AfD: Je li vam Njemačka sad dovoljno raznobojna, gospođo Merkel!
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: AfD: Je li vam Njemačka sad dovoljno raznobojna, gospođo Merkel!
Oho,jeli to poziv za dejt ?jastreb wrote:Hej,jesi li slobodan večeras?red wolf wrote:A imaš pravo...Ovo su mjeseci kad je godišnji aktualan...jastreb wrote:Možda je Megi na godišnjem. Ili ima slobodan dan. Ili možda radi drugu smjenu. Solucija ima mnogo.red wolf wrote:Ovo je luksuz u kapitalizmu...Ipak je sutra novi radni dan...jastreb wrote:
Samo pomalo. I bez pretjerivanja.
Možda ima piti sa osobom zbog koje je spremna žrtvovati još jedno mamurno prijepodne.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ma ne. Mislio sam Volfa pozvati da pročavrljamo uz kavicu,ili kakav koktelčić.Iknar je gay wrote:Oho,jeli to poziv za dejt ?jastreb wrote:Hej,jesi li slobodan večeras?red wolf wrote:A imaš pravo...Ovo su mjeseci kad je godišnji aktualan...jastreb wrote:Možda je Megi na godišnjem. Ili ima slobodan dan. Ili možda radi drugu smjenu. Solucija ima mnogo.red wolf wrote:
Ovo je luksuz u kapitalizmu...Ipak je sutra novi radni dan...
Možda ima piti sa osobom zbog koje je spremna žrtvovati još jedno mamurno prijepodne.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
To je materijalnost u svom čistom obliku...Nema tu mjesta duhovnosti...Iknar je gay wrote:Teško mi je ukratko objasniti moje razloge zbog kojih mislim kako je to dobar model.Govoriš o mogućoj smrti duhovnosti,možda si upravu,ali uvijek se duhovnost može naknadno ponovno probuditi,samo ljude možda treba reprogramirati.red wolf wrote:To je smrt duhovnosti...Iknar je gay wrote:Pa čovjek će evoluirati na ovaj ili onaj način.Mislim kako je transhumanizam jedan od dobrih modela za unapređenje ljudske vrste.Leviathan2 wrote:gdje to, ovdje, u prostoru zemlje je pun kuratz kojekakovih bivstava na drugijem frekvencijama, medjutim ti ashtari o kojima pricate su kod mene stvorili sliku da putuju kroz nedodjije i da ih hebu zyklonci i nikako da stignu, i price ovo ono, pa nek se pokazu i kazu mi smo ovdje ljudi, promjena na globalnom palanu iz kojena a ne neke pljuge od kojekakovih mudraca koji na tomu zaradjuju lovu,red wolf wrote:
A što kad bi u jednom trenutku shvatio da su ''oni'' cijelo vrijeme ovdje?
Na zapadu ce se pojaviti mnogi mudraci i svi ce gvoriti ja znam ja sam u pravu a nitko od njiha pojma nece imati
ta recenica opisuje sve te ashtar mudrosti i ostale,
no da ti velim jednu stvar ezek, ljudski dnk se slaze sam od sebe, probijena je granica njegove neaktivnosti i rasturenosti, razunaj za otprilike 150 godina ce covjek opet postici svoj puni potencijal a onda se ashtari , ljudi gusteri i marsovci mogu jebati
nece biti vece sile i svjetlijih dusa u cijeloj vaseljeni
''(19) Isus reče: "Blago onomu koji je bio prije nego je postao.'' ( Tomino evanđelje )
red wolf-
2016-02-10
Ali pitao si Zekija,mada mislim kako si ti za Zekija pre star,dočim bi Zeki i ja bili idealni partneri,fini bi se nadopunjavali.jastreb wrote:Ma ne. Mislio sam Volfa pozvati da pročavrljamo uz kavicu,ili kakav koktelčić.Iknar je gay wrote:Oho,jeli to poziv za dejt ?jastreb wrote:Hej,jesi li slobodan večeras?red wolf wrote:A imaš pravo...Ovo su mjeseci kad je godišnji aktualan...jastreb wrote:
Možda je Megi na godišnjem. Ili ima slobodan dan. Ili možda radi drugu smjenu. Solucija ima mnogo.
2015-07-23
Ne misliš valjda da bih ja sljedio smjernice po evanđelju ?red wolf wrote:To je materijalnost u svom čistom obliku...Nema tu mjesta duhovnosti...Iknar je gay wrote:Teško mi je ukratko objasniti moje razloge zbog kojih mislim kako je to dobar model.Govoriš o mogućoj smrti duhovnosti,možda si upravu,ali uvijek se duhovnost može naknadno ponovno probuditi,samo ljude možda treba reprogramirati.red wolf wrote:To je smrt duhovnosti...Iknar je gay wrote:Pa čovjek će evoluirati na ovaj ili onaj način.Mislim kako je transhumanizam jedan od dobrih modela za unapređenje ljudske vrste.Leviathan2 wrote:
gdje to, ovdje, u prostoru zemlje je pun kuratz kojekakovih bivstava na drugijem frekvencijama, medjutim ti ashtari o kojima pricate su kod mene stvorili sliku da putuju kroz nedodjije i da ih hebu zyklonci i nikako da stignu, i price ovo ono, pa nek se pokazu i kazu mi smo ovdje ljudi, promjena na globalnom palanu iz kojena a ne neke pljuge od kojekakovih mudraca koji na tomu zaradjuju lovu,
Na zapadu ce se pojaviti mnogi mudraci i svi ce gvoriti ja znam ja sam u pravu a nitko od njiha pojma nece imati
ta recenica opisuje sve te ashtar mudrosti i ostale,
no da ti velim jednu stvar ezek, ljudski dnk se slaze sam od sebe, probijena je granica njegove neaktivnosti i rasturenosti, razunaj za otprilike 150 godina ce covjek opet postici svoj puni potencijal a onda se ashtari , ljudi gusteri i marsovci mogu jebati
nece biti vece sile i svjetlijih dusa u cijeloj vaseljeni''(19) Isus reče: "Blago onomu koji je bio prije nego je postao.'' ( Tomino evanđelje )
2015-07-23
Teško...No, što taj tvoj transhumanizam znači?...Besmrtnost na ovom svijetu...No, gdje je zapravo besmrtnost?Iknar je gay wrote:Ne misliš valjda da bih ja sljedio smjernice po evanđelju ?red wolf wrote:To je materijalnost u svom čistom obliku...Nema tu mjesta duhovnosti...Iknar je gay wrote:Teško mi je ukratko objasniti moje razloge zbog kojih mislim kako je to dobar model.Govoriš o mogućoj smrti duhovnosti,možda si upravu,ali uvijek se duhovnost može naknadno ponovno probuditi,samo ljude možda treba reprogramirati.red wolf wrote:To je smrt duhovnosti...Iknar je gay wrote:
Pa čovjek će evoluirati na ovaj ili onaj način.Mislim kako je transhumanizam jedan od dobrih modela za unapređenje ljudske vrste.''(19) Isus reče: "Blago onomu koji je bio prije nego je postao.'' ( Tomino evanđelje )
''(56) Isus reče: "Tko je upoznao svijet, otkrio je leš. A tko je otkrio leš, svijet ga nije dostojan." ( Tomino evanđelje )
red wolf-
2016-02-10
mislim halo, izgleda da su im stargejte okupirali ljudi gusteri(goauldi) pa moraju okolo naokolo i yebu se sa cykloncima , mogrli bi jos na wrajtove naletit onda su popusiliIknar je gay wrote:Umjesto da idu star gateom,kao i sav pošten svijet.Leviathan2 wrote:o jebate, ti ashtari nikako da stignu do zemlje, to mi lici na betlstar galacticuIknar je gay wrote:Ne znam na kog zapovjednika misliš,starog ili novog,jer još je 2012god. došlo do smjene u Astharskom zapovjednom lancu,ne znam kako to onaj Balavuso još ne zna.red wolf wrote:On ni ne zna kako mu se zove jedan od glavnih zapovjednika...Tu prestaje svaki razgovor s njime oko Galaktičke federacije...Iknar je gay wrote:Tako je,samo što to onaj ashtarski potrčko nikako da shvati.
A slušaj,za nekoga je transhumanizam sam po sebi cilj,dok je za nekog put do nekog višeg cilja,za mene je to prelazno razdoblje do kreacije novog,poboljšanog ljudskog bića.red wolf wrote:Teško...No, što taj tvoj transhumanizam znači?...Besmrtnost na ovom svijetu...No, gdje je zapravo besmrtnost?Iknar je gay wrote:Ne misliš valjda da bih ja sljedio smjernice po evanđelju ?red wolf wrote:To je materijalnost u svom čistom obliku...Nema tu mjesta duhovnosti...Iknar je gay wrote:Teško mi je ukratko objasniti moje razloge zbog kojih mislim kako je to dobar model.Govoriš o mogućoj smrti duhovnosti,možda si upravu,ali uvijek se duhovnost može naknadno ponovno probuditi,samo ljude možda treba reprogramirati.red wolf wrote:
To je smrt duhovnosti...''(19) Isus reče: "Blago onomu koji je bio prije nego je postao.'' ( Tomino evanđelje )''(56) Isus reče: "Tko je upoznao svijet, otkrio je leš. A tko je otkrio leš, svijet ga nije dostojan." ( Tomino evanđelje )
2015-07-23
Ubijate se u ovom mjestu koji je lešina...Ovdje ste da biste mu udahnuli život...Ovdje ste da biste ga preobrazili...
red wolf-
2016-02-10
vibratorimaIknar je gay wrote:Da,vibriramo pozitivnu energiju.maggie13 wrote:I ti meNi..osjecamo se,k'o i svi slicni ;)Iknar je gay wrote:Znam,imaš čistu i neukaljanu dušu,zato mi i jesi draga.maggie13 wrote:Optimist i idealist..ne mozes protiv prirode,reptilu..:)Iknar je gay wrote:
Previše si optimistična,i ako mi je drago iditi optimistične ljude,s druge strane opet mi je nekako žao,jer kod njih će razočarenje biti veće,nego kod ovih pesimista.
hm, ovo je sumnjivojastreb wrote:Hej,jesi li slobodan večeras?red wolf wrote:A imaš pravo...Ovo su mjeseci kad je godišnji aktualan...jastreb wrote:Možda je Megi na godišnjem. Ili ima slobodan dan. Ili možda radi drugu smjenu. Solucija ima mnogo.red wolf wrote:Ovo je luksuz u kapitalizmu...Ipak je sutra novi radni dan...jastreb wrote:
Samo pomalo. I bez pretjerivanja.
Samo je jedno potrebno za to...Ne transhumanizam...Iknar je gay wrote:A slušaj,za nekoga je transhumanizam sam po sebi cilj,dok je za nekog put do nekog višeg cilja,za mene je to prelazno razdoblje do kreacije novog,poboljšanog ljudskog bića.red wolf wrote:Teško...No, što taj tvoj transhumanizam znači?...Besmrtnost na ovom svijetu...No, gdje je zapravo besmrtnost?Iknar je gay wrote:Ne misliš valjda da bih ja sljedio smjernice po evanđelju ?red wolf wrote:To je materijalnost u svom čistom obliku...Nema tu mjesta duhovnosti...Iknar je gay wrote:
Teško mi je ukratko objasniti moje razloge zbog kojih mislim kako je to dobar model.Govoriš o mogućoj smrti duhovnosti,možda si upravu,ali uvijek se duhovnost može naknadno ponovno probuditi,samo ljude možda treba reprogramirati.''(19) Isus reče: "Blago onomu koji je bio prije nego je postao.'' ( Tomino evanđelje )''(56) Isus reče: "Tko je upoznao svijet, otkrio je leš. A tko je otkrio leš, svijet ga nije dostojan." ( Tomino evanđelje )
4''Budite dakle savršeni kao što je savršen Otac vaš nebeski'' ( Matej, 5,48 )
red wolf-
2016-02-10
Ti si izgleda zaboravio kako ja igram za drugu ekipu.red wolf wrote:Samo je jedno potrebno za to...Ne transhumanizam...Iknar je gay wrote:A slušaj,za nekoga je transhumanizam sam po sebi cilj,dok je za nekog put do nekog višeg cilja,za mene je to prelazno razdoblje do kreacije novog,poboljšanog ljudskog bića.red wolf wrote:Teško...No, što taj tvoj transhumanizam znači?...Besmrtnost na ovom svijetu...No, gdje je zapravo besmrtnost?Iknar je gay wrote:Ne misliš valjda da bih ja sljedio smjernice po evanđelju ?red wolf wrote:
To je materijalnost u svom čistom obliku...Nema tu mjesta duhovnosti...''(56) Isus reče: "Tko je upoznao svijet, otkrio je leš. A tko je otkrio leš, svijet ga nije dostojan." ( Tomino evanđelje )
2015-07-23
ne treba kreirati poboljsanog covjeka, covjek je apsolutno savrsenstvo, bio i bit ce, ovo vrijeme poslije pada je unazadilo covjeka do nivoa nizih bica al oporavak je vec vidljiv i ubrzava se, oko 150 godina jos, to nije apsolutno nista u odnosu koliko je proslo poslije padaIknar je gay wrote:A slušaj,za nekoga je transhumanizam sam po sebi cilj,dok je za nekog put do nekog višeg cilja,za mene je to prelazno razdoblje do kreacije novog,poboljšanog ljudskog bića.red wolf wrote:Teško...No, što taj tvoj transhumanizam znači?...Besmrtnost na ovom svijetu...No, gdje je zapravo besmrtnost?Iknar je gay wrote:Ne misliš valjda da bih ja sljedio smjernice po evanđelju ?red wolf wrote:To je materijalnost u svom čistom obliku...Nema tu mjesta duhovnosti...Iknar je gay wrote:
Teško mi je ukratko objasniti moje razloge zbog kojih mislim kako je to dobar model.Govoriš o mogućoj smrti duhovnosti,možda si upravu,ali uvijek se duhovnost može naknadno ponovno probuditi,samo ljude možda treba reprogramirati.''(19) Isus reče: "Blago onomu koji je bio prije nego je postao.'' ( Tomino evanđelje )''(56) Isus reče: "Tko je upoznao svijet, otkrio je leš. A tko je otkrio leš, svijet ga nije dostojan." ( Tomino evanđelje )
2014-04-22
Pa ajde.jastreb wrote:Mogu li te zamoliti za jednu malu uslugu?Iknar je gay wrote:
Ti si izgleda zaboravio kako ja igram za drugu ekipu.
2015-07-23
Poznaješ li kakvo bilje od omraze?Iknar je gay wrote:Pa ajde.jastreb wrote:Mogu li te zamoliti za jednu malu uslugu?Iknar je gay wrote:
2014-04-22
Nisam...Iknar je gay wrote:Ti si izgleda zaboravio kako ja igram za drugu ekipu.red wolf wrote:Samo je jedno potrebno za to...Ne transhumanizam...Iknar je gay wrote:A slušaj,za nekoga je transhumanizam sam po sebi cilj,dok je za nekog put do nekog višeg cilja,za mene je to prelazno razdoblje do kreacije novog,poboljšanog ljudskog bića.red wolf wrote:Teško...No, što taj tvoj transhumanizam znači?...Besmrtnost na ovom svijetu...No, gdje je zapravo besmrtnost?Iknar je gay wrote:
Ne misliš valjda da bih ja sljedio smjernice po evanđelju ?''(56) Isus reče: "Tko je upoznao svijet, otkrio je leš. A tko je otkrio leš, svijet ga nije dostojan." ( Tomino evanđelje )
red wolf-
2016-02-10
Pričekaj,pogledat ću u moje knjige.Možda i znam pod nekim drugim imenom.jastreb wrote:Poznaješ li kakvo bilje od omraze?Iknar je gay wrote:Pa ajde.jastreb wrote:Mogu li te zamoliti za jednu malu uslugu?Iknar je gay wrote:
2015-07-23
Ma da skratim. Postoji li način kako bi mađijom mogao osvojiti jednu osobu.Iknar je gay wrote:Pričekaj,pogledat ću u moje knjige.Možda i znam pod nekim drugim imenom.jastreb wrote:Poznaješ li kakvo bilje od omraze?Iknar je gay wrote:Pa ajde.jastreb wrote:Mogu li te zamoliti za jednu malu uslugu?Iknar je gay wrote:
2014-04-22
evo ga,nisam znao da si se počeo baviti vještičarstvom,no mislio sam da ti treba za napakostit nekomu a ne za ljubavne čini.jastreb wrote:Ma da skratim. Postoji li način kako bi mađijom mogao osvojiti jednu osobu.Iknar je gay wrote:Pričekaj,pogledat ću u moje knjige.Možda i znam pod nekim drugim imenom.jastreb wrote:Poznaješ li kakvo bilje od omraze?Iknar je gay wrote:Pa ajde.jastreb wrote:
Mogu li te zamoliti za jednu malu uslugu?
Postoje rituali,samo ne bih ti znao reći koliko su uspješni,mada koliko mi je poznato,moraš konstantno obnavljati takve stvari,svako mjesec,dva,tri,ne znam sigurno,a za takvo što vračara će te oguliti do kože.
2015-07-23
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Merkel sve teže diše,novi ultimatum od koalicijskih partnera:"Gospođo Merkel,dajem vam 14 dana za europsko rješenje za prihvat azilanata"
» Sretan Božić, gospođo Merkel
» Istočna Njemačka: Merkel, gubi se!
» Njemačka nakon Angele Merkel
» Merkel : Njemačka želi stabilnu Tursku
» Sretan Božić, gospođo Merkel
» Istočna Njemačka: Merkel, gubi se!
» Njemačka nakon Angele Merkel
» Merkel : Njemačka želi stabilnu Tursku
Page 6 of 8