Da je Jugoslavija preživela......
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Da je Jugoslavija preživela......
jebote, nisti doma već poodavno....Serbinho-3 wrote:Ja mislim da je ovako najbolje.
Zagreb radi ili Trepca radi, Beograd se gradi, neka neki traze izgovore i dalje, hoteli koje su izgradili dole na obali, SFRJ, Srbija citaj, vidimo kako su zavrsili u korovu.
Slavonija isto, nema Juge i Srba, postaje pustinja.
Srbi su gurali te Jugovice na silu, koji realno nemaju kapacitet, osim da filozofiraju, mlate praznu slamu, ratuju i slicno.
Gradili smo ceo Irak, Libiju, pola Sveta Clanice Grupe 77, nikad zadovoljni, samo kukaju ko kukavice neke i uperuju prst u drugog za svoje probleme.
Letelo se za ceo Svet, jaci od vecine Svetskih i Evropskih aviokompanija, nije ni to dobro bilo.
Projekat Novi avion Hrvati i Slovenci blokirali, kao uvek.
Sada je realno najbolje, svako mora da pokaze sta moze, bez da peva i uvaljuje drugima vruc krompir i krivicu za svoje geese.
https://m.youtube.com/watch?v=hXJPQV3pTTo
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
i ti si također poodavno ošo s domicilne adrese...pizzon wrote:Serbinho-3 wrote:Ja mislim da je ovako najbolje.
Zagreb radi ili Trepca radi, Beograd se gradi, neka neki traze izgovore i dalje, hoteli koje su izgradili dole na obali, SFRJ, Srbija citaj, vidimo kako su zavrsili u korovu.
Slavonija isto, nema Juge i Srba, postaje pustinja.
Srbi su gurali te Jugovice na silu, koji realno nemaju kapacitet, osim da filozofiraju, mlate praznu slamu, ratuju i slicno.
Gradili smo ceo Irak, Libiju, pola Sveta Clanice Grupe 77, nikad zadovoljni, samo kukaju ko kukavice neke i uperuju prst u drugog za svoje probleme.
Letelo se za ceo Svet, jaci od vecine Svetskih i Evropskih aviokompanija, nije ni to dobro bilo.
Projekat Novi avion Hrvati i Slovenci blokirali, kao uvek.
Sada je realno najbolje, svako mora da pokaze sta moze, bez da peva i uvaljuje drugima vruc krompir i krivicu za svoje geese.
https://m.youtube.com/watch?v=hXJPQV3pTTo
konfederacija je nesto posebno, a ujedno daje sansu svakoj clanici sire kapacitete u smislu pol. tezine,
a sam prostor i njegov polozja, daju takodje dodatnu vrednost.
ta konf. sa oko 14 ili 15 mil. stanovnika
kao trziste, sa dobrim prilivom iz dijaspore ima tezinu. nije nebitno, govrimo istim jezikom, neka se ljuti
ko koliko zeli ali to je istina. bila bi to fina zajednica, ne na temeljima noba i revolucije. svaka clanica
da ima svoje institucije sem, NB, vazduhoplovstva, pvo i mornarice. politicki, dovoljno je ministrastvo
spoljnih poslova, ambasade i rotirajuceg predsednika, svaka clanica svoj parlament i vladu.
ne mora bas tako, ali nesto sl. samo da funkcionise.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Da je Jugoslavija preživela......
predsjednici i politički vrh bi ždrali i pili po Brionima na trošak inostranih kredita.
predsjednici i politički vrh bi ždrali i pili po Brionima na trošak inostranih kredita.
Jebiga... Jugoslavija nije preživjela pa su nam za sve krivi komunisti. E da nije komunista ne bi bilo ni nakaradne pretvorbe i privatizacije, ne bi mi telekomunikacije prodali Švabama, Plivu Židovima... Ne bi mi sjebali brodogradnju i ne bi s epo Slavoniji masovno otvarali socijalni dućani i pučke kuhinje. Prokleti komunisti!
Dobro, imali smo sigurna radna mjesta, besplatno zdravstveno, besplatno školovanje, besplatno stanove, besplatno ljetovanje itd. ali nismo bili Hrvati.
crvenkasti-
2014-04-17
Hrvatska je bila najprosperitetnija i najsamostalnija upravo u SFRJ
2014-04-14
Hrvatska je prošla kroz industrijalizaciju i urbanizaciju pa se to čini kao veliki skok napried, no po parametrima razvijenosti samo je Slovenija bitno napredovala, ostali su ostali gdje su u prosjeku i bili 1945.Winter is coming wrote:Hrvatska je bila najprosperitetnija i najsamostalnija upravo u SFRJ
A da, samostalnost. U ustavnopravnoj teoriji da, ali zbog jednostranačja i unitarističke organizacije Partije ne.
pa vidi bdp u jugi za vrijeme komunizma sa lošom ekonomijom,zastarjelom i neefikasnom privredom,a vidi danas bdp u modernoj državi sa efikasnom ekonomijom ,privatiziranom i prezaduženom.....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» SRPKINJA PREŽIVELA HOROR U DUBAIJU!
» Kako je preživela Miloševićeva Srbija
» Treća Jugoslavija
» Užas: Jugoslavija na Siciliji
» Muzika, Jugoslavija i Italija
» Kako je preživela Miloševićeva Srbija
» Treća Jugoslavija
» Užas: Jugoslavija na Siciliji