serie A 2015/2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: serie A 2015/2016
Gol Finskoj je maznul Kramariću.
Inače, nadam se da bu ovaj de Boer što prije otkaz dobil. Kaj je to za naznalicu, u tri pičke materine.
Inače, nadam se da bu ovaj de Boer što prije otkaz dobil. Kaj je to za naznalicu, u tri pičke materine.
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
I na račun te slave smo na Euru prošli tak kak smo prošli.kuracodigraca wrote:da je samo ovaj zabio, njegova slava je vjećna
2015-08-07
a inače euroski prvak portugal je kurac od ekipe ...i tradicionalno smo ih uvijek pobjeđivaliriver_jude wrote:I na račun te slave smo na Euru prošli tak kak smo prošli.kuracodigraca wrote:da je samo ovaj zabio, njegova slava je vjećna
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Kakve to ima veze s Manđukićevim učinkom?muckodjubre wrote:a inače euroski prvak portugal je kurac od ekipe ...i tradicionalno smo ih uvijek pobjeđivaliriver_jude wrote:I na račun te slave smo na Euru prošli tak kak smo prošli.kuracodigraca wrote:da je samo ovaj zabio, njegova slava je vjećna
2015-08-07
Nadam se da ce konj od fiorentinina trenera dobiti otkaz danas
kakve ima veze slava s time kako smo prošli na euru?river_jude wrote:Kakve to ima veze s Manđukićevim učinkom?muckodjubre wrote:a inače euroski prvak portugal je kurac od ekipe ...i tradicionalno smo ih uvijek pobjeđivaliriver_jude wrote:I na račun te slave smo na Euru prošli tak kak smo prošli.kuracodigraca wrote:da je samo ovaj zabio, njegova slava je vjećna
2014-04-15
Takve kaj je Manđukić na račun svoje stare slave imal preveć kredita, igral više neg kaj je trebal i zabil točno 0 (nula) golova.muckodjubre wrote:kakve ima veze slava s time kako smo prošli na euru?river_jude wrote:Kakve to ima veze s Manđukićevim učinkom?muckodjubre wrote:a inače euroski prvak portugal je kurac od ekipe ...i tradicionalno smo ih uvijek pobjeđivaliriver_jude wrote:I na račun te slave smo na Euru prošli tak kak smo prošli.kuracodigraca wrote:da je samo ovaj zabio, njegova slava je vjećna
2015-08-07
tko ne zna? cijeli tim je imao 0 udaraca u okvir jednako kao i portugal do toga gola što je imao 0 udaraca ili možda 1...znači da ne zna ni ronaldo?
i kakve to ima veze s time što smo ispali od prvaka europe portugala koji nam nikada nije ležao?river_jude wrote:Takve kaj je Manđukić na račun svoje stare slave imal preveć kredita, igral više neg kaj je trebal i zabil točno 0 (nula) golova.muckodjubre wrote:kakve ima veze slava s time kako smo prošli na euru?river_jude wrote:Kakve to ima veze s Manđukićevim učinkom?muckodjubre wrote:a inače euroski prvak portugal je kurac od ekipe ...i tradicionalno smo ih uvijek pobjeđivaliriver_jude wrote:
I na račun te slave smo na Euru prošli tak kak smo prošli.
imao je i kalinić 30tak minuta protiv njih pa smo opet imali točno 0 udaraca u okvir gola...kao što su i protugalci imali ništa do izgubljene lopte strinića i kontre
2014-04-15
neka kale malo stisne i izbori se za mjesto umjesto kramarića jer kramarića ne ide gol!
To da nam nikad nije ležal si obesi mačku o rep - kad smo igrali zadnju utakmicu s njima i kolko se toga od onda promenilo?
Ispali smo i nismo dal gol. Znači nekaj nije štimalo. Budući da smo statistički bili bolji - i po posjedu, i po broju udaraca prema golu, očito je da nije štimal napad tj. onaj ko je loptu trebal pospremiti u mrežu. Ko nam je na Euru bil glavni napadač i kolko je golova zabil? Tj. kolko je golova zabil do te utakmice da bi imal pokriće za bezrazložno vjerovanje u njega?
Ne mrzim ja Manđukića, svaka njemu čast na svemu do sad, al igral je pun kurac preveć s obzirom na to u kakvoj je formi bil.
To je moje mišljenje. Ne mislim dalje diskutirat o tome, a ti i dalje drkaj na njega s obzirom da si rekel da bi ti on uvijek bil prva opcija u napadu bez obzira na okolnosti.
Ispali smo i nismo dal gol. Znači nekaj nije štimalo. Budući da smo statistički bili bolji - i po posjedu, i po broju udaraca prema golu, očito je da nije štimal napad tj. onaj ko je loptu trebal pospremiti u mrežu. Ko nam je na Euru bil glavni napadač i kolko je golova zabil? Tj. kolko je golova zabil do te utakmice da bi imal pokriće za bezrazložno vjerovanje u njega?
Ne mrzim ja Manđukića, svaka njemu čast na svemu do sad, al igral je pun kurac preveć s obzirom na to u kakvoj je formi bil.
To je moje mišljenje. Ne mislim dalje diskutirat o tome, a ti i dalje drkaj na njega s obzirom da si rekel da bi ti on uvijek bil prva opcija u napadu bez obzira na okolnosti.
2015-08-07
rekao sam da bi uvijek igrao s 2 napadača mandžo i uz njega kale/kramarić...
napadači se pored obrane portugala nisu mogli istaći,disati,mrdnuti i obratno portugalski pored obrane hrvatske,odlučila je 1 mala greška 1 kontra i to u tekmi koja je bila užasna za gledati,šahovska partija bez prilika... tekma je bila ništa-ništa
napadači se pored obrane portugala nisu mogli istaći,disati,mrdnuti i obratno portugalski pored obrane hrvatske,odlučila je 1 mala greška 1 kontra i to u tekmi koja je bila užasna za gledati,šahovska partija bez prilika... tekma je bila ništa-ništa
mandžo ne može sam za sebe kreirati priliku niti može išta napravit s loptom u nogama osim izgubit i osramotit se. skroz ovisan o drugima, o nabačajima, a za samostalno odgovorit on je nesposoban isto kao i modrić koji je najbolji kad loreal napuni mrežu amatera.
to je razlog ispadanja od portugala, ko to ne vidi nek si puši kurac.
to je razlog ispadanja od portugala, ko to ne vidi nek si puši kurac.
End- Posts : 21177
2015-08-25
demo se ne libi ni popljuvat hrvatsku reprezantaciju samo da obrani mandžu. svatko tko je gledao zna da smo bili bolji od portugala i bilo je brdo ubačaja ali nikog da ih pospremi
bafalo wrote:demo se ne libi ni popljuvat hrvatsku reprezantaciju samo da obrani mandžu. svatko tko je gledao zna da smo bili bolji od portugala i bilo je brdo ubačaja ali nikog da ih pospremi
pocinje da baca na spermenka kada brani guardiolu ili messija...
Guest- Guest
Srali ste po mandzi pa je donio 6 bodova u borbi za SP i to s gostovanja...sad ste opet srali pa vas je isprskao jer je zabio rani gol koji je olaksao juveu igru u nastavku...
A kad se tek sjetim kojiko se sralo dok je igrao u dinamu,kad ono prc mandzo osvojio sve sto se moze osvojiti i to kao najbolji strijelac bayerna...
A kad se tek sjetim kojiko se sralo dok je igrao u dinamu,kad ono prc mandzo osvojio sve sto se moze osvojiti i to kao najbolji strijelac bayerna...
river_jude wrote:Gol Finskoj je maznul Kramariću.
.
Nije mu ništa maznuo. Krama je ono trebao zakucati, ali on je fulao loptu i sreća da je Mandžo pratio jer je mogao i finski stlper to izbit van.
Guest- Guest
To sam odma napisaoTommy Ramone wrote:river_jude wrote:Gol Finskoj je maznul Kramariću.
.
Nije mu ništa maznuo. Krama je ono trebao zakucati, ali on je fulao loptu i sreća da je Mandžo pratio jer je mogao i finski stlper to izbit van.
2014-04-15
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Similar topics
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016