serie A 2015/2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: serie A 2015/2016
Na takve usporedbe odgovoris samo sa victorom octopusom valdesom i njegovim trofejima, taj je i lige prvaka, spanjolska prvenstva, kupove dizao, europska prvenstva dva puta, svjetsko...osvojio je sve sto se moze i to vecinu trofeja vise puta.....samari se sami djeleRad'iša Trajković wrote:demo poceo kao spermenko da meri kvalitet nekog igraca kolicinom trofeja koje je osviojio...
nowitzki- Posts : 3791
2014-04-27
amper1950 wrote:river_jude wrote:To da nam nikad nije ležal si obesi mačku o rep - kad smo igrali zadnju utakmicu s njima i kolko se toga od onda promenilo?
Ispali smo i nismo dal gol. Znači nekaj nije štimalo. Budući da smo statistički bili bolji - i po posjedu, i po broju udaraca prema golu, očito je da nije štimal napad tj. onaj ko je loptu trebal pospremiti u mrežu. Ko nam je na Euru bil glavni napadač i kolko je golova zabil? Tj. kolko je golova zabil do te utakmice da bi imal pokriće za bezrazložno vjerovanje u njega?
Ne mrzim ja Manđukića, svaka njemu čast na svemu do sad, al igral je pun kurac preveć s obzirom na to u kakvoj je formi bil.
To je moje mišljenje. Ne mislim dalje diskutirat o tome, a ti i dalje drkaj na njega s obzirom da si rekel da bi ti on uvijek bil prva opcija u napadu bez obzira na okolnosti.
Guest- Guest
Pričaš o Luki Modriću koji nikad nije osvojia nacionalno prvenstvo?muckodjubre wrote:Kaletu je najveci uspjeh karijere kad je rekao da ne bi nikada presao u dinamo...
Koliko trofeja u karijeri ima osvojenih i sta je osvojio?
:D
Guest- Guest
Zico je igra u Flamenga i Udinesea, di je on od Mandze...muckodjubre wrote:Pa cuj sigurno da nije slucajno kad neki igrac igra u jacim klubovima,a neki u losijim...sigurno nije slucajno da je M igrao u bayernu atletku,juventusu...ne moze tolikegodine biti na srecu ili sto je zdravko namjestio
Guest- Guest
nowitzki wrote:Na takve usporedbe odgovoris samo sa victorom octopusom valdesom i njegovim trofejima, taj je i lige prvaka, spanjolska prvenstva, kupove dizao, europska prvenstva dva puta, svjetsko...osvojio je sve sto se moze i to vecinu trofeja vise puta.....samari se sami djeleRad'iša Trajković wrote:demo poceo kao spermenko da meri kvalitet nekog igraca kolicinom trofeja koje je osviojio...
Guest- Guest
Rad'iša Trajković wrote:demo poceo kao spermenko da meri kvalitet nekog igraca kolicinom trofeja koje je osviojio...
Guest- Guest
2 lige prvaka,izabran u momcad sezone Lp,izabran za najboljeg veznoga primere...,ukratko najbolji hr igrac svih vremena...fridrih_niche wrote:Pričaš o Luki Modriću koji nikad nije osvojia nacionalno prvenstvo?muckodjubre wrote:Kaletu je najveci uspjeh karijere kad je rekao da ne bi nikada presao u dinamo...
Koliko trofeja u karijeri ima osvojenih i sta je osvojio?
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Da je bio takav kanal ne bi bio godinama na vratima barce,nastranu nase zajebancije oko nhega,uostalom minorizira se i messi ili CR a kako onda ne bi valdes...nowitzki wrote:Na takve usporedbe odgovoris samo sa victorom octopusom valdesom i njegovim trofejima, taj je i lige prvaka, spanjolska prvenstva, kupove dizao, europska prvenstva dva puta, svjetsko...osvojio je sve sto se moze i to vecinu trofeja vise puta.....samari se sami djeleRad'iša Trajković wrote:demo poceo kao spermenko da meri kvalitet nekog igraca kolicinom trofeja koje je osviojio...
Ima i casillas svojih bisera pa ne znaci da nije jedan od najboljih spanjolskih golmana ikada
2014-04-15
A di je tek od kaleta :Dfridrih_niche wrote:Zico je igra u Flamenga i Udinesea, di je on od Mandze...muckodjubre wrote:Pa cuj sigurno da nije slucajno kad neki igrac igra u jacim klubovima,a neki u losijim...sigurno nije slucajno da je M igrao u bayernu atletku,juventusu...ne moze tolikegodine biti na srecu ili sto je zdravko namjestio
2014-04-15
Modrić
Ali Rakitić ima više trofeja (bar onih značajnih, ako u kontekstu tih igrača nećemo gledati ligu poput HNL). Uzeo je dva puta španjolsko prvenstvo, ligu prvaka i uefa ligu. osvojio je sve što se može u klupskom nogometu...muckodjubre wrote:Modrić
Guest- Guest
I modric ima trofeje i to znacajne+ sto je izabran u momcad sezone u lp i izabran je za NAJBOLJEGA veznoga spanjolske lige koja je najjaca na svijetu ...i to je izabran od strane svojih kolega nogometasa...
Modrić ima 2 značajna, Rakitić ih ima 5... Ako ćemo to gledati, Rakitić je bolji igrač...muckodjubre wrote:I modric ima trofeje i to znacajne+ sto je izabran u momcad sezone u lp i izabran je za NAJBOLJEGA veznoga spanjolske lige koja je najjaca na svijetu ...i to je izabran od strane svojih kolega nogometasa...
Guest- Guest
amper1950 wrote:Modrić ima 2 značajna, Rakitić ih ima 5... Ako ćemo to gledati, Rakitić je bolji igrač...muckodjubre wrote:I modric ima trofeje i to znacajne+ sto je izabran u momcad sezone u lp i izabran je za NAJBOLJEGA veznoga spanjolske lige koja je najjaca na svijetu ...i to je izabran od strane svojih kolega nogometasa...
demo je u klopci...
Guest- Guest
Modric ima izbor u momcad sezone LP i nagradu za najboljeg veznoga najjace lige svijeta...amper1950 wrote:Modrić ima 2 značajna, Rakitić ih ima 5... Ako ćemo to gledati, Rakitić je bolji igrač...muckodjubre wrote:I modric ima trofeje i to znacajne+ sto je izabran u momcad sezone u lp i izabran je za NAJBOLJEGA veznoga spanjolske lige koja je najjaca na svijetu ...i to je izabran od strane svojih kolega nogometasa...
A sta kale ima od priznanja ili trofeja?
2014-04-15
Naravno da je amper preskocio dio gdje je modric izabran u momcad sezone u lp i dobio nagradu za najboljega veznoga najjace lige svijeta :D
Pričamo o trofejima, a krenila se rasprava tko koliko trofeja ima... Želim ti nešto reći s tom pričom. Rakitić je ima jebenu sriću u svojoj karijeri i uz to je ima odličan odabir klubova u pravo vrijeme. Nekad ti se triba sve poklopiti,nekad imaš sriće pun kurac, nekad nemaš ništa od toga. Ima igrača koji su bolji od Raktića a nikad neće imati niti su imali takvu karijeru i toliko trofeja...muckodjubre wrote:
Modric ima izbor u momcad sezone i nagradu za najboljeg veznoga najjace lige svijeta...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:amper1950 wrote:river_jude wrote:To da nam nikad nije ležal si obesi mačku o rep - kad smo igrali zadnju utakmicu s njima i kolko se toga od onda promenilo?
Ispali smo i nismo dal gol. Znači nekaj nije štimalo. Budući da smo statistički bili bolji - i po posjedu, i po broju udaraca prema golu, očito je da nije štimal napad tj. onaj ko je loptu trebal pospremiti u mrežu. Ko nam je na Euru bil glavni napadač i kolko je golova zabil? Tj. kolko je golova zabil do te utakmice da bi imal pokriće za bezrazložno vjerovanje u njega?
Ne mrzim ja Manđukića, svaka njemu čast na svemu do sad, al igral je pun kurac preveć s obzirom na to u kakvoj je formi bil.
To je moje mišljenje. Ne mislim dalje diskutirat o tome, a ti i dalje drkaj na njega s obzirom da si rekel da bi ti on uvijek bil prva opcija u napadu bez obzira na okolnosti.
darth_vader-
2014-04-17
Uz dužno poštovanje, moram reći da si glup...muckodjubre wrote:Naravno da je amper preskocio dio gdje je modric izabran u momcad sezone u lp i dobio nagradu za najboljega veznoga najjace lige svijeta :D
Ja ništa nisam preskočio, ja nisam ni pričao da je Rakitić bolji igrač, a ti si sam za jednog igrača pričao o trofejima koje je osvojio.Pa sam ti spominjanjem Rakitića i njegovih trofeja htio nešto reći, a ti mene ideš uvoditi u raspravu kao da sam ja nešto preskočio?!? Pa ja nisam htio raspravljati o njima dvojici i meni je osobno Modrić bolji igrač, samo sam ti tija reći nešto drugo. Ali eto, nisam računa da si glup pa da neš svatiti, pardon shvatiti...
Guest- Guest
Rad'iša Trajković wrote:bafalo wrote:demo se ne libi ni popljuvat hrvatsku reprezantaciju samo da obrani mandžu. svatko tko je gledao zna da smo bili bolji od portugala i bilo je brdo ubačaja ali nikog da ih pospremi
pocinje da baca na spermenka kada brani guardiolu ili messija...
darth_vader-
2014-04-17
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Similar topics
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016