Erdogan ide Putinu u Kremlj, osovina Iran-Rusija-Turska
Page 5 of 15
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Re: Erdogan ide Putinu u Kremlj, osovina Iran-Rusija-Turska
Srušila im se idila o Putinu kao krščanskom ratniku na međedu koji oslobađa republiku šumsku i ostale djelove Balkana od otomanske vlasti i njihovih priljepaka.tre911 wrote:I baci pola foruma na aparate, asila je zauzeo cijelu osječku bolnicu a ekipa čeka u redu ko za ispovjedgargamel0101 wrote:Sultan dominira. Najjači državnik našeg doba. Spiči Rusima zrakoplov, odjebe Amere i guzi žide.
Last edited by RayMabus on 21/7/2016, 00:18; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
U glavnom sa stanovišta naše proruske opcije, zadovoljni smo razvojem situacioje a drago nam je da se i vi veselite ;) :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ma ja se toga i držim ali koji si ti glupan ispao to nije za vjerovati, nego kad počinješ drukati za erdu jer je putinov saveznik? Ono više ti ne smeta što je isilovac i muslimančina :DD Jebote karakter si ono stvarno za popizditi, suncokret je pičkin dim za tebe gdje god se okreneš, konzervativac koji zastupa gender, čovjek koji bi sve muje potamanio ali do trenutka do kada nisu bili putinovi saveznici a tada postaju dobri i poželjni...koja zbrčka u glavi to je čudo živo :DDepikur37 wrote:tre911 wrote:epi na aparatimadijagram wrote:erdo i putin su zakon
Naprotiv, dobro ti se ne kužiš u širu politiku drž se branitelja i dmovinskog rata, pošteno :) ;)
Guest- Guest
Svi se slažu da je ova situacija na ruku Rusiji i svi pozdravljaju, dakle, super ;)
2015-08-06
AlfaOmega wrote:Erdogan Alerted of Incoming Coup by Russia
Jedna od glavnih karakteristika drzavnih udara je da se ne raspravlja o njima mjesecima prije po internetu :D
Dalje.....tko bi tocno trebao predvoditi isti? Place u vojsci pogotovo oficirima su od 2011-e narasle skoro 300%. Rusi su opcenito poprilicno dobro izbazdarena celjad....mozes im raditi sta hoces nitko da pisne.
Guest- Guest
tre911 wrote:Ma ja se toga i držim ali koji si ti glupan ispao to nije za vjerovati, nego kad počinješ drukati za erdu jer je putinov saveznik? Ono više ti ne smeta što je isilovac i muslimančina :DD Jebote karakter si ono stvarno za popizditi, suncokret je pičkin dim za tebe gdje god se okreneš, konzervativac koji zastupa gender, čovjek koji bi sve muje potamanio ali do trenutka do kada nisu bili putinovi saveznici a tada postaju dobri i poželjni...koja zbrčka u glavi to je čudo živo :DDepikur37 wrote:tre911 wrote:epi na aparatimadijagram wrote:erdo i putin su zakon
Naprotiv, dobro ti se ne kužiš u širu politiku drž se branitelja i dmovinskog rata, pošteno :) ;)
bla, bla :D
Rusija preuzima bliski istok ali pritiska i balkan ;)
2015-08-06
Pa meni izgleda da je erdo sam organiirao puč no jebe mi se živo za to. Meni je gušt hebati epija, ono čovjek promjeni mišljenje u sekundi samo ako je putin namignuo, ono razmišlja svojom glavom i nezavisan je o bilo kome ko dijete kad iz mater ispadne :Dpreko_vode_do_slobode wrote:tre911 wrote:abraham wrote:Bm pas mater, nista od njukova po Konstantinopolu, nista od uvodjenja krscanstva. Pasmater... tststststss Kila mozga.....
ta ekipa je totalno 100% OPET isfalivala.. sada baš čitam postove, odmah smo i ja Marc prije par dana utvrdili da iza puča stoje Ameri, i da će se Erdogan okrenuti Rusiji, prvo se ta ekipa smijala(ma kurac, to rusi se osvećuju erdoganu) a onda (ma ništa od toga erdogan će biti i dalje neprijatelj rusije) ali zanime me za par tjedana hoće li hvaliti erdogana ili će ga pljuvati :D
Guest- Guest
Hebe se Rvate za Rusiju al mislim da momentalno oni u Beogradu ne znaju koja im je vanjska politika.epikur37 wrote:Svi se slažu da je ova situacija na ruku Rusiji i svi pozdravljaju, dakle, super ;)
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Tko gubi ima pravo da pizdi :)
2015-08-06
RayMabus wrote:Hebe se Rvate za Rusiju al mislim da momentalno oni u Beogradu ne znaju koja im je vanjska politika.epikur37 wrote:Svi se slažu da je ova situacija na ruku Rusiji i svi pozdravljaju, dakle, super ;)
Nije ni bitno, evo Pizonu je bitno samo da se slika Vucko sa Borisom Johnsonom i Kerry'em i lik sretan ko malo dijete. Lijepo je to kad zivis di zivis di te svaki kurac odusevi ehe.
Guest- Guest
Yoda je kao i ja jebao majku i putinu i amerima , čak više amerima tako da pucaš u prazno u pokušaju niveliranja svojih promašaja i pozdavanja u boga putinaepikur37 wrote:yoda wrote: ali zanime me za par tjedana hoće li hvaliti erdogana ili će ga pljuvati
Ovisi kako se bude ponašao. Dok je bio uz vašu amero-vehabitsku liniju naravno da nismo mogli podržavati takvu politiku, sada kako se stavri mijenjaju i kompliciraju amerovehabijama a on dolazi pod noge Putinu, to je već pozitivan pomak u široj politici.
A sad što se njega i Turaka konkretno tiče on se pokazao impulsivan i nestabilan ali debelo legitiman kod turaka pa to treba uzeti u obzir. U nekoj konačnici turcima bi trebalo skresati krila a lijepo bi bilo i osloboditi Konstantinopolj. Međutim, prioritet je u igri izbaciti angloamere, a skretanje turske na rusku vodu iskoristiti za to.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Hebe se Rvate za Rusiju al mislim da momentalno oni u Beogradu ne znaju koja im je vanjska politika.epikur37 wrote:Svi se slažu da je ova situacija na ruku Rusiji i svi pozdravljaju, dakle, super ;)
Pa ja pozdravljam jačanje Rusije zbog balansa sila i budućnosti Europe,tako da mi odgovara razvoj situacije.
Beograd je u kurcu.
2015-08-06
tre911 wrote:
Pa meni izgleda da je erdo sam organiirao puč
Nebi rekao da je sam organizirao. Ali bi rekao da je znao da ce se isti dogoditi i da je pustio da se dogodi i isplanirao protuudar u detalj. Vojni Udari su opcenito kaos. Ovdje se prakticki desilo di god da je vojska dosla je vec bilo gomila policije u civilu do zuba naoruzanih.
Guest- Guest
tre911 wrote:Yoda je kao i jaepikur37 wrote:yoda wrote: ali zanime me za par tjedana hoće li hvaliti erdogana ili će ga pljuvati
Ovisi kako se bude ponašao. Dok je bio uz vašu amero-vehabitsku liniju naravno da nismo mogli podržavati takvu politiku, sada kako se stavri mijenjaju i kompliciraju amerovehabijama a on dolazi pod noge Putinu, to je već pozitivan pomak u široj politici.
A sad što se njega i Turaka konkretno tiče on se pokazao impulsivan i nestabilan ali debelo legitiman kod turaka pa to treba uzeti u obzir. U nekoj konačnici turcima bi trebalo skresati krila a lijepo bi bilo i osloboditi Konstantinopolj. Međutim, prioritet je u igri izbaciti angloamere, a skretanje turske na rusku vodu iskoristiti za to.
rusofob jer su vam rusi isto što i srbi i članovi ste azov fan kluba ;) :)
2015-08-06
tre911 wrote:Yoda je kao i ja jebao majku i putinu i amerima , čak više amerima tako da pucaš u prazno u pokušaju niveliranja svojih promašaja i pozdavanja u boga putinaepikur37 wrote:yoda wrote: ali zanime me za par tjedana hoće li hvaliti erdogana ili će ga pljuvati
Previse vi ovdje vidite toga odjednom. Ne dogadaju se tako drasticni politicki i vojni twistovi i prelasci iz tabora u tabor u pet minuta. Evo recimo i da predje Rusima....realno koji ce kurac ikome netko tko tako lagano promjeni sve? Sve ce to na kraju se svesti na nekakvo smirivanje i tu ce biti kraj balade. Ali sta je najbitnije...lik koliko god da je munjen, izgelda da isti Turcima odgovara posto ima brutalnu potporu. Pa kome bilo milo a kome krivo.
Guest- Guest
Jesi jesi, do jučer bi ih sprašio njukovima jer su isilovci i muslimančine, i njih i amere a sada ćeš pokorno kako bog putin naredi drukati za saveznika erdu. Ruje su uvijek imale sljepo odane saveznike među hrvatima kojima je i hitler bio dobar dok isti nije napao rusiju. Led vas jebo jel imate vi svoj stav ili vam sve moraju govoriti kako da se ponašate?epikur37 wrote:tre911 wrote:Hahhaahahaha a u pm koji zaokret, ono ručna na autoputu i motanje volana do maximuma po cijenu prevrtanja ali ko ga jebe, bitno da su zle muje koje sve treba potamaniti uz cara putina a to znači da su naši i da su dobri :DDDDDDepikur37 wrote:Putin svakako, erdogan moze biti koRistan, bolje da turce radi uz program moskve nego jamera i vehabitadijagram wrote:erdo i putin su zakon
Nego epi jebemu miša što će sada biti sa smrdskom republikom kada se car putin i sulejman erdo dogovore
Pa nisam se ja nikud zaokrenuo, nego je erdogan. A to je dobro.
Pa sad refleksije na balkan su takve da srpskoj ne može perka otpasti i rusija se tu ukopava a FBiH je svakako pod turskom pashom....kako i treba s tim da je turski utjecaj ukupno uzevši na balkanu manji od rusko-pravoslavnog i to e to
Guest- Guest
epikur37 wrote:tre911 wrote:Yoda je kao i jaepikur37 wrote:yoda wrote: ali zanime me za par tjedana hoće li hvaliti erdogana ili će ga pljuvati
Ja nisam, ja sam vise fan Sich'a i Bratovscine :p
Guest- Guest
Evo epi kaže da mi to ne kužimoRayMabus wrote:Srušila im se idila o Putinu kao krščanskom ratniku na međedu koji oslobađa republiku šumsku i ostale djelove Balkana od otomanske vlasti i njihovih priljepaka.tre911 wrote:I baci pola foruma na aparate, asila je zauzeo cijelu osječku bolnicu a ekipa čeka u redu ko za ispovjedgargamel0101 wrote:Sultan dominira. Najjači državnik našeg doba. Spiči Rusima zrakoplov, odjebe Amere i guzi žide.
Guest- Guest
tre911 wrote:Jesi jesi, do jučer bi ih sprašio njukovima jer su isilovci i muslimančine,epikur37 wrote:tre911 wrote:Hahhaahahaha a u pm koji zaokret, ono ručna na autoputu i motanje volana do maximuma po cijenu prevrtanja ali ko ga jebe, bitno da su zle muje koje sve treba potamaniti uz cara putina a to znači da su naši i da su dobri :DDDDDDepikur37 wrote:Putin svakako, erdogan moze biti koRistan, bolje da turce radi uz program moskve nego jamera i vehabitadijagram wrote:erdo i putin su zakon
Nego epi jebemu miša što će sada biti sa smrdskom republikom kada se car putin i sulejman erdo dogovore
Pa nisam se ja nikud zaokrenuo, nego je erdogan. A to je dobro.
Pa sad refleksije na balkan su takve da srpskoj ne može perka otpasti i rusija se tu ukopava a FBiH je svakako pod turskom pashom....kako i treba s tim da je turski utjecaj ukupno uzevši na balkanu manji od rusko-pravoslavnog i to e to
Pa ne, nego radi toga što su se drznuli na Rusiju koja brani Damask i kršćane dolje. Dok ste ga vi podržavali:) jebe se vama za kršćane, yoda ih otvoreno ponižava ti šutiš i opravdavaš...žalosno.
Dobro Konstantinopolj svakako treba osloboditi ali ne možeš dok je jamer za vratom :)
tre911 wrote:Ruje su uvijek imale sljepo odane saveznike među hrvatima kojima je i hitler bio dobar dok isti nije napao rusiju. Led vas jebo jel imate vi svoj stav ili vam sve moraju govoriti kako da se ponašate?
aha to je ona priča o antifašistima, udbašima i posrbicama...nemoš ti iz tog filma ni 5 minuta
2015-08-06
MaximusDecimusMiridije wrote:epikur37 wrote:tre911 wrote:Yoda je kao i jaepikur37 wrote:yoda wrote: ali zanime me za par tjedana hoće li hvaliti erdogana ili će ga pljuvati
Ja nisam, ja sam vise fan Sich'a i Bratovscine :p
kae to :)
2015-08-06
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Similar topics
» Summit Rusija-Iran-Turska
» Rusija, Iran i Turska kroje sudbinu Sirije bez SAD-a
» Novi Ruski MS-21 sletio u Stambol na sam dan summita Rusija-Iran-Turska
» Rusija, Iran i Turska osudile ubojstvo vođe Hamasa: "Izrael ne želi mir"
» Erdogan i Adem Vuchiqi najavili zajednički sastanak Turska - Rusija - Srbija - BiH
» Rusija, Iran i Turska kroje sudbinu Sirije bez SAD-a
» Novi Ruski MS-21 sletio u Stambol na sam dan summita Rusija-Iran-Turska
» Rusija, Iran i Turska osudile ubojstvo vođe Hamasa: "Izrael ne želi mir"
» Erdogan i Adem Vuchiqi najavili zajednički sastanak Turska - Rusija - Srbija - BiH
Page 5 of 15