Erdogan ide Putinu u Kremlj, osovina Iran-Rusija-Turska
Page 3 of 15
Page 3 of 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Re: Erdogan ide Putinu u Kremlj, osovina Iran-Rusija-Turska
ovi Putinoljubci su isto kao HDZovci..
ako HDZovcima kažeš da su "lopovi" što i jesu (većina njih) onda si odmah "udbaš, yugoslaven, komunjara, velikosrbin četnik, mrziš Hrvatsku" itd,
tako i Putinoljubcima , kritiziraš Putina radi toga što je postao brat islamistu iz Turske i što je natrpa Rusiju muslimanima i što otvara đamije po Moskvi - odmah mrziš rusiju i ruse itd
ako HDZovcima kažeš da su "lopovi" što i jesu (većina njih) onda si odmah "udbaš, yugoslaven, komunjara, velikosrbin četnik, mrziš Hrvatsku" itd,
tako i Putinoljubcima , kritiziraš Putina radi toga što je postao brat islamistu iz Turske i što je natrpa Rusiju muslimanima i što otvara đamije po Moskvi - odmah mrziš rusiju i ruse itd
Guest- Guest
Ma volimo mi tebe Yoda...mi ti samo obajsnjavamo da tu nema prijateljstva,niti ljubavi,niti icega slicnog samo interes..Putin se igra Erdoganom,a sad ce mu postati omiljena igracka koja ce tocno raditi sto Putin pozeli..
Guest- Guest
c
ti bi podrzavao i boko haram samo da napadne ruse, niko na forumu nije bio sretniji od tebe kad su srokali onaj suhoj,
kao sto rekoh, erdo je govno a kako ce ga putin tretirati jos budemo vidjeli, a ona moja stoji da ce putin doci glave turcadiji, medjutim morat cemo malo pocekati, ne predugo
yoda , de ne seri zivota ti, imas ruse frendove, otkud su, iz Lviva , coece, daj sebi priznaj da je za tebe rusija divlji svijet u kojem jedu malu djecu a putin se jednom tjedno kupa u krvi mladijeh djevica da ostane vjecno mlad, jednostavno ne volis ruse i to je to, drz se ti poroshenka , on je ikavac ko i ti, :D, istina , zidov je al je pobratim ukrajinac, ikavac, dis vise,preko_vode_do_slobode wrote:Leviathan2 wrote:leviathan ce i dalje pljuvati po turcadiji kao sto je i uvijek pljuvao, sto se tice tebe i tvog trolanja ocito je da mrzis rusiju, ne otvori se tema da ti nesto ne insinuiras, ja nisam neki ljubitelj rusije bas koliko mislis ali ih vidim pozitivno za razliku od tebe,preko_vode_do_slobode wrote:pola foruma na respiratorima.. prvo su hvalili erdogana prije par godina, pa ga kada je ovaj oborio avion, pljuvali li ga, forumski antifašisti/ljevičari/marksisti/socijalisti non stop naglašavali da je on "zapadni saveznik" "saveznik hrvatske"(kada sam ja govorio da je on prije obaranja aviona bio ruski brat, onda su me napadali da mrzim rusiju) i to im je bio razlog za pljuvanje -asila otvara teme tipa "HDZ-e i minostar Kovač na istoj strani kao i Al Kaida "
kako će asila, yehudi, leviatan, winter, epi, nemanja, jastreb itd itd
a kako će sada ta ista ekipa reagirati ?
jeli normalno da Putin i Erdogan PONOVO budu saveznici? podržavate li sada opet Erdogana ili ga opet mrzite ?
Sviđa li vam se Putin i dalje?
i da ti ponovim sto sam rekao,
ako se i normaliziraju odnosi izmedju rusa i turske to ce samo biti glazura jer putin je jebeno osvetoljubiv, on uvijek al uvijek stoji iza svoje rijeci a to da ce jebat majku turcima kad on najde da shodno ce i biti i nikako drugacije, kako je i obecano
sto se tice tebe tu pomoci nema, ne znam samo hoce li ti kriminalci iz vahingtona biti dragi i dalje ako ih trump pomete pa ces onda biti ljut i na trupa
i da ti odgovorim na pitanje, svidja mi se putin za sve sto je napravio i za ono sto ce jos napravit a erdo je ipak nato papak i i jebo te on skupa sa gulenom i ovim kanibalima iz sirije za koje uvijeno navijas
a ti ces i dalje ostat samo dosadni trol
ja volim rusiju, ja znam čak i malo ruskog jezika, znam čitat i pisat ruskog pismo, iman hrpu ruskih frendova, i upravo ti ruski frendovi mi govore ima 2-3 godine da je Putin natrpa Moskvu muslimanima, da mlati Ruske nacionaliste itd,
dovoljno je da ja napišem ovo za Putina(opet i putin je napravio hrpu dobrih poteza tipa napao islamiste u siriji i liberalizirao rusku ekonomiju tako da ocjena neka 3/5) ali dovoljno da malo kritiziraš Putina odmah "mrziš Rusiju i Ruse".
Eto vam vaš bog Putin(btw koji opet nije loš , ali nije niti nešto extra ocjena 3/5) saveznik sa Erdoganom
ti bi podrzavao i boko haram samo da napadne ruse, niko na forumu nije bio sretniji od tebe kad su srokali onaj suhoj,
kao sto rekoh, erdo je govno a kako ce ga putin tretirati jos budemo vidjeli, a ona moja stoji da ce putin doci glave turcadiji, medjutim morat cemo malo pocekati, ne predugo
evo isti se te HDZovci
Guest- Guest
nece, erdo pokusava da ushicari nesto jer mu se topi lova u drzavi, to je pokvaren stvor koji bi kao sto rekoh i vlastitu mater zaklao da ostane na vlasti i da zaradi nesto, bolesno je to i ko zna koju agendu ima sa pokusavanjem uspostave odnosa sa rusijom, treba biti svjestan da ce mu vidik biti suzen i manevarski prostor,bogomdani wrote:Ma volimo mi tebe Yoda...mi ti samo obajsnjavamo da tu nema prijateljstva,niti ljubavi,niti icega slicnog samo interes..Putin se igra Erdoganom,a sad ce mu postati omiljena igracka koja ce tocno raditi sto Putin pozeli..
moje slobodno predvidjanje je da je ovo pocetak kraja erde, zasrao je gdje je stigao, cak ga vise ni saudi ne ljube
evo isti se te HDZovci
2014-04-11
rLeviathan2 wrote:nece, erdo pokusava da ushicari nesto jer mu se topi lova u drzavi, to je pokvaren stvor koji bi kao sto rekoh i vlastitu mater zaklao da ostane na vlasti i da zaradi nesto, bolesno je to i ko zna koju agendu ima sa pokusavanjem uspostave odnosa sa rusijom, treba biti svjestan da ce mu vidik biti suzen i manevarski prostor,bogomdani wrote:Ma volimo mi tebe Yoda...mi ti samo obajsnjavamo da tu nema prijateljstva,niti ljubavi,niti icega slicnog samo interes..Putin se igra Erdoganom,a sad ce mu postati omiljena igracka koja ce tocno raditi sto Putin pozeli..
moje slobodno predvidjanje je da je ovo pocetak kraja erde, zasrao je gdje je stigao, cak ga vise ni saudi ne ljube
ekoh ja..sad ce Putin da se Igra Monopolyja..
Guest- Guest
Samo za naseg Yodu...lijepa Rujka...
Guest- Guest
Massive explosion in Berlin
20.07.2016 | Source:
20.07.2016 | Source:
Pravda.Ru
AP Photo
A massive explosion has taken place in the capital of Germany.
First data on what happened has occurred in social networks. Residents of the city upload photos evidencing the accident.
The explosion was on the Friedrichshain Square in the city centre of Berlin. It can be seen on the photos that huge plumes of black smoke billowed over the city.
For the time being it is known that a lorry is burning at the scene of the incident.
Special services took to the Friedrichshain Square.
Pravda.Ru
- See more at: http://www.pravdareport.com/news/hotspots/terror/20-07-2016/135073-berlin-0/#sthash.urKwkDKY.dpuf_________________
И показа ми чисту реку воде живота, бистру као кристал, која излажаше од престола Божијег и Јагњетовог.
Winter is coming-
2014-04-14
epikur37 wrote:Stvati se odvijaju dobro i jos povuci crtu Moskva, Berlin, Pariz pa da zavrsimo posao:)
ništa od toga to su marionete oni će sa amerima i srbima
2015-07-23
U međuvremenu se i Netanyahu guzi ponovno s Erdićem...ali, to je valjda u redupreko_vode_do_slobode wrote:
jeli normalno da Putin i Erdogan PONOVO budu saveznici? podržavate li sada opet Erdogana ili ga opet mrzite ?
lookatme-
2014-04-18
Oho i forumske žide na aparatimalookatme wrote:U međuvremenu se i Netanyahu guzi ponovno s Erdićem...ali, to je valjda u redupreko_vode_do_slobode wrote:
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Al' ih netko nešto pita...kao i nas, uostalom.gargamel0101 wrote:Oho i forumske žide na aparatimalookatme wrote:U međuvremenu se i Netanyahu guzi ponovno s Erdićem...ali, to je valjda u redupreko_vode_do_slobode wrote:
lookatme-
2014-04-18
Sultan dominira. Najjači državnik našeg doba. Spiči Rusima zrakoplov, odjebe Amere i guzi žide.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
otvori ovu temu posebno, izgleda da je festa u germaniji. mozda zna neko viseWinter is coming wrote:Massive explosion in Berlin
20.07.2016 | Source:Pravda.Ru
AP PhotoA massive explosion has taken place in the capital of Germany.First data on what happened has occurred in social networks. Residents of the city upload photos evidencing the accident.The explosion was on the Friedrichshain Square in the city centre of Berlin. It can be seen on the photos that huge plumes of black smoke billowed over the city.For the time being it is known that a lorry is burning at the scene of the incident.Special services took to the Friedrichshain Square.Pravda.Ru- See more at: http://www.pravdareport.com/news/hotspots/terror/20-07-2016/135073-berlin-0/#sthash.urKwkDKY.dpuf
2014-04-11
Sa'će to Vlado manga...vrata moskovske džamije širom otvorena za Erdu saveznika a iza leđa puni municijom Diyarbarkir i PKK..RayMabus wrote:Treba ovo iskoristit i bolje noružati Kurde u Turskoj.
Last edited by n_razbojnik on 20/7/2016, 21:16; edited 1 time in total
2014-04-15
dogodine u Stolnom! Merhaba Erdogangargamel0101 wrote:Epijeva himna.
2014-04-15
Page 3 of 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Similar topics
» Summit Rusija-Iran-Turska
» Rusija, Iran i Turska kroje sudbinu Sirije bez SAD-a
» Novi Ruski MS-21 sletio u Stambol na sam dan summita Rusija-Iran-Turska
» Rusija, Iran i Turska osudile ubojstvo vođe Hamasa: "Izrael ne želi mir"
» Erdogan i Adem Vuchiqi najavili zajednički sastanak Turska - Rusija - Srbija - BiH
» Rusija, Iran i Turska kroje sudbinu Sirije bez SAD-a
» Novi Ruski MS-21 sletio u Stambol na sam dan summita Rusija-Iran-Turska
» Rusija, Iran i Turska osudile ubojstvo vođe Hamasa: "Izrael ne želi mir"
» Erdogan i Adem Vuchiqi najavili zajednički sastanak Turska - Rusija - Srbija - BiH
Page 3 of 15