AfD: Je li vam Njemačka sad dovoljno raznobojna, gospođo Merkel!
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: AfD: Je li vam Njemačka sad dovoljno raznobojna, gospođo Merkel!
.
Ne.Jer mora takva i ostati,a od kud ona može znat da ti nisi nekakav lovac na duše.red wolf wrote:Pokaži mi ju...Iknar je gay wrote:Znam,imaš čistu i neukaljanu dušu,zato mi i jesi draga.maggie13 wrote:Optimist i idealist..ne mozes protiv prirode,reptilu..:)Iknar je gay wrote:Previše si optimistična,i ako mi je drago iditi optimistične ljude,s druge strane opet mi je nekako žao,jer kod njih će razočarenje biti veće,nego kod ovih pesimista.maggie13 wrote:Necemo sad pretjerivat..vjerujEm da bi razum prevladao ;D
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Tu smO di Jesmo :)red wolf wrote:Pa to nije loše...Nadaj se i dalje...Zapravo, ne nadaj se...Djeluj...Svoj um usmjeri na ono na što se nadaš i vjeruj da je već tu, na ovom tužnom mjestu...maggie13 wrote:Ne odustajem. B-)red wolf wrote:Ne nadaj se...maggie13 wrote:Uvijek mu se nadam.red wolf wrote:
Razuma više nema na Zemlji...
2014-04-12
Točno...Ali, sad moraš odgovoriti na jedno važno pitanje --> Kako si došla tu gdje jesi sada? Nakon toga postavi si pitanje --> Tko ima vlast na mojim umom?maggie13 wrote:Tu smO di Jesmo :)red wolf wrote:Pa to nije loše...Nadaj se i dalje...Zapravo, ne nadaj se...Djeluj...Svoj um usmjeri na ono na što se nadaš i vjeruj da je već tu, na ovom tužnom mjestu...maggie13 wrote:Ne odustajem. B-)red wolf wrote:Ne nadaj se...maggie13 wrote:
Uvijek mu se nadam.
Last edited by red wolf on 27/7/2016, 20:01; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
I ti meNi..osjecamo se,k'o i svi slicni ;)Iknar je gay wrote:Znam,imaš čistu i neukaljanu dušu,zato mi i jesi draga.maggie13 wrote:Optimist i idealist..ne mozes protiv prirode,reptilu..:)Iknar je gay wrote:Previše si optimistična,i ako mi je drago iditi optimistične ljude,s druge strane opet mi je nekako žao,jer kod njih će razočarenje biti veće,nego kod ovih pesimista.maggie13 wrote:Necemo sad pretjerivat..vjerujEm da bi razum prevladao ;D
2014-04-12
Mogao bih biti lovac na duhove koji se nalaze u tijelu, ali nisam taj...Iknar je gay wrote:.Ne.Jer mora takva i ostati,a od kud ona može znat da ti nisi nekakav lovac na duše.red wolf wrote:Pokaži mi ju...Iknar je gay wrote:Znam,imaš čistu i neukaljanu dušu,zato mi i jesi draga.maggie13 wrote:Optimist i idealist..ne mozes protiv prirode,reptilu..:)Iknar je gay wrote:
Previše si optimistična,i ako mi je drago iditi optimistične ljude,s druge strane opet mi je nekako žao,jer kod njih će razočarenje biti veće,nego kod ovih pesimista.
red wolf-
2016-02-10
Da,vibriramo pozitivnu energiju.maggie13 wrote:I ti meNi..osjecamo se,k'o i svi slicni ;)Iknar je gay wrote:Znam,imaš čistu i neukaljanu dušu,zato mi i jesi draga.maggie13 wrote:Optimist i idealist..ne mozes protiv prirode,reptilu..:)Iknar je gay wrote:Previše si optimistična,i ako mi je drago iditi optimistične ljude,s druge strane opet mi je nekako žao,jer kod njih će razočarenje biti veće,nego kod ovih pesimista.maggie13 wrote:Necemo sad pretjerivat..vjerujEm da bi razum prevladao ;D
2015-07-23
gdje to, ovdje, u prostoru zemlje je pun kuratz kojekakovih bivstava na drugijem frekvencijama, medjutim ti ashtari o kojima pricate su kod mene stvorili sliku da putuju kroz nedodjije i da ih hebu zyklonci i nikako da stignu, i price ovo ono, pa nek se pokazu i kazu mi smo ovdje ljudi, promjena na globalnom palanu iz kojena a ne neke pljuge od kojekakovih mudraca koji na tomu zaradjuju lovu,red wolf wrote:A što kad bi u jednom trenutku shvatio da su ''oni'' cijelo vrijeme ovdje?Leviathan2 wrote:o jebate, ti ashtari nikako da stignu do zemlje, to mi lici na betlstar galacticuIknar je gay wrote:Ne znam na kog zapovjednika misliš,starog ili novog,jer još je 2012god. došlo do smjene u Astharskom zapovjednom lancu,ne znam kako to onaj Balavuso još ne zna.red wolf wrote:On ni ne zna kako mu se zove jedan od glavnih zapovjednika...Tu prestaje svaki razgovor s njime oko Galaktičke federacije...Iknar je gay wrote:Tako je,samo što to onaj ashtarski potrčko nikako da shvati.
Na zapadu ce se pojaviti mnogi mudraci i svi ce gvoriti ja znam ja sam u pravu a nitko od njiha pojma nece imati
ta recenica opisuje sve te ashtar mudrosti i ostale,
no da ti velim jednu stvar ezek, ljudski dnk se slaze sam od sebe, probijena je granica njegove neaktivnosti i rasturenosti, razunaj za otprilike 150 godina ce covjek opet postici svoj puni potencijal a onda se ashtari , ljudi gusteri i marsovci mogu jebati
nece biti vece sile i svjetlijih dusa u cijeloj vaseljeni
Iznad nas...Leviathan2 wrote:gdje to, ovdje, u prostoru zemlje je pun kuratz kojekakovih bivstava na drugijem frekvencijama, medjutim ti ashtari o kojima pricate su kod mene stvorili sliku da putuju kroz nedodjije i da ih hebu zyklonci i nikako da stignu, i price ovo ono, pa nek se pokazu i kazu mi smo ovdje ljudi, promjena na globalnom palanu iz kojena a ne neke pljuge od kojekakovih mudraca koji na tomu zaradjuju lovu,red wolf wrote:A što kad bi u jednom trenutku shvatio da su ''oni'' cijelo vrijeme ovdje?Leviathan2 wrote:o jebate, ti ashtari nikako da stignu do zemlje, to mi lici na betlstar galacticuIknar je gay wrote:Ne znam na kog zapovjednika misliš,starog ili novog,jer još je 2012god. došlo do smjene u Astharskom zapovjednom lancu,ne znam kako to onaj Balavuso još ne zna.red wolf wrote:
On ni ne zna kako mu se zove jedan od glavnih zapovjednika...Tu prestaje svaki razgovor s njime oko Galaktičke federacije...
Na zapadu ce se pojaviti mnogi mudraci i svi ce gvoriti ja znam ja sam u pravu a nitko od njiha pojma nece imati
no da ti velim jednu stvar ezek, ljudski dnk se slaze sam od sebe, probijena je granica njegove neaktivnosti i rasturenosti, razunaj za otprilike 150 godina ce covjek opet postici svoj puni potencijal a onda se ashtari , ljudi gusteri i marsovci mogu jebati
red wolf-
2016-02-10
Tocno..ne treba uvijeK ni vizualno..:)Iknar je gay wrote:Da,vibriramo pozitivnu energiju.maggie13 wrote:I ti meNi..osjecamo se,k'o i svi slicni ;)Iknar je gay wrote:Znam,imaš čistu i neukaljanu dušu,zato mi i jesi draga.maggie13 wrote:Optimist i idealist..ne mozes protiv prirode,reptilu..:)Iknar je gay wrote:
Previše si optimistična,i ako mi je drago iditi optimistične ljude,s druge strane opet mi je nekako žao,jer kod njih će razočarenje biti veće,nego kod ovih pesimista.
IDeM malo vani..;)
2014-04-12
Lijepo se provedi.maggie13 wrote:Tocno..ne treba uvijeK ni vizualno..:)Iknar je gay wrote:Da,vibriramo pozitivnu energiju.maggie13 wrote:I ti meNi..osjecamo se,k'o i svi slicni ;)Iknar je gay wrote:Znam,imaš čistu i neukaljanu dušu,zato mi i jesi draga.maggie13 wrote:
Optimist i idealist..ne mozes protiv prirode,reptilu..:)
IDeM malo vani..;)
2015-07-23
Samo pomalo. I bez pretjerivanja.maggie13 wrote:Tocno..ne treba uvijeK ni vizualno..:)Iknar je gay wrote:Da,vibriramo pozitivnu energiju.maggie13 wrote:I ti meNi..osjecamo se,k'o i svi slicni ;)Iknar je gay wrote:Znam,imaš čistu i neukaljanu dušu,zato mi i jesi draga.maggie13 wrote:
Optimist i idealist..ne mozes protiv prirode,reptilu..:)
IDeM malo vani..;)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ovo je luksuz u kapitalizmu...Ipak je sutra novi radni dan...jastreb wrote:Samo pomalo. I bez pretjerivanja.maggie13 wrote:Tocno..ne treba uvijeK ni vizualno..:)Iknar je gay wrote:Da,vibriramo pozitivnu energiju.maggie13 wrote:I ti meNi..osjecamo se,k'o i svi slicni ;)Iknar je gay wrote:
Znam,imaš čistu i neukaljanu dušu,zato mi i jesi draga.
IDeM malo vani..;)
red wolf-
2016-02-10
Pa čovjek će evoluirati na ovaj ili onaj način.Mislim kako je transhumanizam jedan od dobrih modela za unapređenje ljudske vrste.Leviathan2 wrote:gdje to, ovdje, u prostoru zemlje je pun kuratz kojekakovih bivstava na drugijem frekvencijama, medjutim ti ashtari o kojima pricate su kod mene stvorili sliku da putuju kroz nedodjije i da ih hebu zyklonci i nikako da stignu, i price ovo ono, pa nek se pokazu i kazu mi smo ovdje ljudi, promjena na globalnom palanu iz kojena a ne neke pljuge od kojekakovih mudraca koji na tomu zaradjuju lovu,red wolf wrote:A što kad bi u jednom trenutku shvatio da su ''oni'' cijelo vrijeme ovdje?Leviathan2 wrote:o jebate, ti ashtari nikako da stignu do zemlje, to mi lici na betlstar galacticuIknar je gay wrote:Ne znam na kog zapovjednika misliš,starog ili novog,jer još je 2012god. došlo do smjene u Astharskom zapovjednom lancu,ne znam kako to onaj Balavuso još ne zna.red wolf wrote:
On ni ne zna kako mu se zove jedan od glavnih zapovjednika...Tu prestaje svaki razgovor s njime oko Galaktičke federacije...
2015-07-23
Ne slušaj ga Meg,živi punim plućima.jastreb wrote:Samo pomalo. I bez pretjerivanja.maggie13 wrote:Tocno..ne treba uvijeK ni vizualno..:)Iknar je gay wrote:Da,vibriramo pozitivnu energiju.maggie13 wrote:I ti meNi..osjecamo se,k'o i svi slicni ;)Iknar je gay wrote:
Znam,imaš čistu i neukaljanu dušu,zato mi i jesi draga.
IDeM malo vani..;)
2015-07-23
To je smrt duhovnosti...Iknar je gay wrote:Pa čovjek će evoluirati na ovaj ili onaj način.Mislim kako je transhumanizam jedan od dobrih modela za unapređenje ljudske vrste.Leviathan2 wrote:gdje to, ovdje, u prostoru zemlje je pun kuratz kojekakovih bivstava na drugijem frekvencijama, medjutim ti ashtari o kojima pricate su kod mene stvorili sliku da putuju kroz nedodjije i da ih hebu zyklonci i nikako da stignu, i price ovo ono, pa nek se pokazu i kazu mi smo ovdje ljudi, promjena na globalnom palanu iz kojena a ne neke pljuge od kojekakovih mudraca koji na tomu zaradjuju lovu,red wolf wrote:A što kad bi u jednom trenutku shvatio da su ''oni'' cijelo vrijeme ovdje?Leviathan2 wrote:o jebate, ti ashtari nikako da stignu do zemlje, to mi lici na betlstar galacticuIknar je gay wrote:
Ne znam na kog zapovjednika misliš,starog ili novog,jer još je 2012god. došlo do smjene u Astharskom zapovjednom lancu,ne znam kako to onaj Balavuso još ne zna.
red wolf-
2016-02-10
Možda je Megi na godišnjem. Ili ima slobodan dan. Ili možda radi drugu smjenu. Solucija ima mnogo.red wolf wrote:Ovo je luksuz u kapitalizmu...Ipak je sutra novi radni dan...jastreb wrote:Samo pomalo. I bez pretjerivanja.maggie13 wrote:Tocno..ne treba uvijeK ni vizualno..:)Iknar je gay wrote:Da,vibriramo pozitivnu energiju.maggie13 wrote:
I ti meNi..osjecamo se,k'o i svi slicni ;)
IDeM malo vani..;)
Možda ima piti sa osobom zbog koje je spremna žrtvovati još jedno mamurno prijepodne.
2014-04-22
A imaš pravo...Ovo su mjeseci kad je godišnji aktualan...jastreb wrote:Možda je Megi na godišnjem. Ili ima slobodan dan. Ili možda radi drugu smjenu. Solucija ima mnogo.red wolf wrote:Ovo je luksuz u kapitalizmu...Ipak je sutra novi radni dan...jastreb wrote:Samo pomalo. I bez pretjerivanja.maggie13 wrote:Tocno..ne treba uvijeK ni vizualno..:)Iknar je gay wrote:
Da,vibriramo pozitivnu energiju.
IDeM malo vani..;)
Možda ima piti sa osobom zbog koje je spremna žrtvovati još jedno mamurno prijepodne.
red wolf-
2016-02-10
Hej,jesi li slobodan večeras?red wolf wrote:A imaš pravo...Ovo su mjeseci kad je godišnji aktualan...jastreb wrote:Možda je Megi na godišnjem. Ili ima slobodan dan. Ili možda radi drugu smjenu. Solucija ima mnogo.red wolf wrote:Ovo je luksuz u kapitalizmu...Ipak je sutra novi radni dan...jastreb wrote:Samo pomalo. I bez pretjerivanja.maggie13 wrote:
Tocno..ne treba uvijeK ni vizualno..:)
IDeM malo vani..;)
2014-04-22
Ne. Radim sutra.jastreb wrote:Hej,jesi li slobodan večeras?red wolf wrote:A imaš pravo...Ovo su mjeseci kad je godišnji aktualan...jastreb wrote:Možda je Megi na godišnjem. Ili ima slobodan dan. Ili možda radi drugu smjenu. Solucija ima mnogo.red wolf wrote:Ovo je luksuz u kapitalizmu...Ipak je sutra novi radni dan...jastreb wrote:
Samo pomalo. I bez pretjerivanja.
red wolf-
2016-02-10
Teško mi je ukratko objasniti moje razloge zbog kojih mislim kako je to dobar model.Govoriš o mogućoj smrti duhovnosti,možda si upravu,ali uvijek se duhovnost može naknadno ponovno probuditi,samo ljude možda treba reprogramirati.red wolf wrote:To je smrt duhovnosti...Iknar je gay wrote:Pa čovjek će evoluirati na ovaj ili onaj način.Mislim kako je transhumanizam jedan od dobrih modela za unapređenje ljudske vrste.Leviathan2 wrote:gdje to, ovdje, u prostoru zemlje je pun kuratz kojekakovih bivstava na drugijem frekvencijama, medjutim ti ashtari o kojima pricate su kod mene stvorili sliku da putuju kroz nedodjije i da ih hebu zyklonci i nikako da stignu, i price ovo ono, pa nek se pokazu i kazu mi smo ovdje ljudi, promjena na globalnom palanu iz kojena a ne neke pljuge od kojekakovih mudraca koji na tomu zaradjuju lovu,red wolf wrote:A što kad bi u jednom trenutku shvatio da su ''oni'' cijelo vrijeme ovdje?Leviathan2 wrote:
o jebate, ti ashtari nikako da stignu do zemlje, to mi lici na betlstar galacticu
2015-07-23
Oho,jeli to poziv za dejt ?jastreb wrote:Hej,jesi li slobodan večeras?red wolf wrote:A imaš pravo...Ovo su mjeseci kad je godišnji aktualan...jastreb wrote:Možda je Megi na godišnjem. Ili ima slobodan dan. Ili možda radi drugu smjenu. Solucija ima mnogo.red wolf wrote:Ovo je luksuz u kapitalizmu...Ipak je sutra novi radni dan...jastreb wrote:
Samo pomalo. I bez pretjerivanja.
2015-07-23
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Merkel sve teže diše,novi ultimatum od koalicijskih partnera:"Gospođo Merkel,dajem vam 14 dana za europsko rješenje za prihvat azilanata"
» Sretan Božić, gospođo Merkel
» Istočna Njemačka: Merkel, gubi se!
» Njemačka nakon Angele Merkel
» Merkel : Njemačka želi stabilnu Tursku
» Sretan Božić, gospođo Merkel
» Istočna Njemačka: Merkel, gubi se!
» Njemačka nakon Angele Merkel
» Merkel : Njemačka želi stabilnu Tursku
Page 5 of 8