Status informatičara, vjerovao sam u socijalizam, više ne. Nabijem vas!
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Status informatičara, vjerovao sam u socijalizam, više ne. Nabijem vas!
ne znam, treba vidit šta provo kaže
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
udba wrote:Najmanji problem spiskat pare, to se može u kratkom vremenu, za to ne trebaju dani, za to ne trebaju godine. Daš tebi karticu, kolica u ruke i pustiš te u mall, nema te cifre koju ne zdrobiš u roku dva sata, zna tvoj dragi dobro.Eva wrote:Ma bezveze. Kaj će ti pare ak ne živiš?
Baš si prevario, više on kupuje nego ja. Ja ne trošim na kupovinu nego na putovanje i to ne žalim.
Guest- Guest
Eva wrote:Eroo wrote:Done.deda born again wrote:pa to kažem nisi mogao jer ti je promijenjeno ime, odi na "Profile" i tamo napiši staro ime Ero (pod Usenrame:*), na dnu stranice klikni "Save" i sve će opet raditiEroo wrote:Upravo pod "Ero" se nisam mogao ponovo ulogirati.deda born again wrote:
umjesto Ero sad piše Eroo, možda si slučajno, vrati na staro ime pa će raditi automatska prijava
Nije bilo do mene, jer u browsweru imam pohranjene sve podatke za ponovno ulogiranje.
"Korisničko ime je zauzeto(registrirano"...jbga, nejde.
Uf, onda ovo prvo O promijeni u D.
Ima slovensku tipkovnicu a ovo je hrvatski forum.
Guest- Guest
Probao i to:Eroo wrote:Ma ne da se mi zaebavat...Svejedno je.deda born again wrote:ups, tek sad vidim da si zapravo otvorio novi profil... sryEroo wrote:
Done.
imaš li e-mail s kojim si se prijavio pod prvim korisničkim imenom na stari profil? na njega možeš dobiti novi password ako stari ne radi
Hvala na trudu, kako god!
"The e-mail address you supplied does not match the one listed for that username". Informtičari...
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Ista stvar, uđeš s kolicima u turističku agenciju i bukiraš čudesa, natrpaš brošura i rezervacija u košaricu, ovom kad dođe ceh počne motat štrik oko lustera, hmmm, da nije tvoj zakoniti i napiso ovaj uvodni post?Eva wrote:udba wrote:Najmanji problem spiskat pare, to se može u kratkom vremenu, za to ne trebaju dani, za to ne trebaju godine. Daš tebi karticu, kolica u ruke i pustiš te u mall, nema te cifre koju ne zdrobiš u roku dva sata, zna tvoj dragi dobro.Eva wrote:Ma bezveze. Kaj će ti pare ak ne živiš?
Baš si prevario, više on kupuje nego ja. Ja ne trošim na kupovinu nego na putovanje i to ne žalim.
Usne Stjepana Gnječa wrote:Eva wrote:Erdo wrote:Done.deda born again wrote:pa to kažem nisi mogao jer ti je promijenjeno ime, odi na "Profile" i tamo napiši staro ime Ero (pod Usenrame:*), na dnu stranice klikni "Save" i sve će opet raditiErdo wrote:
Upravo pod "Ero" se nisam mogao ponovo ulogirati.
Nije bilo do mene, jer u browsweru imam pohranjene sve podatke za ponovno ulogiranje.
Evo, ja sam mu promijenila nick.
Guest- Guest
udba wrote:Ista stvar, uđeš s kolicima u turističku agenciju i bukiraš čudesa, natrpaš brošura i rezervacija u košaricu, ovom kad dođe ceh počne motat štrik oko lustera, hmmm, da nije tvoj zakoniti i napiso ovaj uvodni post?Eva wrote:udba wrote:Najmanji problem spiskat pare, to se može u kratkom vremenu, za to ne trebaju dani, za to ne trebaju godine. Daš tebi karticu, kolica u ruke i pustiš te u mall, nema te cifre koju ne zdrobiš u roku dva sata, zna tvoj dragi dobro.Eva wrote:Ma bezveze. Kaj će ti pare ak ne živiš?
Ja sam šparna ženica, ti si mene skroz krivo doživio.
Guest- Guest
Erdo? To bi bilo "Zemljak" na tursko-švapskom?Eva wrote:
Eroo wrote:Probao i to:Eroo wrote:Ma ne da se mi zaebavat...Svejedno je.deda born again wrote:ups, tek sad vidim da si zapravo otvorio novi profil... sryEroo wrote:
Done.
imaš li e-mail s kojim si se prijavio pod prvim korisničkim imenom na stari profil? na njega možeš dobiti novi password ako stari ne radi
Hvala na trudu, kako god!
"The e-mail address you supplied does not match the one listed for that username". Informtičari...
Čudno kako ti je nastao problem sa nickom baš kad se ova tema o informatičarima otvorila. Trolaš ponovo odnosno nisi nikad ni prestao trolat.
Guest- Guest
Eva wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Eva wrote:Erdo wrote:Done.deda born again wrote:
pa to kažem nisi mogao jer ti je promijenjeno ime, odi na "Profile" i tamo napiši staro ime Ero (pod Usenrame:*), na dnu stranice klikni "Save" i sve će opet raditi
Ero trola.
Guest- Guest
Sora wrote:Koliko znsm informaticare , nemaju pojma o nicemu osim o IT .
No oni ipak znaju riješavati određene probleme u praksi, za razliku od "filozofa oppće prakse" koji pak imaju mišljenje o svemu jedino ih rad baš ne voli...
catabbath-
2015-08-22
Sora wrote:Ima i toga da informaticari precjrnjuju svoj posao.
Prosječni informatičar bi tvoj posao naučio za mjesec dana. No pitanje je koliko bi života trebalo tebi da naučiš njegov
catabbath-
2015-08-22
Kako ono kažete, nabijem vas...ili pušite k.? E, to.Usne Stjepana Gnječa wrote:Eva wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Eva wrote:Erdo wrote:
Done.
Ero trola.
2016-07-22
dawson wrote:Sora wrote:Koliko znsm informaticare , nemaju pojma o nicemu osim o IT .
No oni ipak znaju riješavati određene probleme u praksi, za razliku od "filozofa oppće prakse" koji pak imaju mišljenje o svemu jedino ih rad baš ne voli...
Baš suprotno. Informatičari i liječnici imaju najširi spektar zanimanja izvan svog segmenta profesije. Poznajem nekoliko informatičara i mnogi od njih sviraju, amaterski glume, pišu scenarije, putuju, ukratko jako zabavni ljudi. Ovaj iz uvoda je više iznimka nego pravilo.
Guest- Guest
Ovaj moj mlađi "informatičar"(potencijalni) je vrhunski kuhar...Stariji zna sve napraviti, od igle do broda, štono se kaže.Eva wrote:dawson wrote:Sora wrote:Koliko znsm informaticare , nemaju pojma o nicemu osim o IT .
Baš suprotno. Informatičari i liječnici imaju najširi spektar zanimanja izvan svog segmenta profesije. Poznajem nekoliko informatičara i mnogi od njih sviraju, amaterski glume, pišu scenarije, putuju, ukratko jako zabavni ljudi. Ovaj iz uvoda je više iznimka nego pravilo.
2016-07-22
svi vole komotan život....ja ekipi iz dućana ponekad platim pivo i sad neki dan redložim dvojici,ajte k meni čupat ambroziju,20 kuna sat +klopa+cuga(bezalkoholna),nemaš radno vrijeme....a on meni....zar sam ja na to spao.....ok,nema više gratis cuge....on ,meni nisi čovjek....eto toliko..
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Pa kad si ih navikao na nagradu a bez truda. Sam si kriv.
Guest- Guest
inače lik kuka "veliki mi porezi" "ja ih sve plaćan" "da bi paraziti na račun moga rada drkali kurac"
ok asu tvoja greška što ne znaš kako se firma vodi.. prvi zajeb prijavio sebe na maximalnu plaću, onda se čudi što ide porez od 40% na zaradu.. većina ljudi koje znam prijavljuju se na minimalac. ako je njemu umjesto 1300kn napeto državi davati mjesečno 5000kn , wtf?
pa plaćanje PDVa 25% , ne znam ako je pojedinac ima li šema da ne bude u sustavu PDVa do nekog iznosa? jest da je PDV 25% , ali ako mozes da nisi u sustavu PDVa, a dio računa na crno , dogovori se, prebaci dio para
i odmah čim imaš manje prihoda(na koje plaćaš PDV) manji je porez na dobit.. treba dignuti troškove, dakle neka umjetno pumpa troškove kako je god to moguće, tako da po mogućnosti na kraju godine plati 0kn poreza na dobiti.. u RH većina firmi posluje sa gubicima, iako naravno to nie istina, jer bi svi propali.. nego ljudi imaju dobre računovođe koji im znaju napuhati troškove, i usput znaju smanjiti prihode..
radije neka ode sa nekim dobrim računovođom ili financijskim savjetnikom na razgovor, mogao bi uštediti godiše par desetaka ili par tisuća kuna, taman da si plati odmor
ok asu tvoja greška što ne znaš kako se firma vodi.. prvi zajeb prijavio sebe na maximalnu plaću, onda se čudi što ide porez od 40% na zaradu.. većina ljudi koje znam prijavljuju se na minimalac. ako je njemu umjesto 1300kn napeto državi davati mjesečno 5000kn , wtf?
pa plaćanje PDVa 25% , ne znam ako je pojedinac ima li šema da ne bude u sustavu PDVa do nekog iznosa? jest da je PDV 25% , ali ako mozes da nisi u sustavu PDVa, a dio računa na crno , dogovori se, prebaci dio para
i odmah čim imaš manje prihoda(na koje plaćaš PDV) manji je porez na dobit.. treba dignuti troškove, dakle neka umjetno pumpa troškove kako je god to moguće, tako da po mogućnosti na kraju godine plati 0kn poreza na dobiti.. u RH većina firmi posluje sa gubicima, iako naravno to nie istina, jer bi svi propali.. nego ljudi imaju dobre računovođe koji im znaju napuhati troškove, i usput znaju smanjiti prihode..
radije neka ode sa nekim dobrim računovođom ili financijskim savjetnikom na razgovor, mogao bi uštediti godiše par desetaka ili par tisuća kuna, taman da si plati odmor
Guest- Guest
Moš bit bez PDVa ako ti je promet do 250K kn, to je digo SDP sa nekih 70-80K, možeš napucavat troškove ako ih možeš pravdat pod djelatnost, ali ne previše jer banke ne vole davat kredite gubitašima i sljedeće godine ne možeš podić dobit. Prije je bilo bolje dok nije bilo poreza i prireza na dizanje dobiti, daš državi 20%, a ostalo troši.dva brata wrote:inače lik kuka "veliki mi porezi" "ja ih sve plaćan" "da bi paraziti na račun moga rada drkali kurac"
udba- Posts : 4945
2015-11-10
kako to da ne možeš dignuti dobit? zar ne platiš 20% državi i ostatak love tvoj?
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Status informatičara:"Vjerovao sam u socijalizam,više ne.Nabijem vas"
» Veliki intervju Vladimira Šeksa:U mladosti sam vjerovao u socijalizam i Jugoslaviju
» Medjusobni sukobi i teske rijeci carsijanera!Slavko Kukic optuzio Komsica:Pogresnom sam vjerovao,on za mene vise ne postoji
» Socijalizam u Venezueli još više napreduje - država nacionalizira proizvodnju hrane
» PREDSJEDNICA NEDODIRLJIVA U ANKETAMA Što je više napadaju podrška joj više raste. Kako to?
» Veliki intervju Vladimira Šeksa:U mladosti sam vjerovao u socijalizam i Jugoslaviju
» Medjusobni sukobi i teske rijeci carsijanera!Slavko Kukic optuzio Komsica:Pogresnom sam vjerovao,on za mene vise ne postoji
» Socijalizam u Venezueli još više napreduje - država nacionalizira proizvodnju hrane
» PREDSJEDNICA NEDODIRLJIVA U ANKETAMA Što je više napadaju podrška joj više raste. Kako to?
Page 4 of 5