Oni smiju biti četnici
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Oni smiju biti četnici
naravno...kaja_333 wrote:Pa eto, u krevetu su svi isti i tako..vuksadinare wrote:..pa moja zena je visoka 175..a ja 178,179...taman
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Koga bi to trebalo zanimati?crvenkasti wrote:Ja imam veliki pimpek.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Usne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:Otrov u maloj bočici :)vuksadinare wrote:sitna ali dinamitna..kao sto se kaze...Noor wrote:je, sitna je...162 cmkaja_333 wrote:Slatku glavu ima, ali sva je mala
ja sam viša svega 2-3 cm
Otrovne jeste to vam moram priznati ipak.
ja ne...a bome ni kaja
Guest- Guest
Ma moja draga je 186 visoka a voli štikle obući tako da ..da vidiš kako me hebe kad pogledamo album a ona ima štikle i viša je od mene u tom trenutku, sve sam joj štikle poslje polomio :Dkaja_333 wrote:Pa.. Na samoj granici da bude strašno. :). Ti bar možes uvijek na visokim hodati, ako ih voliš jasno.Noor wrote:ajd, pa nije to strašno...ima i visokihkaja_333 wrote:Ma 1,75 ili 76. Ali kad stavim visoke pete od mene su visi jedino muskarci skroz visoki, najmanje 1,92 je ok:).Noor wrote:kaja_333 wrote:
A je, ja sam mislila čak i da je manja. Pa dobro, 1,65 i nije tako malo, mislim je ali je ok:) nemaš problem sa štiklama kao ja npr. :)
nemam, s njima sam najtaman :D
a ti, koliko si ti?
Kada sam u ravnim je ok..
ja pak imam "problem" dok sam bosa...ni ne vidim se
Guest- Guest
Noor wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:Otrov u maloj bočici :)vuksadinare wrote:sitna ali dinamitna..kao sto se kaze...Noor wrote:
je, sitna je...162 cm
ja sam viša svega 2-3 cm
ja ne...a bome ni kaja
Mda. sve ste vi dobre dok ne progovorite.
Guest- Guest
pizzon wrote:vucko, mi smo skoro u milimetarvuksadinare wrote:..pa moja zena je visoka 175..a ja 178,179...taman
Guest- Guest
Potencijalne partnere iz četničkoga rodakaja_333 wrote:Koga bi to trebalo zanimati?crvenkasti wrote:Ja imam veliki pimpek.
Guest- Guest
moja zena ne voli nosit stikle bar ne one visoke...zna da bi bio tad inferioran...
2015-09-08
:)tre911 wrote:Ma moja draga je 186 visoka a voli štikle obući tako da ..da vidiš kako me hebe kad pogledamo album a ona ima štikle i viša je od mene u tom trenutku, sve sam joj štikle poslje polomio :Dkaja_333 wrote:Pa.. Na samoj granici da bude strašno. :). Ti bar možes uvijek na visokim hodati, ako ih voliš jasno.Noor wrote:ajd, pa nije to strašno...ima i visokihkaja_333 wrote:Ma 1,75 ili 76. Ali kad stavim visoke pete od mene su visi jedino muskarci skroz visoki, najmanje 1,92 je ok:).Noor wrote:
a ti, koliko si ti?
2015-08-15
Mislis dok spavamo smo super...:)Usne Stjepana Gnječa wrote:Noor wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:Otrov u maloj bočici :)vuksadinare wrote:
sitna ali dinamitna..kao sto se kaze...
ja ne...a bome ni kaja
2015-08-15
...ja imam pogled takav..prvi pogled da se zena smrzne a drugi da joj cuka otkaze
2015-09-08
kaja_333 wrote:Mislis dok spavamo smo super...:)Usne Stjepana Gnječa wrote:Noor wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:
Otrov u maloj bočici :)
ja ne...a bome ni kaja
ne, nego smo dobre tako dugo dok su i oni dobri
Guest- Guest
Bome,košarkašica..tre911 wrote:Ma moja draga je 186 visoka a voli štikle obući tako da ..da vidiš kako me hebe kad pogledamo album a ona ima štikle i viša je od mene u tom trenutku, sve sam joj štikle poslje polomio :Dkaja_333 wrote:Pa.. Na samoj granici da bude strašno. :). Ti bar možes uvijek na visokim hodati, ako ih voliš jasno.Noor wrote:ajd, pa nije to strašno...ima i visokihkaja_333 wrote:Ma 1,75 ili 76. Ali kad stavim visoke pete od mene su visi jedino muskarci skroz visoki, najmanje 1,92 je ok:).Noor wrote:
a ti, koliko si ti?
Ja 155..
2014-04-12
kaja_333 wrote:Koga bi to trebalo zanimati?crvenkasti wrote:Ja imam veliki pimpek.
Kurvu koja mi prije susreta opisuje koliko je visoka.
crvenkasti-
2014-04-17
maggie13 wrote:Bome,košarkašica..tre911 wrote:Ma moja draga je 186 visoka a voli štikle obući tako da ..da vidiš kako me hebe kad pogledamo album a ona ima štikle i viša je od mene u tom trenutku, sve sam joj štikle poslje polomio :Dkaja_333 wrote:Pa.. Na samoj granici da bude strašno. :). Ti bar možes uvijek na visokim hodati, ako ih voliš jasno.Noor wrote:ajd, pa nije to strašno...ima i visokihkaja_333 wrote:
Ma 1,75 ili 76. Ali kad stavim visoke pete od mene su visi jedino muskarci skroz visoki, najmanje 1,92 je ok:).
Ja 155..
uh, pa ja sam za tebe lojtra
Guest- Guest
Noor wrote:kaja_333 wrote:Mislis dok spavamo smo super...:)Usne Stjepana Gnječa wrote:Noor wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:
ja ne...a bome ni kaja
Pitanje je gdje je granica onoga što vi smatrate dobrim i lošim. Ja se inače klonim tih malih žena jer male žene = ogromni problemi.
Guest- Guest
Crveni samo privlači pažnju i duri se..konkretno, jer nitko nije pitao koliko je on visok..tre911 wrote:Potencijalne partnere iz četničkoga rodakaja_333 wrote:Koga bi to trebalo zanimati?crvenkasti wrote:Ja imam veliki pimpek.
2014-04-12
a, stvarno..Noor wrote:maggie13 wrote:Bome,košarkašica..tre911 wrote:Ma moja draga je 186 visoka a voli štikle obući tako da ..da vidiš kako me hebe kad pogledamo album a ona ima štikle i viša je od mene u tom trenutku, sve sam joj štikle poslje polomio :Dkaja_333 wrote:Pa.. Na samoj granici da bude strašno. :). Ti bar možes uvijek na visokim hodati, ako ih voliš jasno.Noor wrote:
ajd, pa nije to strašno...ima i visokih
Ja 155..
uh, pa ja sam za tebe lojtra
2014-04-12
...mala ali vragolastamaggie13 wrote:Bome,košarkašica..tre911 wrote:Ma moja draga je 186 visoka a voli štikle obući tako da ..da vidiš kako me hebe kad pogledamo album a ona ima štikle i viša je od mene u tom trenutku, sve sam joj štikle poslje polomio :Dkaja_333 wrote:Pa.. Na samoj granici da bude strašno. :). Ti bar možes uvijek na visokim hodati, ako ih voliš jasno.Noor wrote:ajd, pa nije to strašno...ima i visokihkaja_333 wrote:
Ma 1,75 ili 76. Ali kad stavim visoke pete od mene su visi jedino muskarci skroz visoki, najmanje 1,92 je ok:).
Ja 155..
2015-09-08
Usne Stjepana Gnječa wrote:Noor wrote:kaja_333 wrote:Mislis dok spavamo smo super...:)Usne Stjepana Gnječa wrote:Noor wrote:
ja ne...a bome ni kaja
Pitanje je gdje je granica onoga što vi smatrate dobrim i lošim. Ja se inače klonim tih malih žena jer male žene = ogromni problemi.
ma daj, pa sa mnom nitko nema problema
Guest- Guest
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kotromanović : Četnici iz Banja Luke se sad smiju uz čevape i pivu
» BiH: Hrvati više ne smiju biti žrtva izbornog inženjeringa
» Milanović otkrio kakva će biti inauguracija, neće biti skoro nitko
» Projekcije za idućih 50 godina : Europljana će biti sve manje , 30% će biti starci
» Doznajemo: U vladi će biti 6 ministarstava manje, ovi ljudi više neće biti ministri
» BiH: Hrvati više ne smiju biti žrtva izbornog inženjeringa
» Milanović otkrio kakva će biti inauguracija, neće biti skoro nitko
» Projekcije za idućih 50 godina : Europljana će biti sve manje , 30% će biti starci
» Doznajemo: U vladi će biti 6 ministarstava manje, ovi ljudi više neće biti ministri
Page 3 of 5