Erdogan ide Putinu u Kremlj, osovina Iran-Rusija-Turska
Page 11 of 15
Page 11 of 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Re: Erdogan ide Putinu u Kremlj, osovina Iran-Rusija-Turska
abraham wrote:Ameri imaju svoju agendu. Ova dva su u padu. Ekonomskom na prvom mjestu. Vraceni par desetljeca natrag. Ostalo su sareni baloncici i sl. Da i Ruski avioni vise ne ulijecu u turski zracni prostor. Dakle????? Njukovi na Konstantinoplo i slicno???? Idi begaj.marcellus wrote:abraham wrote:Treba sagledati dugorocne interese, saveze i sl. Cudi me da vi kolega nasjedate na dnevno politicke zajebancije. Konkretno ovo je za turske(Erdoganove) i Ruske (Putinove) glasace.
to je i poruka amerima isto tako
Koa dva su u padu?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ero wrote:Samo bih vas podsjetio da Turska bez volje Zapada ne bi ni postojala u današnjem obliku.
To je povijest. Strateški interesi se ne mijenjaju, pa neće ni ovaj put.
Mijenja se situacija, sto si jucer moGo danas vise ne mozes, kreni od sebe ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pogledaj podatke za ovu godinu. Bio sam par puta tamo (Piaso sam o tome) i ostao imponiran sa onim sta su uradili u turizmu. Sada je ta krava crkla. Znaci im kao i DNRH. Samo gledajte sta se zbiva.marcellus wrote:abraham wrote:Ameri imaju svoju agendu. Ova dva su u padu. Ekonomskom na prvom mjestu. Vraceni par desetljeca natrag. Ostalo su sareni baloncici i sl. Da i Ruski avioni vise ne ulijecu u turski zracni prostor. Dakle????? Njukovi na Konstantinoplo i slicno???? Idi begaj.marcellus wrote:abraham wrote:Treba sagledati dugorocne interese, saveze i sl. Cudi me da vi kolega nasjedate na dnevno politicke zajebancije. Konkretno ovo je za turske(Erdoganove) i Ruske (Putinove) glasace.
to je i poruka amerima isto tako
vraćeni ?
http://www.tradingeconomics.com/turkey/gdp-per-capita-ppp
turski standard porastao 15% u pet godina
2014-04-14
Ajde ne pretjeruj nije turcima turizam ni blizu što nama.
zemlja 20 puta veća od hrvatistana
inače kad sam pisao da je erdogan genocidni smrad zapadni mediji su mu titrali jajca jer je rušio putinu avione... jebem ti moral u politici.
Nie dobro za Turce ali za nas europljane (one prave) je ovo ok, EU na aparatima, NATO na aparatima, kao nešto se prijete Erdoganu kojeg izgleda više boli kiki za EU...
vrijeme je za zaokret u redakciji...kritička sotonizacija ne djeluje, priđi tematici iz drugog ugla...zamisli da se javljaš iz moskovske džamijemarcellus wrote:inače kad sam pisao da je erdogan genocidni smrad zapadni mediji su mu titrali jajca jer je rušio putinu avione... jebem ti moral u politici.
2014-04-15
Izguglaj negdje udio turizma. Istambul uracunat.marcellus wrote:Ajde ne pretjeruj nije turcima turizam ni blizu što nama.
2014-04-14
Emanicipacija.MaximusDecimusMiridije wrote:Ameri odavno nisu imali dvoje vecih imbecila u utrci za predsjednika. Bas odavno nije bilo ono bas da su do te mjere bas ono zle i pretjerano samoljubljive osobe se natjecale za to mjesto. Potpuni poraz zdravog razuma u samoj Americi. Ona je potpuno posvecena samoj sebi izrazito ambiciozna luda kucka koja je idealan kandidat za predsjednika u ovoj situaciji. A na pola mandata cemo ovdje svi pricati da je ludja od Busha. I to s razlogom. Ima jebenu potrebu dokazati da ima muda....bit ce na sve strane pucnjave. Odabir Trumpa pak znaci daljnju politicku defenzivu Amerike. On puno vise laje nego sto je u mogucnosti napraviti sranja na racun onoga sto izgovori sve.....cak mislim da bi dugorocno bilo manje stete njegovim izborom. Lik je klaun i vjerojatno bi dozivio odredenu politicku izoliranost medjunarodnu. Sto je nesto sto je bilo nepojmljivo za pomisliti prije par godina. Ali ona....ona je opasna.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Erdoganov cilje je kalifat, to i ne poriče. Istina, naglašava da je u pitanju samo ekonmsko i kulturno jedinstvo. Malo li je. Samo je pitanje da li s tim više zarezuje u rusko ili američko "tkivo", ili možda i u oba. U zadnjem slučaju nema uopće mogućnosti preživjeti, što je poprilično vjerojatno.
Matrijahalna imperija.MaximusDecimusMiridije wrote:epikur37 wrote:MaximusDecimusMiridije wrote: Odabir Trumpa pak znaci daljnju politicku defenzivu Amerike. On puno vise laje nego sto je u mogucnosti napraviti sranja na racun onoga sto izgovori sve.....cak mislim da bi dugorocno bilo manje stete njegovim izborom. Lik je klaun i vjerojatno bi dozivio odredenu politicku izoliranost medjunarodnu. Sto je nesto sto je bilo nepojmljivo za pomisliti prije par godina. Ali ona....ona je opasna.
pakoji kurac nju preferiraš :D
A ono nekako idem....Merkel u Njemackoj, ova May u Engleskoj,ako pobjedi Marina u Francuskoj i Hilly u Americi.....prakticki 60% svjetskog nuklearnog arsenala ce ovisiti o necijem PMS-u. Nekako idem za time ako svijet mora otici u tri picke materine nek barem zene budu krive.
2014-04-11
Ma kreno ja od tebe...Ništa se zadnjih 600 godina nije promijenilo. ;)epikur37 wrote:Ero wrote:Samo bih vas podsjetio da Turska bez volje Zapada ne bi ni postojala u današnjem obliku.
To je povijest. Strateški interesi se ne mijenjaju, pa neće ni ovaj put.
Mijenja se situacija, sto si jucer moGo danas vise ne mozes, kreni od sebe ;)
preko_vode_do_slobode wrote:pola foruma na respiratorima.. prvo su hvalili erdogana prije par godina, pa ga kada je ovaj oborio avion, pljuvali li ga, forumski antifašisti/ljevičari/marksisti/socijalisti non stop naglašavali da je on "zapadni saveznik" "saveznik hrvatske"(kada sam ja govorio da je on prije obaranja aviona bio ruski brat, onda su me napadali da mrzim rusiju) i to im je bio razlog za pljuvanje -asila otvara teme tipa "HDZ-e i minostar Kovač na istoj strani kao i Al Kaida "
kako će asila, yehudi, leviatan, winter, epi, nemanja, jastreb itd itd
a kako će sada ta ista ekipa reagirati ?
jeli normalno da Putin i Erdogan PONOVO budu saveznici? podržavate li sada opet Erdogana ili ga opet mrzite ?
Sviđa li vam se Putin i dalje?
Morat ćeš me nekak utješit, nema druge.
Guest- Guest
Vele iranci da su ruske obavještajne službe spasile erdogana, upozorivši ga neposredno prije puča na ono što se sprema. navodno su presreli razgovore pučista što bi i moglo biti istina s obzirom da su ruje dovukli svega u siriju i da je dio pučista bio u bazi koju koriste ameri, što tu bazu stavlja visoko na listi prioriteta za špijuniranje...
marcellus wrote:Ajde ne pretjeruj nije turcima turizam ni blizu što nama.
Hirvatistan se kaže.
Guest- Guest
gargamel0101 wrote:Sultan dominira. Najjači državnik našeg doba. Spiči Rusima zrakoplov, odjebe Amere i guzi žide.
Erdo je globalni Božo Petrov
Nego aj mi neko objasni... zapad ruši u Siriji Asada koji vodi JEDINI sekularni režim na bliskom istoku, jer nije dovoljno demokratski, a onda ruši demokratski izabranog predsjednika Turske jer nije dovoljno sekularan...
a onda taj isti zapad podržava saudi vehabije gdje nema ni demokracije ni sekularizma.
Da ne govorim o smislenosti nekakvog sekularizma u zemlji gdje su 99% stanovnika muslimani.
principi, jebeš principe...
a onda taj isti zapad podržava saudi vehabije gdje nema ni demokracije ni sekularizma.
Da ne govorim o smislenosti nekakvog sekularizma u zemlji gdje su 99% stanovnika muslimani.
Ovih dana na svijet gledam sa puno više entuzijazma otkak je Erdo odjeba Amere i okrenuo se Rusiji. Velika je to prilika za realizaciju iranskih planova na Bliskom istoku.
Odgovor je : nafta.marcellus wrote:Nego aj mi neko objasni... zapad ruši u Siriji Asada koji vodi JEDINI sekularni režim na bliskom istoku, jer nije dovoljno demokratski, a onda ruši demokratski izabranog predsjednika Turske jer nije dovoljno sekularan...
2014-04-11
Zapad se nahodi svojim i cionističkim interesima. A osnov za realizaciju tih interesa je otprilike ovakav - napravi toliki kaos u regionu kako bi svi bili previše zauzeti tabanjem sebe samih kako ne bi mogli nauditi cionistima. Međutim, ni jedan rat ne traje vječno, pa neće sigurno ni ovaj u Siriji. Kad Assad i Iran pobjede, niko im više ništa neće moći, jer će i oni napraviti čistke. A onda kad se oporave, slijedi uništenje cionizma.marcellus wrote:Nego aj mi neko objasni... zapad ruši u Siriji Asada koji vodi JEDINI sekularni režim na bliskom istoku, jer nije dovoljno demokratski, a onda ruši demokratski izabranog predsjednika Turske jer nije dovoljno sekularan...
Erdogan je skužio u kojem smjeru vjetar puše, zato je na vrijeme odjeba SAD i priklonio se budućim pobjednicima.
Odgovor je : nafta.AlfaOmega wrote:Zapad se nahodi svojim i cionističkim interesima. A osnov za realizaciju tih interesa je otprilike ovakav - napravi toliki kaos u regionu kako bi svi bili previše zauzeti tabanjem sebe samih kako ne bi mogli nauditi cionistima. Međutim, ni jedan rat ne traje vječno, pa neće sigurno ni ovaj u Siriji. Kad Assad i Iran pobjede, niko im više ništa neće moći, jer će i oni napraviti čistke. A onda kad se oporave, slijedi uništenje cionizma.marcellus wrote:Nego aj mi neko objasni... zapad ruši u Siriji Asada koji vodi JEDINI sekularni režim na bliskom istoku, jer nije dovoljno demokratski, a onda ruši demokratski izabranog predsjednika Turske jer nije dovoljno sekularan...
Erdogan je skužio u kojem smjeru vjetar puše, zato je na vrijeme odjeba SAD i priklonio se budućim pobjednicima.
Država Izrael je stvorena od zapada jer je tamo u tom regionu otkrivena nafta. To im je ko neko uporište. I to je sve. Nafta je odgovor.
2014-04-11
Page 11 of 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Similar topics
» Summit Rusija-Iran-Turska
» Rusija, Iran i Turska kroje sudbinu Sirije bez SAD-a
» Novi Ruski MS-21 sletio u Stambol na sam dan summita Rusija-Iran-Turska
» Rusija, Iran i Turska osudile ubojstvo vođe Hamasa: "Izrael ne želi mir"
» Erdogan i Adem Vuchiqi najavili zajednički sastanak Turska - Rusija - Srbija - BiH
» Rusija, Iran i Turska kroje sudbinu Sirije bez SAD-a
» Novi Ruski MS-21 sletio u Stambol na sam dan summita Rusija-Iran-Turska
» Rusija, Iran i Turska osudile ubojstvo vođe Hamasa: "Izrael ne želi mir"
» Erdogan i Adem Vuchiqi najavili zajednički sastanak Turska - Rusija - Srbija - BiH
Page 11 of 15