'Liga SFRJ'
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: 'Liga SFRJ'
Igraci do 27 godina zauzimaju mesto drugima a uspeha realno nije nikad ni bilo na EURO sceni, Partizan finale 1966 sa Real Madridom u Kupu Sampiona i onoga, cega se svi drze, Crvena Zvezda, Sampion Evrope i Sveta 1991 i mozda bi ponovili isto 1992 da nisu morali igrati po Sofiji, Budimpesti.
To pokazuje i da ako ih drzis, nemas od toga nista a realno za neuspeh mislim da su sve treneri krivi, koji taj posao me znaju.
To pokazuje i da ako ih drzis, nemas od toga nista a realno za neuspeh mislim da su sve treneri krivi, koji taj posao me znaju.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Po čemu ste bolji?Koji ste na FIFA-inoj, a koji na UEFA- inoj ljestvici... praktički ne postojtie kao ozbiljna nogometna nacija...
darth_vader-
2014-04-17
Jedino sto bih uveo, jeste da niko ne moze igrati u reprezentaciji, ako ne igra za domaci klub.
Zasto?
Zato sto time domaci klubovi ostvaruju transfere, cime se pomaze izgradnja infrastrukture, stadioni, kvaliteta lige, prodaja bolja na osnovu toga svega TV prenosa, dresova i slicno, dok po sadasnjem modelu, reprezentacija pomaze strane klubove i fudbalere da vozaju Bentley.
Neko ce reci da reprezentacija nece imati uspeh po takvom modelu, kao da ga u ovakvom ima.
Jedini gubitnik tri strane u ovoj prici, jeste zemlja fudbalera.
Zasto?
Zato sto time domaci klubovi ostvaruju transfere, cime se pomaze izgradnja infrastrukture, stadioni, kvaliteta lige, prodaja bolja na osnovu toga svega TV prenosa, dresova i slicno, dok po sadasnjem modelu, reprezentacija pomaze strane klubove i fudbalere da vozaju Bentley.
Neko ce reci da reprezentacija nece imati uspeh po takvom modelu, kao da ga u ovakvom ima.
Jedini gubitnik tri strane u ovoj prici, jeste zemlja fudbalera.
2014-08-25
Kokeza: Regionalna liga kreće 2018, šampionu LŠ i 2,5 milona
23 juli, 20163
Regionalna liga sa prostora bivše Jugolasvije mogla bi da počne 2018. godine godine, izjavio je predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza. On je gostujući na televiziji Arenasport rekao da postoji koncept koji je podržala Evropska fudbalska unija.
Kokeza pederu.
23 juli, 20163
Regionalna liga sa prostora bivše Jugolasvije mogla bi da počne 2018. godine godine, izjavio je predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza. On je gostujući na televiziji Arenasport rekao da postoji koncept koji je podržala Evropska fudbalska unija.
Kokeza pederu.
Samo budala bi se išla udruživati sa srpskom sirotinjom u regionalnu ligu u kojoj bi samo jedan klub išao u LP, a mi ćemo sami od iduće godine imati po koeficijentu dva kluba u kvalifikacijama za LP. Ne treba zaboraviti da se u LP lako kvalificirati po Platinijevom formatu za istočnu Europu i manje zemlje.
Srbima su već polovica klubova poispadali iz Europe u pretkolima pretkola, ispred njih su i Azerbajdžan, Bjelorusija, Izrael, Cipar, a izjednačeni su sa Kazahstanom. Treća liga i teški antitalenti, kao i njihova reprezentacija, a stadioni su im gori i od naših. O ostaloj infrastruktri da i ne govorimo.
Srbima su već polovica klubova poispadali iz Europe u pretkolima pretkola, ispred njih su i Azerbajdžan, Bjelorusija, Izrael, Cipar, a izjednačeni su sa Kazahstanom. Treća liga i teški antitalenti, kao i njihova reprezentacija, a stadioni su im gori i od naših. O ostaloj infrastruktri da i ne govorimo.
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
Ovo se ne isplati opce komentirati. Politika preuzela manje-vise sportsku temu-odluku. Jebite se.
Guest- Guest
Hrvatska liga pa vredi nesto Piglet a vidim i reprezentacija, koju dizete u nebesa, nikad nista.
Mi barem cutimo.
Mi barem cutimo.
2014-08-25
I sad ću ja tebi kao djetetu morati objašnjavati da se za svaku pobjedu i remi u Europi računaju bodovi na temelju kojih se dodjeljuju mjesta u euro natjecanjima za sve europske lige.Serbinho-3 wrote:Hrvatska liga pa vredi nesto Piglet a vidim i reprezentacija, koju dizete u nebesa, nikad nista.
Mi barem cutimo.
Nikad se nisi zapitao zašto mi ne igramo pretkola pretkola i zašto ćemo imati dva kluba u borbi za LP, a zašto vi već u srpnju poispadate od Ciprana, Poljaka i Mađara?
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
Piglet wrote:I sad ću ja tebi kao djetetu morati objašnjavati da se za svaku pobjedu i remi u Europi računaju bodovi na temelju kojih se dodjeljuju mjesta u euro natjecanjima za sve europske lige.Serbinho-3 wrote:Hrvatska liga pa vredi nesto Piglet a vidim i reprezentacija, koju dizete u nebesa, nikad nista.
Mi barem cutimo.
Nikad se nisi zapitao zašto mi ne igramo pretkola pretkola i zašto ćemo imati dva kluba u borbi za LP, a zašto vi već u srpnju poispadate od Ciprana, Poljaka i Mađara?
Ajde bogati nismo ni mi nesto puno bolji. Ono eventualne pobjede se mahom dogode manje ili vise slucajno. Kad god je bila neka utakmica gdje je bio nekakav naboj....hoce bit nesto ili nece biti bio je fail. Svaki jebeni put. Ne pamtim kad je bilo kao nada neka....evo sad ce se neki kurac konacno dogodit, otic cemo negdje,proci nekoga i kurac....Je bolji jesmo sve to stoji. Ali nismo mi elita.
Guest- Guest
Eto vidiš zašto mi je kreten na ignoru. Nema teme na kojoj idiot ne vrijeđa branitelje u nekom obliku a ništa drugo kreten ni ne zna napisati a da je smisleno ili pametno.jasambrend wrote:Za tvoju nezahvalnu guzicu...
Guest- Guest
Kad ste zadnji put imali nekoga u lizi prvaka?pizzon wrote:srbija, pa posteno da ima 6 ako hrvatska ima 4 !?
nasi su bolji !
Guest- Guest
Partizan je u LP igrao 2003. Kad ih je trenirao Lotar Mateus.tre911 wrote:Kad ste zadnji put imali nekoga u lizi prvaka?pizzon wrote:srbija, pa posteno da ima 6 ako hrvatska ima 4 !?
nasi su bolji !
Nakon toga nikako da se mušema pojavi na njihovom stadionu.
O drugim srpskim klubovima da se ne govori.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
U doba Jugoslavije srpski i hrvatski nogomet bio je tu negdje.
No poslije raspada SFRJ glupo je uspoređivati Hrvatsku i Srbiju,jer je njihov nogomet katastrofa.
No poslije raspada SFRJ glupo je uspoređivati Hrvatsku i Srbiju,jer je njihov nogomet katastrofa.
2014-04-22
To je to, repka im je debelo iza naše i sad bi mi njih trebali šlepati. Nek se jebu o svom trošku i neka ga stjenice izjedaju svaku noć ko i pomisli na ovakav idiotski savez sa srbijomjastreb wrote:Partizan je u LP igrao 2003. Kad ih je trenirao Lotar Mateus.tre911 wrote:Kad ste zadnji put imali nekoga u lizi prvaka?pizzon wrote:srbija, pa posteno da ima 6 ako hrvatska ima 4 !?
nasi su bolji !
Guest- Guest
Ni kod nas ne cvjetaju ruže ali srbija je nekoliko kopalja iza nasjastreb wrote:U doba Jugoslavije srpski i hrvatski nogomet bio je tu negdje.
Guest- Guest
Ali ni Dinamo se baš ne može pohvaliti svojim utakmicama u LP.tre911 wrote:To je to, repka im je debelo iza naše i sad bi mi njih trebali šlepati. Nek se jebu o svom trošku i neka ga stjenice izjedaju svaku noć ko i pomisli na ovakav idiotski savez sa srbijomjastreb wrote:Partizan je u LP igrao 2003. Kad ih je trenirao Lotar Mateus.tre911 wrote:Kad ste zadnji put imali nekoga u lizi prvaka?pizzon wrote:srbija, pa posteno da ima 6 ako hrvatska ima 4 !?
nasi su bolji !
Prije 4 godine služili su kao ona boksačka vreća za napucavanje.
No za sve neuspjehe klupskog nogometa u Hrvatskoj i u Srbiji ja ne krivim igrače (kojih ima i koji su kvalitetni) nego politiku.
2014-04-22
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Izraelska Agentura o SFRJ
» Događa li se EU ono što je rušilo SFRJ?
» jadran / hr.- nameštaj made in sfrj :(
» Hrvatska je sve bliže položaju Kosova u SFRJ
» CIA o SFRJ : Hrvati bi mogli da krenu ka secesiji
» Događa li se EU ono što je rušilo SFRJ?
» jadran / hr.- nameštaj made in sfrj :(
» Hrvatska je sve bliže položaju Kosova u SFRJ
» CIA o SFRJ : Hrvati bi mogli da krenu ka secesiji
Page 3 of 6