Erdogan ide Putinu u Kremlj, osovina Iran-Rusija-Turska
Page 14 of 15
Page 14 of 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Re: Erdogan ide Putinu u Kremlj, osovina Iran-Rusija-Turska
nekak sam doojma da bi ti zelio da rus vojno intervenira..pa dragi epi sto te sprjecava..pravac moskva i budi dragovoljac..i onda na bijelom konju ujahat u tuzlu...epikur37 wrote:Riplex wrote:Sada je dobar Erdogan?!
huehuehue
Dobar, vi kao djeca.....
Sad je koristan, slabi nato, američki luk a po svemu sudeći riješit će se i sirija :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Samo djeca navijaju u ratovima diljem svijeta.
Tko navija, pa ekipa je svima poznata.
Pacurlija press:)
Tko navija, pa ekipa je svima poznata.
Pacurlija press:)
dijagram-
2015-08-09
epikur37 wrote:Riplex wrote:Sada je dobar Erdogan?!
huehuehue
Dobar, vi kao djeca.....
Sad je koristan, slabi nato, američki luk a po svemu sudeći riješit će se i sirija :)
huehuehue
triba se utješit
vuksadinare wrote:nekak sam doojma da bi ti zelio da rus vojno intervenira..pa dragi epi sto te sprjecava..pravac moskva i budi dragovoljac..i onda na bijelom konju ujahat u tuzlu...epikur37 wrote:Riplex wrote:Sada je dobar Erdogan?!
huehuehue
Dobar, vi kao djeca.....
ajme, ajme...gdje što kako?
Važno je da se oslabi angloamerički hegemonijski stisak nad kontinentom, da se europa redefinira na tradicionalnim vrijednostima a ne liberalnoj papazjaniji iz njihove kuhinje.
A Tuzla, pa to je jedan od većih gradova u budućoj bošnjačkoj nacionalnoj državi kao i banja luka u srbiji.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
vuksadinare wrote:nekak sam doojma da bi ti zelio da rus vojno intervenira..pa dragi epi sto te sprjecava..pravac moskva i budi dragovoljac..i onda na bijelom konju ujahat u tuzlu...epikur37 wrote:Riplex wrote:Sada je dobar Erdogan?!
huehuehue
Dobar, vi kao djeca.....
Epikur je pacifist. Više je za diplomaciju i visoku politiku nego za rov. Za to ste ipak vi koji ste već malo stariji, pa vas je manja šteta.
Guest- Guest
Riplex wrote:epikur37 wrote:Riplex wrote:Sada je dobar Erdogan?!
huehuehue
Dobar, vi kao djeca.....
huehuehue
triba se utješit
Pa ne ide vam baš nešto to tješenje, u glavnom se mijenjate na aparatima, nema ih dovoljno :D
U glavnom sve ovo od brexita, puča u turskoj i buduće pobjede Lepen u Francuskoj jeod-lič-no.
2015-08-06
Eva wrote:vuksadinare wrote:nekak sam doojma da bi ti zelio da rus vojno intervenira..pa dragi epi sto te sprjecava..pravac moskva i budi dragovoljac..i onda na bijelom konju ujahat u tuzlu...epikur37 wrote:Riplex wrote:Sada je dobar Erdogan?!
huehuehue
Dobar, vi kao djeca.....
Epikur je pacifist. Više je za diplomaciju i visoku politiku nego za rov. Za to ste ipak vi koji ste već malo stariji, pa vas je manja šteta.
Jako si pažljiva i dobra :)
2015-08-06
nenadmasan si.... ,....sve ti to lijepo u celofan zamotas..a u tebi tko zna sto gori...znam te ja lijo....epikur37 wrote:vuksadinare wrote:nekak sam doojma da bi ti zelio da rus vojno intervenira..pa dragi epi sto te sprjecava..pravac moskva i budi dragovoljac..i onda na bijelom konju ujahat u tuzlu...epikur37 wrote:Riplex wrote:Sada je dobar Erdogan?!
huehuehue
Dobar, vi kao djeca.....
ajme, ajme...gdje što kako?
Važno je da se oslabi angloamerički hegemonijski stisak nad kontinentom, da se europa redefinira na tradicionalnim vrijednostima a ne liberalnoj papazjaniji iz njihove kuhinje.
A Tuzla, pa to je jedan od većih gradova u budućoj bošnjačkoj nacionalnoj državi kao i banja luka u srbiji.
2015-09-08
U reali da.Eva wrote:vuksadinare wrote:nekak sam doojma da bi ti zelio da rus vojno intervenira..pa dragi epi sto te sprjecava..pravac moskva i budi dragovoljac..i onda na bijelom konju ujahat u tuzlu...epikur37 wrote:Riplex wrote:Sada je dobar Erdogan?!
huehuehue
Dobar, vi kao djeca.....
Na forumu je jedan od najvecih i najzadrtijih ratnika uz ostale poznate jurisnike:)
dijagram-
2015-08-09
....e evicka..evicka.....onaj ko kuri prvi i zbrise...Eva wrote:vuksadinare wrote:nekak sam doojma da bi ti zelio da rus vojno intervenira..pa dragi epi sto te sprjecava..pravac moskva i budi dragovoljac..i onda na bijelom konju ujahat u tuzlu...epikur37 wrote:Riplex wrote:Sada je dobar Erdogan?!
huehuehue
Dobar, vi kao djeca.....
2015-09-08
Erdogan je car. Manga, usudio bih se reci. Od njukova do crevnog tepiha u dva mjeseca. Koji to lom u glavi mora biti da poslozis to i sam sebi objasnis i opravdas.
2014-04-14
epikur37 wrote:crvenkasti wrote:epikur37 wrote:Treba javiti eri i ekipi da pRestanu sanjat o kriMu, vec da trce nabospor gasiti pozar :D stuacija se rzvija ali bas super
Marcelus hiperventilira.
marc se u zadnji cas prebacio na pozitivnu stranu .....nije fer da je ostavio eru, yodu i ekipu same na splavu, al tko će brinut za druge kad sami nisu ubrali bok doviđenja :)
Neću onda valjda i ja opet morati biti Srbin?
crvenkasti-
2014-04-17
ovo je gore nego što sam očekivao..Riplex wrote:Sada je dobar Erdogan?!
huehuehue
očekivao sam da će se lagano "prešaltavati" na Erdogana, da će ga lagano početi hvaliti idućih par mjeseci, ono pomalo, dok ova ekipa se prešaltala brzinom svjetlosti na Erdogana i Turke a ima 2 dana su ih pljuvali ajme majko..
i onda govore da su Bošnjacu "suncokreti" , ovi Rusovehabije su ventilatori, da im sutra Putin i Erdogan kažu , obrežite se, ne da bi rezali kožicu nego i glavić ako zatreba :D
Guest- Guest
dobro yoda, ljude si zaljube,odljube,pa opetpreko_vode_do_slobode wrote:ovo je gore nego što sam očekivao..Riplex wrote:Sada je dobar Erdogan?!
huehuehue
očekivao sam da će se lagano "prešaltavati" na Erdogana, da će ga lagano početi hvaliti idućih par mjeseci, ono pomalo, dok ova ekipa se prešaltala brzinom svjetlosti na Erdogana i Turke a ima 2 dana su ih pljuvali ajme majko..
i onda govore da su Bošnjacu "suncokreti" , ovi Rusovehabije su ventilatori :D
malo tolerancije
dijagram-
2015-08-09
..bašpreko_vode_do_slobode wrote:ovo je gore nego što sam očekivao..Riplex wrote:Sada je dobar Erdogan?!
huehuehue
i onda govore da su Bošnjacu "suncokreti" , ovi Rusovehabije su ventilatori, da im sutra Putin i Erdogan kažu , obrežite se, ne da bi rezali kožicu nego i glavić ako zatreba :D
2015-09-08
crvenkasti wrote:epikur37 wrote:crvenkasti wrote:epikur37 wrote:Treba javiti eri i ekipi da pRestanu sanjat o kriMu, vec da trce nabospor gasiti pozar :D stuacija se rzvija ali bas super
Marcelus hiperventilira.
marc se u zadnji cas prebacio na pozitivnu stranu .....nije fer da je ostavio eru, yodu i ekipu same na splavu, al tko će brinut za druge kad sami nisu ubrali bok doviđenja :)
Neću onda valjda i ja opet morati biti Srbin?
Ne, bit ćeš Mujo, jer u HR se nastavlja proces turčenja.
Guest- Guest
saće trump u jamerici kad se on još pomiri s putinom
marcellus wrote:saće trump u jamerici kad se on još pomiri s putinom
Kud će Joda, Gargamel, Ero i Abraham u tom slučaju? Mogu samo u kuću Saud.
Guest- Guest
ne skaci pred rudo...Eva wrote:marcellus wrote:saće trump u jamerici kad se on još pomiri s putinom
Kud će Joda, Gargamel, Ero i Abraham u tom slučaju? Mogu samo u kuću Saud.
2015-09-08
I ovaj hiperventilira. Izdao ga prijatelj, izdsao ga brat...preko_vode_do_slobode wrote:ovo je gore nego što sam očekivao..Riplex wrote:Sada je dobar Erdogan?!
huehuehue
Page 14 of 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Similar topics
» Summit Rusija-Iran-Turska
» Rusija, Iran i Turska kroje sudbinu Sirije bez SAD-a
» Novi Ruski MS-21 sletio u Stambol na sam dan summita Rusija-Iran-Turska
» Rusija, Iran i Turska osudile ubojstvo vođe Hamasa: "Izrael ne želi mir"
» Erdogan i Adem Vuchiqi najavili zajednički sastanak Turska - Rusija - Srbija - BiH
» Rusija, Iran i Turska kroje sudbinu Sirije bez SAD-a
» Novi Ruski MS-21 sletio u Stambol na sam dan summita Rusija-Iran-Turska
» Rusija, Iran i Turska osudile ubojstvo vođe Hamasa: "Izrael ne želi mir"
» Erdogan i Adem Vuchiqi najavili zajednički sastanak Turska - Rusija - Srbija - BiH
Page 14 of 15