Da je Jugoslavija preživela......
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Da je Jugoslavija preživela......
Atomske fizičare nemoj zaboravitikofein wrote:Regoč wrote:Dobro, Jugoslaviju su razorili njezini neprijatelji. Tko razara Španjolsku, Belgiju i Britaniju?
Inžinjeri i stomatolozi.
Guest- Guest
Španjolsku tehnicki najvise razaraju sami Spanjolci. 70 godina nisu jedni drugima racune namirili....pa neznaju od obijesti stabi pa unistavaju drzavu da oni drugi nebi imali u cemu uzivati.
Guest- Guest
U pravu si......bila bi zagreb i desetak km oukolo.....država ako ništa drugo bila bi sva u crnom....jednoobrazna,ko sjeverna korejadanni1 wrote:Jebala vas Juga, meni žao NDH, da je ona opstala to bi bilo nešto.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
http://www.sarajevograd.click/cia-agent-progovorio-tacno-je-da-su-jugoslaviju-rasparcale-amerika-njemacka-zbog/
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Pa to sam i ja govorio,ali neuki ne znaju dalje od jedne stepenice u logici,pa samo po cijinom marionetu Slobi gnjojaju
Guest- Guest
A drugi kao Ero,npr.i dalje žive u uvjerenju da su Jugu srušili brđani sa Vran planine i kamenjarci sa Popova Polja.bogomdani wrote:Pa to sam i ja govorio,ali neuki ne znaju dalje od jedne stepenice u logici,pa samo po cijinom marionetu Slobi gnjojaju
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
MaximusDecimusMiridije wrote:Koji kurac ce prezivjeti jebote...pa evo idi po sebi prvome. Ti nemozes ovdje s nekim dvije normalne recenice razmjeniti bez da se ides kurchiti oko necega. A tugujes kao nad propalom drzavom jebote.
Tko normalan - tuguje nad propalm drzavom.?
Koliko i nad propalom starom grckom.
Tugujes za onime sto ti je realno blizu i u srcu. Drzave kakve takve ce uvijek biti . I nije problem u tugovsnju za drzavom . Konjino. Nego za kvalitetom zivota.
I drugo. Koji ti je to argument da ovdje ne mozes razmjeniti dvije normalne recenice ?
A u tako divnoj drzavi zivimo
jastreb wrote:A drugi kao Ero,npr.i dalje žive u uvjerenju da su Jugu srušili brđani sa Vran planine i kamenjarci sa Popova Polja.bogomdani wrote:Pa to sam i ja govorio,ali neuki ne znaju dalje od jedne stepenice u logici,pa samo po cijinom marionetu Slobi gnjojaju
Ma ero gnoji.
Ne moze on bez lagsnja i prodavanja sarenih perlica domorocima
Sinovi su to prosjaka , moj brate.
Nikad od njih gospode, samo podmuklice i lopuze.
Oni imaju ektremno cvrst odnos u porodici ali prema siroj sredini i drzsvi su ekstremno u otporu.
To su plemensko- rodovski tipovi porodica iz kamenog doba
Za dobrim konjima se prašina diže.Sora wrote:jastreb wrote:A drugi kao Ero,npr.i dalje žive u uvjerenju da su Jugu srušili brđani sa Vran planine i kamenjarci sa Popova Polja.bogomdani wrote:Pa to sam i ja govorio,ali neuki ne znaju dalje od jedne stepenice u logici,pa samo po cijinom marionetu Slobi gnjojaju
Ma ero gnoji.
Oni imaju ektremno cvrst odnos u porodici ali prema siroj sredini i drzsvi su ekstremno u otporu.
Eroo- Posts : 78954
2016-07-22
jasambrend wrote:A srećom nije...
Sreca je za lopove , nekim cudom su mnogi iz ercegovne
Pametni bjeze odovud
Posteni rintaju za mizeriju
A budale su budale kojima
Ostala na tripu....pretužno....
darth_vader-
2014-04-17
ja sam misljenja da bi konf.
hrtvatske, bih, c.gore I srbije
bila vrlo ok resenje. ubedljivo
naj opcija. jedino da se bosnjaci
primire oko turske.
primire oko turske.
Guest- Guest
ne. i ti si stoka sitnog zuba sa slovenskim passportom...Eroo wrote:Za dobrim konjima se prašina diže.Sora wrote:jastreb wrote:A drugi kao Ero,npr.i dalje žive u uvjerenju da su Jugu srušili brđani sa Vran planine i kamenjarci sa Popova Polja.bogomdani wrote:Pa to sam i ja govorio,ali neuki ne znaju dalje od jedne stepenice u logici,pa samo po cijinom marionetu Slobi gnjojaju
Ma ero gnoji.
2015-07-28
a za koji se kurac onda ratovalo i branitelji dobili dionice i penzije????onda im sve uzeti...pizzon wrote:ja sam misljenja da bi konf.
primire oko turske.
2015-07-28
To vam je bilo nuđeno i odbili ste. Čak i asimetričnu federaciju ste odbili...Poslije j. nema kajanja.pizzon wrote:ja sam misljenja da bi konf.
primire oko turske.
2016-07-22
Ne brini, ništa od toga.v_vlado wrote:a za koji se kurac onda ratovalo i branitelji dobili dionice i penzije????onda im sve uzeti...pizzon wrote:ja sam misljenja da bi konf.
primire oko turske.
Hrvati se teško dogovaraju i međusobno, a di s jednim Nikolićem, na primjer.
2016-07-22
Vaša sreća.v_vlado wrote:ne. i ti si stoka sitnog zuba sa slovenskim passportom...Eroo wrote:Za dobrim konjima se prašina diže.Sora wrote:jastreb wrote:A drugi kao Ero,npr.i dalje žive u uvjerenju da su Jugu srušili brđani sa Vran planine i kamenjarci sa Popova Polja.bogomdani wrote:Pa to sam i ja govorio,ali neuki ne znaju dalje od jedne stepenice u logici,pa samo po cijinom marionetu Slobi gnjojaju
Ma ero gnoji.
2016-07-22
bla, bla...kretena pun ku'acpizzon wrote:ENGLESKI STRUČNJAK TVRDI: Da je Jugoslavija preživela, danas bi bila svetska sila!
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
PS:Eroo wrote:Ne brini, ništa od toga.v_vlado wrote:a za koji se kurac onda ratovalo i branitelji dobili dionice i penzije????onda im sve uzeti...pizzon wrote:ja sam misljenja da bi konf.
primire oko turske.
Hrvati se teško dogovaraju i međusobno, a di s jednim Nikolićem, na primjer.
Šta je EU drugo do konfederacija?
2016-07-22
Prošla baba s kolačima prije 25 godina kada ste to glat odbili i krenuli u oružano osvajanje i agresiju. Onda bi to prošlo a možda bi i zaživilo ali u svakom slučaju rata ne bi bilo, ovako je to danas spominjati kao riješenje teška idiotarija.pizzon wrote:ja sam misljenja da bi konf.
primire oko turske.
Guest- Guest
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» SRPKINJA PREŽIVELA HOROR U DUBAIJU!
» Kako je preživela Miloševićeva Srbija
» Treća Jugoslavija
» Užas: Jugoslavija na Siciliji
» Muzika, Jugoslavija i Italija