Ispričavamo se....
Page 16 of 24
Page 16 of 24 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 24
Re: Ispričavamo se....
Regoč wrote:Kaže Crvenkasti i da je Hrvat pa tko ga doživljava ozbiljno?
Pa trebali bi svi oni koji Hasančeta takvim doživljuju, čist da budu konzistentni.
Guest- Guest
Eva wrote:Regoč wrote:Kojih romanah, iz ustijuh dide i bake!Eva wrote:Regoč wrote:Ćuprija, rakija, kajsija?Eva wrote:
Ma mi smo stari znanci, davno smo mi s njemački prestali. On želi popravit svoj hrvatski a ja vježbam turski da ne ishlapi tih 50 riječi koje znam.
Evet, pekmez, Beč, zumbul, jok, bujrum, čakšire, kapija, pendžer i ostali turcizmi iz Andrićevih romana. Igudželar
Moje obje bake nisu upotrijebljavale turcizme, nego germanizme, vanjkuš, štaubcuker, miščafl, flajšmašina, partviš, aufinger, nahtkastl, badecimer, itd, itd.
moja jedna baka isto germanizme, a druga turcizme
Guest- Guest
dzango wrote:Sa istoriskog aspekta, taj Sulejman ti je silovao babu. Sa ljubavnog aspekta to je turska limunada zamotana u govna. Ne razumem ni sa jednog.Noor wrote:dzango wrote:Taj Sulejman je bio neviđeni zlotvor na ovim prostorima. Ubijao je silovao šta je stigaoNoor wrote:Stanojko wrote:
Pa da gledate to djubre? To moja keva gleda pobogu... :(
ma koje djubre...djubre je ona indijska...neka nevjesta...tamo radnja ide sporije nego li raste trava...jedan telefonski razgovor se proteže u 3 epizode
A danas gledaju seriju o njemu? Pa jebote.
pa šta? gledaj to s povijesnog aspekta...možeš i kao s aspekta jedne ljubavne priče, koja je odrazila na povijest...
meni zanimljivo s oba
Onda joj je Hurem čukunbaka.
Guest- Guest
Ti gledala ljubavnu seriju o Slobodanu Veličanstvenom? Ja o Tuđmanu Krivoustom ne bi u svakom slučaju.kaja_333 wrote:Ko Slobo skoro.dzango wrote:Taj Sulejman je bio neviđeni zlotvor na ovim prostorima. Ubijao je silovao šta je stigaoNoor wrote:Stanojko wrote:Pa da gledate to djubre? To moja keva gleda pobogu... :(Noor wrote:
što?
ma koje djubre...djubre je ona indijska...neka nevjesta...tamo radnja ide sporije nego li raste trava...jedan telefonski razgovor se proteže u 3 epizode
Neće. Ni ćerka mi ne gleda Sulejmana. Kod nas se zna red.Regoč wrote:Da, ironično, tako će ti praunuka uživati u sapunici o Paveliću.dzango wrote:Taj Sulejman je bio neviđeni zlotvor na ovim prostorima. Ubijao je silovao šta je stigaoNoor wrote:Stanojko wrote:Pa da gledate to djubre? To moja keva gleda pobogu... :(Noor wrote:
što?
dzango wrote:Sa istoriskog aspekta, taj Sulejman ti je silovao babu. Sa ljubavnog aspekta to je turska limunada zamotana u govna. Ne razumem ni sa jednog.Noor wrote:dzango wrote:Taj Sulejman je bio neviđeni zlotvor na ovim prostorima. Ubijao je silovao šta je stigaoNoor wrote:Stanojko wrote:
Pa da gledate to djubre? To moja keva gleda pobogu... :(
pa šta? gledaj to s povijesnog aspekta...možeš i kao s aspekta jedne ljubavne priče, koja je odrazila na povijest...
meni zanimljivo s oba
do moje sasvim sigurno nije stigo...ni jedne...a tvoje je možda pregazio, tko zna
nije limunada, već prema povijesnim činjenicama.
Guest- Guest
Isto sranje.Eva wrote:Regoč wrote:Kojih romanah, iz ustijuh dide i bake!Eva wrote:Regoč wrote:Ćuprija, rakija, kajsija?Eva wrote:
Ma mi smo stari znanci, davno smo mi s njemački prestali. On želi popravit svoj hrvatski a ja vježbam turski da ne ishlapi tih 50 riječi koje znam.
Evet, pekmez, Beč, zumbul, jok, bujrum, čakšire, kapija, pendžer i ostali turcizmi iz Andrićevih romana. Igudželar
Moje obje bake nisu upotrijebljavale turcizme, nego germanizme, vanjkuš, štaubcuker, miščafl, flajšmašina, partviš, aufinger, nahtkastl, badecimer, itd, itd.
KO je sad ta jebena Hurem?Eva wrote:dzango wrote:Sa istoriskog aspekta, taj Sulejman ti je silovao babu. Sa ljubavnog aspekta to je turska limunada zamotana u govna. Ne razumem ni sa jednog.Noor wrote:dzango wrote:Taj Sulejman je bio neviđeni zlotvor na ovim prostorima. Ubijao je silovao šta je stigaoNoor wrote:
meni zanimljivo s oba
dzango wrote:KO je sad ta jebena Hurem?Eva wrote:dzango wrote:Sa istoriskog aspekta, taj Sulejman ti je silovao babu. Sa ljubavnog aspekta to je turska limunada zamotana u govna. Ne razumem ni sa jednog.Noor wrote:dzango wrote:
Taj Sulejman je bio neviđeni zlotvor na ovim prostorima. Ubijao je silovao šta je stigao
meni zanimljivo s oba
najmoćnija i najpametnija sultanija carstva
Guest- Guest
Gde su ti babe bile? U Švedskoj? Istoriske činjenice su da je ovaj zlotvor koji je ovde silovao, palio crkve, ubijao decu....Noor wrote:dzango wrote:Sa istoriskog aspekta, taj Sulejman ti je silovao babu. Sa ljubavnog aspekta to je turska limunada zamotana u govna. Ne razumem ni sa jednog.Noor wrote:dzango wrote:Taj Sulejman je bio neviđeni zlotvor na ovim prostorima. Ubijao je silovao šta je stigaoNoor wrote:
meni zanimljivo s oba
do moje sasvim sigurno nije stigo...ni jedne...a tvoje je možda pregazio, tko zna
Ne znas? To je Fikretove zene Avlije zaova. Inace pasenog joj je Husein, brat Alijine sestre Merhudise...dzango wrote:KO je sad ta jebena Hurem?Eva wrote:dzango wrote:Sa istoriskog aspekta, taj Sulejman ti je silovao babu. Sa ljubavnog aspekta to je turska limunada zamotana u govna. Ne razumem ni sa jednog.Noor wrote:dzango wrote:
Taj Sulejman je bio neviđeni zlotvor na ovim prostorima. Ubijao je silovao šta je stigao
meni zanimljivo s oba
2014-04-19
dzango wrote:Gde su ti babe bile? U Švedskoj? Istoriske činjenice su da je ovaj zlotvor koji je ovde silovao, palio crkve, ubijao decu....Noor wrote:dzango wrote:Sa istoriskog aspekta, taj Sulejman ti je silovao babu. Sa ljubavnog aspekta to je turska limunada zamotana u govna. Ne razumem ni sa jednog.Noor wrote:dzango wrote:
meni zanimljivo s oba
sjeverno od Siska
Guest- Guest
dzango wrote:KO je sad ta jebena Hurem?Eva wrote:dzango wrote:Sa istoriskog aspekta, taj Sulejman ti je silovao babu. Sa ljubavnog aspekta to je turska limunada zamotana u govna. Ne razumem ni sa jednog.Noor wrote:dzango wrote:
meni zanimljivo s oba
Roxelana, kod nas je poznatija pod tim imenom.
Last edited by Eva on 1/8/2016, 14:55; edited 1 time in total
Guest- Guest
Sve dobrotvori koji su doneli kulturu, pismenost i dobrobit na ovim prostorima. Jebote, još se borimo sa sranjem koje su nam doneli a ovi puštaju "istoriske serije" o njima.Stanojko wrote:Ne znas? To je Fikretove zene Avlije zaova. Inace pasenog joj je Husein, brat Alijine sestre Merhudise...dzango wrote:KO je sad ta jebena Hurem?Eva wrote:dzango wrote:Sa istoriskog aspekta, taj Sulejman ti je silovao babu. Sa ljubavnog aspekta to je turska limunada zamotana u govna. Ne razumem ni sa jednog.Noor wrote:
meni zanimljivo s oba
Pa kaco na zabarskom je pimpek, tako da logickim rasudjivanjem pretpostavljam da mu to dodje "nakurcen"... :)dzango wrote:Šta ti jeto?Eva wrote:Džango, ti si danas malčice incazzato!
Pa jebote, ova kuga su došla do Beča.Noor wrote:dzango wrote:Gde su ti babe bile? U Švedskoj? Istoriske činjenice su da je ovaj zlotvor koji je ovde silovao, palio crkve, ubijao decu....Noor wrote:dzango wrote:Sa istoriskog aspekta, taj Sulejman ti je silovao babu. Sa ljubavnog aspekta to je turska limunada zamotana u govna. Ne razumem ni sa jednog.Noor wrote:
meni zanimljivo s oba
sjeverno od Siska
Jebi ga... Nista sto par molotovljevih koktela na TV Pink ne bi resilo...dzango wrote:Sve dobrotvori koji su doneli kulturu, pismenost i dobrobit na ovim prostorima. Jebote, još se borimo sa sranjem koje su nam doneli a ovi puštaju "istoriske serije" o njima.Stanojko wrote:Ne znas? To je Fikretove zene Avlije zaova. Inace pasenog joj je Husein, brat Alijine sestre Merhudise...dzango wrote:KO je sad ta jebena Hurem?Eva wrote:dzango wrote:
Sa istoriskog aspekta, taj Sulejman ti je silovao babu. Sa ljubavnog aspekta to je turska limunada zamotana u govna. Ne razumem ni sa jednog.
Kad je puknem po čelu...Stanojko wrote:Pa kaco na zabarskom je pimpek, tako da logickim rasudjivanjem pretpostavljam da mu to dodje "nakurcen"... :)dzango wrote:Šta ti jeto?Eva wrote:Džango, ti si danas malčice incazzato!
Page 16 of 24 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 24
Page 16 of 24