...Trenutak kad je ljubav umrla
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: ...Trenutak kad je ljubav umrla
jasambrend wrote:
Ovaj dio mi redovito najgori bude...i onda ona meni da što ne plesem, a ja bi bombu na bend najradije bacio... graševina majka, bar nema toliko trauma poslije...
A tek kad vlakic krene
darla- Admin
2015-10-22
istina, stil mi se nije sividio nakon prvih par rečenica, pa sam odmah prešla na komentaren_razbojnik wrote:Pa ima cijeli tekst kojim dolazi do tog zaključka...sad si ti lijena prelistati i očekuješ da ti se sumira ukratkoNeve wrote:jedino mi nije jasno kako i zašto je ovaj došao do zaključka da je ljubav umrla?
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Uz pravilno doziranje gemišta redovno se posvađamo sa sviračima kada prave fajront, on će nas u 7 ujutro tjerati kući moš misliti. Dožive salve zvižduka i kletvijasambrend wrote:darla wrote:Neve wrote:
svadbe su super kad prođe onaj dosadni službeni dio u crkvi ili kod matičara
nakon toga slijedi plesanje do iznemoglosti s lukavim izbjegavanjem neplesača i isprobavanje bezbroj vrsta kolačića
i super su ako ne traju tri dana, kao u Slavoniji
i agresije na usi
Ovaj dio mi redovito najgori bude...i onda ona meni da što ne plesem, a ja bi bombu na bend najradije bacio... graševina majka, bar nema toliko trauma poslije...
Guest- Guest
usput budi rečeno, meni su svadbe bezveze...i točno se na njima osjećam kao kolega jasambrenda neshavaćam likove koji tamo 5-6 jebenih sati provedu plesajuć'
Izgrliš se i izljubiš s mladom i mladoženjom, otplešeš koju još dok je bend u tonalietu i uhvatiš se kutka u kojem je zabavna raja sa alkoholom
Izgrliš se i izljubiš s mladom i mladoženjom, otplešeš koju još dok je bend u tonalietu i uhvatiš se kutka u kojem je zabavna raja sa alkoholom
2014-04-15
sjećam se kad je bilo pivca na barjak..pa tražit otkupninu za mladu, pa ponudit ovcu u vjenčanici..pa kum mora platit ukradenu cipelu, pa sito preko kuće, pa zagrist jabuku punu dukata (zubi ako izdrže)..pa balvan na putu zbog putarine od svatova..obavezno dici bacat bombona putem.. djeca ginu bacajuć se na hrpe slatkiša..
Last edited by frakcija on 23/7/2016, 11:16; edited 1 time in total
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
na kakvim ste vi to svadbama bili, 'moje' su sve bile dobre i zabavne... a kolačići, mmmMMMmmdarla wrote:jasambrend wrote:Ovaj dio mi redovito najgori bude...i onda ona meni da što ne plesem, a ja bi bombu na bend najradije bacio... graševina majka, bar nema toliko trauma poslije...
A tek kad vlakic krene
2014-04-12
Jebeš žurku ako ne fali bar pola filma.darla wrote:dzango wrote:
Zato se unerediš pa ti sve lepo. Čak i oni nesrećni jebači presretači.
Taman fali, pa da jutrom glavu tuces o zid.
Naravno, problem stvaraju svirači kad nas tjeraju kućin_razbojnik wrote:usput budi rečeno, meni su svadbe bezveze...i točno se na njima osjećam kao kolega jasambrenda neshavaćam likove koji tamo 5-6 jebenih sati provedu plesajuć'
Guest- Guest
Kod nas ovima modernima na svadbama sviraju EKV i Stonse. Da se usereš od muke.jasambrend wrote:Kod nas ulete harmonikaši...i najčešće spase stvar...udru po narodnjacima, al barem djeluju autentično...baš za dernek sa promilima u krvi..dzango wrote:Sve je to ništa dok na pola svadbe ne ulete trubači i razbucaju svatove.jasambrend wrote:darla wrote:Neve wrote:
svadbe su super kad prođe onaj dosadni službeni dio u crkvi ili kod matičara
nakon toga slijedi plesanje do iznemoglosti s lukavim izbjegavanjem neplesača i isprobavanje bezbroj vrsta kolačića
i super su ako ne traju tri dana, kao u Slavoniji
i agresije na usi
Danas se na te bombone bacaju svi, samo da je djabe...dolaze ljudi koje ne znaš niti si godinama vidio, ogrebat se za iće i pićefrakcija wrote:sjećam se kad je bilo pivca na barjak..pa tražit otkupninu za mladu, pa ponudit ovcu u vjenčanici..pa kum mora platit ukradenu cipelu, pa sito preko kuće, pa zagrist jabuku punu dukata (zubi ako izdrže)..pa balvan na putu zbog putarine od svatova..obavezno dici bacat bombona putem.. djeca ginu bacajuć se na hrpe slatkiša..
2014-04-15
Ovo je forum a ne čitaonica. Važno je da imaš stav a ne šta piše u tekstu.Neve wrote:istina, stil mi se nije sividio nakon prvih par rečenica, pa sam odmah prešla na komentaren_razbojnik wrote:Pa ima cijeli tekst kojim dolazi do tog zaključka...sad si ti lijena prelistati i očekuješ da ti se sumira ukratkoNeve wrote:jedino mi nije jasno kako i zašto je ovaj došao do zaključka da je ljubav umrla?
To nam pricaj ;)))frakcija wrote:sjećam se kad je bilo pivca na barjak..pa tražit otkupninu za mladu, pa ponudit ovcu u vjenčanici..pa kum mora platit ukradenu cipelu, pa sito preko kuće, pa zagrist jabuku punu dukata (zubi ako izdrže)..pa balvan na putu zbog putarine od svatova..obavezno dici bacat bombona putem.. djeca ginu bacajuć se na hrpe slatkiša..
2014-04-12
dzango wrote:
Jebeš žurku ako ne fali bar pola filma.
To je fora u domacinskom drustvu, gdje ste svi rodjeni i nebitno ako ste ko od majke rodjeni, inace garantirana glavobolja.
darla- Admin
2015-10-22
opa u komentarima ima link sa videom...sve fino objašnjenodzango wrote:Ovo je forum a ne čitaonica. Važno je da imaš stav a ne šta piše u tekstu.Neve wrote:istina, stil mi se nije sividio nakon prvih par rečenica, pa sam odmah prešla na komentaren_razbojnik wrote:Pa ima cijeli tekst kojim dolazi do tog zaključka...sad si ti lijena prelistati i očekuješ da ti se sumira ukratkoNeve wrote:jedino mi nije jasno kako i zašto je ovaj došao do zaključka da je ljubav umrla?
2014-04-15
zar se nitko više nit ne sjeća takvih vjenčanja? mislim da su počela izumirati devedesetih..maggie13 wrote:To nam pricaj ;)))frakcija wrote:sjećam se kad je bilo pivca na barjak..pa tražit otkupninu za mladu, pa ponudit ovcu u vjenčanici..pa kum mora platit ukradenu cipelu, pa sito preko kuće, pa zagrist jabuku punu dukata (zubi ako izdrže)..pa balvan na putu zbog putarine od svatova..obavezno dici bacat bombona putem.. djeca ginu bacajuć se na hrpe slatkiša..
2016-03-09
u mlađim danima smo obilazili svadbe u samoboru i okolici.
konobari su nas već poznavali,
-ovaj put ste od mlade ili od mladoženje?
2014-12-30
fetiš na ručkiće..znala sam.veber wrote:u mlađim danima smo obilazili svadbe u samoboru i okolici.
2016-03-09
Meni to u magli..i,osim sto sam bila mala,brzo bih se iskljucila.to pamti tvoj analiticki i spoznajni um;Dfrakcija wrote:zar se nitko više nit ne sjeća takvih vjenčanja? mislim da su počela izumirati devedesetih..maggie13 wrote:To nam pricaj ;)))frakcija wrote:sjećam se kad je bilo pivca na barjak..pa tražit otkupninu za mladu, pa ponudit ovcu u vjenčanici..pa kum mora platit ukradenu cipelu, pa sito preko kuće, pa zagrist jabuku punu dukata (zubi ako izdrže)..pa balvan na putu zbog putarine od svatova..obavezno dici bacat bombona putem.. djeca ginu bacajuć se na hrpe slatkiša..
2014-04-12
Ima onaj američki film u kojem dvojica upadaju na svadbe i jebu deveruše i ostalu žensku čeljad.veber wrote:u mlađim danima smo obilazili svadbe u samoboru i okolici.
Ispade da je Frakcija neka baba.maggie13 wrote:Meni to u magli..i,osim sto sam bila mala,brzo bih se iskljucila.to pamti tvoj analiticki i spoznajni um;Dfrakcija wrote:zar se nitko više nit ne sjeća takvih vjenčanja? mislim da su počela izumirati devedesetih..maggie13 wrote:To nam pricaj ;)))frakcija wrote:sjećam se kad je bilo pivca na barjak..pa tražit otkupninu za mladu, pa ponudit ovcu u vjenčanici..pa kum mora platit ukradenu cipelu, pa sito preko kuće, pa zagrist jabuku punu dukata (zubi ako izdrže)..pa balvan na putu zbog putarine od svatova..obavezno dici bacat bombona putem.. djeca ginu bacajuć se na hrpe slatkiša..
stav? to je još zamornije od čitanja, trebala bi čak malo i promislitidzango wrote:Ovo je forum a ne čitaonica. Važno je da imaš stav a ne šta piše u tekstu.
a kome se to da na +30?
mislim da mi je najbolje preuzeti stav iz naslova
2014-04-12
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» trenutak istine
» Čović: Ovo je kritičan trenutak za BiH
» Trenutak za Kolindin kutak
» Kutak za katolibanski trenutak
» Trenutak za Deretićev kutak
» Čović: Ovo je kritičan trenutak za BiH