Trenutak za Deretićev kutak
Page 1 of 1
Trenutak za Deretićev kutak
https://www.facebook.com/hrvoje.siletic/videos/2178310602225137/
ne znam jesam li vam se nekad pohvalio kako sam skoro prije 10 god. surađivao s dr.Deretićom.
ne znam jesam li vam se nekad pohvalio kako sam skoro prije 10 god. surađivao s dr.Deretićom.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Trenutak za Deretićev kutak
Čilo,jesi li pogledao temu o novom hrv.filmu "Posljednji Srbin u Hrvatskoj"?
Scenarij kao da je prepisan od tebe.
Scenarij kao da je prepisan od tebe.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nisam,imam pune ruke posla oko nekih internacionalnih gluposti,tak da ne stignem,ajd baš ću pogledat.
2015-07-23
Aplikacija ghost detektor na mobilnom.סמאל wrote:Nisam,imam pune ruke posla oko nekih internacionalnih gluposti,tak da ne stignem,ajd baš ću pogledat.
Jeli joj za vjerovati?
2014-04-22
misliš na ovaj video koji sam objavio,to sam našao na faceu od jednog lika,tak da mislim da nemaš razloga za strah.jastreb wrote:Aplikacija ghost detektor na mobilnom.סמאל wrote:Nisam,imam pune ruke posla oko nekih internacionalnih gluposti,tak da ne stignem,ajd baš ću pogledat.
Jeli joj za vjerovati?
2015-07-23
Ma uzeo sam aplikaciju i tražim entitete.סמאל wrote:misliš na ovaj video koji sam objavio,to sam našao na faceu od jednog lika,tak da mislim da nemaš razloga za strah.jastreb wrote:Aplikacija ghost detektor na mobilnom.סמאל wrote:Nisam,imam pune ruke posla oko nekih internacionalnih gluposti,tak da ne stignem,ajd baš ću pogledat.
Jeli joj za vjerovati?
I ono kad se na aplikaciji pojavi crvena ili zelena točka,jeli to stvarno u pitanju entitet?
Detektirao je entitete kod groblja i napuštenih naselja.
2014-04-22
Prvi put čujem za takvo nešto.No znam da imaju uređaji za detekciju koje koriste svi oni lovci na duhove,a sad da to ima i na mobilnim uređajima,može bit,tehnika je uznapredovala.jastreb wrote:Ma uzeo sam aplikaciju i tražim entitete.סמאל wrote:misliš na ovaj video koji sam objavio,to sam našao na faceu od jednog lika,tak da mislim da nemaš razloga za strah.jastreb wrote:Aplikacija ghost detektor na mobilnom.סמאל wrote:Nisam,imam pune ruke posla oko nekih internacionalnih gluposti,tak da ne stignem,ajd baš ću pogledat.
Jeli joj za vjerovati?
I ono kad se na aplikaciji pojavi crvena ili zelena točka,jeli to stvarno u pitanju entitet?
2015-07-23
Ima. Ghost detector. Potraži.סמאל wrote:Prvi put čujem za takvo nešto.No znam da imaju uređaji za detekciju koje koriste svi oni lovci na duhove,a sad da to ima i na mobilnim uređajima,može bit,tehnika je uznapredovala.jastreb wrote:Ma uzeo sam aplikaciju i tražim entitete.סמאל wrote:misliš na ovaj video koji sam objavio,to sam našao na faceu od jednog lika,tak da mislim da nemaš razloga za strah.jastreb wrote:Aplikacija ghost detektor na mobilnom.סמאל wrote:Nisam,imam pune ruke posla oko nekih internacionalnih gluposti,tak da ne stignem,ajd baš ću pogledat.
Jeli joj za vjerovati?
2014-04-22
ma šta će mi to,kad postoje i druge metodejastreb wrote:Ima. Ghost detector. Potraži.סמאל wrote:Prvi put čujem za takvo nešto.No znam da imaju uređaji za detekciju koje koriste svi oni lovci na duhove,a sad da to ima i na mobilnim uređajima,može bit,tehnika je uznapredovala.jastreb wrote:Ma uzeo sam aplikaciju i tražim entitete.סמאל wrote:misliš na ovaj video koji sam objavio,to sam našao na faceu od jednog lika,tak da mislim da nemaš razloga za strah.jastreb wrote:
Aplikacija ghost detektor na mobilnom.
Jeli joj za vjerovati?
2015-07-23
ja znam za neku aplikaciju: "Sto ti SOTONA ima za reci?"jastreb wrote:Aplikacija ghost detektor na mobilnom.סמאל wrote:Nisam,imam pune ruke posla oko nekih internacionalnih gluposti,tak da ne stignem,ajd baš ću pogledat.
Jeli joj za vjerovati?
Jeli joj za vjerovati?....
Postoje 3 vrste lazi: laz, besramna laz i statistika. Reko je to negdje neko, iako ne mogu reci da poruka nije bila...prikladna....
Guest- Guest
Similar topics
» Trenutak za Kolindin kutak
» Kutak za katolibanski trenutak
» Kutak za glazbeni treš trenutak
» trenutak istine
» Kutak za Ukrainu
» Kutak za katolibanski trenutak
» Kutak za glazbeni treš trenutak
» trenutak istine
» Kutak za Ukrainu
Page 1 of 1