HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: HNL 2016/2017
hahaha... Nek o objektivnosti sude drugi, ostatak foruma je mogao vidjeti koliko si neobjektivan kad je Mandžukić u pitanju.muckodjubre wrote:
O najboljem nasem strijelcu u kvalifikacijama napadacu najjace talijanske momcadi,aktualnog prvaka koji je i sad zadnje kolo zabio gol i asistirao...da,od tebe sam sigurno objektivniji
Šta se tiće suđenje i ovog što si navodio, tvoji upisi po tom pitanju ne vrijede apsolutno ništa. Pa ti si nedavno pisao da je Bruno Marić navodno, tj. po mišljenju navijača Hajduka, oštetio Hajduk, sam nisi tija, moga ili znao jeli oštetio. Kad si tako nešto u stanju napisati onda ili uopće ne pratiš/nisi pratio, ili si totalno neobjektivan. Ili možda oboje...
Guest- Guest
Cinjenica je,suci te nekad ostete nekad tvoga protivnika u konacnici je to tu negdje.
Nisi se bunio kad ste na sudacki poguranac nedavno dobili 2 tekme? a kad sljedeci puta ostete hajduk,bit ce ukralo,nedaju nam pobjediti!! ali dok ostecuju hajdukove protivnike onda je crmlja i onda cemo samo isticati selektivno...
A u konacnici kada se to izvaze,sve je to tu negdje,nekad te ostete a nekad tvoga suparnika
Nisi se bunio kad ste na sudacki poguranac nedavno dobili 2 tekme? a kad sljedeci puta ostete hajduk,bit ce ukralo,nedaju nam pobjediti!! ali dok ostecuju hajdukove protivnike onda je crmlja i onda cemo samo isticati selektivno...
A u konacnici kada se to izvaze,sve je to tu negdje,nekad te ostete a nekad tvoga suparnika
To ne da je činjenica, nego je to tvoja konstatacija, a ja ću reći izmišljotina. Da si ima hrabrosti reći da je Bruno Marić u više navrata teško oštetio Hajduk, a još nezabilježen slučaj na takav način Hajdukovog protivnika (što će potvrditi mali miljun ljudi koji nisu navijači Hajduka), a ne pisao "navodno" i "po mišljenju hajdukovih navijača" onda bi možda uopće mogao pričati o tome. Ovako to što pišeš ne vrijedi apsolutno ništa...muckodjubre wrote:Cinjenica je,suci te nekad ostete nekad tvoga protivnika u konacnici je to tu negdje.
Guest- Guest
Hajduk primjerice niti protiv Splita ni protiv Osijeka ničim nije zaslužio pobijediti. Dapače, pobijedili su sudačkim previdima.
U ovim slucajevima su sudacke pogreske dio igre,i suci su samo ljudi...osim ako oštete hajduka
U ovim slucajevima su sudacke pogreske dio igre,i suci su samo ljudi...osim ako oštete hajduka
fridrih_niche wrote:K nozi, konjušaru...
Evo jedan mrki medvid za tebe...
<3
Guest- Guest
I naravno, citirao si neki članak nekog medija, a ti se uvijek slažeš s onim što u medijima piše? I čak kad protiv Osijeka doma ama baš nitko nije pričao da je Osijek oštečen, niti su tražili ruku, niti jedan igrač, ni trener?muckodjubre wrote:Hajduk primjerice niti protiv Splita ni protiv Osijeka ničim nije zaslužio pobijediti. Dapače, pobijedili su sudačkim previdima.
Neću ti tu vaditi snimke, nabrajati utakmici niti išta slično, ti koji si za Brunu Marića pisao "navodno" i po "mišljenju navijača Hajduka" to ni ne zaslužuješ...
Guest- Guest
Citirao sam joska jelicica
Nemoj samo Jelu citirat...
:D
Kako smo ga Otac i ja izdominirali, vise nam nije odgovara...
:p
Guest- Guest
O bože... Tog seratora? Pa taj serator sere po svemu i svačemu, a on je najpametniji. Sićan se kad je lani sra po Keku. Mislim ono, ti sereš po jednom Keku koji je jebeni Ferguson, Mourinho za njega po nogometnom znanju. Sere po svima i svakome, najpametniji je (što onda on nije iša za trenera???) uz to je bezobrazan. Bez obzira na to što mislili o jednom Pivariću, što nije dobar i što nije zaslužija biti u reprezentacije nije u redu da ga on u jednoj ozbiljnoj tv emisiji naziva:"Plivarić". Takve izraze možemo upotrebljavati ti i ja tu na forumu, zajebavati se, a ne neki tkz. "stručni" komentator u jednoj emisiji koja bi tribala biti ozbiljna.muckodjubre wrote:Citirao sam joska jelicica
Neozbiljan je onaj ko tog seratora uzima za ozbiljno!
Guest- Guest
amper1950 wrote:I naravno, citirao si neki članak nekog medija, a ti se uvijek slažeš s onim što u medijima piše? I čak kad protiv Osijeka doma ama baš nitko nije pričao da je Osijek oštečen, niti su tražili ruku, niti jedan igrač, ni trener?muckodjubre wrote:Hajduk primjerice niti protiv Splita ni protiv Osijeka ničim nije zaslužio pobijediti. Dapače, pobijedili su sudačkim previdima.
U ovim slucajevima su sudacke pogreske dio igre,i suci su samo ljudi...osim ako oštete hajduka :bball:
Neću ti tu vaditi snimke, nabrajati utakmici niti išta slično, ti koji si za Brunu Marića pisao "navodno" i po "mišljenju navijača Hajduka" to ni ne zaslužuješ... :;):
Venecijanci razapnu suca ako krivo dosudi aut, gospoda iz slavonije ne prave dramu kad sudac previdi na njihovu štetu.
to je razlika između kmečavaca i sportaša...
sitting_bull-
2015-09-28
Di je sad onaj kmećavac iz rijeke? Jebote, oni napadaju suca, vrijeđaju, gađaju s tribine, a on oštetio belupo...
Guest- Guest
I ? Zakaj si sad zašutio kad su izašle sličice na kojima je sve vidljivo ? I molim te, sad ako vas suci negdje "roknu" nemoj kmečati da to rade zato jer to Dinamu treba. I sad je Dinamu trebalo pa vas nisu "roknuli" već su vam pomogli da vam se Dinamo ne približi. Samo trebate svi skupa shvatiti da su i suci ljudi i da pogriješe jednom na jednu a drgi put na drugu stranu i da kad sve to zbrojiš i oduzmeš svi su na svojem i svi imaju svoje bodove. Pogotovo je blesavo kmečati i napadati suca koji je drastično oštetio vašeg protivnika i prikazivati to kao da je oštetio vas.nowitzki wrote:Ma kakav penal daj vidi prvo situaciju pa seri, ofsajd je cist bio
Zeko-
2015-08-26
i sad sljedeću tekmu u kojoj sudac ošteti rijeku pričati će se kako mamićevi suci kradu da rijeka ne bude prvak,ali će se zaboraviti ova tekma gdje su im suci poklonili bod i uzeli belupu 2...Zeko wrote:I ? Zakaj si sad zašutio kad su izašle sličice na kojima je sve vidljivo ? I molim te, sad ako vas suci negdje "roknu" nemoj kmečati da to rade zato jer to Dinamu treba. I sad je Dinamu trebalo pa vas nisu "roknuli" već su vam pomogli da vam se Dinamo ne približi. Samo trebate svi skupa shvatiti da su i suci ljudi i da pogriješe jednom na jednu a drgi put na drugu stranu i da kad sve to zbrojiš i oduzmeš svi su na svojem i svi imaju svoje bodove. Pogotovo je blesavo kmečati i napadati suca koji je drastično oštetio vašeg protivnika i prikazivati to kao da je oštetio vas.nowitzki wrote:Ma kakav penal daj vidi prvo situaciju pa seri, ofsajd je cist bio
to ti je kao i '99 svi pričaju o dignutoj zastavici za zaleđe,ali ne pričaju o tome kako ih osijek nadigrao i sudac im poklonio penal za izjednačenje na 1-1
Glupane glupi barem provjeri video, ofsajd je neznam cemu slika kad je sa glavom bio u ofsajdu (ili se glava ne racuna?)lol a ruka je u ovom polozaju jer je screenshot uzet u tranutku kad mu je od udarca lopta ruka odletila iza.....cista napucana ruka uz tjeloamper1950 wrote:
Di je sad onaj kmećavac iz rijeke? Jebote, oni napadaju suca, vrijeđaju, gađaju s tribine, a on oštetio belupo...
nowitzki-
2014-04-27
Nismo zasluzili dobit jucer i bok, slaven je bio bolji i mozemo bit zadovoljni bodom....idemo dalje, srecom da je sad cibalija doma malo za dignut se pred dinamo...
Ali ponovi li se ovakva igra na maksimiru jao si ga nama, jucer rezerve ne da su podbacile nego su odigrali za izgon iz kluba....martic, drvo handzic, males, cirkusant zuta......uglavnom svi osim prskala su odigrali kriminalno, zato je i ovaj bod jos i dobar
Ali ponovi li se ovakva igra na maksimiru jao si ga nama, jucer rezerve ne da su podbacile nego su odigrali za izgon iz kluba....martic, drvo handzic, males, cirkusant zuta......uglavnom svi osim prskala su odigrali kriminalno, zato je i ovaj bod jos i dobar
nowitzki-
2014-04-27
Pa ko su za tebe ono cisti gol i penal za belupo sudjenje je bilo lose, dva velika previda, neznam sta sam krivo napisaoamper1950 wrote:nowitzki wrote:Neznam je li veci cirkus bila igra ili sudjenje, katastrofa...ocekivao sam muku, ali ovakvu ne bas
Koja nervoza kod riječana. Isključenja, vrijeđanja, kmećanje, Armada opet pogodila suca (i neka kad nije bilo materijalnih dokaza protiv Hajduka ).
Ko vas jebe, niste ništa drugo ni zaslužili...
nowitzki-
2014-04-27
Igre ciste jucer 20 minuta maksimalno, toliko je los kriterij sudac postavio od pocetka da je utakmicu doveo do negledljivih razmjera svaki kontakt faul, prednost se nije niti jednom pustila (belupu uglavnom)
nowitzki-
2014-04-27
?fridrih_niche wrote:Nemoj samo Jelu citirat...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
nowitzki wrote:
Glupane glupi barem provjeri video, ofsajd je neznam cemu slika kad je sa glavom bio u ofsajdu (ili se glava ne racuna?)
računa se glava naravno ali i peta vašeg obrambenog. takozvana ahilova peta
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
nowitzki wrote:Glupane glupi barem provjeri video, ofsajd je neznam cemu slika kad je sa glavom bio u ofsajdu (ili se glava ne racuna?)lol a ruka je u ovom polozaju jer je screenshot uzet u tranutku kad mu je od udarca lopta ruka odletila iza.....cista napucana ruka uz tjeloamper1950 wrote:
O bože... Samo ti gledaj glavu, samo glavu... Kad spustiš pogled malo niže, javi se... Ruka odletila iza?
Guest- Guest
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 37 of 50