Merkel unatoč pokoljima ne odustaje od masovne migracije
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Merkel unatoč pokoljima ne odustaje od masovne migracije
https://twitter.com/intlspectator/status/758623381432377344
Kermit-
2014-04-17
Re: Merkel unatoč pokoljima ne odustaje od masovne migracije
BREAKING: Angela Merkel says Germany will not abandon its principles and will continue to grant asylum to those who deserve it
Kermit-
2014-04-17
Liberalna mašinerija podmazana trulim kapitalizmom kojemu ocajno treba jeftine radne snage.
To je to.
To je to.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
trpaj
još je markel dobra kakvi su im muški političari
još je markel dobra kakvi su im muški političari
2014-04-19
Trpaaaaaaj!
Liberalna atlantska europa mora propasti, tr-paj!
Liberalna atlantska europa mora propasti, tr-paj!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
'žele širiti strah i mržnju'
Merkel poručila: Njemačka neće mijenjati politiku prema izbjeglicama unatoč napadima
- Napadi u Njemačkoj, zajedno s onima u Francuskoj imaju namjeru raširiti strah i mržnju među kulturama i religijama - istaknula je Merkel.
Njemačka kancelarka Angela Merkel obranila je danas svoju politiku prema izbjeglicama u svjetlu posljednjih napada koji su zadesili zemlju te je poručila kako promjene te politike neće biti.
Neke napade počinili su tražitelji azila za koje je Merkel rekla da su posramili zemlju koja ih je primila. Dodala je da oni koji bježe od progona i rata imaju pravo na zaštitu.
Njemačka kancelarka poručila je da će se Njemačka držati svojih principa u davanju zaštite onima koji to zaslužuju. Rekla je da su napadi pokazali da su 'tabui civilizacije' razbijeni. - Napadi u Njemačkoj, zajedno s onima u Francuskoj imaju namjeru raširiti strah i mržnju među kulturama i religijama - istaknula je Merkel.
- Osim organiziranih terorističkih napada bit će novih prijetnji od počinitelja koji nisu poznati sigurnosnim službama. Poduzet ćemo potrebne mjere i osigurati sigurnost naših građana. Ozbiljno ćemo prihvatiti izazov integracije - izjavila je Merkel u Berlinu.
http://www.vecernji.hr/svijet/merkel-porucila-njemacka-nece-mijenjati-politiku-prema-izbjeglicama-unatoc-napadima-1102542
Merkel poručila: Njemačka neće mijenjati politiku prema izbjeglicama unatoč napadima
- Napadi u Njemačkoj, zajedno s onima u Francuskoj imaju namjeru raširiti strah i mržnju među kulturama i religijama - istaknula je Merkel.
Njemačka kancelarka Angela Merkel obranila je danas svoju politiku prema izbjeglicama u svjetlu posljednjih napada koji su zadesili zemlju te je poručila kako promjene te politike neće biti.
Neke napade počinili su tražitelji azila za koje je Merkel rekla da su posramili zemlju koja ih je primila. Dodala je da oni koji bježe od progona i rata imaju pravo na zaštitu.
Njemačka kancelarka poručila je da će se Njemačka držati svojih principa u davanju zaštite onima koji to zaslužuju. Rekla je da su napadi pokazali da su 'tabui civilizacije' razbijeni. - Napadi u Njemačkoj, zajedno s onima u Francuskoj imaju namjeru raširiti strah i mržnju među kulturama i religijama - istaknula je Merkel.
- Osim organiziranih terorističkih napada bit će novih prijetnji od počinitelja koji nisu poznati sigurnosnim službama. Poduzet ćemo potrebne mjere i osigurati sigurnost naših građana. Ozbiljno ćemo prihvatiti izazov integracije - izjavila je Merkel u Berlinu.
http://www.vecernji.hr/svijet/merkel-porucila-njemacka-nece-mijenjati-politiku-prema-izbjeglicama-unatoc-napadima-1102542
2014-04-11
Komandiru, milina te je čitat dok te ne ufati B faza. Kad ćeš mi pripisati onaj apartman od Pusićke? Tvom prvom oficiru flote?RayMabus wrote:'žele širiti strah i mržnju'
Uz naš pozdrav:
Ni zrno žita Emančipačiji!
udba- Posts : 4945
2015-11-10
U mirovinu - tek sa 73 godine?
Novih naraštaja - nema
Drugi čimbenik je natalitet, koji je u ovoj zemlji još od sedamdesetih u prosjeku pao ispod 2,1 djeteta (ma koliko takvo računanje zvučala glupavo) po jednoj Njemici. A to je granica ispod koje onda i čitavo stanovništvo zapravo odumire i broj se smanjuje.
Treći je povezan sa činjenicom nataliteta, jer sad su već na rubu mirovine posljednji građani rođeni u takozvanom "baby-boom" naraštaju u pedesetima i šezdesetima. To znači da će se u najskorije doba dogoditi da će mnogo građana otići u mirovinu, a da na njihovo mjesto neće doći nitko tko će uplaćivati u mirovinski fond.
http://www.dw.com/hr/u-mirovinu-tek-sa-73-godine/a-19428030
Novih naraštaja - nema
Drugi čimbenik je natalitet, koji je u ovoj zemlji još od sedamdesetih u prosjeku pao ispod 2,1 djeteta (ma koliko takvo računanje zvučala glupavo) po jednoj Njemici. A to je granica ispod koje onda i čitavo stanovništvo zapravo odumire i broj se smanjuje.
Treći je povezan sa činjenicom nataliteta, jer sad su već na rubu mirovine posljednji građani rođeni u takozvanom "baby-boom" naraštaju u pedesetima i šezdesetima. To znači da će se u najskorije doba dogoditi da će mnogo građana otići u mirovinu, a da na njihovo mjesto neće doći nitko tko će uplaćivati u mirovinski fond.
http://www.dw.com/hr/u-mirovinu-tek-sa-73-godine/a-19428030
2014-04-11
Opet te Darlica bude upozorila da trolaš...RayMabus wrote:Liberalna mašinerija podmazana trulim kapitalizmom kojemu ocajno treba jeftine radne snage.
To je to.
Guest- Guest
Ne mogu oni nas iz Galatičke Flote uništiti. Mi iz GF smo ko HDZ, smakneš jednog šefa u roku dva dana izraste novi.bogomdani wrote:Opet te Darlica bude upozorila da trolaš...RayMabus wrote:Liberalna mašinerija podmazana trulim kapitalizmom kojemu ocajno treba jeftine radne snage.
To je to.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Dobro objasni mi šta je ovdje točno trolanje kad se :bogomdani wrote:Opet te Darlica bude upozorila da trolaš...RayMabus wrote:Liberalna mašinerija podmazana trulim kapitalizmom kojemu ocajno treba jeftine radne snage.
To je to.
- držim teme
- napisao sam istinu
- napisao sam post kao i svaki drugi korisnik foruma i to nevjerovatno jednostavan post .....i debelo istinit.
Jel se nekome istina ne sviđa ? NJEGOV PROBLEM A NE MOJ.
2014-04-11
Uopće mi nije žao kretenskih Švaba,dabogda ih islamisti tamanili kao Vindija piliće,jer taj kretenski narod to zaslužuje,inače bi se svi digli i skinuli tu shizofreničnu babu i sudili je za veleizdaju.Ako nakon ovog ta ludača ostane na vlasti,onda Švabe zaslužuju sve što im se dogodi.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Nista moj Longi..samo9 primjecujem da onima koji su gradili ovaj forum,se prijeti trajnim baniranjima,nabijem ih na Kitonju,jerbo smo i izgradili sav sadrzaj unakrsno,i sve sto dobiva klikove svodi se na nas nesto forumasa...RayMabus wrote:Dobro objasni mi šta je ovdje točno trolanje kad se :bogomdani wrote:Opet te Darlica bude upozorila da trolaš...RayMabus wrote:Liberalna mašinerija podmazana trulim kapitalizmom kojemu ocajno treba jeftine radne snage.
To je to.
- držim teme
- napisao sam istinu
- napisao sam post kao i svaki drugi korisnik foruma i to nevjerovatno jednostavan post .....i debelo istinit.
Sad doveli ovu pittbulku,kao da zavede red...
Po mom ne trolas,cak niti ne spamas,samo mantras u inerciji,a to po meni nije kaznjivo..Morlai bi ti noge ljubiti a ne ti prijetiti..meni narocito..
Guest- Guest
Kastrirana telad..Khozojebi ih naguruju ramenima,sprdaju omalovazavaju i ponizavaju..o kakvoj ti pobuni protiv Lajpciske Šlampe govoris??Iknar je gay wrote:Uopće mi nije žao kretenskih Švaba,dabogda ih islamisti tamanili kao Vindija piliće,jer taj kretenski narod to zaslužuje,inače bi se svi digli i skinuli tu shizofreničnu babu i sudili je za veleizdaju.Ako nakon ovog ta ludača ostane na vlasti,onda Švabe zaslužuju sve što im se dogodi.
Guest- Guest
Pa,ako ponovno izaberu kravetinu,onda neka im sve ono što ih snađe.bogomdani wrote:Kastrirana telad..Khozojebi ih naguruju ramenima,sprdaju omalovazavaju i ponizavaju..o kakvoj ti pobuni protiv Lajpciske Šlampe govoris??Iknar je gay wrote:Uopće mi nije žao kretenskih Švaba,dabogda ih islamisti tamanili kao Vindija piliće,jer taj kretenski narod to zaslužuje,inače bi se svi digli i skinuli tu shizofreničnu babu i sudili je za veleizdaju.Ako nakon ovog ta ludača ostane na vlasti,onda Švabe zaslužuju sve što im se dogodi.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
zanimljivo, darla se okomila na longija a longi samo ima svoj stil pisanja, na prvi pogled izgleda nepovezano ali koga zanima taj i shvati sto longi pise, i osim ashtar federacije svi su mu postovi na mjestu, mozda nekad malo grubo izrazeni al ovo je ipak forum i ovdje se svi znamo godinama tako da to nebi trebalo uzimati kao neko ometanje rada foruma, umolio bih admine da imaju malo vise senzibilnosti, niko jos nije poceo vikat alahuekserbogomdani wrote:Nista moj Longi..samo9 primjecujem da onima koji su gradili ovaj forum,se prijeti trajnim baniranjima,nabijem ih na Kitonju,jerbo smo i izgradili sav sadrzaj unakrsno,i sve sto dobiva klikove svodi se na nas nesto forumasa...RayMabus wrote:Dobro objasni mi šta je ovdje točno trolanje kad se :bogomdani wrote:Opet te Darlica bude upozorila da trolaš...RayMabus wrote:Liberalna mašinerija podmazana trulim kapitalizmom kojemu ocajno treba jeftine radne snage.
To je to.
- držim teme
- napisao sam istinu
Sad doveli ovu pittbulku,kao da zavede red...
Po mom ne trolas,cak niti ne spamas,samo mantras u inerciji,a to po meni nije kaznjivo..Morlai bi ti noge ljubiti a ne ti prijetiti..meni narocito..
Sada ih treba prepustiti islamisima,a onda jednim udarcem uništiti i jedne i druge.
Druge situacije nema.
Nijemcima smo previše puta davali šansu za novi početak,nijednom to nisu iskoristili kako treba.
Sada ih treba prepustiti islamisima,a onda jednim udarcem uništiti i jedne i druge.
Druge situacije nema.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Žao mi je samo što su istočni Nijemci 1990-te pali na kartu nacionalizma i pristali na ujedinjenje sa ovim papcima sa zapadne strane,te su se tako nesvjesno uvalili u vir iz kojeg će se teško izvući.
Da su ostali samostalni danas bi bili slobodni od islamističkog sranja.
Da su ostali samostalni danas bi bili slobodni od islamističkog sranja.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Unatoč neuspjehu, susjedi ne odustaje od traženja nafte i plina
» Merkel žali za žrtvama ali ne odustaje
» Kenwood Kenon se uplašio sudbine stranke A. Merkel, potpuno odustaje od obveznih covid-potvrda?
» MERKEL ODUSTAJE OD AMERIKANACA! U Europskom parlamentu poručila: ‘Mi trebamo svoju vojsku i sigurnosnu politiku!’
» Stošijanje i plač Petra Stošića za 'mutti' Merkel i liberalnim svijetom:'Što je Europa bez Angele Merkel'?
» Merkel žali za žrtvama ali ne odustaje
» Kenwood Kenon se uplašio sudbine stranke A. Merkel, potpuno odustaje od obveznih covid-potvrda?
» MERKEL ODUSTAJE OD AMERIKANACA! U Europskom parlamentu poručila: ‘Mi trebamo svoju vojsku i sigurnosnu politiku!’
» Stošijanje i plač Petra Stošića za 'mutti' Merkel i liberalnim svijetom:'Što je Europa bez Angele Merkel'?
Page 1 of 3