Erdogan ide Putinu u Kremlj, osovina Iran-Rusija-Turska
Page 10 of 15
Page 10 of 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Re: Erdogan ide Putinu u Kremlj, osovina Iran-Rusija-Turska
Ja sam dobio gazu u plinari jednoj. Nije jos ni pocelo a vec razmisljam da otvorim desetak boca i uzgam cigaretu i odnese vrag i mene i to mjesto.
Guest- Guest
Molim? pa ja sam konzinstentan i ne glasujem za one koji guraju pederluk i pedofiliju u škole poput štulhofera kojeg je doveo SDP a za koje ti stalno drukaš. Moraš više naučiti da je kod mene moral i etika prioritet a ne neko ko danas je a sutra nije. tako jebem amerima sve po spisku zbog nametanja dekadencije i urušavanja svega što se kosi sa mojom vjerom i kulturom ali isto tako ne prihvaćam nasilničke i bizantijske pizdarije ekipe sa druge strane mada u slučaju gendera držim putinu stranu dočim ti koji si sav za putina držiš amerima stranu preko političke opcije za koju drukaš u RH.epikur37 wrote:tre911 wrote:pederluk koju tvoja politička opcija gura.epikur37 wrote:tre911 wrote:Ja rekoh gdje bi ga radije vidio i lik mi se ne sviđa nimalo pa ni toliko a to što će ga turci izabrati nije moj problem. Meni je problem nešto drugo i vezano je za RH, nešto gdje ti recimo podržavaš amere( kada već pljuješ po istima) a kao konzervativac si itd.epikur37 wrote:
Ja ne bih, on je izraz volje turaka i neka im bude predsjednik.
Okanite se te američke navade da znate što je nekome bolje od njega samoga.
a to bi bilo?
putin,orban,le pen...ne bih rekao :) više tvoji ameri i merkelica ;)
Guest- Guest
Ja sam tek skroz sjeban, meni pretjerano ne smeta nitko dok mene svi ostave na miru :D
Guest- Guest
Dobro, rokanje rusa po ukrajini je nešto drugo ali ko nije grešan neka prvi baci kamen :DMaximusDecimusMiridije wrote:Ja sam tek skroz sjeban, meni pretjerano ne smeta nitko dok mene svi ostave na miru :D
Guest- Guest
Nisam mislio na to, nego vise na ove stvari tipa ono ponasanje pojedinaca privatno i tako to :) ja sam tu skroz moderan :D . Idem odspavati malo probati. Laka vam noc.
Guest- Guest
Noć max, odo i ja polako.MaximusDecimusMiridije wrote:Nisam mislio na to, nego vise na ove stvari tipa ono ponasanje pojedinaca privatno i tako to :) ja sam tu skroz moderan :D . Idem odspavati malo probati. Laka vam noc.
noć ekipa
Guest- Guest
Daklem, Erdogan u Moskvu. Raskinut ce ugovor i izaci iz NATO-a. Zajedno sa Putinom ce osnovati novi savez . Do kraja godine ce sa Brazilom, Kinom i Iranom nastaviti na projektu nove supervalute. Za dvije godine sluzbeni jezik u bijeloj kuci ruski a molitveni dorucci na malim tepisima. Toaletni papir se ukida u USA. Maduro (papira radi) pristupa paktu. Ostalo nadodajte sami.........
2014-04-14
epikur37 wrote:Ovo s Turskom može ispasti dobro u širem kontekstu.
Kao takva, unatoč svoj servilnosti EU nema šanse za bilo kakvo pristupanje i bližu suradnju.
Erdogan je po svemu sudeći problematičan i neuravnotežen lik ali očito s debelom bazom i inicijativom. Eksplozivno i opasno ali, to je to.
Ne odustaje od samostalne Turske bez patrona, tu će lakše naći računicu s Rusima s kojima ima više pitanja i veza a koja mu pušta da svoju zemlju uređuje kako hoće.
Na Balkanu će ići na jačanje veza s muslimanima što je po meni legitimno ali će to izbistriti krvnu sliku pa će se kršćanski dijelovi koji su većina lakše odvojiti i homogenizirati.
ajme kakvi tonovi, tko je hakirao epija nek se javi? Yoda ti si garant
2014-04-15
preko_vode_do_slobode wrote:ok jedan je već počeo hvaliti erdogana..
još jehudi, leviatan, njemanja(eva) i asila i imamo novo rusko-vehabijsko prijateljstvo
svi k'o Čović!
legitimno je sada postaviti pitanje, kako Ankara gleda na Treći...koliko je Dodina pozicija regionalnog secesioniste stabilna, kao i mnoga druga nerazjašnjena pitanja ovog novoobnovljenog savezništva...
2014-04-15
Jel' ovoga kolega pokušaj drugi? Ili onaj isti u nastavku?abraham wrote:Daklem, Erdogan u Moskvu. Raskinut ce ugovor i izaci iz NATO-a. Zajedno sa Putinom ce osnovati novi savez . Do kraja godine ce sa Brazilom, Kinom i Iranom nastaviti na projektu nove supervalute.
2014-04-15
tstststststst kolega. opustiliste se na odmoru??? Revolucija koja traje. Muhahhaahaa Mene ,koelga, brinu neke druge stvari. Naime oportunizam i neiskreni stavovi nekih kolega. Daklem na sastanku nedostaju npr Ilicic i MArkicka. Da paradoks bude veci, Putinovi najveci obozavetelji su protiv Markicke a Markicka je na liniji druga Putina. Obitelj, zensko-musko i sl. Prvi sastank nako odmora potegnuti ovo pitanje prije tocke -pod razno.n_razbojnik wrote:Jel' ovoga kolega pokušaj drugi? Ili onaj isti u nastavku?abraham wrote:Daklem, Erdogan u Moskvu. Raskinut ce ugovor i izaci iz NATO-a. Zajedno sa Putinom ce osnovati novi savez . Do kraja godine ce sa Brazilom, Kinom i Iranom nastaviti na projektu nove supervalute.
2014-04-14
abraham wrote:Daklem, Erdogan u Moskvu. Raskinut ce ugovor i izaci iz NATO-a. Zajedno sa Putinom ce osnovati novi savez . Do kraja godine ce sa Brazilom, Kinom i Iranom nastaviti na projektu nove supervalute. Za dvije godine sluzbeni jezik u bijeloj kuci ruski a molitveni dorucci na malim tepisima. Toaletni papir se ukida u USA. Maduro (papira radi) pristupa paktu. Ostalo nadodajte sami.........
haha naravno da neće, ali ameri ga sad ne mogu ukloniti, a on ih prca lagano
Treba sagledati dugorocne interese, saveze i sl. Cudi me da vi kolega nasjedate na dnevno politicke zajebancije. Konkretno ovo je za turske(Erdoganove) i Ruske (Putinove) glasace.
2014-04-14
Meni je posve jasno, da više ništa neće biti isto...čekam Moskovski miting kao slobodne dane ovog ljeta, planiram uzeti godišnji čisto da ispratim event kako dolikuje
2014-04-15
abraham wrote:Treba sagledati dugorocne interese, saveze i sl. Cudi me da vi kolega nasjedate na dnevno politicke zajebancije. Konkretno ovo je za turske(Erdoganove) i Ruske (Putinove) glasace.
to je i poruka amerima isto tako
Ameri imaju svoju agendu. Ova dva su u padu. Ekonomskom na prvom mjestu. Vraceni par desetljeca natrag. Ostalo su sareni baloncici i sl. Da i Ruski avioni vise ne ulijecu u turski zracni prostor. Dakle????? Njukovi na Konstantinoplo i slicno???? Idi begaj.marcellus wrote:abraham wrote:Treba sagledati dugorocne interese, saveze i sl. Cudi me da vi kolega nasjedate na dnevno politicke zajebancije. Konkretno ovo je za turske(Erdoganove) i Ruske (Putinove) glasace.
2014-04-14
Americi najvjerojatnije odgovara diktatura u Turskoj. Saudija im ne smeta, priblizili su se Iranu...... Nista nije bez vraga. Bilo kako bilo ne znam sto je tako ali bumo videli jako brzo.
2014-04-14
abraham wrote:Ameri imaju svoju agendu. Ova dva su u padu. Ekonomskom na prvom mjestu. Vraceni par desetljeca natrag. Ostalo su sareni baloncici i sl. Da i Ruski avioni vise ne ulijecu u turski zracni prostor. Dakle????? Njukovi na Konstantinoplo i slicno???? Idi begaj.marcellus wrote:abraham wrote:Treba sagledati dugorocne interese, saveze i sl. Cudi me da vi kolega nasjedate na dnevno politicke zajebancije. Konkretno ovo je za turske(Erdoganove) i Ruske (Putinove) glasace.
vraćeni ?
http://www.tradingeconomics.com/turkey/gdp-per-capita-ppp
turski standard porastao 15% u pet godina
a rusima standard nikad ništa nije značio, dok god je rusija jaka
Samo bih vas podsjetio da Turska bez volje Zapada ne bi ni postojala u današnjem obliku.
To je povijest. Strateški interesi se ne mijenjaju, pa neće ni ovaj put.
To je povijest. Strateški interesi se ne mijenjaju, pa neće ni ovaj put.
abraham wrote:Ameri imaju svoju agendu. Ova dva su u padu. Ekonomskom na prvom mjestu. Vraceni par desetljeca natrag. Ostalo su sareni baloncici i sl. Da i Ruski avioni vise ne ulijecu u turski zracni prostor. Dakle????? Njukovi na Konstantinoplo i slicno???? Idi begaj.marcellus wrote:abraham wrote:Treba sagledati dugorocne interese, saveze i sl. Cudi me da vi kolega nasjedate na dnevno politicke zajebancije. Konkretno ovo je za turske(Erdoganove) i Ruske (Putinove) glasace.
Koa dva su u padu?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 10 of 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Similar topics
» Summit Rusija-Iran-Turska
» Rusija, Iran i Turska kroje sudbinu Sirije bez SAD-a
» Novi Ruski MS-21 sletio u Stambol na sam dan summita Rusija-Iran-Turska
» Rusija, Iran i Turska osudile ubojstvo vođe Hamasa: "Izrael ne želi mir"
» Erdogan i Adem Vuchiqi najavili zajednički sastanak Turska - Rusija - Srbija - BiH
» Rusija, Iran i Turska kroje sudbinu Sirije bez SAD-a
» Novi Ruski MS-21 sletio u Stambol na sam dan summita Rusija-Iran-Turska
» Rusija, Iran i Turska osudile ubojstvo vođe Hamasa: "Izrael ne želi mir"
» Erdogan i Adem Vuchiqi najavili zajednički sastanak Turska - Rusija - Srbija - BiH
Page 10 of 15