Oni smiju biti četnici
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Oni smiju biti četnici
Ljut je jer smo mu temo okrenuli na zajebanciju a ne na njegove prosipe.vuksadinare wrote:kaj?...je rekao da ima velik quratz...Noor wrote:maggie13 wrote:I postao je vulgaran otkad sam ga uskratila za moje plemenito društvo..tre911 wrote:zvaćemo ga patnik :Dmaggie13 wrote:
Crveni samo privlači pažnju i duri se..konkretno, jer nitko nije pitao koliko je on visok..
danas je izbacio stihove nakon dugo vremena, nisi vidjela?
Guest- Guest
Ono kad skužiš da si idealne visine za kaju u štiklamakaja_333 wrote:Ma 1,75 ili 76. Ali kad stavim visoke pete od mene su visi jedino muskarci skroz visoki, najmanje 1,92 je ok:).Noor wrote:kaja_333 wrote:A je, ja sam mislila čak i da je manja. Pa dobro, 1,65 i nije tako malo, mislim je ali je ok:) nemaš problem sa štiklama kao ja npr. :)Noor wrote:je, sitna je...162 cmkaja_333 wrote:Slatku glavu ima, ali sva je mala
ja sam viša svega 2-3 cm
nemam, s njima sam najtaman :D
a ti, koliko si ti?
Kada sam u ravnim je ok..
2014-04-15
Moguće, i to vrlo brzo..s obzirom kako su posijali..tre911 wrote:ju naopako, inače mišljenja sam da će prije švedi kod nas doći :)maggie13 wrote:Nemoj da one za Švedsku odu..tre911 wrote:Pa prilično. ko će to sve poudavati??? Morati ću u hercegovinu u potragu za zetovima :DDmaggie13 wrote:Vi ste visoka obitelj onda...tre911 wrote:
Pa je, igrala je košarku do nedavno no ovako čisto da pogura djevojke iz kluba sa iskustvom no prije rata je igrala na državnom nivou. Ćerke su nam isto u košarci, najstarija je mene prešišala za još koji cm a mlađa je blizu ...
2014-04-12
Pa ima nižih kao i svugdje no u prosjeku su višlji i jači.vuksadinare wrote:...a jebote ko da su u hercegovini samo visoki muskarci...ima ih i tamo sarolikih..od kud taj mit..ja znam dosta hercegovaca koji su srednjeg ili niskog rasta..isto ko sto kazu da dalmatince visoki..ima ih visokih svakako..ali ono bas najvise visokih ej u crnoj gori..ja nisam susreo puno niskih crnogoraca
Guest- Guest
E a onda su muški u RH nahebali, možda i oni počnu nositi obuću ko tom cruise :Dmaggie13 wrote:Moguće, i to vrlo brzo..s obzirom kako su posijali..tre911 wrote:ju naopako, inače mišljenja sam da će prije švedi kod nas doći :)maggie13 wrote:Nemoj da one za Švedsku odu..tre911 wrote:Pa prilično. ko će to sve poudavati??? Morati ću u hercegovinu u potragu za zetovima :DDmaggie13 wrote:
Vi ste visoka obitelj onda...
Guest- Guest
I počnu se blajhat, stavljat plave leće..tre911 wrote:E a onda su muški u RH nahebali, možda i oni počnu nositi obuću ko tom cruise :Dmaggie13 wrote:Moguće, i to vrlo brzo..s obzirom kako su posijali..tre911 wrote:ju naopako, inače mišljenja sam da će prije švedi kod nas doći :)maggie13 wrote:Nemoj da one za Švedsku odu..tre911 wrote:
Pa prilično. ko će to sve poudavati??? Morati ću u hercegovinu u potragu za zetovima :DD
2014-04-12
pa vislji su u prosjeku...od recimo slavonaca..ili zagoraca..no kod slavonaca vise to toliko ne vazi jer se genetika dosta promjenila zadnjih 60,70 godina...kolonizacijom hercegovaca,dalmatinaca,licana....pa se to zmiksalo..tre911 wrote:Pa ima nižih kao i svugdje no u prosjeku su višlji i jači.vuksadinare wrote:...a jebote ko da su u hercegovini samo visoki muskarci...ima ih i tamo sarolikih..od kud taj mit..ja znam dosta hercegovaca koji su srednjeg ili niskog rasta..isto ko sto kazu da dalmatince visoki..ima ih visokih svakako..ali ono bas najvise visokih ej u crnoj gori..ja nisam susreo puno niskih crnogoraca
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dalmatinac?n_razbojnik wrote:Ono kad skužiš da si idealne visine za kaju u štiklamakaja_333 wrote:Ma 1,75 ili 76. Ali kad stavim visoke pete od mene su visi jedino muskarci skroz visoki, najmanje 1,92 je ok:).Noor wrote:kaja_333 wrote:A je, ja sam mislila čak i da je manja. Pa dobro, 1,65 i nije tako malo, mislim je ali je ok:) nemaš problem sa štiklama kao ja npr. :)Noor wrote:
je, sitna je...162 cm
ja sam viša svega 2-3 cm
nemam, s njima sam najtaman :D
a ti, koliko si ti?
Kada sam u ravnim je ok..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nju ti prije zanima imas love a to nemaš. Imas jedino kokardu koju u RH ne smiješ nositi da ne dobiješ po glavi a u Srbiji možes za sto nas boli kurac. Tak da nastavi se hvaliti ženi.crvenkasti wrote:kaja_333 wrote:Koga bi to trebalo zanimati?crvenkasti wrote:Ja imam veliki pimpek.
Kurvu koja mi prije susreta opisuje koliko je visoka.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:Nju ti prije zanima imas love a to nemaš. Imas jedino kokardu koju u RH ne smiješ nositi da ne dobiješ po glavi a u Srbiji možes za sto nas boli kurac. Tak da nastavi se hvaliti ženi.crvenkasti wrote:kaja_333 wrote:Koga bi to trebalo zanimati?crvenkasti wrote:Ja imam veliki pimpek.
Kurvu koja mi prije susreta opisuje koliko je visoka.
Nikad tako nećeš doći do love. Moraš znat glumit.
Kao moja žena.
crvenkasti-
2014-04-17
Na soku? Baš ste pičke.kaja_333 wrote:Ustase su na soku na slamku, zabole nas k.
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kotromanović : Četnici iz Banja Luke se sad smiju uz čevape i pivu
» BiH: Hrvati više ne smiju biti žrtva izbornog inženjeringa
» Milanović otkrio kakva će biti inauguracija, neće biti skoro nitko
» Projekcije za idućih 50 godina : Europljana će biti sve manje , 30% će biti starci
» Doznajemo: U vladi će biti 6 ministarstava manje, ovi ljudi više neće biti ministri
» BiH: Hrvati više ne smiju biti žrtva izbornog inženjeringa
» Milanović otkrio kakva će biti inauguracija, neće biti skoro nitko
» Projekcije za idućih 50 godina : Europljana će biti sve manje , 30% će biti starci
» Doznajemo: U vladi će biti 6 ministarstava manje, ovi ljudi više neće biti ministri
Page 5 of 5