Merkel unatoč pokoljima ne odustaje od masovne migracije
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Merkel unatoč pokoljima ne odustaje od masovne migracije
Žao mi je samo što su istočni Nijemci 1990-te pali na kartu nacionalizma i pristali na ujedinjenje sa ovim papcima sa zapadne strane,te su se tako nesvjesno uvalili u vir iz kojeg će se teško izvući.
Da su ostali samostalni danas bi bili slobodni od islamističkog sranja.
Da su ostali samostalni danas bi bili slobodni od islamističkog sranja.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kapa dolje. svaka ti je kao u Njegoša.jastreb wrote:Možda je ovo što se u Njemačkoj događa dobro,jer će se njemačka raspasti iznutra,pa nećemo više kao 1945 morati prolijevati onoliko krvi da bismo na zgradu Reichstaga istakli crveni barjak.
Nijemcima smo previše puta davali šansu za novi početak,nijednom to nisu iskoristili kako treba.
Sada ih treba prepustiti islamisima,a onda jednim udarcem uništiti i jedne i druge.
Druge situacije nema.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
koji si ti kreten, samo te ovaj gej iknar i sora nadmašuju.jastreb wrote:Možda je ovo što se u Njemačkoj događa dobro,jer će se njemačka raspasti iznutra,pa nećemo više kao 1945 morati prolijevati onoliko krvi da bismo na zgradu Reichstaga istakli crveni barjak.
Nijemcima smo previše puta davali šansu za novi početak,nijednom to nisu iskoristili kako treba.
Sada ih treba prepustiti islamisima,a onda jednim udarcem uništiti i jedne i druge.
Druge situacije nema.
2014-12-30
Ti si na drugoj temi ranije,sam o sebi sve rekao.Nema razlike izmeđun tebe i ISILovaca,jer ti bi demokraciju i novinarske slobode gušio na isti način kao i isilovci.veber wrote:koji si ti kreten, samo te ovaj gej iknar i sora nadmašuju.jastreb wrote:Možda je ovo što se u Njemačkoj događa dobro,jer će se njemačka raspasti iznutra,pa nećemo više kao 1945 morati prolijevati onoliko krvi da bismo na zgradu Reichstaga istakli crveni barjak.
Druge situacije nema.
2015-07-23
uči njemački ili francuski, trebat će ti.
i komarce tamanimo, zar ne?
2014-12-30
A ja sam tebi rekao,uči arapski ili turski,trebat će ti.Nacistički jezik biti će stvar prošlosti,kada Allahovi robovi zavedu šerijat.veber wrote:uči njemački ili francuski, trebat će ti.
2015-07-23
A Wagnerove opere? A Nibelunzi?Iknar je gay wrote:A ja sam tebi rekao,uči arapski ili turski,trebat će ti.Nacistički jezik biti će stvar prošlosti,kada Allahovi robovi zavedu šerijat.veber wrote:uči njemački ili francuski, trebat će ti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
srbendo, uči francuski ili njemački, trebat će ti.
ovaj put germani imaju nuklernu...
trk na tečaj.
trk na tečaj.
2014-12-30
Allahovi propisi striktno zabranjuju šejtanluk,a to je ono što to jest.Umjesto opere izvodit će se ilahije i kaside,te milozvučne pjesme iz srca,,Volim svog proroka''jastreb wrote:A Wagnerove opere? A Nibelunzi?Iknar je gay wrote:A ja sam tebi rekao,uči arapski ili turski,trebat će ti.Nacistički jezik biti će stvar prošlosti,kada Allahovi robovi zavedu šerijat.veber wrote:uči njemački ili francuski, trebat će ti.
2015-07-23
polutani zaigrali kolo...
2014-12-30
Germani su kurac,američke kujice,i baš dobro da francuzi imaju nuklearku,jer kad udio muslimanskog stanovništva omogući da demokratskim putem,šerijetska stranka dođe na vlast,tada će ta nuklearka biti u posjedu Allaha.veber wrote:srbendo, uči francuski ili njemački, trebat će ti.
trk na tečaj.
2015-07-23
Igrat će te i vi.Baš mi je drago da vas islamisti zlostavljaju,jer to je mala kazna za sva zla koja ste počinili u dva svjetska rata.veber wrote:polutani zaigrali kolo...
2015-07-23
za informaciju tebi i jastrebu. francuzi su germani, kao i švedi, norvežani i danci.Iknar je gay wrote:Igrat će te i vi.Baš mi je drago da vas islamisti zlostavljaju,jer to je mala kazna za sva zla koja ste počinili u dva svjetska rata.veber wrote:polutani zaigrali kolo...
počnite učit francuski ili njemački, trebat će vam...
2014-12-30
Očito si ti taj koji ne razumije.Kada sam rekao da će se Allah dokopati nuklearne bombe,jasno da sam mislio na Francuze,pa neće valjda Švabe imati nuklearku,kao da bi Rusi i Ameri nacistima dozvolili da posjeduju takvo nešto.veber wrote:za informaciju tebi i jastrebu. francuzi su germani, kao i švedi, norvežani i danci.Iknar je gay wrote:Igrat će te i vi.Baš mi je drago da vas islamisti zlostavljaju,jer to je mala kazna za sva zla koja ste počinili u dva svjetska rata.veber wrote:polutani zaigrali kolo...
počnite učit francuski ili njemački, trebat će vam...
Ne znam u kakvoj ti iluziji živiš,francuski,njemački,to su sporedni jezici u novom svjetskom poretku a nacije u ovakvom obliku su zastarjeli i prevaziđeni koncept.Zato podržavam dovoz crnaca, muslimana,Indijaca,Kineza radi što bržeg odvijanja procesa uspostave novog svjetskog poretka,gdje će sadašnje religije i nacije biti prevaziđene.
.
2015-07-23
meni zanimljivo kako vi polutani zamišljate novi poredak.
uči jezike, trebat će ti.
2014-12-30
Ne brini ti za mene,jer ondje gdje idem,francuski a pogotovu njemački,teško da će mi trebat,a tada ću ispred tv-a,s grickalicama i limunadom gledati i navijati kad se vi budete klali.veber wrote:meni zanimljivo kako vi polutani zamišljate novi poredak.
2015-07-23
em peder, em polutan...
jebote, tvoja muslim braća će te naguzit odmah, dok progovoriš "svjetski" jezik nagutat ćeš se sperme.
ali, kada dođe vrijeme. sve ću vas naći. zapjevat ćete svoj poj, prvo ovdje na forumu...
jebote, tvoja muslim braća će te naguzit odmah, dok progovoriš "svjetski" jezik nagutat ćeš se sperme.
ali, kada dođe vrijeme. sve ću vas naći. zapjevat ćete svoj poj, prvo ovdje na forumu...
2014-12-30
Ne znaš ti ništa,jer ondje gdje idem,gdje su moji desetljećima ranije,muslimana ni za ljeka
Ali zato naguzit će se muslići bljedunjavih,anoreksičnih Švaba i Švabica.Već sada Turci vam pojebaše sve žene.
Ali zato naguzit će se muslići bljedunjavih,anoreksičnih Švaba i Švabica.Već sada Turci vam pojebaše sve žene.
2015-07-23
neka te. kao i jastreba.
2014-12-30
Još nam ne možete zaboraviti 1945. kada su vam antifašisti vratili milo za drago.
2015-07-23
vas troje ste pogubljeni u vremenu.
eto ide obeštećenje mojoj obitelji.
znači krali ste, živjeli na našem dobru.
u biti bi trebalo obeštetiti se od vas, ne od države.
eto ide obeštećenje mojoj obitelji.
znači krali ste, živjeli na našem dobru.
u biti bi trebalo obeštetiti se od vas, ne od države.
2014-12-30
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Unatoč neuspjehu, susjedi ne odustaje od traženja nafte i plina
» Merkel žali za žrtvama ali ne odustaje
» Kenwood Kenon se uplašio sudbine stranke A. Merkel, potpuno odustaje od obveznih covid-potvrda?
» MERKEL ODUSTAJE OD AMERIKANACA! U Europskom parlamentu poručila: ‘Mi trebamo svoju vojsku i sigurnosnu politiku!’
» Stošijanje i plač Petra Stošića za 'mutti' Merkel i liberalnim svijetom:'Što je Europa bez Angele Merkel'?
» Merkel žali za žrtvama ali ne odustaje
» Kenwood Kenon se uplašio sudbine stranke A. Merkel, potpuno odustaje od obveznih covid-potvrda?
» MERKEL ODUSTAJE OD AMERIKANACA! U Europskom parlamentu poručila: ‘Mi trebamo svoju vojsku i sigurnosnu politiku!’
» Stošijanje i plač Petra Stošića za 'mutti' Merkel i liberalnim svijetom:'Što je Europa bez Angele Merkel'?
Page 2 of 3