Merkel unatoč pokoljima ne odustaje od masovne migracije
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Merkel unatoč pokoljima ne odustaje od masovne migracije
vas troje ste pogubljeni u vremenu.
eto ide obeštećenje mojoj obitelji.
znači krali ste, živjeli na našem dobru.
u biti bi trebalo obeštetiti se od vas, ne od države.
eto ide obeštećenje mojoj obitelji.
znači krali ste, živjeli na našem dobru.
u biti bi trebalo obeštetiti se od vas, ne od države.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Gledaj,neću ponaosob ulaziti u osobne ljudske tragedije.Svako zlo nevinima je žalosno,jer vjerujem da mnogo nevinih među Folksdojčerima i Talijanima,koji su protjerani i kojima je konfiscirana imovina,na ime međudržavnih sporazuma o plaćanju ratne odštete koju su prouzročili njemačko-talijanski okupatori i domaći izdajnici i narodni neprijatelji.
Ali generalno,to je bila legitimna i očekivana reakcija,kako u Jugoslaviji,tako i u drugim okupiranim državama.Pa više su Čehoslovaci protjerali Švaba,nego Jugoslaveni.
Ali generalno,to je bila legitimna i očekivana reakcija,kako u Jugoslaviji,tako i u drugim okupiranim državama.Pa više su Čehoslovaci protjerali Švaba,nego Jugoslaveni.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Nijemci se neće dići protiv ijednog tiranina to se vidjelo 40-tih i sada, a ova baba je opsjednuta to definitivno ili to ili ucijenjenaIknar je gay wrote:Uopće mi nije žao kretenskih Švaba,dabogda ih islamisti tamanili kao Vindija piliće,jer taj kretenski narod to zaslužuje,inače bi se svi digli i skinuli tu shizofreničnu babu i sudili je za veleizdaju.Ako nakon ovog ta ludača ostane na vlasti,onda Švabe zaslužuju sve što im se dogodi.
Kermit-
2014-04-17
Oko tirana će se okupiti liberalnoislamističke snage koje će se uz pomoć okupacijskih snaga obračunati s neistomišljenicima... :)asilovski wrote:Nijemci se neće dići protiv ijednog tiranina to se vidjelo 40-tih i sada, a ova baba je opsjednuta to definitivno ili to ili ucijenjenaIknar je gay wrote:Uopće mi nije žao kretenskih Švaba,dabogda ih islamisti tamanili kao Vindija piliće,jer taj kretenski narod to zaslužuje,inače bi se svi digli i skinuli tu shizofreničnu babu i sudili je za veleizdaju.Ako nakon ovog ta ludača ostane na vlasti,onda Švabe zaslužuju sve što im se dogodi.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
U biti da Himmler nije imao fiks ideju sa folkdojčerskom SS divizijom Princ Eugen vjerojatno ne bi bilo ničega, jer 80% Švaba u SiB, srijemu i banatu nije bio za nikakv rat ili za Njemačku već austriju, ali no sudbina i Himmler su imali druge planove...u biti to je imalo katastroflani učinal na Osijek, VK i slavoniju naime ironije ali umjesto Švaba Tito je doeslio vlaje, morloke i njihove rođake Hercegovce koji su bili većinom za vastaše i nepismeniIknar je gay wrote:Gledaj,neću ponaosob ulaziti u osobne ljudske tragedije.Svako zlo nevinima je žalosno,jer vjerujem da mnogo nevinih među Folksdojčerima i Talijanima,koji su protjerani i kojima je konfiscirana imovina,na ime međudržavnih sporazuma o plaćanju ratne odštete koju su prouzročili njemačko-talijanski okupatori i domaći izdajnici i narodni neprijatelji.
Kermit-
2014-04-17
hehehehehehe...dobar...kofein wrote:
Guest- Guest
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Pa takvi bi i ovoj nakaradi fillali pichqu,a ona se tome i nada..
Guest- Guest
tebi je očito isto pamet u q kao i njima
neva- Posts : 4367
2014-04-12
no,dobro da je vama na Balkanu pamet na pravom mjestu...Neve wrote:tebi je očito isto pamet u q kao i njima
Guest- Guest
Merkelica je američka kuja... To sam tu već puno puta rekao.
Rađi pripremi smještaj za 100,000 novih komšija. Za početak, a za sljedeću turu ćeš biti pravovremeno obaviješten.provocator wrote:Merkelica je američka kuja... To sam tu već puno puta rekao.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Nu, nu... Ti nećeš to osjetiti. Boli te curac.Eroo wrote:Rađi pripremi smještaj za 100,000 novih komšija. Za početak, a za sljedeću turu ćeš biti pravovremeno obaviješten.provocator wrote:Merkelica je američka kuja... To sam tu već puno puta rekao.
Mene ništa ne boli, zdrav sam kao dren, Bogu hvala.provocator wrote:Nu, nu... Ti nećeš to osjetiti. Boli te curac.Eroo wrote:Rađi pripremi smještaj za 100,000 novih komšija. Za početak, a za sljedeću turu ćeš biti pravovremeno obaviješten.provocator wrote:Merkelica je američka kuja... To sam tu već puno puta rekao.
Kako tvoje zdravlje? Trupina ko trupina, a?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Irud te ebo Ero,i ti se tome radujes???..Pa Fukoebina poput Zlovenije,RH,Srbije,Bos..dobro,tu se kote,sva sretja da je ekonomija i standard u qurcu,inace ne bi mogao prosetati ulicom da ne vidis te smrdljive Khozoepe u grupama 5-8 kako bauljaju i gledaju sve oko sebe sa mrznjom..no ne brini,kad dojde jojs,pa jos,pa jos,e onda ces i ti biti pravovremeno obavjesten..Eroo wrote:Rađi pripremi smještaj za 100,000 novih komšija. Za početak, a za sljedeću turu ćeš biti pravovremeno obaviješten.provocator wrote:Merkelica je američka kuja... To sam tu već puno puta rekao.
Guest- Guest
Mene vidiš boli... Boli me curac za tebe... I za Sloveniju koja će kao dio EU morati primiti oko 1000 imigranata. Kad ti isti budu silovali unuku onda se javi.Eroo wrote:
Mene ništa ne boli, zdrav sam kao dren, Bogu hvala.
vise,vise,a ti ce dovuci svojih po 4-5 djece,zene,famigliu,ove i one,i da vis,odjedared Ero,medju arapima niti ne kuzi kako se to dogodilo..provocator wrote:Mene vidiš boli... Boli me curac za tebe... I za Sloveniju koja će kao dio EU morati primiti oko 1000 imigranata. Kad ti isti budu silovali unuku onda se javi.Eroo wrote:
Mene ništa ne boli, zdrav sam kao dren, Bogu hvala.
Guest- Guest
Sad se tek vidi koliko smo sretni što još nismo dio shengenske zone i kakav smo curac popušili kao dio EU.
jucer u bosniji sjedimu kafeu u Orasju,i cisto mi neobicno onako,nema arapa,nigga,turaka...provocator wrote:Sad se tek vidi koliko smo sretni što još nismo dio shengenske zone i kakav smo curac popušili kao dio EU.
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Unatoč neuspjehu, susjedi ne odustaje od traženja nafte i plina
» Merkel žali za žrtvama ali ne odustaje
» Kenwood Kenon se uplašio sudbine stranke A. Merkel, potpuno odustaje od obveznih covid-potvrda?
» MERKEL ODUSTAJE OD AMERIKANACA! U Europskom parlamentu poručila: ‘Mi trebamo svoju vojsku i sigurnosnu politiku!’
» Stošijanje i plač Petra Stošića za 'mutti' Merkel i liberalnim svijetom:'Što je Europa bez Angele Merkel'?
» Merkel žali za žrtvama ali ne odustaje
» Kenwood Kenon se uplašio sudbine stranke A. Merkel, potpuno odustaje od obveznih covid-potvrda?
» MERKEL ODUSTAJE OD AMERIKANACA! U Europskom parlamentu poručila: ‘Mi trebamo svoju vojsku i sigurnosnu politiku!’
» Stošijanje i plač Petra Stošića za 'mutti' Merkel i liberalnim svijetom:'Što je Europa bez Angele Merkel'?
Page 3 of 3