Veliki intervju Vladimira Šeksa:U mladosti sam vjerovao u socijalizam i Jugoslaviju
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Veliki intervju Vladimira Šeksa:U mladosti sam vjerovao u socijalizam i Jugoslaviju
http://novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Vladimir-Seks-u-velikom-razgovoru-za-Novi-list-Pred-novom-smo-bitkom-za-Hrvatsku
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Veliki intervju Vladimira Šeksa:U mladosti sam vjerovao u socijalizam i Jugoslaviju
I kao odvjetnik branio je Šešelja.
što je dokaz da je bio bolji odvjtnik nego političar. Pitate kako?
Pa evo i ovi u Haagu Šešelja oslobodili svake krivice.
Jes vala Šeks odradio poso... Svaka mu čast.
što je dokaz da je bio bolji odvjtnik nego političar. Pitate kako?
Pa evo i ovi u Haagu Šešelja oslobodili svake krivice.
Jes vala Šeks odradio poso... Svaka mu čast.
Last edited by provocator on 17/1/2017, 15:07; edited 1 time in total
Re: Veliki intervju Vladimira Šeksa:U mladosti sam vjerovao u socijalizam i Jugoslaviju
Lijepo sto priznaje koliko je bio glup.
dijagram-
2015-08-09
Uzeo sam svoju torbu i spremao spise, a preko puta mene sjedio je srpski sudac Ratko Marković. »Opa Vlado, što ti je to u torbi«, pitao me. A ja otvorim torbu i pokažem mu automatski pištolj škorpion i dvije bombe.« U Beogradu smo, tu se ubijaju hrvatski predstavnici, pa da se nađe«, rekao sam im.
dobra basna
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
basne..debotoijusto wrote:Uzeo sam svoju torbu i spremao spise, a preko puta mene sjedio je srpski sudac Ratko Marković. »Opa Vlado, što ti je to u torbi«, pitao me. A ja otvorim torbu i pokažem mu automatski pištolj škorpion i dvije bombe.« U Beogradu smo, tu se ubijaju hrvatski predstavnici, pa da se nađe«, rekao sam im.
dobra basna
u mladosti bilo žestoki komunist, na račun partije imao privilegije, došle devesete i onda prodao priču da je "bio ugrožen jer je Hrvat", odmah postaje ugledni HDZovac/Domoljub u prijevodu lopov
Guest- Guest
Hrvati sve to mogu progutati...Šeki jebe, ne vadi...
darth_vader-
2014-04-17
miriše na neku brlju.debotoijusto wrote:Uzeo sam svoju torbu i spremao spise, a preko puta mene sjedio je srpski sudac Ratko Marković. »Opa Vlado, što ti je to u torbi«, pitao me. A ja otvorim torbu i pokažem mu automatski pištolj škorpion i dvije bombe.« U Beogradu smo, tu se ubijaju hrvatski predstavnici, pa da se nađe«, rekao sam im.
dobra basna
a možda je i hennessy...
sitting_bull-
2015-09-28
Pravi Hrvati nikad nisu vjerovali u socijalizam ni u Jugoslaviju. Prema tome Vlado nije Hrvat. On je ispicutura i nis koristi.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Ovo je najveća glupost koju sam ovdje pročitao.flumen wrote:Pravi Hrvati nikad nisu vjerovali u socijalizam ni u Jugoslaviju.
Aj,za Jugu još mogu i razumjeti,ali za socijalizam...
Znači svaki pravi Hrvat morao bi vjerovati u robovlasništvo,feudalizam,kapitalizam i plemensko uređenje,ali ako vjeruje u socijalistički poredak on nije Hrvat???
Pozivam Levijatana da ovaj tvoj biser uvrsti u "korpus dobrih postova".
2014-04-22
greatest shits,jastreb wrote:Ovo je najveća glupost koju sam ovdje pročitao.flumen wrote:Pravi Hrvati nikad nisu vjerovali u socijalizam ni u Jugoslaviju.
hrvati su i danas teški socijalisti, imomo više socijalistov nego kršćana.
2014-04-16
I ovo je glupost.aben wrote:greatest shits,jastreb wrote:Ovo je najveća glupost koju sam ovdje pročitao.flumen wrote:Pravi Hrvati nikad nisu vjerovali u socijalizam ni u Jugoslaviju.
Zašto kršćanin ne može biti socijalist?
Zar nikad nisi čuo za pokret kršćanskih socijalista?
Zar bi svaki kršćanin morao biti poklonik feudalizma,robovlasništva ili kapitalizma???
Uostalom i Sveti je otac ne jednom oštro kritizirao kapitalizam.
Kako 8 pojedinaca može imati više love od jedne polovice čovječanstva???
2014-04-22
ki je reko da kršćanin ne more biti socijalist?jastreb wrote:I ovo je glupost.aben wrote:greatest shits,jastreb wrote:Ovo je najveća glupost koju sam ovdje pročitao.flumen wrote:Pravi Hrvati nikad nisu vjerovali u socijalizam ni u Jugoslaviju.
Zašto kršćanin ne može biti socijalist?
Zar nikad nisi čuo za pokret kršćanskih socijalista?
Zar bi svaki kršćanin morao biti poklonik feudalizma,robovlasništva ili kapitalizma???
Uostalom i Sveti je otac ne jednom oštro kritizirao kapitalizam.
Kako 8 pojedinaca može imati više love od jedne polovice čovječanstva???
sveti otac je ne jednom reko nešto glupo.
8 pojedinaca more imati više šoldov od polak stanovništva tako ča in to stanovništvo želi dati svoji šoldi za njihovu uslugu ili proizvod. ali i ti si socijalist pa to ne moreš svatiti.
2014-04-16
socijalizam kojeg vi zagovarate je otimanje i pljacka privatne imovine. Upadanje u tudje stanove i kuce pod nazivom "nacionalizacija". Protjerivanje domicilnog stanovnistva. Mahanje crvenom knjzicom kao dozvolom za razbojnistvo. Oduzimanje privatnih tvornica, radionica i trgovina. Premetacine i premlacivanje neistomisljenika. I sve ostalo sto pod kriminalne radnje spada. To je vas socijalizam.jastreb wrote:Ovo je najveća glupost koju sam ovdje pročitao.flumen wrote:Pravi Hrvati nikad nisu vjerovali u socijalizam ni u Jugoslaviju.
Niti jedan pravi Hrvat - ponavljam - nije za takav socijalizam. Za to su probisvjeti, pijandure i niskoristi koji su mozebiti etnicki Hrvati, ali kojima nista nije sveto osim vlastite guzice.
Ako je glupost sto sam rekao - bitteschön.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Flumene, socijalizam kakav je bio u nas jest pljačka i otimačina.
hdz kapitalizam je usavršeni socijalizam...Regoč wrote:Flumene, socijalizam kakav je bio u nas jest pljačka i otimačina.
sitting_bull-
2015-09-28
Umjesti kapitalizam, stavi socijalizam. I sve će ti biti jasno.sitting_bull wrote:hdz kapitalizam je usavršeni socijalizam...Regoč wrote:Flumene, socijalizam kakav je bio u nas jest pljačka i otimačina.
ovo je najgluplja stvar koju sam čuo "pravi hrvat ne može vjerovati u socijalizam".. u kojoj državi ovaj as živi? većina hrvata vjeruje u socijalizam, doslovno većina, od čega od te većine - većina njih nije niti toga svjesna
Guest- Guest
velika većina, uključujući i najdomoljubnije bi se uhljebila u državnoj firmi po modelu bolje jedno pivu u hladu nego dva na suncu...Pinochet wrote:ovo je najgluplja stvar koju sam čuo "pravi hrvat ne može vjerovati u socijalizam".. u kojoj državi ovaj as živi? većina hrvata vjeruje u socijalizam, doslovno većina, od čega od te većine - većina njih nije niti toga svjesna
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
moji su nonici bili Hrvati. i njihovi nonici su bili Hrvati (neki su bili Fiumani - ali Fiuman nije obavezno Talijan - samo to mnogi ne kuze).Regoč wrote:Flumene, socijalizam kakav je bio u nas jest pljačka i otimačina.
i iako antifasisti i prvoborci - nisu sudjelovali u pljački i otimačini. Sacuvali su svoj cisti obraz ljudskosti i Hrvatstva. Bili su katolici i krscani, drzeci se 10 zapovijedi Bozjih, postenja i casti. Takve se u socijalistickoj federativnoj Jugoslaviji nazivalo glupim i bedastim. Ja se njima ponosim. Nikad nisu ni htjeli sa raznim dotepencima (ko @jastreb) biti clanovi KPH. "Se ti j' to nis koristi"...Hvala im i slava bila. Umrli su cistog obraza. I ja kad umrem, nece me nitko moci optuziti da sam se negdje ogrebao ili necasno zivio. Amen.
flumen-
2015-08-21
Pa i moj djed je bio izbačen iz Parije,jer je kritizirao određene drugove,koji su na položaje došli a da nisu ni omirisali barut.flumen wrote: Ja se njima ponosim. Nikad nisu ni htjeli sa raznim dotepencima (ko @jastreb) biti clanovi KPH. "Se ti j' to nis koristi"..
Ostao je vjeran idealima NOB-a i partizanskoj borbi,ali Partiju baš nije previše volio,te mi je sugerirao da ne ulazim u nju.
Dakle kao i većina današnjih sudionika Dom.rata,koji se ponose učešćem u toj borbi,ali HDZ ne mogu smislit.
2014-04-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Meanwhile at home: Željko Glasnović brutalno izvrijeđao Vladimira Šeksa!
» Status informatičara, vjerovao sam u socijalizam, više ne. Nabijem vas!
» Status informatičara:"Vjerovao sam u socijalizam,više ne.Nabijem vas"
» VELIKI INTERVJU PREDSJEDNICE KGK
» VELIKI INTERVJU S PREDSJEDNICOM
» Status informatičara, vjerovao sam u socijalizam, više ne. Nabijem vas!
» Status informatičara:"Vjerovao sam u socijalizam,više ne.Nabijem vas"
» VELIKI INTERVJU PREDSJEDNICE KGK
» VELIKI INTERVJU S PREDSJEDNICOM
Page 1 of 2