Madame boudoir (chat)
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Madame boudoir (chat)
on ima konfliktne emocije, zbunjen je..vjeruje da se može obraniti jedino sirovom snagomcrvenkasti wrote:frakcija wrote:gdje ćete se šajbat u tim godinama?crvenkasti wrote:Ja, Stipe, Damir i Šojka smo jučer popodne 3 i pol sata sjedili u Kakaduu i čekali da dođe veber i plati nam piće. I? Kurac.
Sad se hoće tuć ispred ambulante. Sve napravio samo da ne plati oiće.
polomit ćete sami sebe
Otkud mu uopće ideja da bih se ja tukao? Iz menu izbija samo ljubav.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Vidi ekipe, a veber dosao sam ko serif.crvenkasti wrote:Ja, Stipe, Damir i Šojka smo jučer popodne 3 i pol sata sjedili u Kakaduu i čekali da dođe veber i plati nam piće. I? Kurac.
Sad se hoće tuć ispred ambulante. Sve bi napravio samo da ne plati piće.
1-0 za vebera
dijagram-
2015-08-09
A još Hrvat. Ja bih ga izljubio kad bih ga vidio. Pogotovo ako svima plati piće.
crvenkasti-
2014-04-17
hehe.. biće i tebi žena čita forumdijagram wrote:ti bi kapitalcafrakcija wrote:sumnjam da bi u tako tijesnom prostoru mogao obitavati kapitalac.dijagram wrote:izmedju redaka nema nistafrakcija wrote:alegorije?dijagram wrote:
haha, ja i moda, nidje veze
sve su to alegorije i kojesta
možda ja ne sondiram dovoljno duboko između redaka
al fakat niš nemrem napipat..
probaj izmedju samih slova
mogla si odmah reci a ne,..izokola:)
pa ne smiješ izložiti svoj najjači adut?
2016-03-09
tako ga samo još gore sluđuješ..crvenkasti wrote:A još Hrvat. Ja bih ga izljubio kad bih ga vidio. Pogotovo ako svima plati piće.
mijenjaj taktiku ako ti je uistinu stalo do njega..do vas.
2016-03-09
uh, sad si me iznenadilafrakcija wrote:hehe.. biće i tebi žena čita forumdijagram wrote:ti bi kapitalcafrakcija wrote:sumnjam da bi u tako tijesnom prostoru mogao obitavati kapitalac.dijagram wrote:izmedju redaka nema nistafrakcija wrote:
alegorije?
možda ja ne sondiram dovoljno duboko između redaka
al fakat niš nemrem napipat..
jasno je ko dan da ne cita
to je barem lako zakljuciti
dijagram-
2015-08-09
zato jer ti djeluje prazan..nenadahnut..godinama si se napajao iz vrela njegovog nektara..crvenkasti wrote:zvao sam ja i marcelusa, neće.
sad ništa kad si posto đanki..
apstiniraj malo od njega..pusti nek se presahli izvori, mrijestilišta..spontano sami obnove..
šeći
meditiraj
piši pjesme
2016-03-09
hm..mensi baš nekako suzdržan ko da i ona malo tipka iz tvoga krila..dijagram wrote:uh, sad si me iznenadilafrakcija wrote:hehe.. biće i tebi žena čita forumdijagram wrote:ti bi kapitalcafrakcija wrote:sumnjam da bi u tako tijesnom prostoru mogao obitavati kapitalac.dijagram wrote:
izmedju redaka nema nista
tvoreći hermafroditnu virtualnu kreaturu.
2016-03-09
jasta sam, bas onako,...suzdrzan:)frakcija wrote:hm..mensi baš nekako suzdržan ko da i ona malo tipka iz tvoga krila..dijagram wrote:uh, sad si me iznenadilafrakcija wrote:hehe.. biće i tebi žena čita forumdijagram wrote:ti bi kapitalcafrakcija wrote:
sumnjam da bi u tako tijesnom prostoru mogao obitavati kapitalac.
dijagram-
2015-08-09
možda moje nosnice ne razaznaju fine nijanse tvog mošusa..možda sam pre sirova..dijagram wrote:jasta sam, bas onako,...suzdrzan:)frakcija wrote:hm..mensi baš nekako suzdržan ko da i ona malo tipka iz tvoga krila..dijagram wrote:uh, sad si me iznenadilafrakcija wrote:hehe.. biće i tebi žena čita forumdijagram wrote:
ti bi kapitalca
2016-03-09
frakcija wrote:zato jer ti djeluje prazan..nenadahnut..godinama si se napajao iz vrela njegovog nektara..crvenkasti wrote:zvao sam ja i marcelusa, neće.
apstiniraj malo od njega..pusti nek se presahli izvori, mrijestilišta..spontano sami obnove..
šeći
meditiraj
piši pjesme
On mi je godinama bio uzor. Htio sam postati poput njega.
Nisam znao. To je užas.
Ali jebiga sad...
crvenkasti-
2014-04-17
daj odgrabi, ljeto je, vrucine, nema tu nista finofrakcija wrote:možda moje nosnice ne razaznaju fine nijanse tvog mošusa..možda sam pre sirova..dijagram wrote:jasta sam, bas onako,...suzdrzan:)frakcija wrote:hm..mensi baš nekako suzdržan ko da i ona malo tipka iz tvoga krila..dijagram wrote:uh, sad si me iznenadilafrakcija wrote:
hehe.. biće i tebi žena čita forum
dijagram-
2015-08-09
frakcija wrote:zato jer ti djeluje prazan..nenadahnut..godinama si se napajao iz vrela njegovog nektara..crvenkasti wrote:zvao sam ja i marcelusa, neće.
šeći
meditiraj
piši pjesme
2014-04-19
ajde sigurno je ostavilo bar nekih tragova..barem u stajlingu, frizuri..sigurno u zrcalu već vješto oponašaš njegov osmijeh što ti dušu gali.crvenkasti wrote:frakcija wrote:zato jer ti djeluje prazan..nenadahnut..godinama si se napajao iz vrela njegovog nektara..crvenkasti wrote:zvao sam ja i marcelusa, neće.
šeći
meditiraj
piši pjesme
On mi je godinama bio uzor. Htio sam postati poput njega.
Nisam znao. To je užas.
Ali jebiga sad...
2016-03-09
..dijagram wrote:
daj odgrabi, ljeto je, vrucine, nema tu nista fino
so..
tell me more..
2016-03-09
Znamo..prema rodu,a manje prema domovini :Dcrvenkasti wrote:frakcija wrote:gdje ćete se šajbat u tim godinama?crvenkasti wrote:Ja, Stipe, Damir i Šojka smo jučer popodne 3 i pol sata sjedili u Kakaduu i čekali da dođe veber i plati nam piće. I? Kurac.
Sad se hoće tuć ispred ambulante. Sve napravio samo da ne plati oiće.
polomit ćete sami sebe
Otkud mu uopće ideja da bih se ja tukao? Iz menu izbija samo ljubav.
2014-04-12
Kakva čežnja...kod njega non stop rasprodaja :Dfrakcija wrote:mislim da voli vjerovati kako je on objekt prešućene čežnje.Noor wrote:Ne voliš popiti..ne voliš pojesti..sta voliš jebate?!
Guest- Guest
prestani mlatit muškardine svi će utećfrakcija wrote:..dijagram wrote:
so..
tell me more..
2014-04-19
Vidi kako zna kad hoće ..hahaprckov wrote:najljepša si na svijetufrakcija wrote:wiiiiiojaurgh mgrhm. ,.++642☼⏎⌘☽‑–prckov wrote:odi timeni ljubavi nedam ja tebe nikomfrakcija wrote:reci mu prci, da nisam tu da bi on pasao očiprckov wrote:
pa nemoj gledat
ovo je svojevrstan hijab
samo se srcem dobro vidi
jelde prci?
Guest- Guest
;Dprckov wrote:prestani mlatit muškardine svi će utećfrakcija wrote:..dijagram wrote:
so..
tell me more..
2014-04-12
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Page 33 of 50