Njemačka: sikirom utuko 20 ljudi
Page 10 of 13
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Re: Njemačka: sikirom utuko 20 ljudi
pa ne baš, većina ljudi koja ode u afriku se zaljubi u istu, kaop i ljude, samo što je uništena u zadnjih 20-30 godina, a Nigerija je specifikum jer je to kaos koji raste a ne država, po meni najgori ološ su mi bili Francuzi, baš su katastrofa i to bijelci ne arapi ili crnci koji su još i uredu, bezobrazni, drski, arogantni a bez ikakvog pokrićamarcellus wrote:Brain32 wrote:Ma pizdarije, na 68 je blaga mentalna retardacija nemre to nikome bit prosjek...marcellus wrote:pa uzmi si ih doma
https://iq-research.info/en/page/average-iq-by-country/so-somalia
može i manje. Cura od frenda radi u Nigeriji, kao visoki manager velike američke korporacije, išla je tamo pogasiti njihove tvornice jer ih ne mogu natjerat da rade i ne kradu pa su odlučili sve pozatvarat. Veli da ne da su glupi nego je pitanje jesu li uopće ljudi. Kog god znam da je živio u Africi vratio se kao najcrnji rasist. U Somaliji je nekih 80% nepismenih, inače, to nije zato jer su pametni
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Eva wrote:Medžlise proslavile Bajram pa sad kreću u džihad.
Kermit-
2014-04-17
pa u biti ne, jer bi kršćani i židi davno nestali zajedno sa muslimanima, već saudijska sunitksa a njih je 90% po evropi, saveznici nema štaEva wrote:Svaka jebena džamija je rasadnik zla.
Kermit-
2014-04-17
evo pacova malog daje govor na Paštuniu i kaže da je ovo unaprijed smislio, samo nije znao da su Švabe baš toliko glupe, toliko o crncima
Kermit-
2014-04-17
Usne Stjepana Gnječa wrote:preko_vode_do_slobode wrote:Fénix wrote:Upravo to. Ne žele slušati i učiti. Još se tamo ljudi s njima svađaju i oni opet nakon što se malo skockaju opet na staro pa opet isto.preko_vode_do_slobode wrote:marcellus wrote:
može i manje. Cura od frenda radi u Nigeriji, kao visoki manager velike američke korporacije, išla je tamo pogasiti njihove tvornice jer ih ne mogu natjerat da rade i ne kradu pa su odlučili sve pozatvarat. Veli da ne da su glupi nego je pitanje jesu li uopće ljudi. Kog god znam da je živio u Africi vratio se kao najcrnji rasist. U Somaliji je nekih 80% nepismenih, inače, to nije zato jer su pametni
hm meni frend govori obrnuto da mu crnci ne djeluju glupo i mentalno zakinuto, ali da su lijeni i ne-disciplinirani samo tako,
d
par puta bi vidio rome kako kupuju , možda ne svi, ali svaki put kada sam vidio, njima baš treba pun kurac vremena tipa da skuže osnovne matematičke operacije oko kupovanja neznam bureka u pekari ili pizze, 5-6 puta im ovaj objašnjava što bi dite od 5godina skužilo i ovi nekuže..
Ne kužiš cigiće nisu oni glupi nego namjerno se prave da ne razumiju nadajući se da će trgovcu puknut film i dat im djabe samo da ih se otarasi.
naivni ste obojica pa izmišljate opravdanja kako bi objasnili njihovu nesposobnost
Guest- Guest
https://twitter.com/putintintin1/status/755398065952096256
Kermit-
2014-04-17
cigani su glupi i to jako, nemjau nikakvu koncentraciju, ali su lukavi, imaju instinktUsne Stjepana Gnječa wrote:preko_vode_do_slobode wrote:Fénix wrote:Upravo to. Ne žele slušati i učiti. Još se tamo ljudi s njima svađaju i oni opet nakon što se malo skockaju opet na staro pa opet isto.preko_vode_do_slobode wrote:marcellus wrote:
hm meni frend govori obrnuto da mu crnci ne djeluju glupo i mentalno zakinuto, ali da su lijeni i ne-disciplinirani samo tako,
d
par puta bi vidio rome kako kupuju , možda ne svi, ali svaki put kada sam vidio, njima baš treba pun kurac vremena tipa da skuže osnovne matematičke operacije oko kupovanja neznam bureka u pekari ili pizze, 5-6 puta im ovaj objašnjava što bi dite od 5godina skužilo i ovi nekuže..
Ne kužiš cigiće nisu oni glupi nego namjerno se prave da ne razumiju nadajući se da će trgovcu puknut film i dat im djabe samo da ih se otarasi.
Kermit-
2014-04-17
Muhammad Riyad, Würzburg killer, seems very in control + calm as he pledges to #IS and threatens to murder civilians
Kermit-
2014-04-17
nemos kurac, ako imalo imas muda udjes mu u zamah i tvoj je, jos narocito kako vlak nije prostoran, jebes mu mater sad pa sad, normalno ako si bar malo fizicki jaci ali i ako nisi onda samo napad bez da mu das djelic sekunde da se organizira u kontru,vuksadinare wrote:...ne mozes mu prici ako mlatara sjekirom svuda oko sebe...jedino da imas bejzbol palicu..ili gun....Eva wrote:marcellus wrote:a šta niko u tom vlaku nije bio malo jači da ga umlati? Frend mi je nedavno bio u Portugalu kad su četiri somalijca vrebala kom će od penzića mrknut tašku, na kraju naciljali stariji bračni par, pa uskočilo par mlađih momaka i povuklo kočnicu i zadržalo ih, a u vlaku su tamo (svakom) u lokomotivi dvojica drotova za takve, jedan je kaže imao ogromnu istetoviranu maltešku križinu i ubio boga u ovom što je mrknuo tašku, izveli ih iz vlaka sred ničega...
Da, i mene to čudi da držiš ruke spuštene a ovaj te rezucka. Mislim pa pukneš ga nogom u jaja da mu otpadnu isti čas, pa nek se on previja na podu a ne ti.
koliko vidim po kurcevim zakonicima pravo na saamodbranu nije ukinuto ali je jebeno reducirano, napadne te crnja od 100 kh i ti ga ne smijes necim zveknut ako i on nema isto takovo nesto u rukama a nedaj boze da ga upucas, bila vjest da je u holandiji neka zenska zavrsili na sudu i oglobita jer je u odbrani od silovanja koristila peper sprej, skrojili su oni jebeno zakone, svaki otpor je uzaludan (po njima)Eva wrote:Pravo na samoobranu ti nitko ne smije ukinut. I nema toga kome ne bi vratila da digne ruku na mene.
Leviathan2 wrote:nemos kurac, ako imalo imas muda udjes mu u zamah i tvoj je, jos narocito kako vlak nije prostoran, jebes mu mater sad pa sad, normalno ako si bar malo fizicki jaci ali i ako nisi onda samo napad bez da mu das djelic sekunde da se organizira u kontru,vuksadinare wrote:...ne mozes mu prici ako mlatara sjekirom svuda oko sebe...jedino da imas bejzbol palicu..ili gun....Eva wrote:marcellus wrote:a šta niko u tom vlaku nije bio malo jači da ga umlati? Frend mi je nedavno bio u Portugalu kad su četiri somalijca vrebala kom će od penzića mrknut tašku, na kraju naciljali stariji bračni par, pa uskočilo par mlađih momaka i povuklo kočnicu i zadržalo ih, a u vlaku su tamo (svakom) u lokomotivi dvojica drotova za takve, jedan je kaže imao ogromnu istetoviranu maltešku križinu i ubio boga u ovom što je mrknuo tašku, izveli ih iz vlaka sred ničega...
Da, i mene to čudi da držiš ruke spuštene a ovaj te rezucka. Mislim pa pukneš ga nogom u jaja da mu otpadnu isti čas, pa nek se on previja na podu a ne ti.
ja sam malo trenira i krav magu(i druge borilačke sa frendovima koji drže klubove), u teoriji bi se mogao obraniti od sjekire, mogao bi čekati trenutka, mogao bi ući itd, ali u praksi ako od adrenalina i panike ili bilo čega faliješ djelić sekunde ili centimetar, dobijaš sjekirom u glavu..
dakle ništa od obrane od ovoga, jedino čekaš da se lik izmori dok sasječe prvih 10ak ljudi, preriskatno je, onda nema snage za dalje , a ti do tada uzimaš od drugih što nađeš... torbe za gađanje, knjige, kišobran, bilo šta je oružje za obranu u tom trenutku.. vidiš ženu, zgrabiš joj torbu, mobitel, i ako ovaj krene prema tebi gađaš ga u glavu
Guest- Guest
Nitko još nije okrivio NSDAP ili barem Bismarcka?Fénix wrote:German Green MEP criticized the police because they shot the radical Islamist AXE ISIS attacker...German youth. "My sympathy is the only dead man of #Wuerzburg, the 17 y. old boy who was manipulated by ISIS.
Mislim ne znaš tko je više retardiran s izjavom. Ovi kritiziraju kako ga policija nije trebala ubiti, dok taj mali njemački peškan priča o manipulaciji ISIL-a iako ne vidi kako je taj Afganistanac sam svjesno tražio i istraživao ISIL i onda sve napravio što je napravio. Pronađena je zastava ISIL-a u njegovoj sobi i materijali koje je proučavao.
2014-04-15
Eva wrote:epikur37 wrote:
Priča mi fratar koji se vratio iz misije u Africi, kaže sve ok ali pošaljem ih na njivu u 8 ujutro vraćaju se u petnaest do devet, kažu dosta, vruće i da se odmore.
Tko je onda izmislio poslovicu, radi kao crnac?
ja nisam trenirao tupreko_vode_do_slobode wrote:Leviathan2 wrote:nemos kurac, ako imalo imas muda udjes mu u zamah i tvoj je, jos narocito kako vlak nije prostoran, jebes mu mater sad pa sad, normalno ako si bar malo fizicki jaci ali i ako nisi onda samo napad bez da mu das djelic sekunde da se organizira u kontru,vuksadinare wrote:...ne mozes mu prici ako mlatara sjekirom svuda oko sebe...jedino da imas bejzbol palicu..ili gun....Eva wrote:marcellus wrote:a šta niko u tom vlaku nije bio malo jači da ga umlati? Frend mi je nedavno bio u Portugalu kad su četiri somalijca vrebala kom će od penzića mrknut tašku, na kraju naciljali stariji bračni par, pa uskočilo par mlađih momaka i povuklo kočnicu i zadržalo ih, a u vlaku su tamo (svakom) u lokomotivi dvojica drotova za takve, jedan je kaže imao ogromnu istetoviranu maltešku križinu i ubio boga u ovom što je mrknuo tašku, izveli ih iz vlaka sred ničega...
ja sam malo trenira i krav magu(i druge borilačke sa frendovima koji drže klubove), u teoriji bi se mogao obraniti od sjekire, mogao bi čekati trenutka, mogao bi ući itd, ali u praksi ako od adrenalina i panike ili bilo čega faliješ djelić sekunde ili centimetar, dobijaš sjekirom u glavu..
dakle ništa od obrane od ovoga, jedino čekaš da se lik izmori dok sasječe prvih 10ak ljudi, preriskatno je, onda nema snage za dalje , a ti do tada uzimaš od drugih što nađeš... torbe za gađanje, knjige, kišobran, bilo šta je oružje za obranu u tom trenutku.. vidiš ženu, zgrabiš joj torbu, mobitel, i ako ovaj krene prema tebi gađaš ga u glavu
kravu al na obuci za lovca smo imali i borbu sjekirom, sjekira je opasno ruzje ako nij e teska i ako joj je drska kratka, onda je produzena ruka , sto veca sjekira to manje opasna, moment uletavanja pocinje onda kad sjekira zavrsi rad, tj putanj sjecenja , dok sjekiras digne sjekiru i ponovo joj da usmjeravanje i sili projde nekoliko djelica sekunde pa cak i sekund sto je cisto dovoljno za reakciju, u skucenijem prostoru sjekira gubi efikasnost ako nije mala i s kratkom drskom, mi smo vjezbali sa drvenim imitacijama sjekire i istina da sam prvi protunapad popusio i imao razbitu glavu al u drugom pokusaju je vec sve proslo kao treba,
Ljeti se u Hercegovini radi od 5 h (ili još ranije) izjutra pa do maksimalno 10h. Poslije podne od 4h do nekih 7-8h.
U Africi su valjda još gori uvjeti.
Leviathan2 wrote:ja nisam trenirao tupreko_vode_do_slobode wrote:Leviathan2 wrote:nemos kurac, ako imalo imas muda udjes mu u zamah i tvoj je, jos narocito kako vlak nije prostoran, jebes mu mater sad pa sad, normalno ako si bar malo fizicki jaci ali i ako nisi onda samo napad bez da mu das djelic sekunde da se organizira u kontru,vuksadinare wrote:...ne mozes mu prici ako mlatara sjekirom svuda oko sebe...jedino da imas bejzbol palicu..ili gun....Eva wrote:
kravu al na obuci za lovca smo imali i borbu sjekirom, sjekira je opasno ruzje ako nij e teska i ako joj je drska kratka, onda je produzena ruka , sto veca sjekira to manje opasna, moment uletavanja pocinje onda kad sjekira zavrsi rad, tj putanj sjecenja , dok sjekiras digne sjekiru i ponovo joj da usmjeravanje i sili projde nekoliko djelica sekunde pa cak i sekund sto je cisto dovoljno za reakciju, u skucenijem prostoru sjekira gubi efikasnost ako nije mala i s kratkom drskom, mi smo vjezbali sa drvenim imitacijama sjekire i istina da sam prvi protunapad popusio i imao razbitu glavu al u drugom pokusaju je vec sve proslo kao treba,
to znam, plus lik nije bio naoružan sjekirom nego noževima itd, recimo liku uletiš i blokiraš udarac sjekirom, on izvadi nož i zabode ti ga u vrat i onda se gušiš u vlastitoj krvi..
jedno je trening i obuka, drugo je realna situacija. svaki instruktor će ti reći - "bježi". ove borilačke vještine koje se baziraju na realnim situacijama(systema, krav maga) još će ti instruktor reći da uzimaš od ljudi mobitele, torbe, kišobrane i gađaš ga..
Guest- Guest
Crnci znaju biti dobri radnici, nemojte biti rasisti. Doduše kada im se stavi kugla oko noge i pazi se na njih s konja sa puškom.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Njemačka bi vojnu jedinicu EU od 20 tisuća ljudi
» Ljudi, odoše nam ljudi" - od 24.000 ljudi iselilo se 10.000
» Aufiderzen Njemacka!Njemacka dobila prvu ulicu sa dvojezicnom tablom na njemackom i arapaskom
» Njemačka tone: njemačka djeca moraju učiti arapski
» PROPAST HRVATSKE: Ljudi masovno beže iz zemlje, broj stanovnika se smanjuje, ljudi ostaju bez posla
» Ljudi, odoše nam ljudi" - od 24.000 ljudi iselilo se 10.000
» Aufiderzen Njemacka!Njemacka dobila prvu ulicu sa dvojezicnom tablom na njemackom i arapaskom
» Njemačka tone: njemačka djeca moraju učiti arapski
» PROPAST HRVATSKE: Ljudi masovno beže iz zemlje, broj stanovnika se smanjuje, ljudi ostaju bez posla
Page 10 of 13