...Trenutak kad je ljubav umrla
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: ...Trenutak kad je ljubav umrla
stav? to je još zamornije od čitanja, trebala bi čak malo i promislitidzango wrote:Ovo je forum a ne čitaonica. Važno je da imaš stav a ne šta piše u tekstu.
a kome se to da na +30?
mislim da mi je najbolje preuzeti stav iz naslova
neva- Posts : 4367
2014-04-12
dzango wrote:Kod nas ovima modernima na svadbama sviraju EKV i Stonse. Da se usereš od muke.jasambrend wrote:Kod nas ulete harmonikaši...i najčešće spase stvar...udru po narodnjacima, al barem djeluju autentično...baš za dernek sa promilima u krvi..dzango wrote:Sve je to ništa dok na pola svadbe ne ulete trubači i razbucaju svatove.jasambrend wrote:darla wrote:
i agresije na usi
Ovaj dio mi redovito najgori bude...i onda ona meni da što ne plesem, a ja bi bombu na bend najradije bacio... graševina majka, bar nema toliko trauma poslije...
Lokalni virtuozi neki, pretpostavljam...sve je to dobro dok ne krenu Hendrixa masakrirati...A onda red Rozge i Severine...
darth_vader-
2014-04-17
bilo je i toga, jednom smo tako opili mladoženju da se živ polomio, došao nas čovjek pozdravit...dzango wrote:Ima onaj američki film u kojem dvojica upadaju na svadbe i jebu deveruše i ostalu žensku čeljad.veber wrote:u mlađim danima smo obilazili svadbe u samoboru i okolici.
konobari su nas već poznavali,
-ovaj put ste od mlade ili od mladoženje?
2014-12-30
Meni se sviđa više onaj drugi kad nikolas cage jebe dobrog komada i istovremeno pije viski a u drugoj ruci neki bijesni štoljpi sa kojim ubija kriminalce koji su mu u sobu uletjelidzango wrote:Ima onaj američki film u kojem dvojica upadaju na svadbe i jebu deveruše i ostalu žensku čeljad.veber wrote:u mlađim danima smo obilazili svadbe u samoboru i okolici.
Guest- Guest
Neve wrote:na kakvim ste vi to svadbama bili, 'moje' su sve bile dobre i zabavne... a kolačići, mmmMMMmmdarla wrote:jasambrend wrote:Ovaj dio mi redovito najgori bude...i onda ona meni da što ne plesem, a ja bi bombu na bend najradije bacio... graševina majka, bar nema toliko trauma poslije...
A tek kad vlakic krene
Pa svadbe vulgaris domestikus... copy paste do jedne...mada bi ti mlade oči iskopale da im to kažeš... a mladoženja najčešće samo moli boga da preživi to sve...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:dzango wrote:Kod nas ovima modernima na svadbama sviraju EKV i Stonse. Da se usereš od muke.jasambrend wrote:Kod nas ulete harmonikaši...i najčešće spase stvar...udru po narodnjacima, al barem djeluju autentično...baš za dernek sa promilima u krvi..dzango wrote:Sve je to ništa dok na pola svadbe ne ulete trubači i razbucaju svatove.jasambrend wrote:
Ovaj dio mi redovito najgori bude...i onda ona meni da što ne plesem, a ja bi bombu na bend najradije bacio... graševina majka, bar nema toliko trauma poslije...
Lokalni virtuozi neki, pretpostavljam...sve je to dobro dok ne krenu Hendrixa masakrirati...A onda red Rozge i Severine...
To su ovi urbani što se gade na narodnjake. Najčešće je reč o šabaniji čiji su roditelji došli sa sela u grad i ovi se toga stide.
frakcija wrote:zar se nitko više nit ne sjeća takvih vjenčanja? mislim da su počela izumirati devedesetih..maggie13 wrote:To nam pricaj ;)))frakcija wrote:sjećam se kad je bilo pivca na barjak..pa tražit otkupninu za mladu, pa ponudit ovcu u vjenčanici..pa kum mora platit ukradenu cipelu, pa sito preko kuće, pa zagrist jabuku punu dukata (zubi ako izdrže)..pa balvan na putu zbog putarine od svatova..obavezno dici bacat bombona putem.. djeca ginu bacajuć se na hrpe slatkiša..
Ima toga jos , jedino nema ovaca, njih je deficit
darla- Admin
2015-10-22
kakav fetiš?frakcija wrote:fetiš na ručkiće..znala sam.veber wrote:u mlađim danima smo obilazili svadbe u samoboru i okolici.
navikao sam jesti vani.
2014-12-30
Nije.Tu smomi svi negdje..osim Sto se ona prisjeca detalja od ranog djetinjStva ;)dzango wrote:Ispade da je Frakcija neka baba.maggie13 wrote:Meni to u magli..i,osim sto sam bila mala,brzo bih se iskljucila.to pamti tvoj analiticki i spoznajni um;Dfrakcija wrote:zar se nitko više nit ne sjeća takvih vjenčanja? mislim da su počela izumirati devedesetih..maggie13 wrote:To nam pricaj ;)))frakcija wrote:sjećam se kad je bilo pivca na barjak..pa tražit otkupninu za mladu, pa ponudit ovcu u vjenčanici..pa kum mora platit ukradenu cipelu, pa sito preko kuće, pa zagrist jabuku punu dukata (zubi ako izdrže)..pa balvan na putu zbog putarine od svatova..obavezno dici bacat bombona putem.. djeca ginu bacajuć se na hrpe slatkiša..
2014-04-12
uh, sad mi je lakše.. do sad sam se preznojavalamaggie13 wrote:Nije.Tu smomi svi negdje..osim Sto se ona prisjeca detalja od ranog djetinjStva ;)dzango wrote:Ispade da je Frakcija neka baba.maggie13 wrote:Meni to u magli..i,osim sto sam bila mala,brzo bih se iskljucila.to pamti tvoj analiticki i spoznajni um;Dfrakcija wrote:zar se nitko više nit ne sjeća takvih vjenčanja? mislim da su počela izumirati devedesetih..maggie13 wrote:
To nam pricaj ;)))
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Moj kum na jednoj svadbi gurao nogu devojci preko puta dok je pored njega sedela njegova tadašnja devojka.veber wrote:bilo je i toga, jednom smo tako opili mladoženju da se živ polomio, došao nas čovjek pozdravit...dzango wrote:Ima onaj američki film u kojem dvojica upadaju na svadbe i jebu deveruše i ostalu žensku čeljad.veber wrote:u mlađim danima smo obilazili svadbe u samoboru i okolici.
a, ne nismo. marcel nas šiša za desetljeće-dvamaggie13 wrote:Nije.Tu smomi svi negdje..osim Sto se ona prisjeca detalja od ranog djetinjStva ;)
2014-12-30
Odveli ih migranti.darla wrote:frakcija wrote:zar se nitko više nit ne sjeća takvih vjenčanja? mislim da su počela izumirati devedesetih..maggie13 wrote:To nam pricaj ;)))frakcija wrote:sjećam se kad je bilo pivca na barjak..pa tražit otkupninu za mladu, pa ponudit ovcu u vjenčanici..pa kum mora platit ukradenu cipelu, pa sito preko kuće, pa zagrist jabuku punu dukata (zubi ako izdrže)..pa balvan na putu zbog putarine od svatova..obavezno dici bacat bombona putem.. djeca ginu bacajuć se na hrpe slatkiša..
Ima toga jos , jedino nema ovaca, njih je deficit
Uključi klimu, nemoj da si stipsa.frakcija wrote:uh, sad mi je lakše.. do sad sam se preznojavalamaggie13 wrote:Nije.Tu smomi svi negdje..osim Sto se ona prisjeca detalja od ranog djetinjStva ;)dzango wrote:Ispade da je Frakcija neka baba.maggie13 wrote:Meni to u magli..i,osim sto sam bila mala,brzo bih se iskljucila.to pamti tvoj analiticki i spoznajni um;Dfrakcija wrote:
zar se nitko više nit ne sjeća takvih vjenčanja? mislim da su počela izumirati devedesetih..
Gledala iz kolevke.maggie13 wrote:Nije.Tu smomi svi negdje..osim Sto se ona prisjeca detalja od ranog djetinjStva ;)dzango wrote:Ispade da je Frakcija neka baba.maggie13 wrote:Meni to u magli..i,osim sto sam bila mala,brzo bih se iskljucila.to pamti tvoj analiticki i spoznajni um;Dfrakcija wrote:zar se nitko više nit ne sjeća takvih vjenčanja? mislim da su počela izumirati devedesetih..maggie13 wrote:
To nam pricaj ;)))
LegendO ;Dfrakcija wrote:uh, sad mi je lakše.. do sad sam se preznojavalamaggie13 wrote:Nije.Tu smomi svi negdje..osim Sto se ona prisjeca detalja od ranog djetinjStva ;)dzango wrote:Ispade da je Frakcija neka baba.maggie13 wrote:Meni to u magli..i,osim sto sam bila mala,brzo bih se iskljucila.to pamti tvoj analiticki i spoznajni um;Dfrakcija wrote:
zar se nitko više nit ne sjeća takvih vjenčanja? mislim da su počela izumirati devedesetih..
2014-04-12
A sora njega za još toliko :))))))veber wrote:a, ne nismo. marcel nas šiša za desetljeće-dvamaggie13 wrote:Nije.Tu smomi svi negdje..osim Sto se ona prisjeca detalja od ranog djetinjStva ;)
Guest- Guest
veber wrote:
a, ne nismo. marcel nas šiša za desetljeće-dva
Marcu ne pakovati!
darla- Admin
2015-10-22
Bas si pokvaren B-)veber wrote:a, ne nismo. marcel nas šiša za desetljeće-dvamaggie13 wrote:Nije.Tu smomi svi negdje..osim Sto se ona prisjeca detalja od ranog djetinjStva ;)
2014-04-12
Idealno wjenčanje u par riječi : ona ima pletenice , dogy style , pop vice : Jel je uzimaš ? a ona skvići i govori : Ja ja bite bite
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
darla wrote:dzango wrote:
Jebeš žurku ako ne fali bar pola filma.
To je fora u domacinskom drustvu, gdje ste svi rodjeni i nebitno ako ste ko od majke rodjeni, inace garantirana glavobolja.
Ajme rekonstrukcije poslije...samo ti uleti fragmenic u svijest i pomisliš pa nisam valjda... a onda skuzis kasnije da se prisjecas samo onih manje sramotnih stvari...je, je treba se dozirati, definitivno...
darth_vader-
2014-04-17
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» trenutak istine
» Čović: Ovo je kritičan trenutak za BiH
» Trenutak za Kolindin kutak
» Kutak za katolibanski trenutak
» Trenutak za Deretićev kutak
» Čović: Ovo je kritičan trenutak za BiH
» Trenutak za Kolindin kutak
» Kutak za katolibanski trenutak