Madame boudoir (chat)
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Madame boudoir (chat)
reci mu prci, da nisam tu da bi on pasao očiprckov wrote:pa nemoj gledatdijagram wrote:frake mijenjaj avatar ne moze se gledati u ovo
ovo je svojevrstan hijab
samo se srcem dobro vidi
jelde prci?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
mislim da voli vjerovati kako je on objekt prešućene čežnje.Noor wrote:Ne voliš popiti..ne voliš pojesti..sta voliš jebate?!
2016-03-09
odi timeni ljubavi nedam ja tebe nikomfrakcija wrote:reci mu prci, da nisam tu da bi on pasao očiprckov wrote:pa nemoj gledatdijagram wrote:frake mijenjaj avatar ne moze se gledati u ovo
ovo je svojevrstan hijab
samo se srcem dobro vidi
jelde prci?
2014-04-19
u nista:)frakcija wrote:mislim da voli vjerovati kako je on objekt prešućene čežnje.Noor wrote:Ne voliš popiti..ne voliš pojesti..sta voliš jebate?!
dijagram-
2015-08-09
wiiiiiojaurgh mgrhm. ,.++642☼⏎⌘☽‑–prckov wrote:odi timeni ljubavi nedam ja tebe nikomfrakcija wrote:reci mu prci, da nisam tu da bi on pasao očiprckov wrote:pa nemoj gledatdijagram wrote:frake mijenjaj avatar ne moze se gledati u ovo
ovo je svojevrstan hijab
samo se srcem dobro vidi
jelde prci?
2016-03-09
najljepša si na svijetufrakcija wrote:wiiiiiojaurgh mgrhm. ,.++642☼⏎⌘☽‑–prckov wrote:odi timeni ljubavi nedam ja tebe nikomfrakcija wrote:reci mu prci, da nisam tu da bi on pasao očiprckov wrote:pa nemoj gledatdijagram wrote:frake mijenjaj avatar ne moze se gledati u ovo
ovo je svojevrstan hijab
samo se srcem dobro vidi
jelde prci?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
zar?dijagram wrote:u nista:)frakcija wrote:mislim da voli vjerovati kako je on objekt prešućene čežnje.Noor wrote:Ne voliš popiti..ne voliš pojesti..sta voliš jebate?!
2016-03-09
ahafrakcija wrote:zar?dijagram wrote:u nista:)frakcija wrote:mislim da voli vjerovati kako je on objekt prešućene čežnje.Noor wrote:Ne voliš popiti..ne voliš pojesti..sta voliš jebate?!
dijagram-
2015-08-09
a često i modno savjetuješ žene po forumu..dijagram wrote:ahafrakcija wrote:zar?dijagram wrote:u nista:)frakcija wrote:mislim da voli vjerovati kako je on objekt prešućene čežnje.Noor wrote:Ne voliš popiti..ne voliš pojesti..sta voliš jebate?!
hm..
?
2016-03-09
haha, ja i moda, nidje vezefrakcija wrote:a često i modno savjetuješ žene po forumu..dijagram wrote:ahafrakcija wrote:zar?dijagram wrote:u nista:)frakcija wrote:
mislim da voli vjerovati kako je on objekt prešućene čežnje.
hm..
?
sve su to alegorije i kojesta
dijagram-
2015-08-09
alegorije?dijagram wrote:haha, ja i moda, nidje vezefrakcija wrote:a često i modno savjetuješ žene po forumu..dijagram wrote:ahafrakcija wrote:zar?dijagram wrote:
u nista:)
hm..
?
možda ja ne sondiram dovoljno duboko između redaka
al fakat niš nemrem napipat..
2016-03-09
izmedju redaka nema nistafrakcija wrote:alegorije?dijagram wrote:haha, ja i moda, nidje vezefrakcija wrote:a često i modno savjetuješ žene po forumu..dijagram wrote:ahafrakcija wrote:
zar?
hm..
?
probaj izmedju samih slova
dijagram-
2015-08-09
Ja, Stipe, Damir i Šojka smo jučer popodne 3 i pol sata sjedili u Kakaduu i čekali da dođe veber i plati nam piće. I? Kurac.
Sad se hoće tuć ispred ambulante. Sve bi napravio samo da ne plati piće.
Sad se hoće tuć ispred ambulante. Sve bi napravio samo da ne plati piće.
Last edited by crvenkasti on 31/7/2016, 10:30; edited 2 times in total (Reason for editing : 33)
crvenkasti-
2014-04-17
sumnjam da bi u tako tijesnom prostoru mogao obitavati kapitalac.dijagram wrote:izmedju redaka nema nistafrakcija wrote:alegorije?dijagram wrote:haha, ja i moda, nidje vezefrakcija wrote:a često i modno savjetuješ žene po forumu..dijagram wrote:
aha
hm..
?
2016-03-09
gdje ćete se šajbat u tim godinama?crvenkasti wrote:Ja, Stipe, Damir i Šojka smo jučer popodne 3 i pol sata sjedili u Kakaduu i čekali da dođe veber i plati nam piće. I? Kurac.
Sad se hoće tuć ispred ambulante. Sve napravio samo da ne plati oiće.
polomit ćete sami sebe
2016-03-09
frakcija wrote:gdje ćete se šajbat u tim godinama?crvenkasti wrote:Ja, Stipe, Damir i Šojka smo jučer popodne 3 i pol sata sjedili u Kakaduu i čekali da dođe veber i plati nam piće. I? Kurac.
polomit ćete sami sebe
Otkud mu uopće ideja da bih se ja tukao? Iz menu izbija samo ljubav.
crvenkasti-
2014-04-17
ti bi kapitalcafrakcija wrote:sumnjam da bi u tako tijesnom prostoru mogao obitavati kapitalac.dijagram wrote:izmedju redaka nema nistafrakcija wrote:alegorije?dijagram wrote:haha, ja i moda, nidje vezefrakcija wrote:
a često i modno savjetuješ žene po forumu..
hm..
?
mogla si odmah reci a ne,..izokola:)
dijagram-
2015-08-09
on ima konfliktne emocije, zbunjen je..vjeruje da se može obraniti jedino sirovom snagomcrvenkasti wrote:frakcija wrote:gdje ćete se šajbat u tim godinama?crvenkasti wrote:Ja, Stipe, Damir i Šojka smo jučer popodne 3 i pol sata sjedili u Kakaduu i čekali da dođe veber i plati nam piće. I? Kurac.
polomit ćete sami sebe
Otkud mu uopće ideja da bih se ja tukao? Iz menu izbija samo ljubav.
2016-03-09
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Page 32 of 50