Erdogan ide Putinu u Kremlj, osovina Iran-Rusija-Turska
Page 2 of 15
Page 2 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Re: Erdogan ide Putinu u Kremlj, osovina Iran-Rusija-Turska
bit ce njukanja al ne konstantinopolja, on ce citav da pripadne grcima,abraham wrote:Bm pas mater, nista od njukova po Konstantinopolu, nista od uvodjenja krscanstva. Pasmater... tststststss Kila mozga.....
Stvati se odvijaju dobro i jos povuci crtu Moskva, Berlin, Pariz pa da zavrsimo posao:)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Muka ziva :DAlfaOmega wrote:Čovjek ne može da se pomiri da je Rusija nova supersila, a Iran uskoro najveća regionalna sila, te da obitelj Saud, cioni i kanibali idu niz vodu.
2015-08-06
erdo i putin su zakon
dijagram-
2015-08-09
Pametan lider nikad neće suditi nekoga po tome kak razmišlja i u kaj vjeruje, neg jel od koristi.Clone Stormtrooper wrote:nije Putin bas idiot da primi u svoj rektum jednog wahabijskog simpatizera , jeste da su obojica diktatori ali ...
za nadobudne Klince..ti si pak odrastao..manje vise... ..probaj Yandex,derivat FF,Cromea i Opere..od svega najbolje..marcellus wrote:koristiš internet explorer???? Znao sam da nisi normalan i prije. Stavi chrome papane
Guest- Guest
Putin svakako, erdogan moze biti koRistan, bolje da turce radi uz program moskve nego jamera i vehabitadijagram wrote:erdo i putin su zakon
2015-08-06
Putin zna što radi.AlfaOmega wrote:Pametan lider nikad neće suditi nekoga po tome kak razmišlja i u kaj vjeruje, neg jel od koristi.Clone Stormtrooper wrote:nije Putin bas idiot da primi u svoj rektum jednog wahabijskog simpatizera , jeste da su obojica diktatori ali ...
Pa i Staljin je sa Hitlerom paktirao.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Yodi da neka Rujka oduzme djevicanstvo,odmah bi postao Rusofil..Leviathan2 wrote:leviathan ce i dalje pljuvati po turcadiji kao sto je i uvijek pljuvao, sto se tice tebe i tvog trolanja ocito je da mrzis rusiju, ne otvori se tema da ti nesto ne insinuiras, ja nisam neki ljubitelj rusije bas koliko mislis ali ih vidim pozitivno za razliku od tebe,preko_vode_do_slobode wrote:pola foruma na respiratorima.. prvo su hvalili erdogana prije par godina, pa ga kada je ovaj oborio avion, pljuvali li ga, forumski antifašisti/ljevičari/marksisti/socijalisti non stop naglašavali da je on "zapadni saveznik" "saveznik hrvatske"(kada sam ja govorio da je on prije obaranja aviona bio ruski brat, onda su me napadali da mrzim rusiju) i to im je bio razlog za pljuvanje -asila otvara teme tipa "HDZ-e i minostar Kovač na istoj strani kao i Al Kaida "
kako će asila, yehudi, leviatan, winter, epi, nemanja, jastreb itd itd
a kako će sada ta ista ekipa reagirati ?
jeli normalno da Putin i Erdogan PONOVO budu saveznici? podržavate li sada opet Erdogana ili ga opet mrzite ?
Sviđa li vam se Putin i dalje?
i da ti ponovim sto sam rekao,
ako se i normaliziraju odnosi izmedju rusa i turske to ce samo biti glazura jer putin je jebeno osvetoljubiv, on uvijek al uvijek stoji iza svoje rijeci a to da ce jebat majku turcima kad on najde da shodno ce i biti i nikako drugacije, kako je i obecano
sto se tice tebe tu pomoci nema, ne znam samo hoce li ti kriminalci iz vahingtona biti dragi i dalje ako ih trump pomete pa ces onda biti ljut i na trupa
i da ti odgovorim na pitanje, svidja mi se putin za sve sto je napravio i za ono sto ce jos napravit a erdo je ipak nato papak i i jebo te on skupa sa gulenom i ovim kanibalima iz sirije za koje uvijeno navijas
a ti ces i dalje ostat samo dosadni trol
Guest- Guest
Putin je mastermind,šahista a Erdo impulzivac...Nikada mu neće onog Sukhoi halaliti a ovaj ne može 24 sata nakon orkestriranog puča dočekati da ne sprovode osvetu...zato smo mi za Putina, iako je Erdo pravi konzervativac
2014-04-15
Nema veze, vec ti se pomalo i svidja, mali korak naprijed:)epikur37 wrote:Putin svakako, erdogan moze biti koRistan, bolje da turce radi uz program moskve nego jamera i vehabitadijagram wrote:erdo i putin su zakon
dijagram-
2015-08-09
@jastreb, s tim da Putko ne mora strahovati da će Erdogan izvesti novu barbarosu, jerbo nema tu snagu. Putko sve što treba jest da Erdu privoli da zatvori granicu prema Siriji za kanibale.
Last edited by AlfaOmega on 20/7/2016, 19:37; edited 1 time in total
bivsi EXE KGB-a...strategija i taktika na Svjeckom nivou u malom prstu..jastreb wrote:Putin zna što radi.AlfaOmega wrote:Pametan lider nikad neće suditi nekoga po tome kak razmišlja i u kaj vjeruje, neg jel od koristi.Clone Stormtrooper wrote:nije Putin bas idiot da primi u svoj rektum jednog wahabijskog simpatizera , jeste da su obojica diktatori ali ...
Guest- Guest
Eto ga, klima se mjenja, naišla oseka, dobar je i Erdo...Diyabakirspor i Stolni na aparatimaepikur37 wrote:Putin svakako, erdogan moze biti koRistan, bolje da turce radi uz program moskve nego jamera i vehabitadijagram wrote:erdo i putin su zakon
2014-04-15
Turska,vojno najjaca clanica Natoja...radi kako Putin zeli..n_razbojnik wrote:Eto ga, klima se mjenja, naišla oseka, dobar je i Erdo...Diyabakirspor i Stolni na aparatimaepikur37 wrote:Putin svakako, erdogan moze biti koRistan, bolje da turce radi uz program moskve nego jamera i vehabitadijagram wrote:erdo i putin su zakon
Guest- Guest
Jasna stvar. Reko bi Epikur.bogomdani wrote:bivsi EXE KGB-a...strategija i taktika na Svjeckom nivou u malom prstu..jastreb wrote:Putin zna što radi.AlfaOmega wrote:Pametan lider nikad neće suditi nekoga po tome kak razmišlja i u kaj vjeruje, neg jel od koristi.Clone Stormtrooper wrote:nije Putin bas idiot da primi u svoj rektum jednog wahabijskog simpatizera , jeste da su obojica diktatori ali ...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Prop'o i taj NATO otkad Home of the brave, Francuzi i Britanci nisu više tamo, pogotovo otkad je i krnja turska vojska bez dobrog dijela đenerala najjača tamobogomdani wrote:Turska,vojno najjaca clanica Natoja...radi kako Putin zeli..n_razbojnik wrote:Eto ga, klima se mjenja, naišla oseka, dobar je i Erdo...Diyabakirspor i Stolni na aparatimaepikur37 wrote:Putin svakako, erdogan moze biti koRistan, bolje da turce radi uz program moskve nego jamera i vehabitadijagram wrote:erdo i putin su zakon
2014-04-15
Leviathan2 wrote:leviathan ce i dalje pljuvati po turcadiji kao sto je i uvijek pljuvao, sto se tice tebe i tvog trolanja ocito je da mrzis rusiju, ne otvori se tema da ti nesto ne insinuiras, ja nisam neki ljubitelj rusije bas koliko mislis ali ih vidim pozitivno za razliku od tebe,preko_vode_do_slobode wrote:pola foruma na respiratorima.. prvo su hvalili erdogana prije par godina, pa ga kada je ovaj oborio avion, pljuvali li ga, forumski antifašisti/ljevičari/marksisti/socijalisti non stop naglašavali da je on "zapadni saveznik" "saveznik hrvatske"(kada sam ja govorio da je on prije obaranja aviona bio ruski brat, onda su me napadali da mrzim rusiju) i to im je bio razlog za pljuvanje -asila otvara teme tipa "HDZ-e i minostar Kovač na istoj strani kao i Al Kaida "
kako će asila, yehudi, leviatan, winter, epi, nemanja, jastreb itd itd
a kako će sada ta ista ekipa reagirati ?
jeli normalno da Putin i Erdogan PONOVO budu saveznici? podržavate li sada opet Erdogana ili ga opet mrzite ?
Sviđa li vam se Putin i dalje?
i da ti ponovim sto sam rekao,
ako se i normaliziraju odnosi izmedju rusa i turske to ce samo biti glazura jer putin je jebeno osvetoljubiv, on uvijek al uvijek stoji iza svoje rijeci a to da ce jebat majku turcima kad on najde da shodno ce i biti i nikako drugacije, kako je i obecano
sto se tice tebe tu pomoci nema, ne znam samo hoce li ti kriminalci iz vahingtona biti dragi i dalje ako ih trump pomete pa ces onda biti ljut i na trupa
i da ti odgovorim na pitanje, svidja mi se putin za sve sto je napravio i za ono sto ce jos napravit a erdo je ipak nato papak i i jebo te on skupa sa gulenom i ovim kanibalima iz sirije za koje uvijeno navijas
a ti ces i dalje ostat samo dosadni trol
ja volim rusiju, ja znam čak i malo ruskog jezika, znam čitat i pisat ruskog pismo, iman hrpu ruskih frendova, i upravo ti ruski frendovi mi govore ima 2-3 godine da je Putin natrpa Moskvu muslimanima, da mlati Ruske nacionaliste itd,
dovoljno je da ja napišem ovo za Putina(opet i putin je napravio hrpu dobrih poteza tipa napao islamiste u siriji i liberalizirao rusku ekonomiju tako da ocjena neka 3/5) ali dovoljno da malo kritiziraš Putina odmah "mrziš Rusiju i Ruse".
Eto vam vaš bog Putin(btw koji opet nije loš , ali nije niti nešto extra ocjena 3/5) saveznik sa Erdoganom
Guest- Guest
nato je postao birokratska prćija..ceka se da se zakuha u Europi,zato se i filaju Khozoepi..n_razbojnik wrote:Prop'o i taj NATO otkad Home of the brave, Francuzi i Britanci nisu više tamo, pogotovo otkad je i krnja turska vojska bez dobrog dijela đenerala najjača tamobogomdani wrote:Turska,vojno najjaca clanica Natoja...radi kako Putin zeli..n_razbojnik wrote:Eto ga, klima se mjenja, naišla oseka, dobar je i Erdo...Diyabakirspor i Stolni na aparatimaepikur37 wrote:Putin svakako, erdogan moze biti koRistan, bolje da turce radi uz program moskve nego jamera i vehabitadijagram wrote:erdo i putin su zakon
Sva sreca da ih ne pere bas pretjerana inteligencija i organiziranost..
Guest- Guest
ovi Putinoljubci su isto kao HDZovci..
ako HDZovcima kažeš da su "lopovi" što i jesu (većina njih) onda si odmah "udbaš, yugoslaven, komunjara, velikosrbin četnik, mrziš Hrvatsku" itd,
tako i Putinoljubcima , kritiziraš Putina radi toga što je postao brat islamistu iz Turske i što je natrpa Rusiju muslimanima i što otvara đamije po Moskvi - odmah mrziš rusiju i ruse itd
ako HDZovcima kažeš da su "lopovi" što i jesu (većina njih) onda si odmah "udbaš, yugoslaven, komunjara, velikosrbin četnik, mrziš Hrvatsku" itd,
tako i Putinoljubcima , kritiziraš Putina radi toga što je postao brat islamistu iz Turske i što je natrpa Rusiju muslimanima i što otvara đamije po Moskvi - odmah mrziš rusiju i ruse itd
Guest- Guest
Page 2 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Similar topics
» Summit Rusija-Iran-Turska
» Rusija, Iran i Turska kroje sudbinu Sirije bez SAD-a
» Novi Ruski MS-21 sletio u Stambol na sam dan summita Rusija-Iran-Turska
» Rusija, Iran i Turska osudile ubojstvo vođe Hamasa: "Izrael ne želi mir"
» Erdogan i Adem Vuchiqi najavili zajednički sastanak Turska - Rusija - Srbija - BiH
» Rusija, Iran i Turska kroje sudbinu Sirije bez SAD-a
» Novi Ruski MS-21 sletio u Stambol na sam dan summita Rusija-Iran-Turska
» Rusija, Iran i Turska osudile ubojstvo vođe Hamasa: "Izrael ne želi mir"
» Erdogan i Adem Vuchiqi najavili zajednički sastanak Turska - Rusija - Srbija - BiH
Page 2 of 15