serie A 2015/2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: serie A 2015/2016
Rad'iša Trajković wrote:bafalo wrote:demo se ne libi ni popljuvat hrvatsku reprezantaciju samo da obrani mandžu. svatko tko je gledao zna da smo bili bolji od portugala i bilo je brdo ubačaja ali nikog da ih pospremi
pocinje da baca na spermenka kada brani guardiolu ili messija...
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
Mada Endovo trolanje ima pokriće...Demo je baš zabrijao na Mandzu....
darth_vader-
2014-04-17
Trofeji,individualna priznanja itd.sve je to pokazatelj....amper1950 wrote:Pričamo o trofejima, a krenila se rasprava tko koliko trofeja ima... Želim ti nešto reći s tom pričom. Rakitić je ima jebenu sriću u svojoj karijeri i uz to je ima odličan odabir klubova u pravo vrijeme. Nekad ti se triba sve poklopiti,nekad imaš sriće pun kurac, nekad nemaš ništa od toga. Ima igrača koji su bolji od Raktića a nikad neće imati niti su imali takvu karijeru i toliko trofeja...muckodjubre wrote:
Modric ima izbor u momcad sezone i nagradu za najboljeg veznoga najjace lige svijeta...
Pa jbte raketa je vrhunski igrac koji je svojim radom tu gdje je isto kao i modric ili mandzo sto su svojim radom tu gdje jesu,nitko im nista nije poklonio i dao
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Cim krene vrijedjanje znam da sam te uhvatio na volej i sad se koprcas haha ajde neka,samo pomalo...amper1950 wrote:Uz dužno poštovanje, moram reći da si glup...muckodjubre wrote:Naravno da je amper preskocio dio gdje je modric izabran u momcad sezone u lp i dobio nagradu za najboljega veznoga najjace lige svijeta :D
Ja ništa nisam preskočio, ja nisam ni pričao da je Rakitić bolji igrač, a ti si sam za jednog igrača pričao o trofejima koje je osvojio.Pa sam ti spominjanjem Rakitića i njegovih trofeja htio nešto reći, a ti mene ideš uvoditi u raspravu kao da sam ja nešto preskočio?!? Pa ja nisam htio raspravljati o njima dvojici i meni je osobno Modrić bolji igrač, samo sam ti tija reći nešto drugo. Ali eto, nisam računa da si glup pa da neš svatiti, pardon shvatiti...
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Ajde sad barem ovdje ne mozes upotrijebiti onaj vas vjecni argument,mamic namjesti,ukralo,kme kme
haha...muckodjubre wrote:Cim krene vrijedjanje znam da sam te uhvatio na volej i sad se koprcas haha ajde neka,samo pomalo...amper1950 wrote:Uz dužno poštovanje, moram reći da si glup...muckodjubre wrote:Naravno da je amper preskocio dio gdje je modric izabran u momcad sezone u lp i dobio nagradu za najboljega veznoga najjace lige svijeta :D
Ja ništa nisam preskočio, ja nisam ni pričao da je Rakitić bolji igrač, a ti si sam za jednog igrača pričao o trofejima koje je osvojio.Pa sam ti spominjanjem Rakitića i njegovih trofeja htio nešto reći, a ti mene ideš uvoditi u raspravu kao da sam ja nešto preskočio?!? Pa ja nisam htio raspravljati o njima dvojici i meni je osobno Modrić bolji igrač, samo sam ti tija reći nešto drugo. Ali eto, nisam računa da si glup pa da neš svatiti, pardon shvatiti...
Dakle, ostaje činjenica da nisi shvatio zašto sam spomenuo Rakitića (a vidiš da te cila ekipa tu prca jer si u startu počeja s koprcanjem oko Mandžukića zbog toga što po tebi on mora igrati bez obzira na formu njega i konkurencije). Ti si shvatija da ja želim reći da je Rakitić bolji,što nije bila poanta priče, nego nešto sasvim drugu. Ja sam iša pričati o trofejima da ti kažem da nisu mjerilo, jedino mjerilo. A ti meni da sam ja preskočio neka individualna priznanja čime si pokazao da uopće nisi shvatio što ti želim reći. Jebiga, tvoj problem...
Guest- Guest
Jedini koji tu Mamića spominje u već par navrata si upravo ti... Samo pokazuješ koliko si se zakoprcao u svoj priči...muckodjubre wrote:Ajde sad barem ovdje ne mozes upotrijebiti onaj vas vjecni argument,mamic namjesti,ukralo,kme kme
Guest- Guest
http://sportske.jutarnji.hr/planet-hrvatska/video-ovo-jako-dugo-nismo-vidjeli-od-marija-mandzukica-pet-minuta-je-bilo-dovoljno-za-veliko-slavlje-hrvata-i-prvi-gol-u-juventusu-ove-sezone/5188143/
sat2-
2015-09-28
jedini gol u prvenstvu nosate nakaze, sportski dogadjaj godine za pojedince...
Guest- Guest
hahahhaah, pa koji je jadnik onaj brozovic. sada gledam sta je sve idiot promasio...
Guest- Guest
Rad'iša Trajković wrote:jedini gol u prvenstvu, sportski dogadjaj godine za pojedince...
Guest- Guest
A Dzeko u deset nastupa zabija deset golova, koliko vidim u članku, lol...amper1950 wrote:Rad'iša Trajković wrote:jedini gol u prvenstvu, sportski dogadjaj godine za pojedince...
:^O
Guest- Guest
A za Džeko su pisali da nema pojma...fridrih_niche wrote:A Dzeko u deset nastupa zabija deset golova, koliko vidim u članku, lol...amper1950 wrote:Rad'iša Trajković wrote:jedini gol u prvenstvu, sportski dogadjaj godine za pojedince...
:^O
Guest- Guest
A bija je pogubljen malo, al sad se opet vraća...
I naravno, oduvik je bija klasa iznad Mandze...
Jer sam donit naslov jednom Wolfsburgu je znak vrhunske klase....
;)
I naravno, oduvik je bija klasa iznad Mandze...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:
;)
nije sam, imao je jednog sljivu i grafitea, a pozadi doktora barzaglija...
Guest- Guest
Onda ni Diego nije sam donija naslove...
I on je ima odličnu pomoć...
:D
Bit prvi strijelac lige u Wolfsburgu je dovoljno...
Tu nemaš Robbena i Riberyja da ti sve pripreme...
;)
I on je ima odličnu pomoć...
:D
Bit prvi strijelac lige u Wolfsburgu je dovoljno...
Tu nemaš Robbena i Riberyja da ti sve pripreme...
;)
Guest- Guest
demo više ne jede, ne pije i ne spava kako se nadrogirao modrićem i mandžomjasambrend wrote:Mada Endovo trolanje ima pokriće...Demo je baš zabrijao na Mandzu....
End- Posts : 21177
2015-08-25
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:amper1950 wrote:river_jude wrote:To da nam nikad nije ležal si obesi mačku o rep - kad smo igrali zadnju utakmicu s njima i kolko se toga od onda promenilo?
Ispali smo i nismo dal gol. Znači nekaj nije štimalo. Budući da smo statistički bili bolji - i po posjedu, i po broju udaraca prema golu, očito je da nije štimal napad tj. onaj ko je loptu trebal pospremiti u mrežu. Ko nam je na Euru bil glavni napadač i kolko je golova zabil? Tj. kolko je golova zabil do te utakmice da bi imal pokriće za bezrazložno vjerovanje u njega?
Ne mrzim ja Manđukića, svaka njemu čast na svemu do sad, al igral je pun kurac preveć s obzirom na to u kakvoj je formi bil.
To je moje mišljenje. Ne mislim dalje diskutirat o tome, a ti i dalje drkaj na njega s obzirom da si rekel da bi ti on uvijek bil prva opcija u napadu bez obzira na okolnosti.
u biti mogao bi quoatat još par postova jer je izbor šamara velik ali poštedit ću demu jer mi je drag
mandžo iza sebe ima karijeru za poželiti a koja još uvijek traje u velikom klubu...malo je bio u gol krizi što se dešava svakome,ali je nadošao golovima u kvalifikacijama i sad je zabio i u klubu...
tako da su ta njihova omalovažavanja kako mandže tako i luke besmislena i traju još od doba njhova igranja u dinamu,,,
tako da su ta njihova omalovažavanja kako mandže tako i luke besmislena i traju još od doba njhova igranja u dinamu,,,
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Similar topics
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet