AfD: Je li vam Njemačka sad dovoljno raznobojna, gospođo Merkel!
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: AfD: Je li vam Njemačka sad dovoljno raznobojna, gospođo Merkel!
Cuj do trece cetvrtine ovog stoljeca, kog briga kao da cu biti ziva tada
darla- Admin
2015-10-22
Pa ne znam .....medicina napreduje .....darla wrote:Cuj do trece cetvrtine ovog stoljeca, kog briga kao da cu biti ziva tada
Šalu na stranu al ove nove generacije oće ...godina oko 2070 ....šta tebi ne igra njima hoće jer netko rođen danas u 2070 e imat 54 godine .....dakle s prolaskom vremena ova stvar će postajati sve bitnija.
U suštini ulazite u brastvo Galaktičke federacije tada : masivni kontakt.
Zato sam ja danas ovdje : izvidnica.
Pišem izvješća koja se šalju umom u centralu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Al nemojte mislit da se žele pojavit. Svaka vrsta se treba sama razvijat i to. Problem je šta ste se vi tehnološki razvili toliko npr atomska bomba je trebala bit izmišljena tek 2100 a ne 1938 i ono ovaj period koji je inace opisan u Nostradamusu je :klimatske promjene , ratovi ovo ono , živi nered i ako se ne pojave planet će završit u totalnom kaosu a njihovo pojavljivanje na nebu usmjerit će pogled čovjecanstva prema svemiru i da pocme nova era bez ratova i toga.
To će pisat i u izvješću kako mene tako i ostalih izviđaca.
Sva izvješca se sažimaju na hrpu i proucavaju i donosi odluka.
Puštaju sad al će morat intervenirat oko 2070.
Ono šta ja i drugi sad pokušavamo je preusmjeriti vašu svijest al nam to nece poci za rukom i morat će se i fizički intervenirat i da to bude jezicac na vagi da ratovi prestanu.
To će pisat i u izvješću kako mene tako i ostalih izviđaca.
Sva izvješca se sažimaju na hrpu i proucavaju i donosi odluka.
Puštaju sad al će morat intervenirat oko 2070.
Ono šta ja i drugi sad pokušavamo je preusmjeriti vašu svijest al nam to nece poci za rukom i morat će se i fizički intervenirat i da to bude jezicac na vagi da ratovi prestanu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
http://www.focus.de/regional/duesseldorf/staatsschutz-ermittelt-allah-plakat-ueber-der-a46-eure-kinder-werden-allah-beten-oder-sterben_id_5064607.html
An einer Hildener Autobahnbrücke haben Unbekannte ein Plakat aufgehängt mit der Aufschrift: "Eure Kinder werden Allah beten oder sterben". Jetzt ermittelt der Staatsschutz, wer für das Plakat verantwortlich ist.
Na nekoliko nadvožnjaka u Njemačkoj su nepoznate ososbe stavile transparente sa porukama kao
- Vaša će djeca moliti alaha ili će biti mrtva-
An einer Hildener Autobahnbrücke haben Unbekannte ein Plakat aufgehängt mit der Aufschrift: "Eure Kinder werden Allah beten oder sterben". Jetzt ermittelt der Staatsschutz, wer für das Plakat verantwortlich ist.
Mehr Plakate in Baden-Württemberg
Ähnliche Plakate tauchten auch in anderen Bundesländern auf. EinTwitter-Foto zeigt ein Plakat mit gleicher Aufschrift an einer Autobahn in der Nähe von Sindelfingen.Na nekoliko nadvožnjaka u Njemačkoj su nepoznate ososbe stavile transparente sa porukama kao
- Vaša će djeca moliti alaha ili će biti mrtva-
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
darla wrote:Trebao bi prestati redati svoje postove jedno za drugim i o cemu god se radi na temi pisati jedno te isto, sto god da ti je trenutno u toj ludoj glavi, jebala te Glakticka federacija vise.
Propo teme..ne znam sto sam htio reci..
Guest- Guest
OVO JE SRPSKI MUZIČAR koga su dvojica Sirijaca ZVERSKI MUČILA I OSTAVILA DA UMRE U KADI!
saopštenju se navodi da su dva 19-ogodišnja Sirijca priznala da su imala nameru da opljačkaju žrtvu.
Markoviću su bile vezane ruke i noge, kada ga je policija pronašla prilikom ulaska u stan.
Nestanak sina prijavio je njegov otac u subotu posle ponoći pošto mu se Aleksandar, koji je bio muzičar, rodom iz Valjeva, satima nije javljao na telefon.
Policija je najpre pokušala da locira njegov mobilni telefon, ali pošto nije uspela, posumnjala je da je doživeo nesreću.
RASVETLJENO UBISTVO SRBINA U AUSTRIJI! Sirijci mu vezali ruke i noge, PA GA UDAVILI U KADI!
Zbog toga su se čuvari reda odlučili da odu do njegovog stana, a pošto nije odgovarao na zvono ni lupanje na vrata, policija je provalila u stan.
U kupatilu stana, u kadi bez vode, zatekli su mrtvog mladića, koji je bio obučen, a kojem su lepljivom trakom bile vezane ruke i noge.
On je imao modrice i povrede na licu, ali koje nisu bile uzrok smrti.
Inače čuvari reda nisu pronašli tragove provale, pa se pretpostavlja da je Aleksandar ubicu ili ubice pustio u stan. Međutim sve je bilo ispreturano u stanu, što ukazuje na pljačku.
to je nas rom, Aki ! i on je zrtva terorizma !
saopštenju se navodi da su dva 19-ogodišnja Sirijca priznala da su imala nameru da opljačkaju žrtvu.
Markoviću su bile vezane ruke i noge, kada ga je policija pronašla prilikom ulaska u stan.
Nestanak sina prijavio je njegov otac u subotu posle ponoći pošto mu se Aleksandar, koji je bio muzičar, rodom iz Valjeva, satima nije javljao na telefon.
Policija je najpre pokušala da locira njegov mobilni telefon, ali pošto nije uspela, posumnjala je da je doživeo nesreću.
RASVETLJENO UBISTVO SRBINA U AUSTRIJI! Sirijci mu vezali ruke i noge, PA GA UDAVILI U KADI!
Zbog toga su se čuvari reda odlučili da odu do njegovog stana, a pošto nije odgovarao na zvono ni lupanje na vrata, policija je provalila u stan.
U kupatilu stana, u kadi bez vode, zatekli su mrtvog mladića, koji je bio obučen, a kojem su lepljivom trakom bile vezane ruke i noge.
On je imao modrice i povrede na licu, ali koje nisu bile uzrok smrti.
Inače čuvari reda nisu pronašli tragove provale, pa se pretpostavlja da je Aleksandar ubicu ili ubice pustio u stan. Međutim sve je bilo ispreturano u stanu, što ukazuje na pljačku.
to je nas rom, Aki ! i on je zrtva terorizma !
Guest- Guest
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Merkel sve teže diše,novi ultimatum od koalicijskih partnera:"Gospođo Merkel,dajem vam 14 dana za europsko rješenje za prihvat azilanata"
» Sretan Božić, gospođo Merkel
» Istočna Njemačka: Merkel, gubi se!
» Njemačka nakon Angele Merkel
» Merkel : Njemačka želi stabilnu Tursku
» Sretan Božić, gospođo Merkel
» Istočna Njemačka: Merkel, gubi se!
» Njemačka nakon Angele Merkel
» Merkel : Njemačka želi stabilnu Tursku
Page 8 of 8