serie A 2015/2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: serie A 2015/2016
kažu HNL loše suđenje,onda pogledaš lige 5 npr.englesku ili ovo kolo talijansku:
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
progledao mu je kroz prste. zadnje sekunde utakmice koja je već riješena.
Guest- Guest
kako možeš svirati da je gol ako lopta nije prešla gol liniju,štoviše nije bila ni na liniji bila je skroz van linije? nema tu prednosti,pravila su jasna crveni karton i penal
muckodjubre wrote:kako možeš svirati da je gol ako lopta nije prešla gol liniju,štoviše nije bila ni na liniji bila je skroz van linije? nema tu prednosti,pravila su jasna crveni karton i penal
sve moze u toj lopovskoj ligi. sve ti je jasno kada ej banda iz torina 5 godina zaredom prvak...
Guest- Guest
sezona nije pravo niti počela. milanski klubovi već se bore za ostanak.
Guest- Guest
najbolji napadač FM-a zadnjih par sezona, imao sam ga u dinamu kad je bio klinac prije 2-3 sezone.
End- Posts : 21177
2015-08-25
End1899 wrote:najbolji napadač FM-a zadnjih par sezona, imao sam ga u dinamu kad je bio klinac prije 2-3 sezone.
na 16-ici sam ga doveo odmah u united, mada mi je igrao desno krilo-i tu kidao.
na 15-ici menadzer trazi ogromne pare za svoj deo procenta od njegovog ugovora, pa nisi mogao ni za 120 miliona da ga dovedes...
Guest- Guest
loš je u ovoj karijeri, bilo je boljih.
evo ti za 20 milijuna transfer. ali ima 2 naslova s wolfsburgom..
evo ti za 20 milijuna transfer. ali ima 2 naslova s wolfsburgom..
End- Posts : 21177
2015-08-25
http://www.goal.com/hr/news/6952/serie-a/2016/09/01/27080282/pjaca-impresionirao-me-buffon-a-dybalina-konkurencija-me-ne?ICID=HP_TS_7
"U Juventusu su svi igrači vrhunski, ali ako moram izabrati jednog koji me najviše impresionirao, onda je to Buffon. Samo trenutak razgovora s njim je dovoljan da shvatiš da ne stojiš ispred igrača, nego ispred legende."
"U Juventusu su svi igrači vrhunski, ali ako moram izabrati jednog koji me najviše impresionirao, onda je to Buffon. Samo trenutak razgovora s njim je dovoljan da shvatiš da ne stojiš ispred igrača, nego ispred legende."
Guest- Guest
http://bleacherreport.com/articles/2660074-selecting-the-worst-juventus-xi-of-all-time
neka imena nedostaju. dok melo ne spada u ovu listu.
neka imena nedostaju. dok melo ne spada u ovu listu.
Guest- Guest
The Netherlands international arrived in Turin in 1999 after winning everything he possibly could in Amsterdam. The Bianconeri were reeling from Marcello Lippi’s sudden move to Inter Milan, with Carlo Ancelotti arriving to replace the coach. It would be a disaster.
Despite a squad laden with talent—the likes of Edgar Davids, Del Piero, Zinedine Zidane and Henry—the team could only manage two second-place finishes, with Van der Sar proving hugely responsible for both.
Indeed, while this previous post discussed some of the club’s best-ever goalkeepers, the man from Voorhout will never make an appearance on such a list. A major blunder in a loss to Lazio saw Juve let one title slip. The error in the video above was enough to see him moved on after just two seasons.
Despite a squad laden with talent—the likes of Edgar Davids, Del Piero, Zinedine Zidane and Henry—the team could only manage two second-place finishes, with Van der Sar proving hugely responsible for both.
Indeed, while this previous post discussed some of the club’s best-ever goalkeepers, the man from Voorhout will never make an appearance on such a list. A major blunder in a loss to Lazio saw Juve let one title slip. The error in the video above was enough to see him moved on after just two seasons.
Guest- Guest
uvijek je bio smiješan golman. i kao takav dovoljno da postane legenda manchestera
Guest- Guest
ancelotti je truba isto. ide na ovu listu. kakvu je ekipu imao s Juventusom, nakon Juventusa s milanom a osvojio samo jedan scudetto
Guest- Guest
operw wrote:uvijek je bio smiješan golman. i kao takav dovoljno da postane legenda manchestera
za matorog homosa institucija. kako ga je fergi pretvorio od klosara i kiksare u najveceg golmana svih vremena...
sve sto fergi dotakne, pretvara u zlato.
od SIN-a je napravio najveceg svih vremena, od skolsija je napravio najveceg veznjaka svih vremena, od giggsa najbolje krilo sivh vremena, od vidare najboljeg stopera svih vremena.
Guest- Guest
vidio sam vidaru kad je stigao u serie A nije se znao sastati s loptom
Guest- Guest
operw wrote:vidio sam vidaru kad je stigao u serie A nije se znao sastati s loptom
vidara je bio invalid kada je dosao u serie a.
Guest- Guest
DESET godina prošlo je od Calciopolija, koji je uzdrmao talijanski nogomet, a u kojem je Juventus izbačen u Serie B, te su mu oduzeta dva Scudetta, od kojih je jedan dodijeljen Interu.
Međutim, Stara dama se žalila i tražila da joj se vrate spomenuta Scudetta, uz odštetu od čak 44 milijuna eura. Ipak, nakon Nogometnog Saveza Italije i olimpijskog odbora, koji su odbio tu mogućnost, Juve je izgubio i na sudu.
Tribunale Amministrativo Regionale (TAR) odbio je zahtjev Juventusa, koji neće dobiti dva naslova prvaka, ali ni dio od spomenuta 44 milijuna eura.
Međutim, Stara dama se žalila i tražila da joj se vrate spomenuta Scudetta, uz odštetu od čak 44 milijuna eura. Ipak, nakon Nogometnog Saveza Italije i olimpijskog odbora, koji su odbio tu mogućnost, Juve je izgubio i na sudu.
Tribunale Amministrativo Regionale (TAR) odbio je zahtjev Juventusa, koji neće dobiti dva naslova prvaka, ali ni dio od spomenuta 44 milijuna eura.
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Similar topics
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet