HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: HNL 2016/2017
Isto se ponavlja ko i sa rijekom, pa ko je lud u nedjelju utakmica u 7 zavrsi, dok izadju iz splita minimalno je 8 i pol i sad gledaj kolko tramakanja i do osijeka imaju, neznam koliko ali sigurno vise od 6,7 sati ...kako bi ti ljudi dosli ujutro na svoja radna mjesta, skole, fakultete? i eto jos bi dosli i pokrali ihamper1950 wrote:amper1950 wrote:nowitzki wrote:
nowitzki- Posts : 3791
2014-04-27
Ja sam zadnju utakmicu na gostovanju u Osijeku prije nego sam napustija Lijepu našu (5-i misec) vrača se priko BIH (a dva dana nisam spava) i doša doma u 5:45 ujutro, a u 6 ipo sam iša raditi, naravno opet nisam spava.nowitzki wrote:
Isto se ponavlja ko i sa rijekom, pa ko je lud u nedjelju utakmica u 7 zavrsi, dok izadju iz splita minimalno je 8 i pol i sad gledaj kolko tramakanja i do osijeka imaju, neznam koliko ali sigurno vise od 6,7 sati ...kako bi ti ljudi dosli ujutro na svoja radna mjesta, skole, fakultete? i eto jos bi dosli i pokrali ih
Ko je lud? Ko voli svoj klub i koji je spreman na sve to. Tu je veličina Hajduka o kojem pričamo ja i niche...
Guest- Guest
Velicina hajduka je u tome sto ima pun kurac navijaca u svakom dijelu hrvatske, tako da nije tesko napunit kapacitet svako gostovanjeamper1950 wrote:Ja sam zadnju utakmicu na gostovanju u Osijeku prije nego sam napustija Lijepu našu (5-i misec) vrača se priko BIH (a dva dana nisam spava) i doša doma u 5:45 ujutro, a u 6 ipo sam iša raditi, naravno opet nisam spava.nowitzki wrote:
Isto se ponavlja ko i sa rijekom, pa ko je lud u nedjelju utakmica u 7 zavrsi, dok izadju iz splita minimalno je 8 i pol i sad gledaj kolko tramakanja i do osijeka imaju, neznam koliko ali sigurno vise od 6,7 sati ...kako bi ti ljudi dosli ujutro na svoja radna mjesta, skole, fakultete? i eto jos bi dosli i pokrali ih
Ko je lud? Ko voli svoj klub i koji je spreman na sve to. Tu je veličina Hajduka o kojem pričamo ja i niche...
nowitzki-
2014-04-27
I to, ali i dosta ljudi ide na daleki put svaku utakmicu...nowitzki wrote:
Velicina hajduka je u tome sto ima pun kurac navijaca u svakom dijelu hrvatske, tako da nije tesko napunit kapacitet svako gostovanje
Guest- Guest
Covjek si uvijek godisnji tempira kad ide na ova europska gostovanja
nowitzki-
2014-04-27
Rad'iša Trajković wrote:amper1950 wrote:Daj molim te ne prozivaj druge... Doći će vrime kad se od srama nećeš moči tu ulogirati...nowitzki wrote:Di je ivan? sta je prestao navijat za osijek?
kada vidi tebe i nichea, ne vidim zasto bi ga bilo sramota. mislim, od vas dvojice ne moze nize...
Bracala dijeli šamarelice.
Guest- Guest
pa nemaju svi niti iste financijske mogućnosti niti svakom posao ili privatni razlozi dozvoljavaju odlazak na utakmice. nije isto primjerice ak radiš u državnoj firmi ili u privatnoj pa možeš uzeti slobodno kad hoćeš i koliko hoćeš. tak da to nije isključivi pokazatelj nečije ljubavi prema klubu
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
kuracodigraca wrote:pa nemaju svi niti iste financijske mogućnosti niti svakom posao ili privatni razlozi dozvoljavaju odlazak na utakmice. nije isto primjerice ak radiš u državnoj firmi ili u privatnoj pa možeš uzeti slobodno kad hoćeš i koliko hoćeš. tak da to nije isključivi pokazatelj nečije ljubavi prema klubu
Naravno da nije. Ak se hoćeš cijeli život klošarit onda ćeš sve odjebat radi odlaska na utakmice, a ako hoćeš nešto postići u životu onda ćeš si posložiti prioritete, a odlazak na utakmicu sigurno neće biti na vrhu. Još da recimo Casper priča o gostovanjima s Hajdukom imalo bi smisla, ovako je smiješno.
Guest- Guest
Jedva cekam danas pogledat kako jelicic drka na keka opet, a do pred malo ga je pljuvao, i ja sam ga znao pljuvat ali ja nemogu gledat objektivno, a on mora
nowitzki-
2014-04-27
I beusan oce li priznat kako su pokrali osijeka na poljudu
nowitzki-
2014-04-27
Ajmo kladionica
Oce li beusan priznat da je bio cisti penal za osijek?
Oce li beusan nac kakav crveni karton za dinamo u zapresicu?
Oce li hvalit jelicic keka i spricat bijelo po studiju?
Koliko ce gafova napravit stef balog?
Hoce li beusan rec barem jednom "ha cujte"?
Oce li beusan priznat da je bio cisti penal za osijek?
Oce li beusan nac kakav crveni karton za dinamo u zapresicu?
Oce li hvalit jelicic keka i spricat bijelo po studiju?
Koliko ce gafova napravit stef balog?
Hoce li beusan rec barem jednom "ha cujte"?
nowitzki-
2014-04-27
Ko uopće gleda tu emisiju?
:D
Btw. ovo lito smo Otac i ja udarali po Jeli brutalno haha...
Otac ga je doslovno masakrira...
Btw. ovo lito smo Otac i ja udarali po Jeli brutalno haha...
Otac ga je doslovno masakrira...
Guest- Guest
Jela danas porcija drkanja na keka i franka
nowitzki-
2014-04-27
Ja pogledam hnl samo zbog autosamara sta si djele beusan i jelicic, poslije ove ostale lige ne gledam
nowitzki-
2014-04-27
Jela je ka Štimac...
Ka komentator ispada klasa, a da mu daš ekipu u ruke bija bi zadnji...
;)
Ka komentator ispada klasa, a da mu daš ekipu u ruke bija bi zadnji...
;)
Guest- Guest
a tek kada slušašš elvisa skoriju
Scoria je imao potencijala, ali se sjebo jer je mjenjo filozofiju igre, on je sa nikakvom ekipom rijeke osvojio kup ipak i u europi je bio na korak do velikih iznenadjenja
nowitzki-
2014-04-27
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50