Da je Jugoslavija preživela......
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Da je Jugoslavija preživela......
Ahahaa - koji IDIOTIZAM potpomognut srpskom " historijskom masturbacijom " gdje garantirani " SRETNI ZAVRŠETAK " nekima ipak nije bio tako " SREĆAN " !
Haha - imate li još ovakvih "muda pod bubrege " ; jebote, kako ih pere samo INSPIRACIJA na ovu temu - KOJU SADA DIMENZIJU POKUŠAVAJU OTKRITI - nešto slično kao u DINASTIJI ( koja je trajala godinama i gdje su se gledatelji pitali kada će se ta serija prestati prikazivati --- jedan od odgovora je bio ; kada u zadnjoj epizodi glavni glumac dođe do SAZNANJA da je sam sebi TATA !! ???
Ehh, ako ništa drugo - BUDALAŠI koji su ovu temu aktivirali su mi svakako popravili dan !
Haha - imate li još ovakvih "muda pod bubrege " ; jebote, kako ih pere samo INSPIRACIJA na ovu temu - KOJU SADA DIMENZIJU POKUŠAVAJU OTKRITI - nešto slično kao u DINASTIJI ( koja je trajala godinama i gdje su se gledatelji pitali kada će se ta serija prestati prikazivati --- jedan od odgovora je bio ; kada u zadnjoj epizodi glavni glumac dođe do SAZNANJA da je sam sebi TATA !! ???
Ehh, ako ništa drugo - BUDALAŠI koji su ovu temu aktivirali su mi svakako popravili dan !
Guest- Guest
Zašto ovo srećan podebljano i istaknuto velikim slovima?redder4 wrote:Ahahaa - koji IDIOTIZAM potpomognut srpskom " historijskom masturbacijom " gdje garantirani " SRETNI ZAVRŠETAK " nekima ipak nije bio tako " SREĆAN " !
udba- Posts : 4945
2015-11-10
a jesi lud.....oklen to tebi?vuksadinare wrote:to tebe jebe....v_vlado wrote:nebi bilo šatoraša......da je juge....
ja sam iznad toga.....
i moj grah bi bio jugoslavenski pasulj a ne grah....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
kuzim ja tebe..bilanca prije svega..pa moze i da se samo pasulj zove...v_vlado wrote:a jesi lud.....oklen to tebi?vuksadinare wrote:to tebe jebe....v_vlado wrote:nebi bilo šatoraša......da je juge....
ja sam iznad toga.....
i moj grah bi bio jugoslavenski pasulj a ne grah....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Radili bi po Iraku, Libiji na gradjevini a ne po Nemackoj.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
A ti bi kao dezerter morao u ćuzuSerbinho-3 wrote:Radili bi po Iraku, Libiji na gradjevini a ne po Nemackoj.
Guest- Guest
Pa bih, ali Juge vise nema, pa mogu i m... za bubrege jos da valjam....
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
marcellus wrote:da je ostala jugoslavija mladi bi se i dalje iseljavali iz zemlje masovno, ko što su sedamdesetih i osamdesetih
i juga sigurno ne bi htjela dobrovoljno izručiti švabama perkovića morali bi je prisiliti prijetnjom sankcijama
sada se iseljavaju masovnije i organizovanije !
Guest- Guest
udba wrote:Keljmendi je imo brčiće, ovaj više pari ka Zajćiri.jastreb wrote:
Ovaj brko je Slovenac,a ovaj do njega mora biti musliman iz istočne Bosne. Ovaj što sjedi je nekakav Keljmendi.
Bio je mnogo besan
Guest- Guest
"Ubio je na spavanju četiri vojnika i to: Srđana Simića iz Beograda, Hazima Džananovića iz Kočića kod Viteza, Safeta Dudakovića iz sela Orahovo u Bosanskoj Gradišci i Gorana Begića iz Zagreba. Ranio je i pet vojnika i to: Antu Jazića, Petra Đekića, Andreja Prešerna, Husu Kovačevića i Nedžida Mehmedovića. U nastaloj situaciji povređen je i vojnik Nazif Adžović. Nakon masakra, Keljmendi je iz kasarne pobegao na obližnje Karađorđevo brdo."
Guest- Guest
Ćirilice u Vukovaru ne bi bilo jer to pismo nije bilo u javnoj uporabi u Hrvatskoj, u Bosheru i Vojvodini samo na službenim natpisima, a čak je i u Srbiji uzmicala.marcellus wrote:da je ostala juga žikina dinastija bi se prikazivala bez prijevoda i imali bi ćirilicu u vukovaru
Dobro, Jugoslaviju su razorili njezini neprijatelji. Tko razara Španjolsku, Belgiju i Britaniju?
puca se u šoping centru u minhenu
2014-04-19
udba wrote:osjećam se sad ko Noor, polako brate, kud si navro, daj da prvo popijemo piće i zamezimo onda ćemo da razmjenimo OIB.vuksadinare wrote:odakle koji dioudba wrote:ja ba..vuksadinare wrote:..okle si ti udba..bosanac?udba wrote:zbog te serije idem za Njemačku, jebo krizu i deficit, ne mogu brate slušat Nadarevića kako cvili, ko da te Manolić ispituje 1948.vuksadinare wrote:..i ne bi bilo 'lud,zbunjen,normalan'
(daba dooooo, Flintstones meet the Flintstones)
rofl
aj' ne serite yugonostalgicari , da je opstala bilo bi isto kao danas ;religijska zatupljenost i sljepilo,nepotizam,korupcija, vladavina politickih elitistickih klanova ... a o gospodarstvi ne treba ni polemisati, sve bi se privatiziralo i podojelilo izmedju mocnika i njihovih inozemnih ulagaca/osobnih prijatelja
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Jebala vas Juga, meni žao NDH, da je ona opstala to bi bilo nešto.
Regoč wrote:Dobro, Jugoslaviju su razorili njezini neprijatelji. Tko razara Španjolsku, Belgiju i Britaniju?
Inžinjeri i stomatolozi.
Guest- Guest
marcellus wrote:da je jugoslavija preživela vladali bi nam tipovi poput manolića i šeksa i mesića, a ovako je potpuno drukčije
Da ............bilo bi drugačije. Dobro veliš
Medjutim Manolić i šeks bi po meni bili puno bolji od tvojega ljubimca -karačmarka - hase - itd
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
danni1 wrote:Jebala vas Juga, meni žao NDH, da je ona opstala to bi bilo nešto.
HAHAHAHAHAHAHHAAHHHAHHHAAAA
Ovaj kmeči za endehazijom...............................iebenteošamućenog
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Serbinho-3 wrote:Pa bih, ali Juge vise nema, pa mogu i m... za bubrege jos da valjam....
Guest- Guest
Atomske fizičare nemoj zaboravitikofein wrote:Regoč wrote:Dobro, Jugoslaviju su razorili njezini neprijatelji. Tko razara Španjolsku, Belgiju i Britaniju?
Inžinjeri i stomatolozi.
Guest- Guest
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» SRPKINJA PREŽIVELA HOROR U DUBAIJU!
» Kako je preživela Miloševićeva Srbija
» Treća Jugoslavija
» Užas: Jugoslavija na Siciliji
» Muzika, Jugoslavija i Italija
» Kako je preživela Miloševićeva Srbija
» Treća Jugoslavija
» Užas: Jugoslavija na Siciliji