Medjusobni sukobi i teske rijeci carsijanera!Slavko Kukic optuzio Komsica:Pogresnom sam vjerovao,on za mene vise ne postoji
Page 1 of 1
Medjusobni sukobi i teske rijeci carsijanera!Slavko Kukic optuzio Komsica:Pogresnom sam vjerovao,on za mene vise ne postoji
https://avaz.ba/vijesti/kolumne/473809/kukic-pogresnom-vjerovao-i-godinama-za-pogresnog-lobirao
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Medjusobni sukobi i teske rijeci carsijanera!Slavko Kukic optuzio Komsica:Pogresnom sam vjerovao,on za mene vise ne postoji
...hahaha..'znam da cu se sad naci na udaru doticnih'...gotovo ej slavko ujko si sad da ga jebes...
2015-09-08
Re: Medjusobni sukobi i teske rijeci carsijanera!Slavko Kukic optuzio Komsica:Pogresnom sam vjerovao,on za mene vise ne postoji
komso se doista trudi da eliminira sve saveznike i da dokaze d aje on glavni uvlakac u guzicu bakiru i bosnjacima...raspad gradzanske frakcije no sto prostih faktora...
2015-09-08
Komšić pojeba sve živo za fotelju i vlast.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ovaj kukic i 'kukici' su doista teze gluperde...kad vjeruju da je komsi interes gradzana na prvom mjestu...fotelja i samo fotelja..ako treba za fotelju ce i brata proglasit covicevcem i anticarsijanerom...
2015-09-08
....koliko je lik ogranicen mislim na komsu da ce sve zivo rasturit da mu bakir udjeli milostinju od kakve fotelje...ako treba promjenit ce i ime...ovaj kukic ej izvisio makar je bio guzonja ko i komso ali izgleda nedovoljno..naime ne pripada sarajevskoj carsiji mislim zemljopisno vec mostarskoj a to mu je vec minus u startu..samo kad bi to kuzio...koliki ej telac..RayMabus wrote:Komšić pojeba sve živo za fotelju i vlast.
2015-09-08
Boriša Falatar:'Zalosno je nakon svih prijevara da su neki Komsicu vjerovali.Zeljko Komsic je vec odavno procitana knjiga,do njega nitko ozbiljan ne drzi pa cak ni Bakir Izetbegovic ali on mu je trenutno potreban u politickom razracunavanju sa opozicijom kao sto mu je oduvijek Zeljko Komsic sluzio.Sve sto Zeljko Komsic radi ne radi bez miga iz Bakirove i SDA centrale.On je nesposoban da donese samostalno bilo kakve odluke a da ne trazi misljenje SDA i Bakira'.
2015-09-08
Nermin Niksic o koaliciji SDA i DF:'Od Zeljka Komsica nista novoga.Njegova pohlepa za uhljebljenickim mjestom do kojih dolazi lazima i prijevarom koalicijskih partnera je njegov patent.DF i Zeljko Komsic vise nisu pozeljni u bilo kakvim politickim kombinacijama kao partner SDP-u'.
2015-09-08
Similar topics
» U HDZ-u sve žešći međusobni sukobi,više se ne biraju riječi...
» Erdogan: Grčki premijer za mene više ne postoji
» Teske rijeci:Emancipirana bagro
» Teške riječi za javnost, ali kad se ugase reflektori - zagrljaj!
» Status informatičara, vjerovao sam u socijalizam, više ne. Nabijem vas!
» Erdogan: Grčki premijer za mene više ne postoji
» Teske rijeci:Emancipirana bagro
» Teške riječi za javnost, ali kad se ugase reflektori - zagrljaj!
» Status informatičara, vjerovao sam u socijalizam, više ne. Nabijem vas!
Page 1 of 1