Madame boudoir (chat)
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Madame boudoir (chat)
maggie13 wrote:Kakav bio,da bio, ubit ce ga prci ;D
Jel friz novi?
Guest- Guest
obicno sam na ravno,sad sam trazila volumen,da mi traje bar do ponedjeljka...;)Noor wrote:maggie13 wrote:Kakav bio,da bio, ubit ce ga prci ;D
Jel friz novi?
2014-04-12
kome to? crvenom?maggie13 wrote:Kakav bio,da bio, ubit ce ga prci ;D
2014-12-30
stanji to, prevruce je za volumenmaggie13 wrote:obicno sam na ravno,sad sam trazila volumen,da mi traje bar do ponedjeljka...;)Noor wrote:maggie13 wrote:Kakav bio,da bio, ubit ce ga prci ;D
Jel friz novi?
dijagram-
2015-08-09
?dijagram wrote:stanji to, prevruce je za volumenmaggie13 wrote:obicno sam na ravno,sad sam trazila volumen,da mi traje bar do ponedjeljka...;)Noor wrote:maggie13 wrote:Kakav bio,da bio, ubit ce ga prci ;D
Jel friz novi?
2014-12-30
Ja cu u ponedjeljak..vikendom sam u bazenu, a nema šanse da ne močim.maggie13 wrote:obicno sam na ravno,sad sam trazila volumen,da mi traje bar do ponedjeljka...;)Noor wrote:maggie13 wrote:Kakav bio,da bio, ubit ce ga prci ;D
Jel friz novi?
Jutros sam na noktima spavala...ajme..pitala me sto radim nocu kad u 8 ujutro ne znam za sebe ;D
Last edited by Noor on 30/7/2016, 21:03; edited 1 time in total
Guest- Guest
tebe...ne bari crveni frakciju ;Pveber wrote:kome to? crvenom?maggie13 wrote:Kakav bio,da bio, ubit ce ga prci ;D
2014-04-12
oce debelu plocu , a dosta joj tankaveber wrote:?dijagram wrote:stanji to, prevruce je za volumenmaggie13 wrote:obicno sam na ravno,sad sam trazila volumen,da mi traje bar do ponedjeljka...;)Noor wrote:maggie13 wrote:Kakav bio,da bio, ubit ce ga prci ;D
Jel friz novi?
dijagram-
2015-08-09
ma nije...pustim je samo navecer ;)dijagram wrote:stanji to, prevruce je za volumenmaggie13 wrote:obicno sam na ravno,sad sam trazila volumen,da mi traje bar do ponedjeljka...;)Noor wrote:maggie13 wrote:Kakav bio,da bio, ubit ce ga prci ;D
Jel friz novi?
2014-04-12
budi solidarna i izađi sa mnom na večeru...maggie13 wrote:tebe...ne bari crveni frakciju ;Pveber wrote:kome to? crvenom?maggie13 wrote:Kakav bio,da bio, ubit ce ga prci ;D
2014-12-30
hahahaha ;DNoor wrote:Ja cu u ponedjeljak..vikendom sam u bazenu, a nema šanse da ne noćim.maggie13 wrote:obicno sam na ravno,sad sam trazila volumen,da mi traje bar do ponedjeljka...;)Noor wrote:maggie13 wrote:Kakav bio,da bio, ubit ce ga prci ;D
Jel friz novi?
Jutros sam na noktima spavala...ajme..pitala me sto radim nocu kad u 8 ujutro ne znam za sebe ;D
2014-04-12
samo se izlazi, uljepsava, provodi, samo ja camim i nitko me necemaggie13 wrote:ma nije...pustim je samo navecer ;)dijagram wrote:stanji to, prevruce je za volumenmaggie13 wrote:obicno sam na ravno,sad sam trazila volumen,da mi traje bar do ponedjeljka...;)Noor wrote:maggie13 wrote:Kakav bio,da bio, ubit ce ga prci ;D
Jel friz novi?
smrc
dijagram-
2015-08-09
zajedno cemo, izaciNoor wrote:Pa ajd i ti, tko je vidio samo doma bit :)
il ostat doma jos bolje
dijagram-
2015-08-09
Evo...opet doma, to je za starce...ne za mene ;Pdijagram wrote:zajedno cemo, izaciNoor wrote:Pa ajd i ti, tko je vidio samo doma bit :)
il ostat doma jos bolje
Guest- Guest
najbolje zajedno odmorit u krevetu:)Noor wrote:Evo...opet doma, to je za starce...ne za mene ;Pdijagram wrote:zajedno cemo, izaciNoor wrote:Pa ajd i ti, tko je vidio samo doma bit :)
il ostat doma jos bolje
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:najbolje zajedno odmorit u krevetu:)Noor wrote:Evo...opet doma, to je za starce...ne za mene ;Pdijagram wrote:zajedno cemo, izaciNoor wrote:Pa ajd i ti, tko je vidio samo doma bit :)
il ostat doma jos bolje
Dosadno
Guest- Guest
nije ako si mastovitaNoor wrote:dijagram wrote:najbolje zajedno odmorit u krevetu:)Noor wrote:Evo...opet doma, to je za starce...ne za mene ;Pdijagram wrote:zajedno cemo, izaciNoor wrote:Pa ajd i ti, tko je vidio samo doma bit :)
il ostat doma jos bolje
Dosadno
dijagram-
2015-08-09
To jesam...vec smišljam sto cu obuci u ponedjeljak na posao..dijagram wrote:nije ako si mastovitaNoor wrote:dijagram wrote:najbolje zajedno odmorit u krevetu:)Noor wrote:Evo...opet doma, to je za starce...ne za mene ;Pdijagram wrote:
zajedno cemo, izaci
il ostat doma jos bolje
Dosadno
Guest- Guest
e to je vec dosadno:)Noor wrote:To jesam...vec smišljam sto cu obuci u ponedjeljak na posao..dijagram wrote:nije ako si mastovitaNoor wrote:dijagram wrote:najbolje zajedno odmorit u krevetu:)Noor wrote:
Evo...opet doma, to je za starce...ne za mene ;P
Dosadno
mala pomoc, kratku aljinicu
dijagram-
2015-08-09
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Page 21 of 50