ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

...Trenutak kad je ljubav umrla

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Go down

...Trenutak kad je ljubav umrla - Page 7 Empty Re: ...Trenutak kad je ljubav umrla

Post by prckov 23/7/2016, 12:11

frakcija wrote:
prckov wrote:
prckov wrote:u mene je odma kod matičara pošlo naopako,
fotograf nije ufatio kad mi je kuma čestitala pa veli ajd ope a matićar veli sad možeš poljubit mladu, jebiga ja uvatio kumu
umjesto here comes the bride trebaju puštat highway to hell
da se ne lažemo
pa meni je sviralo "ne volim te" od hladnog piva..rođi isto.. s tim da rođo  napravio sebi spektakularno vjenčanje.. inače je on sav život (i ušteđevinu )posvetio grandioznim gestama
ja se zezam a u tebe,
trebala si mu reć to ću ti pjevat čitav život

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

...Trenutak kad je ljubav umrla - Page 7 Empty Re: ...Trenutak kad je ljubav umrla

Post by veber 23/7/2016, 12:20

dzango wrote:Znaš kurac. Kako onda nikada nisi pao u nirvanu?
ili mogu puno popit bez posljedica ili pijem u guzicu, a ne u glavu...

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by frakcija 23/7/2016, 12:21

prckov wrote:
frakcija wrote:
prckov wrote:
fotograf nije ufatio kad mi je kuma čestitala pa veli ajd ope a matićar veli sad možeš poljubit mladu, jebiga ja uvatio kumu
da se ne lažemo
pa meni je sviralo "ne volim te" od hladnog piva..rođi isto.. s tim da rođo  napravio sebi spektakularno vjenčanje.. inače je on sav život (i ušteđevinu )posvetio grandioznim gestama
ja se zezam a u tebe,
ne, ja pivam "maaricee divoojko poštenoga roda, ti ne peri robu krej mojega broda"..od toga dobije teški osip..popnem se gdje me ne može ušutkat..
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by Guest 23/7/2016, 12:21

Jedan je glazbenik imao veliku dvojbu, imao je djevojku lijepu ko slika ali nije znala pjevati a to mu je puno značilo i onda je imao ženu onako malo hm hm ali je pjevala kao anđeo. I dođe vrijeme za ženidbu i on se odlučio za anđeoski glas i tako se oni vjenčaju i prvo jutro on se probudi prvi i gleda je i gleda i gleda i onda je probudi i zavapi: pjevaj ženo, pjevaj ako boga znaš!!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 23/7/2016, 12:41

frakcija wrote:
prckov wrote:
frakcija wrote:
prckov wrote:
da se ne lažemo
ja se zezam a u tebe,
ne, ja pivam "maaricee divoojko poštenoga roda, ti ne peri robu krej mojega broda"..od toga dobije teški osip..popnem se gdje me ne može ušutkat..
lol!  ne zna on uživat
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 23/7/2016, 12:44

prckov wrote:
frakcija wrote:
prckov wrote:
frakcija wrote:
prckov wrote:
da se ne lažemo
ja se zezam a u tebe,
lol!  ne zna on uživat
Zna ali neće priznati
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/7/2016, 19:06

jasambrend wrote:
darla wrote:Pa svadbe su emotivne, nije mjesto za emocionalno uzburkane, covjek lako pati cijeli zivot zbog trenutnog poleta :D

Redovito se posvađam sa ženom...ona bi plesala, a ja nepogrešivo uspijem privući sve kronere na piru oko stola...
Ajme .....koja lijepa tema, a ja landram po Orašju scratch
ja bi ti za inat plesala cijelu noc s drugima cheers

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/7/2016, 19:11

darla wrote:
jasambrend wrote:

Ovaj dio mi redovito najgori bude...i onda ona meni da što ne plesem, a ja bi bombu na bend najradije bacio... graševina majka, bar nema toliko trauma poslije...

A tek kad vlakic krene :^0

e..tad Noor ide za stol ugasit žeđ :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/7/2016, 19:16

tre911 wrote:
dzango wrote:
veber wrote:u mlađim danima smo obilazili svadbe u samoboru i okolici.
konobari su nas već poznavali,
-ovaj put ste od mlade ili od mladoženje?

:D
Ima onaj američki film u kojem dvojica upadaju na svadbe i jebu deveruše i ostalu žensku čeljad.
Meni se sviđa više onaj drugi kad nikolas cage jebe dobrog komada i istovremeno pije viski a u drugoj ruci neki bijesni štoljpi sa kojim ubija kriminalce koji su mu u sobu uletjeli sunny
ma, koja predanost, koji fokus...seks za poželjeti :^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/7/2016, 19:17

ebo ljubav..patka zena da muske podvedu pod kontrolu.-..ebat..to je jedina nefejk stvar..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Back to top

- Similar topics