Madame boudoir (chat)
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Madame boudoir (chat)
nisi nisi...fino si ti to skockalaNoor wrote:prckov wrote:ohohohoho...norka norka..Noor wrote:Lako za cmakanje...trebas joj i pričat...ponekad nježno i romanticno, ponekad sexy prljavo..da joj se srce popne u vrat...a kroz slabine sijevne munja...tako se to radiprckov wrote:pa uvjek ja nju cmakam i čuvamNoor wrote:
Vidi kako zna kad hoće ..haha
Dobro...previse pričam :D
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
:wow: ..samo se vi nastavite fino konzultirati..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
prckov wrote:nisi nisi...fino si ti to skockalaNoor wrote:prckov wrote:ohohohoho...norka norka..Noor wrote:Lako za cmakanje...trebas joj i pričat...ponekad nježno i romanticno, ponekad sexy prljavo..da joj se srce popne u vrat...a kroz slabine sijevne munja...tako se to radiprckov wrote:
pa uvjek ja nju cmakam i čuvam
Ubice me
Guest- Guest
vidiš da zna, moram učitfrakcija wrote: :wow: ..samo se vi nastavite fino konzultirati..
zahrđo sam
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
frakcija wrote: :wow: ..samo se vi nastavite fino konzultirati..
Sta fali
Guest- Guest
Noor wrote:prckov wrote:nisi nisi...fino si ti to skockalaNoor wrote:prckov wrote:ohohohoho...norka norka..Noor wrote:
Lako za cmakanje...trebas joj i pričat...ponekad nježno i romanticno, ponekad sexy prljavo..da joj se srce popne u vrat...a kroz slabine sijevne munja...tako se to radi
Ubice me
2016-03-09
Jesi i danas u onim vrucim bijelim kratkim hlacicama?Noor wrote:Ajde ...nes se bunit
dijagram-
2015-08-09
ovoje tupavi osmjeh kad ne znam šta da kažem
2014-04-19
dijagram wrote:Jesi i danas u onim vrucim bijelim kratkim hlacicama?Noor wrote:Ajde ...nes se bunit
Malo ti se pobrkalo nešto...vrucine su..da
Nemam ja takve :P
Guest- Guest
oli nisu bijele, slab sam s bojama:)Noor wrote:dijagram wrote:Jesi i danas u onim vrucim bijelim kratkim hlacicama?Noor wrote:Ajde ...nes se bunit
dijagram-
2015-08-09
Ne nosim to uopće...neka druga je u pitanjudijagram wrote:oli nisu bijele, slab sam s bojama:)Noor wrote:dijagram wrote:Jesi i danas u onim vrucim bijelim kratkim hlacicama?Noor wrote:Ajde ...nes se bunit
Guest- Guest
Uh, uh, nadam se da nije od starosti, sto mi se to dogadja:)Noor wrote:Ne nosim to uopće...neka druga je u pitanjudijagram wrote:oli nisu bijele, slab sam s bojama:)Noor wrote:dijagram wrote:Jesi i danas u onim vrucim bijelim kratkim hlacicama?Noor wrote:Ajde ...nes se bunit
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Uh, uh, nadam se da nije od starosti, sto mi se to dogadja:)Noor wrote:Ne nosim to uopće...neka druga je u pitanjudijagram wrote:oli nisu bijele, slab sam s bojama:)Noor wrote:dijagram wrote:
Jesi i danas u onim vrucim bijelim kratkim hlacicama?
Prebukirao si se...uspori
Guest- Guest
Pa cekaj, jesmo zajedno radili redukciju momenta na lezaju ili,...je to bila zena od crvenkastog? :)Noor wrote:dijagram wrote:Uh, uh, nadam se da nije od starosti, sto mi se to dogadja:)Noor wrote:Ne nosim to uopće...neka druga je u pitanjudijagram wrote:oli nisu bijele, slab sam s bojama:)Noor wrote:
dijagram-
2015-08-09
Bice bila crvenkasta u bijelim hlačicama :)dijagram wrote:Pa cekaj, jesmo zajedno radili redukciju momenta na lezaju ili,...je to bila zena od crvenkastog? :)Noor wrote:dijagram wrote:Uh, uh, nadam se da nije od starosti, sto mi se to dogadja:)Noor wrote:Ne nosim to uopće...neka druga je u pitanjudijagram wrote:
oli nisu bijele, slab sam s bojama:)
Guest- Guest
Ako sto i sazna, tu je veber da me braniNoor wrote:Bice bila crvenkasta u bijelim hlačicama :)dijagram wrote:Pa cekaj, jesmo zajedno radili redukciju momenta na lezaju ili,...je to bila zena od crvenkastog? :)Noor wrote:dijagram wrote:Uh, uh, nadam se da nije od starosti, sto mi se to dogadja:)Noor wrote:
Ne nosim to uopće...neka druga je u pitanju
dijagram-
2015-08-09
Je..al kad te megi dohvati..kukulele :)dijagram wrote:Ako sto i sazna, tu je veber da me braniNoor wrote:Bice bila crvenkasta u bijelim hlačicama :)dijagram wrote:Pa cekaj, jesmo zajedno radili redukciju momenta na lezaju ili,...je to bila zena od crvenkastog? :)Noor wrote:dijagram wrote:
Uh, uh, nadam se da nije od starosti, sto mi se to dogadja:)
Guest- Guest
nema tu ni mesa, ni soka ko kod trea...Noor wrote:Je..al kad te megi dohvati..kukulele :)dijagram wrote:Ako sto i sazna, tu je veber da me braniNoor wrote:Bice bila crvenkasta u bijelim hlačicama :)dijagram wrote:Pa cekaj, jesmo zajedno radili redukciju momenta na lezaju ili,...je to bila zena od crvenkastog? :)Noor wrote:
2016-03-09
Nece, nasa ljubav je iznad takvih trivijalnostiNoor wrote:Je..al kad te megi dohvati..kukulele :)dijagram wrote:Ako sto i sazna, tu je veber da me braniNoor wrote:Bice bila crvenkasta u bijelim hlačicama :)dijagram wrote:Pa cekaj, jesmo zajedno radili redukciju momenta na lezaju ili,...je to bila zena od crvenkastog? :)Noor wrote:
dijagram-
2015-08-09
Jedan je Trefrakcija wrote:nema tu ni mesa, ni soka ko kod trea...Noor wrote:Je..al kad te megi dohvati..kukulele :)dijagram wrote:Ako sto i sazna, tu je veber da me braniNoor wrote:Bice bila crvenkasta u bijelim hlačicama :)dijagram wrote:
Pa cekaj, jesmo zajedno radili redukciju momenta na lezaju ili,...je to bila zena od crvenkastog? :)
Guest- Guest
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Page 35 of 50