Status informatičara, vjerovao sam u socijalizam, više ne. Nabijem vas!
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Status informatičara, vjerovao sam u socijalizam, više ne. Nabijem vas!
kako to da ne možeš dignuti dobit? zar ne platiš 20% državi i ostatak love tvoj?
Guest- Guest
nekad bilodva brata wrote:kako to da ne možeš dignuti dobit? zar ne platiš 20% državi i ostatak love tvoj?
platiti porez na dohodak od kapitala po stopi od 12% (uvećano za prirez)
http://www.poslovni-info.eu/sadrzaj/porezi/koliko-se-poreza-placa-pri-isplati-dividendeudjela-u-dobiti/
udba- Posts : 4945
2015-11-10
majko isusova, pa nije niti čudno zašto lik "kuka uhljebi me pljačkaju".. u RH je sustav napravljen da baš to, ako si pošten propadaš u roku 12 minuta.. bolje bi mu bilo da se savjetuje da dobrim računovođom kako da što legalnije opravda novac, i usput dio love na crno spremi u džep i onda se može dobro živjeti i poslovati
Guest- Guest
preživjeti samo,......vjeruj mi ......dva brata wrote:majko isusova, pa nije niti čudno zašto lik "kuka uhljebi me pljačkaju".. u RH je sustav napravljen da baš to, ako si pošten propadaš u roku 12 minuta.. bolje bi mu bilo da se savjetuje da dobrim računovođom kako da što legalnije opravda novac, i usput dio love na crno spremi u džep i onda se može dobro živjeti i poslovati
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
On exselicu pise o rashodima a drugi piju pivu. Grozno.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ja bih najradije....da neradim nista a da imam para.
Guest- Guest
I ja.MaximusDecimusMiridije wrote:Ja bih najradije....da neradim nista a da imam para.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ja mislim da su ljudi poput nas neshvaceni kajo.
Guest- Guest
Ne možeš ništa neradit, vjerujte mi...Dosadilo bi vam kad-tad.
Posljedice bi bile užasne.
Posljedice su vec uzasne. Izgledam koda me Picasso iz zajebancije nacrtao, u glavi mi je koshmar....i svadim se sa svima s kojima imam ikakvog posla i uzivo i virtualno.
Guest- Guest
Eroo wrote:Ne možeš ništa neradit, vjerujte mi...Dosadilo bi vam kad-tad.
Bas htjedoh napisati....meni bi to bilo ubitačno.
Guest- Guest
Eroo wrote:Ne možeš ništa neradit, vjerujte mi...Dosadilo bi vam kad-tad.
400.000 nezaposlenih.
Guest- Guest
Usne Stjepana Gnječa wrote:Eroo wrote:Ne možeš ništa neradit, vjerujte mi...Dosadilo bi vam kad-tad.
400.000 nezaposlenih.
A bogata Slavonija se prazni.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
jbte , pa informira sta da drugo informaticar radi !crvenkasti wrote:Što je to informatičar? Što on radi?
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Apsolutno. Nikad mi nisu bili jasni ljudi koji se pate u gimnaziji pa ne odu na faks. Izuči zanat pa uvodi centralno ili stavljaj klime, za to ne trebaš integrale i kategorički imperativ.Eva wrote:vuksadinare wrote:..ili ona poslovica...'muči se vole ako nemas skole'
Dobri majstori su ti jednako na cijeni kao i doktori, a i imaju liste čekanja skoro kao i kirurzi, i love kao i oni. Tak da, tko ne ljubi školu nek izabere dobar zanat.
A što se dotičnoga "informatičara" tiče, šogor mi je informatičar, a eno ga s klincima tri tjedna na moru. Sve je stvar izbora.
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Status informatičara:"Vjerovao sam u socijalizam,više ne.Nabijem vas"
» Veliki intervju Vladimira Šeksa:U mladosti sam vjerovao u socijalizam i Jugoslaviju
» Medjusobni sukobi i teske rijeci carsijanera!Slavko Kukic optuzio Komsica:Pogresnom sam vjerovao,on za mene vise ne postoji
» Socijalizam u Venezueli još više napreduje - država nacionalizira proizvodnju hrane
» PREDSJEDNICA NEDODIRLJIVA U ANKETAMA Što je više napadaju podrška joj više raste. Kako to?
» Veliki intervju Vladimira Šeksa:U mladosti sam vjerovao u socijalizam i Jugoslaviju
» Medjusobni sukobi i teske rijeci carsijanera!Slavko Kukic optuzio Komsica:Pogresnom sam vjerovao,on za mene vise ne postoji
» Socijalizam u Venezueli još više napreduje - država nacionalizira proizvodnju hrane
» PREDSJEDNICA NEDODIRLJIVA U ANKETAMA Što je više napadaju podrška joj više raste. Kako to?
Page 5 of 5