jos jednu :^^
On ima cimericu koja ga snubi, nisi u toku, oni bi njega volila opiti vise nego ista
darla- Admin
2015-10-22
ja neću pričat o tim duboko kompromitirajućim epizodamakic wrote:pa ti nalije jos jednu :^^
2016-03-09
zasto se opire?darla wrote:kic wrote:pa ti nalije jos jednu :^^
On ima cimericu koja ga snubi, nisi u toku, oni bi njega volila opiti vise nego ista
samo ces ih zato natuknuti, kao svecenik u Bunuelovom filmu Fantom slobode :^^frakcija wrote:ja neću pričat o tim duboko kompromitirajućim epizodamakic wrote:pa ti nalije jos jednu :^^
imaš na stranici 26..to smo razrješilikic wrote:zasto se opire?darla wrote:kic wrote:pa ti nalije jos jednu :^^
2016-03-09
inače iggy popa je nico pojela za doručak..bowie ga je učio jesti, hodati...to je bilo na još ranijoj stranicikic wrote:a ok, necu zabadati..
2016-03-09
nisam, ne volim tofrakcija wrote:jesi li raspalio sevdah koji?prckov wrote:nećefrakcija wrote:jebote..uzmi nešto grickat..nemoj da te cimerka mora na krkeče nosit na ispumpavanjeprckov wrote:žestufrakcija wrote:prcko tareš li žestu il si na vinu ili pivu?
stao sam sad
2014-04-19
kic wrote:
zasto se opire?
A kaze da mu nije napeta
darla- Admin
2015-10-22
koja bi ti pjesma sad dušu nahranila?prckov wrote:nisam, ne volim tofrakcija wrote:jesi li raspalio sevdah koji?prckov wrote:nećefrakcija wrote:jebote..uzmi nešto grickat..nemoj da te cimerka mora na krkeče nosit na ispumpavanjeprckov wrote:
žestu
stao sam sad
2016-03-09
pa bas alkohol ce dodati na, napetoci :^^darla wrote:kic wrote:
zasto se opire?
A kaze da mu nije napeta
i labavi ume da zabavi.kic wrote:pa bas alkohol ce dodati na, napetoci :^^darla wrote:kic wrote:
zasto se opire?
A kaze da mu nije napeta
2016-03-09
sa oflajn, sad onlajn..prckooo ,jesil živ?
ajde pođi lipo nanat
ajde pođi lipo nanat
2016-03-09
moram ja ić
f sutra sećujemo
f sutra sećujemo
2014-04-19
frakcija wrote:inače iggy popa je nico pojela za doručak..bowie ga je učio jesti, hodati...to je bilo na još ranijoj stranicikic wrote:a ok, necu zabadati..
ok sad ću potražit, prije 25 jel..
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Page 41 of 50