Oni smiju biti četnici
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Oni smiju biti četnici
crvenkasti wrote:Ravnogorci i Četnici na prijemu kod gradonačelnika
„Da Srbi nikada ne krenu na Srbe, u ime bilo koje ideologije i u ime bilo kog vođe“, poručio je gradonačelnik grada Valjeva dr Slobodan Gvozdenović na prijemu organizovanom za predstavnike Ravnogorskog pokreta i Četnika Valjevo. Ovom prilikom predstavnici dva pokreta upoznali su gradonačelnika Gvozdenovića sa aktivnostima, aktuelnim akcijama i inicijativama.
„Hvala gradonačelniku Valjeva, što je imao razumevanje i što je prvi put posle 75 godina, prvi čovek Grada priredio prijem za nas i razgovarao sa nama. Četnici Valjeva su glasali na nedavno održanim lokalnim izborima za ličnost, a to je naš gradonačelnik Gvozdenović. Mi smo patriote i nikada nećemo uraditi ništa protiv interesa srpskog naroda. Srpski narod je onaj koji misli i levičarski i desničarski. Zalažemo se za mir i jedinstvo Srba. Podržavamo aktuelnu vlast Republike Srbije i Grada Valjeva, smatramo da je demokratija jedno civilizacijsko dostignuće, a želimo da naša zemlja živi pre svega u miru“, ocenili su na prijemu kod gradonačelnika Ljubinko Andrić, predstavnika Četnika Valjevo i Darko Dragojević, predsednik Ravnogorskog pokreta Valjevo.
Ovom prilikom je zajednički ocenjeno da je prijem kod gradonačelnika značajan i zbog toga što je u nedelju 17. jula, obeleženo 70 godina od stradanja Draže Mihajlovića.
„Đeneral Draža Mihajlović je rehabilitovan u redovnom sudskom procesu. Njegovom rehabilitacijom, đeneral Mihajlović je priznat kao vođa drugog Antifašističkog pokreta. I jedan i drugi pokret za državu Srbiju su antifašistički. Istorijske činjenice o delovanju i jednog i drugog pokreta trebalo bi ostaviti istoričarima da o tome raspravljaju, a srpski narod ima samo jedan zadatak da zaleči rane iz prošlosti i da se okrene ka budućnosti, ka jačanju srpske države i svom biološkom opstanku“, naglasio je gradonačelnik Gvozdenović ovom prilikom.
http://www.valjevo.rs/ravnogorci-cetnici-na-prijemu-kod-gradonacelnika/?lang=lat
..............................................................
Oni smiju, kad smo mi ustaše, odmah graja!
Ustaše na aparatima.
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Prije 10 godina, ako ne vise.pizzon wrote:
vesna pisarovic, nisma znao da je i ona postala nasa snajka
oduvek mi je " grafitirala " neka je !
Guest- Guest
je, sitna je...162 cmkaja_333 wrote:Slatku glavu ima, ali sva je mala
ja sam viša svega 2-3 cm
Guest- Guest
A je, ja sam mislila čak i da je manja. Pa dobro, 1,65 i nije tako malo, mislim je ali je ok:) nemaš problem sa štiklama kao ja npr. :)Noor wrote:je, sitna je...162 cmkaja_333 wrote:Slatku glavu ima, ali sva je mala
ja sam viša svega 2-3 cm
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:A je, ja sam mislila čak i da je manja. Pa dobro, 1,65 i nije tako malo, mislim je ali je ok:) nemaš problem sa štiklama kao ja npr. :)Noor wrote:je, sitna je...162 cmkaja_333 wrote:Slatku glavu ima, ali sva je mala
ja sam viša svega 2-3 cm
nemam, s njima sam najtaman :D
a ti, koliko si ti?
Guest- Guest
Ma 1,75 ili 76. Ali kad stavim visoke pete od mene su visi jedino muskarci skroz visoki, najmanje 1,92 je ok:).Noor wrote:kaja_333 wrote:A je, ja sam mislila čak i da je manja. Pa dobro, 1,65 i nije tako malo, mislim je ali je ok:) nemaš problem sa štiklama kao ja npr. :)Noor wrote:je, sitna je...162 cmkaja_333 wrote:Slatku glavu ima, ali sva je mala
ja sam viša svega 2-3 cm
a ti, koliko si ti?
Kada sam u ravnim je ok..
2015-08-15
ajd, pa nije to strašno...ima i visokihkaja_333 wrote:Ma 1,75 ili 76. Ali kad stavim visoke pete od mene su visi jedino muskarci skroz visoki, najmanje 1,92 je ok:).Noor wrote:kaja_333 wrote:A je, ja sam mislila čak i da je manja. Pa dobro, 1,65 i nije tako malo, mislim je ali je ok:) nemaš problem sa štiklama kao ja npr. :)Noor wrote:je, sitna je...162 cmkaja_333 wrote:Slatku glavu ima, ali sva je mala
ja sam viša svega 2-3 cm
a ti, koliko si ti?
ja pak imam "problem" dok sam bosa...ni ne vidim se
Guest- Guest
...ajd ok je to visina..kaja_333 wrote:Ma 1,75 ili 76. Ali kad stavim visoke pete od mene su visi jedino muskarci skroz visoki, najmanje 1,92 je ok:).Noor wrote:kaja_333 wrote:A je, ja sam mislila čak i da je manja. Pa dobro, 1,65 i nije tako malo, mislim je ali je ok:) nemaš problem sa štiklama kao ja npr. :)Noor wrote:je, sitna je...162 cmkaja_333 wrote:Slatku glavu ima, ali sva je mala
ja sam viša svega 2-3 cm
a ti, koliko si ti?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
sitna ali dinamitna..kao sto se kaze...Noor wrote:je, sitna je...162 cmkaja_333 wrote:Slatku glavu ima, ali sva je mala
ja sam viša svega 2-3 cm
2015-09-08
Pa.. Na samoj granici da bude strašno. :). Ti bar možes uvijek na visokim hodati, ako ih voliš jasno.Noor wrote:ajd, pa nije to strašno...ima i visokihkaja_333 wrote:Ma 1,75 ili 76. Ali kad stavim visoke pete od mene su visi jedino muskarci skroz visoki, najmanje 1,92 je ok:).Noor wrote:kaja_333 wrote:A je, ja sam mislila čak i da je manja. Pa dobro, 1,65 i nije tako malo, mislim je ali je ok:) nemaš problem sa štiklama kao ja npr. :)Noor wrote:
je, sitna je...162 cm
ja sam viša svega 2-3 cm
a ti, koliko si ti?
2015-08-15
Otrov u maloj bočici :)vuksadinare wrote:sitna ali dinamitna..kao sto se kaze...Noor wrote:je, sitna je...162 cmkaja_333 wrote:Slatku glavu ima, ali sva je mala
ja sam viša svega 2-3 cm
2015-08-15
..pa moja zena je visoka 175..a ja 178,179...taman
2015-09-08
vucko, mi smo skoro u milimetarvuksadinare wrote:..pa moja zena je visoka 175..a ja 178,179...taman
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Pa.. Na samoj granici da bude strašno. :). Ti bar možes uvijek na visokim hodati, ako ih voliš jasno.Noor wrote:ajd, pa nije to strašno...ima i visokihkaja_333 wrote:Ma 1,75 ili 76. Ali kad stavim visoke pete od mene su visi jedino muskarci skroz visoki, najmanje 1,92 je ok:).Noor wrote:kaja_333 wrote:
A je, ja sam mislila čak i da je manja. Pa dobro, 1,65 i nije tako malo, mislim je ali je ok:) nemaš problem sa štiklama kao ja npr. :)
a ti, koliko si ti?
ajd, pa ne moraš 12 cm...ok su i one od 6-8, odmah je figura drugačija, a nisi previsoka za partnera
da, ja jako volim..oduvijek
Guest- Guest
Pa eto, u krevetu su svi isti i tako..vuksadinare wrote:..pa moja zena je visoka 175..a ja 178,179...taman
2015-08-15
kaja_333 wrote:Otrov u maloj bočici :)vuksadinare wrote:sitna ali dinamitna..kao sto se kaze...Noor wrote:je, sitna je...162 cmkaja_333 wrote:Slatku glavu ima, ali sva je mala
ja sam viša svega 2-3 cm
Otrovne jeste to vam moram priznati ipak.
Guest- Guest
Sad su mi čak dobre i ove od 4, 5 a bas se i nose.Noor wrote:kaja_333 wrote:Pa.. Na samoj granici da bude strašno. :). Ti bar možes uvijek na visokim hodati, ako ih voliš jasno.Noor wrote:ajd, pa nije to strašno...ima i visokihkaja_333 wrote:Ma 1,75 ili 76. Ali kad stavim visoke pete od mene su visi jedino muskarci skroz visoki, najmanje 1,92 je ok:).Noor wrote:
a ti, koliko si ti?
ajd, pa ne moraš 12 cm...ok su i one od 6-8, odmah je figura drugačija, a nisi previsoka za partnera
da, ja jako volim..oduvijek
2015-08-15
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kotromanović : Četnici iz Banja Luke se sad smiju uz čevape i pivu
» BiH: Hrvati više ne smiju biti žrtva izbornog inženjeringa
» Milanović otkrio kakva će biti inauguracija, neće biti skoro nitko
» Projekcije za idućih 50 godina : Europljana će biti sve manje , 30% će biti starci
» Doznajemo: U vladi će biti 6 ministarstava manje, ovi ljudi više neće biti ministri
» BiH: Hrvati više ne smiju biti žrtva izbornog inženjeringa
» Milanović otkrio kakva će biti inauguracija, neće biti skoro nitko
» Projekcije za idućih 50 godina : Europljana će biti sve manje , 30% će biti starci
» Doznajemo: U vladi će biti 6 ministarstava manje, ovi ljudi više neće biti ministri
Page 2 of 5