...Trenutak kad je ljubav umrla
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: ...Trenutak kad je ljubav umrla
ja se zezam a u tebe,frakcija wrote:pa meni je sviralo "ne volim te" od hladnog piva..rođi isto.. s tim da rođo napravio sebi spektakularno vjenčanje.. inače je on sav život (i ušteđevinu )posvetio grandioznim gestamaprckov wrote:umjesto here comes the bride trebaju puštat highway to hellprckov wrote:u mene je odma kod matičara pošlo naopako,
fotograf nije ufatio kad mi je kuma čestitala pa veli ajd ope a matićar veli sad možeš poljubit mladu, jebiga ja uvatio kumu
da se ne lažemo
trebala si mu reć to ću ti pjevat čitav život
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ili mogu puno popit bez posljedica ili pijem u guzicu, a ne u glavu...dzango wrote:Znaš kurac. Kako onda nikada nisi pao u nirvanu?
2014-12-30
ne, ja pivam "maaricee divoojko poštenoga roda, ti ne peri robu krej mojega broda"..od toga dobije teški osip..popnem se gdje me ne može ušutkat..prckov wrote:ja se zezam a u tebe,frakcija wrote:pa meni je sviralo "ne volim te" od hladnog piva..rođi isto.. s tim da rođo napravio sebi spektakularno vjenčanje.. inače je on sav život (i ušteđevinu )posvetio grandioznim gestamaprckov wrote:umjesto here comes the bride trebaju puštat highway to hellprckov wrote:u mene je odma kod matičara pošlo naopako,
fotograf nije ufatio kad mi je kuma čestitala pa veli ajd ope a matićar veli sad možeš poljubit mladu, jebiga ja uvatio kumu
da se ne lažemo
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Jedan je glazbenik imao veliku dvojbu, imao je djevojku lijepu ko slika ali nije znala pjevati a to mu je puno značilo i onda je imao ženu onako malo hm hm ali je pjevala kao anđeo. I dođe vrijeme za ženidbu i on se odlučio za anđeoski glas i tako se oni vjenčaju i prvo jutro on se probudi prvi i gleda je i gleda i gleda i onda je probudi i zavapi: pjevaj ženo, pjevaj ako boga znaš!!
Guest- Guest
ne zna on uživatfrakcija wrote:ne, ja pivam "maaricee divoojko poštenoga roda, ti ne peri robu krej mojega broda"..od toga dobije teški osip..popnem se gdje me ne može ušutkat..prckov wrote:ja se zezam a u tebe,frakcija wrote:pa meni je sviralo "ne volim te" od hladnog piva..rođi isto.. s tim da rođo napravio sebi spektakularno vjenčanje.. inače je on sav život (i ušteđevinu )posvetio grandioznim gestamaprckov wrote:umjesto here comes the bride trebaju puštat highway to hellprckov wrote:u mene je odma kod matičara pošlo naopako,
da se ne lažemo
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Zna ali neće priznatiprckov wrote:ne zna on uživatfrakcija wrote:ne, ja pivam "maaricee divoojko poštenoga roda, ti ne peri robu krej mojega broda"..od toga dobije teški osip..popnem se gdje me ne može ušutkat..prckov wrote:ja se zezam a u tebe,frakcija wrote:pa meni je sviralo "ne volim te" od hladnog piva..rođi isto.. s tim da rođo napravio sebi spektakularno vjenčanje.. inače je on sav život (i ušteđevinu )posvetio grandioznim gestamaprckov wrote:
umjesto here comes the bride trebaju puštat highway to hell
da se ne lažemo
Guest- Guest
Ajme .....koja lijepa tema, a ja landram po Orašjujasambrend wrote:darla wrote:Pa svadbe su emotivne, nije mjesto za emocionalno uzburkane, covjek lako pati cijeli zivot zbog trenutnog poleta
Redovito se posvađam sa ženom...ona bi plesala, a ja nepogrešivo uspijem privući sve kronere na piru oko stola...
ja bi ti za inat plesala cijelu noc s drugima
Guest- Guest
darla wrote:jasambrend wrote:
Ovaj dio mi redovito najgori bude...i onda ona meni da što ne plesem, a ja bi bombu na bend najradije bacio... graševina majka, bar nema toliko trauma poslije...
A tek kad vlakic krene
e..tad Noor ide za stol ugasit žeđ :D
Guest- Guest
ma, koja predanost, koji fokus...seks za poželjetitre911 wrote:Meni se sviđa više onaj drugi kad nikolas cage jebe dobrog komada i istovremeno pije viski a u drugoj ruci neki bijesni štoljpi sa kojim ubija kriminalce koji su mu u sobu uletjelidzango wrote:Ima onaj američki film u kojem dvojica upadaju na svadbe i jebu deveruše i ostalu žensku čeljad.veber wrote:u mlađim danima smo obilazili svadbe u samoboru i okolici.
konobari su nas već poznavali,
-ovaj put ste od mlade ili od mladoženje?
Guest- Guest
ebo ljubav..patka zena da muske podvedu pod kontrolu.-..ebat..to je jedina nefejk stvar..
Guest- Guest
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» trenutak istine
» Čović: Ovo je kritičan trenutak za BiH
» Trenutak za Kolindin kutak
» Kutak za katolibanski trenutak
» Trenutak za Deretićev kutak
» Čović: Ovo je kritičan trenutak za BiH
» Trenutak za Kolindin kutak
» Kutak za katolibanski trenutak
» Trenutak za Deretićev kutak