Madame boudoir (chat)
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Madame boudoir (chat)
Znam,kombiniram...link-prijatelji ;)frakcija wrote:nije to ta..provedimo vikend zajedno je ovamaggie13 wrote:A,sta da radIm,kad odu prijatelji moji....frakcija wrote:provedimo vikend zajedno..azramaggie13 wrote:Izkoje su pjesme oni stihovi,frakcija? Remind me,pls
ok ludo
..moram da te pitam, što te veže za prijatelja mog?..
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
propio se..nije prošlo mnogoprckov wrote:a ja vidim duplofrakcija wrote:tipkam bez jedne rukeprckov wrote:tipkaaaaj ljubaviiiiifrakcija wrote:prckoooo gledaj me kako tipkam.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
frakcija wrote:šaalila sam se.
Sad tek vidim da si dodala Tre-a
darla- Admin
2015-10-22
I ti si u ovoj pjesmi otisao ;Dveber wrote:dođem jamaggie13 wrote:A,sta da radIm,kad odu prijatelji moji....frakcija wrote:provedimo vikend zajedno..azramaggie13 wrote:Izkoje su pjesme oni stihovi,frakcija? Remind me,pls
ok ludo
2014-04-12
frakcija wrote:
propio se..nije prošlo mnogo
...dusu svoju djavolu je prodo, znali su ga svi birtasi, trazio je spas u casi, ali nije mogo da ga nadje...
darla- Admin
2015-10-22
maggie13 wrote:I ti si u ovoj pjesmi otisao ;Dveber wrote:dođem jamaggie13 wrote:A,sta da radIm,kad odu prijatelji moji....frakcija wrote:provedimo vikend zajedno..azramaggie13 wrote:Izkoje su pjesme oni stihovi,frakcija? Remind me,pls
ok ludo
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
još koji stih i odo ja svetom petru...mladdarla wrote:frakcija wrote:
propio se..nije prošlo mnogo
...dusu svoju djavolu je prodo, znali su ga svi birtasi, trazio je spas u casi, ali nije mogo da ga nadje...
2014-04-19
vektori su ponekad čudni.maggie13 wrote:I ti si u ovoj pjesmi otisao ;Dveber wrote:dođem jamaggie13 wrote:A,sta da radIm,kad odu prijatelji moji....frakcija wrote:provedimo vikend zajedno..azramaggie13 wrote:Izkoje su pjesme oni stihovi,frakcija? Remind me,pls
ok ludo
ja tek dolazim.
2014-12-30
prckov wrote:
još koji stih i odo ja svetom petru...mlad
mald je kazu bio i kad je umro, sred birtije od srcane kapi, klonoula mu samo glava, ko da drema ko da spava i jos pamte sto je zadnje reko ...
darla- Admin
2015-10-22
Pusti mateMatiku,ovdje se oPoeziji radi..8-)veber wrote:vektori su ponekad čudni.maggie13 wrote:I ti si u ovoj pjesmi otisao ;Dveber wrote:dođem jamaggie13 wrote:A,sta da radIm,kad odu prijatelji moji....frakcija wrote:
provedimo vikend zajedno..azra
ok ludo
ja tek dolazim.
2014-04-12
ručak?maggie13 wrote:Pusti mateMatiku,ovdje se oPoeziji radi..8-)veber wrote:vektori su ponekad čudni.maggie13 wrote:I ti si u ovoj pjesmi otisao ;Dveber wrote:dođem jamaggie13 wrote:
A,sta da radIm,kad odu prijatelji moji....
ja tek dolazim.
2014-12-30
veber-
2014-12-30
frakcija wrote:propio se..nije prošlo mnogoprckov wrote:a ja vidim duplofrakcija wrote:tipkam bez jedne rukeprckov wrote:tipkaaaaj ljubaviiiiifrakcija wrote:prckoooo gledaj me kako tipkam.
2014-04-19
enodarla wrote:prckov wrote:
još koji stih i odo ja svetom petru...mlad
mald je kazu bio i kad je umro, sred birtije od srcane kapi, klonoula mu samo glava, ko da drema ko da spava i jos pamte sto je zadnje reko ...
2014-04-19
štulić vreba na jubitu ko konan librarian..i miče sve, al moš nać kod njega nešto..on je PETROVICPETARmaggie13 wrote:Znam,kombiniram...link-prijatelji ;)frakcija wrote:nije to ta..provedimo vikend zajedno je ovamaggie13 wrote:A,sta da radIm,kad odu prijatelji moji....frakcija wrote:provedimo vikend zajedno..azramaggie13 wrote:Izkoje su pjesme oni stihovi,frakcija? Remind me,pls
ok ludo
2016-03-09
prckov wrote:
eno
A znas zasto? Jer nije izabrao onu koji voli, nego se ozenio iz koristi, prema tome ti nemas sto brinuti
darla- Admin
2015-10-22
prcko tareš li žestu il si na vinu ili pivu?
i jel na prazan stomak?
i jel na prazan stomak?
2016-03-09
žestufrakcija wrote:prcko tareš li žestu il si na vinu ili pivu?
stao sam sad
2014-04-19
jebote..uzmi nešto grickat..nemoj da te cimerka mora na krkeče nosit na ispumpavanjeprckov wrote:žestufrakcija wrote:prcko tareš li žestu il si na vinu ili pivu?
stao sam sad
2016-03-09
ja uvjek volim pa di pukne puknedarla wrote:prckov wrote:
eno
A znas zasto? Jer nije izabrao onu koji voli, nego se ozenio iz koristi, prema tome ti nemas sto brinuti
2014-04-19
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Page 40 of 50