AfD: Je li vam Njemačka sad dovoljno raznobojna, gospođo Merkel!
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: AfD: Je li vam Njemačka sad dovoljno raznobojna, gospođo Merkel!
evo ga,nisam znao da si se počeo baviti vještičarstvom,no mislio sam da ti treba za napakostit nekomu a ne za ljubavne čini.jastreb wrote:Ma da skratim. Postoji li način kako bi mađijom mogao osvojiti jednu osobu.Iknar je gay wrote:Pričekaj,pogledat ću u moje knjige.Možda i znam pod nekim drugim imenom.jastreb wrote:Poznaješ li kakvo bilje od omraze?Iknar je gay wrote:Pa ajde.jastreb wrote:
Mogu li te zamoliti za jednu malu uslugu?
Postoje rituali,samo ne bih ti znao reći koliko su uspješni,mada koliko mi je poznato,moraš konstantno obnavljati takve stvari,svako mjesec,dva,tri,ne znam sigurno,a za takvo što vračara će te oguliti do kože.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Jesi li siguran da ta biljka nema još kakvo ime ?
2015-07-23
Ne bavim se vještičarstvom.Iknar je gay wrote:
evo ga,nisam znao da si se počeo baviti vještičarstvom,no mislio sam da ti treba za napakostit nekomu a ne za ljubavne čini.
Postoje rituali,samo ne bih ti znao reći koliko su uspješni,mada koliko mi je poznato,moraš konstantno obnavljati takve stvari,svako mjesec,dva,tri,ne znam sigurno,a za takvo što vračara će te oguliti do kože.
Ne želim napakostiti nikome,ali bi bilo dobro da ta osoba omrazi njega(bar za kratko).
Ne treba mi konstantno obnavljati proces. Kakav mjesec? Par dana bilo bi dostatno.
Dakle,da li bi tvoje moći,odnosno tvoje metode mogle ostvariti takvo što?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
U epici se to zove bilje od omraze.Iknar je gay wrote:Jesi li siguran da ta biljka nema još kakvo ime ?
2014-04-22
Ja se ne bavim time,no pitat ću osobu iz tog sektora,kad je vidim i ako ne zaboravim.
2015-07-23
hm,to može biti i skup različitog bilja,koje služi za istu svrhu,recimo mržnju.jastreb wrote:U epici se to zove bilje od omraze.Iknar je gay wrote:Jesi li siguran da ta biljka nema još kakvo ime ?
2015-07-23
U pjesmi "Bog nikom dužan ne ostaje" mlada Pavlovica je od svoje jetrvice tražila "bilje od omraze" kako bi omrazila svog muža Pavla sa njegovom sestricom Jelicom,koju je brat Pavle jako volio "i svaku joj milost donosio",no žena Pavlovog brata Radula,rekla joj je da nema i ne poznaje to bilje,ali i da ga ima ne bi joj kazala.jastreb wrote:U epici se to zove bilje od omraze.Iknar je gay wrote:Jesi li siguran da ta biljka nema još kakvo ime ?
2014-04-22
pa da,to onda može biti samo velebilje, bunika ili tatula,jer onaj tko zna,može iskoristiti i manipulirati te halucogene da bi ,,omađijali'' odnosno promjenili stanje svijesti kod saamog sebe ili kod druge osobe.jastreb wrote:U pjesmi "Bog nikom dužan ne ostaje" mlada Pavlovica je od svoje jetrvice tražila "bilje od omraze" kako bi omrazila svog muža Pavla sa njegovom sestricom Jelicom,koju je brat Pavle jako volio "i svaku joj milost donosio",no žena Pavlovog brata Radula,rekla joj je da nema i ne poznaje to bilje,ali i da ga ima ne bi joj kazala.jastreb wrote:U epici se to zove bilje od omraze.Iknar je gay wrote:Jesi li siguran da ta biljka nema još kakvo ime ?
2015-07-23
Ma i ti si mi nekakav mag!?Iknar je gay wrote:pa da,to onda može biti samo velebilje, bunika ili tatula,jer onaj tko zna,može iskoristiti i manipulirati te halucogene da bi ,,omađijali'' odnosno promjenili stanje svijesti kod saamog sebe ili kod druge osobe.jastreb wrote:U pjesmi "Bog nikom dužan ne ostaje" mlada Pavlovica je od svoje jetrvice tražila "bilje od omraze" kako bi omrazila svog muža Pavla sa njegovom sestricom Jelicom,koju je brat Pavle jako volio "i svaku joj milost donosio",no žena Pavlovog brata Radula,rekla joj je da nema i ne poznaje to bilje,ali i da ga ima ne bi joj kazala.jastreb wrote:U epici se to zove bilje od omraze.Iknar je gay wrote:Jesi li siguran da ta biljka nema još kakvo ime ?
Neki dan si tvrdio da bi od mene mogao načiniti prvotimca Reala,a ovdje ne možeš učinjeti da osvojim srce i tijelo obične slavonske pomoćne radnice u jednoj kuhinji. :donquijote:
2014-04-22
To ti je bar lako,pronađi demona voljnog i raspoloženog da ti pomogne.Ti daš nešto njemu za uzvrat,on tebi sredi slavonku i svi sretni i zadovoljni.jastreb wrote:Ma i ti si mi nekakav mag!?Iknar je gay wrote:pa da,to onda može biti samo velebilje, bunika ili tatula,jer onaj tko zna,može iskoristiti i manipulirati te halucogene da bi ,,omađijali'' odnosno promjenili stanje svijesti kod saamog sebe ili kod druge osobe.jastreb wrote:U pjesmi "Bog nikom dužan ne ostaje" mlada Pavlovica je od svoje jetrvice tražila "bilje od omraze" kako bi omrazila svog muža Pavla sa njegovom sestricom Jelicom,koju je brat Pavle jako volio "i svaku joj milost donosio",no žena Pavlovog brata Radula,rekla joj je da nema i ne poznaje to bilje,ali i da ga ima ne bi joj kazala.jastreb wrote:U epici se to zove bilje od omraze.Iknar je gay wrote:Jesi li siguran da ta biljka nema još kakvo ime ?
Neki dan si tvrdio da bi od mene mogao načiniti prvotimca Reala,a ovdje ne možeš učinjeti da osvojim srce i tijelo obične slavonske pomoćne radnice u jednoj kuhinji. :donquijote:
2015-07-23
Srami se 8-)Leviathan2 wrote:vibratorimaIknar je gay wrote:Da,vibriramo pozitivnu energiju.maggie13 wrote:I ti meNi..osjecamo se,k'o i svi slicni ;)Iknar je gay wrote:Znam,imaš čistu i neukaljanu dušu,zato mi i jesi draga.maggie13 wrote:
Optimist i idealist..ne mozes protiv prirode,reptilu..:)
Evo,vratila se..biLa saM doBra;)
2014-04-12
Nemačka: Pljuvali žene i decu na bazenu, pretili da će ih "iskoreniti" uz uzvike "Alahu ekber"
Srna | 27. 07. 2016 - 20:58h
Grupa mladih muslimana upala je na nudistički bazen u nemačkom gradu Geldern, u pokrajini Severna Rajna-Vestfalija, uzvikujući "Alahu ekber" i preteći da će da "iskorene" Nemice zbog nemorala, piše "Dejli mejl".
http://www.blic.rs/vesti/svet/nemacka-pljuvali-zene-i-decu-na-bazenu-pretili-da-ce-ih-iskoreniti-uz-uzvike-alahu/73hwts4
Srna | 27. 07. 2016 - 20:58h
Grupa mladih muslimana upala je na nudistički bazen u nemačkom gradu Geldern, u pokrajini Severna Rajna-Vestfalija, uzvikujući "Alahu ekber" i preteći da će da "iskorene" Nemice zbog nemorala, piše "Dejli mejl".
http://www.blic.rs/vesti/svet/nemacka-pljuvali-zene-i-decu-na-bazenu-pretili-da-ce-ih-iskoreniti-uz-uzvike-alahu/73hwts4
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Češka pojačava kontrolu granica sa Nemačkom da joj ne upadnu odbijene izbeglice
Češka će u okviru novih mera zaštite od terorizma pojačati kontrole na granicama sa Austrijom i Nemačkom da spreči nelegalni ulazak izbeglica i imigranata kojima te dve susedne zemlje nisu odobrile azil, saopštio je danas nakon sastanka vlade češki ministar unutrašnjih poslova Milan Hovanec.
http://www.blic.rs/vesti/svet/ceska-pojacava-kontrolu-granica-sa-nemackom-da-joj-ne-upadnu-odbijene-izbeglice/lxdb5vh
Odheb je lansiran.
Češka će u okviru novih mera zaštite od terorizma pojačati kontrole na granicama sa Austrijom i Nemačkom da spreči nelegalni ulazak izbeglica i imigranata kojima te dve susedne zemlje nisu odobrile azil, saopštio je danas nakon sastanka vlade češki ministar unutrašnjih poslova Milan Hovanec.
http://www.blic.rs/vesti/svet/ceska-pojacava-kontrolu-granica-sa-nemackom-da-joj-ne-upadnu-odbijene-izbeglice/lxdb5vh
Odheb je lansiran.
2014-04-11
Traži se pomoć vojske u slučaju terorističkih napada
Na zajedničkoj konferenciji za medije koja je održana ovog utorka, Seehofer i bavarski ministar unutarnjih poslova Joachim Herrmann objavili su kako će zatražiti da se njemačka vojska taktički rasporedi u zemlji kako bi se moglo odgovoriti u slučaju novih napada.
Usto, rekli su kako bi trebalo biti lakše deportirati tražitelje azila, pa čak i nazad u ratne zone - osobito ako su počinili zločine. Herrmann je dodao kako nijedan tražitelj azila ne bi smio doći u Njemačku bez da mu se utvrdi identitet.
"Dogodilo se ono na što smo cijelo vrijeme upozoravali", rekla je Frauke Petry, šefica desničarske populističke stranke AfD.
Politički analitičari upozoravaju kako bi AfD mogao zabilježiti značaj rezultat na predstojećim izborima te kako bi uspjeh te stranke na izborima prije parlamentarnih izbora mogao biti velika prijetnja Angeli Merkel. Podsjetimo, Njemačka na parlamentarne izbore izlazi sljedeće godine.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/njemacka-rastrgana-teroristickim-napadima-je-li-ovo-politicka-smrt-angele-merkel/909116.aspx
Jedno je sigurno : Kad opet Turci nebudu htjeli ili mogli držat one miljone izbjeglica iz unutrašnjosti AZije pa kad to krene ovamo ; to će sve zapet u dvije države : BiH I Hrvatska.
Na zajedničkoj konferenciji za medije koja je održana ovog utorka, Seehofer i bavarski ministar unutarnjih poslova Joachim Herrmann objavili su kako će zatražiti da se njemačka vojska taktički rasporedi u zemlji kako bi se moglo odgovoriti u slučaju novih napada.
Usto, rekli su kako bi trebalo biti lakše deportirati tražitelje azila, pa čak i nazad u ratne zone - osobito ako su počinili zločine. Herrmann je dodao kako nijedan tražitelj azila ne bi smio doći u Njemačku bez da mu se utvrdi identitet.
"Dogodilo se ono na što smo cijelo vrijeme upozoravali", rekla je Frauke Petry, šefica desničarske populističke stranke AfD.
Politički analitičari upozoravaju kako bi AfD mogao zabilježiti značaj rezultat na predstojećim izborima te kako bi uspjeh te stranke na izborima prije parlamentarnih izbora mogao biti velika prijetnja Angeli Merkel. Podsjetimo, Njemačka na parlamentarne izbore izlazi sljedeće godine.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/njemacka-rastrgana-teroristickim-napadima-je-li-ovo-politicka-smrt-angele-merkel/909116.aspx
Jedno je sigurno : Kad opet Turci nebudu htjeli ili mogli držat one miljone izbjeglica iz unutrašnjosti AZije pa kad to krene ovamo ; to će sve zapet u dvije države : BiH I Hrvatska.
2014-04-11
darla- Admin
2015-10-22
Vidi ja tebe ne razumin. Prvo spam je ovo :darla wrote:Opet spamas?
https://hr.wikipedia.org/wiki/Spam
A drugo nemogu ti odgovorit na nešto šta je krivo postavljeno kao pitanje.
2014-04-11
Pises na svim temam jedno te isto samo malo izokrenuto, a svodi se na liberale, bla, bla, sto ti je vec trenutna opsesija. To prvo, drugo opet redas svoje postove, jedan za drugim, ukratko spamas teme.
Daj se vise saberi brate.
Daj se vise saberi brate.
darla- Admin
2015-10-22
A šta bi mi tribala bit trenutna opsesija ? Penzioneri u Srbu , ustaše i partizani , ww2 , Dačić , Wučić i Nikolić i njihowe izjawe ......češem se tamo gdje me swrbi a ne swrbe me događaji iz ww2 il od prije 25 godina.
Bawim se Nostradamusom , Glaktičkom federačijom i ostalim pa onda meni je pogled usmjeren prema naprijed.
A ne nazad.
Bawim se Nostradamusom , Glaktičkom federačijom i ostalim pa onda meni je pogled usmjeren prema naprijed.
A ne nazad.
2014-04-11
Trebao bi prestati redati svoje postove jedno za drugim i o cemu god se radi na temi pisati jedno te isto, sto god da ti je trenutno u toj ludoj glavi, jebala te Glakticka federacija vise.
darla- Admin
2015-10-22
GF je zakon. Neće doči ovdje sve do treće četvrtine ovog stoljeca kad će morat intervenirat.
Zovu vas : dječji vrtić.
NIje šala , ozbiljno : dječji wrtić ha ha ha
Zovu vas : dječji vrtić.
NIje šala , ozbiljno : dječji wrtić ha ha ha
2014-04-11
Cuj do trece cetvrtine ovog stoljeca, kog briga kao da cu biti ziva tada
darla- Admin
2015-10-22
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Merkel sve teže diše,novi ultimatum od koalicijskih partnera:"Gospođo Merkel,dajem vam 14 dana za europsko rješenje za prihvat azilanata"
» Sretan Božić, gospođo Merkel
» Istočna Njemačka: Merkel, gubi se!
» Njemačka nakon Angele Merkel
» Merkel : Njemačka želi stabilnu Tursku
» Sretan Božić, gospođo Merkel
» Istočna Njemačka: Merkel, gubi se!
» Njemačka nakon Angele Merkel
» Merkel : Njemačka želi stabilnu Tursku
Page 7 of 8