'Liga SFRJ'
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: 'Liga SFRJ'
Ali ni Dinamo se baš ne može pohvaliti svojim utakmicama u LP.tre911 wrote:To je to, repka im je debelo iza naše i sad bi mi njih trebali šlepati. Nek se jebu o svom trošku i neka ga stjenice izjedaju svaku noć ko i pomisli na ovakav idiotski savez sa srbijomjastreb wrote:Partizan je u LP igrao 2003. Kad ih je trenirao Lotar Mateus.tre911 wrote:Kad ste zadnji put imali nekoga u lizi prvaka?pizzon wrote:srbija, pa posteno da ima 6 ako hrvatska ima 4 !?
nasi su bolji !
Nakon toga nikako da se mušema pojavi na njihovom stadionu.
O drugim srpskim klubovima da se ne govori.
Prije 4 godine služili su kao ona boksačka vreća za napucavanje.
No za sve neuspjehe klupskog nogometa u Hrvatskoj i u Srbiji ja ne krivim igrače (kojih ima i koji su kvalitetni) nego politiku.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dinamo ulazi u ligu prvaka, sto je samo po sebi velika stvar. Sad....za nesto vise potrebno je i nesto vise srece i kvalitete i kontinuiteta. Dinamo je manufaktura opcenito. Svjetlosnim godinama ispred ostatka Hr nogometa. Kvalitativno,organizacijski....
Guest- Guest
A gle, da je moglo bolje u RH to stoji, da je moglo gore dovoljno je pogledati prema srbiji jer smo krenuli sa iste starne pozicije.jastreb wrote:Ali ni Dinamo se baš ne može pohvaliti svojim utakmicama u LP.tre911 wrote:To je to, repka im je debelo iza naše i sad bi mi njih trebali šlepati. Nek se jebu o svom trošku i neka ga stjenice izjedaju svaku noć ko i pomisli na ovakav idiotski savez sa srbijomjastreb wrote:Partizan je u LP igrao 2003. Kad ih je trenirao Lotar Mateus.tre911 wrote:Kad ste zadnji put imali nekoga u lizi prvaka?pizzon wrote:srbija, pa posteno da ima 6 ako hrvatska ima 4 !?
nasi su bolji !
Nakon toga nikako da se mušema pojavi na njihovom stadionu.
O drugim srpskim klubovima da se ne govori.
Prije 4 godine služili su kao ona boksačka vreća za napucavanje.
No za sve neuspjehe klupskog nogometa u Hrvatskoj i u Srbiji ja ne krivim igrače (kojih ima i koji su kvalitetni) nego politiku.
Guest- Guest
Dinamo ima jednog gazdu(da ne ulazimo sad u ono mamić, lopovi, HNS....) hajduk ima deset gazda i nijedan nije sposoban da napravi ni približan posao kao što to radi dinamo. Kog hajduk odbaci tog dinamo sebi prikrpi i napravi posao a da ga jebeš hajduk ima cijelu dalmaciju kao i dobar dio BiH kao bazu za igrače. Dovoljno se sjetiti modrića i perišića pa da se vidi što je po srijedi kod hajduka.MaximusDecimusMiridije wrote:Dinamo ulazi u ligu prvaka, sto je samo po sebi velika stvar. Sad....za nesto vise potrebno je i nesto vise srece i kvalitete i kontinuiteta. Dinamo je manufaktura opcenito. Svjetlosnim godinama ispred ostatka Hr nogometa. Kvalitativno,organizacijski....
Guest- Guest
A neuspjehe Hajduka ja objašnjavam time što je Split postao teška provincija,a Dalmacija slijepo crijevo Hrvatske.
Nekad je Split (u doba Juge) bio treći glavni grad (poslije BG i ZG),jedan od centara svih društvenih ,sportskih,glazbenih,filmskih,kulturnih i privrednih zbivanja.
Split je danas grad gubitnik.
Nekad je Split (u doba Juge) bio treći glavni grad (poslije BG i ZG),jedan od centara svih društvenih ,sportskih,glazbenih,filmskih,kulturnih i privrednih zbivanja.
Split je danas grad gubitnik.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A i ti si informiran isto kao i serbino pa se svejedno guraš. Po rezultatima u posljednih 5 godina ispred smo Austrijanaca, Rumunja, Danaca, Šveđana, Poljaka, Škota. Pet je velikih liga, zatim idu nove sile poput Portugala, Rusije, Ukrajine, Turske pa dolazi grupa manjih zemalja poput Švicaraca, Čeha, Nizozemaca i nas. Petnaesti smo u Europi po rezultatima.MaximusDecimusMiridije wrote:Piglet wrote:I sad ću ja tebi kao djetetu morati objašnjavati da se za svaku pobjedu i remi u Europi računaju bodovi na temelju kojih se dodjeljuju mjesta u euro natjecanjima za sve europske lige.Serbinho-3 wrote:Hrvatska liga pa vredi nesto Piglet a vidim i reprezentacija, koju dizete u nebesa, nikad nista.
Mi barem cutimo.
Nikad se nisi zapitao zašto mi ne igramo pretkola pretkola i zašto ćemo imati dva kluba u borbi za LP, a zašto vi već u srpnju poispadate od Ciprana, Poljaka i Mađara?
Ajde bogati nismo ni mi nesto puno bolji. Ono eventualne pobjede se mahom dogode manje ili vise slucajno. Kad god je bila neka utakmica gdje je bio nekakav naboj....hoce bit nesto ili nece biti bio je fail. Svaki jebeni put. Ne pamtim kad je bilo kao nada neka....evo sad ce se neki kurac konacno dogodit, otic cemo negdje,proci nekoga i kurac....Je bolji jesmo sve to stoji. Ali nismo mi elita.
To što ti ne pamtiš ne znači da ostali ne znaju. Dinamo redovito u LP, Hajduk ponekad u LE, Rijeka se pretprošle godine do zadnjeg kola borila sa Sevillom oko prolaska (gol u 90 minuti na Kantridi). Redovito prolazimo pretkola i prva kola, pogledaj ove godine Lokomotivu. To je za klubove, što se reprezentacija u Europi tiče, tu smo još bolji - na 12. mjestu, Srbi na 34.
Doslovno prva i treća liga, kao što sam i prije rekao.
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
Svasta gluposti Boze te sacuvaj. I ovo ja da komentiram? Ocu qrac. Gledaj ti dalje kroz ruzicaste naocale.
Guest- Guest
lepo sam napisao da se zezam !pizzon wrote:srbija, pa posteno da ima 6 ako hrvatska ima 4 !?
nasi su bolji !
ali, ne vredi !
Guest- Guest
Piglet, znam da Dinamo ako nekad udje u LS, sluzi kao kanta za napucavanje.
Ti mi govoris o nekoj sili.
Mi barem cutimo, pametnije.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Žali Bože što si onda uopće išao nešto komentirati kad nemaš ništa konkretno za reći osim svojih doživljaja i krhkog pamćenja. Ja ti dam činjenice, rezultate, koeficijente, ti meni svoje žalopojke "nema euforije" i "ne pamtim nadu".MaximusDecimusMiridije wrote:Svasta gluposti Boze te sacuvaj. I ovo ja da komentiram? Ocu qrac. Gledaj ti dalje kroz ruzicaste naocale.
Kme kme.
2016-02-24
Je, ćutiš pa se guraš ovdje kako bi prvi nešto iskomentirao. Isto kao što se vaš FSS i Kokeza guraju tamo gdje im nije mjesto. Jedino kroz neku regionalnu ligu vi Srbi možete ući u LP, nama ona ni u čemu nije potrebna i jako bi nas unazadila.Serbinho-3 wrote:Piglet, znam da Dinamo ako nekad udje u LS, sluzi kao kanta za napucavanje.
2016-02-24
Crvena Zvezda ima vise gledalaca u sezoni, nego cela HR liga i ti valjas neke przenice ovde o nekoj extra ligi.
2014-08-25
https://m.youtube.com/watch?v=J3fD11MGZLg
2014-08-25
Baš nemaš pojma o ničemu. I Španjolci imaju duplo manju posjećenost na stadionima od Bundeslige i Premier Lige pa su svejedno njihovi klubovi uvjerljivo najbolji u Europi i gaze konkurenciju.Serbinho-3 wrote:Crvena Zvezda ima vise gledalaca u sezoni, nego cela HR liga i ti valjas neke przenice ovde o nekoj extra ligi.
Zvezda jedva preživljava i prošle godine su ih izbacili iz Europe zbog dugova. Rupa bez dna koju sada samo novi politički režim i Gazprom održavaju na životu.
2016-02-24
Dobra inicijativa, ko moze vise gledat 1000 derbi izmedju Dinama i Hajduka
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
Hrvati zatrpali komentarima #CRO#Orangesponsors you Zvezdin sajt na Fejsu, vest o sezonskim kartama.
Ima i Hrvatica, nesto traze, nagradno pitanje
Ima i Hrvatica, nesto traze, nagradno pitanje
2014-08-25
https://m.facebook.com/crvenazvezdafk/photos/a.10150723030944884.459356.123689764883/10154332978904884/?type=3
2014-08-25
@Serbinho-3 mozes li molim te napravit copy/paste sa stranice, ne koristimo svi facebook
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
Na mobilnom sam, moze neko umesto mene ili kasnije, kad se nakacim na komp.
View more comments ne radi, izgleda zatrpali, pa moderator blokirao "Oluju" na Zvezdinom sajtu.
Sta vam je to Orange, zutica neka ili...
View more comments ne radi, izgleda zatrpali, pa moderator blokirao "Oluju" na Zvezdinom sajtu.
Sta vam je to Orange, zutica neka ili...
2014-08-25
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Izraelska Agentura o SFRJ
» Događa li se EU ono što je rušilo SFRJ?
» jadran / hr.- nameštaj made in sfrj :(
» Hrvatska je sve bliže položaju Kosova u SFRJ
» CIA o SFRJ : Hrvati bi mogli da krenu ka secesiji
» Događa li se EU ono što je rušilo SFRJ?
» jadran / hr.- nameštaj made in sfrj :(
» Hrvatska je sve bliže položaju Kosova u SFRJ
» CIA o SFRJ : Hrvati bi mogli da krenu ka secesiji
Page 4 of 6