ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Njemačka: sikirom utuko 20 ljudi

Page 10 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next

Go down

Njemačka: sikirom utuko 20 ljudi - Page 10 Empty Re: Njemačka: sikirom utuko 20 ljudi

Post by Kermit 19/7/2016, 16:07

marcellus wrote:
Brain32 wrote:
marcellus wrote:pa uzmi si ih doma

https://iq-research.info/en/page/average-iq-by-country/so-somalia
Ma pizdarije, na 68 je blaga mentalna retardacija nemre to nikome bit prosjek...

može i manje. Cura od frenda radi u Nigeriji, kao visoki manager velike američke korporacije, išla je tamo pogasiti njihove tvornice jer ih ne mogu natjerat da rade i ne kradu pa su odlučili sve pozatvarat. Veli da ne da su glupi nego je pitanje jesu li uopće ljudi. Kog god znam da je živio u Africi vratio se kao najcrnji rasist. U Somaliji je nekih 80% nepismenih, inače, to nije zato jer su pametni
pa ne baš, većina ljudi koja ode u afriku se zaljubi u istu, kaop i ljude, samo što je uništena u zadnjih 20-30 godina, a Nigerija je specifikum jer je to kaos koji raste a ne država, po meni najgori ološ su mi bili Francuzi, baš su katastrofa i to bijelci ne arapi ili crnci koji su još i uredu, bezobrazni, drski, arogantni a bez ikakvog pokrića

Kermit

2014-04-17

Back to top Go down

Njemačka: sikirom utuko 20 ljudi - Page 10 Empty Re: Njemačka: sikirom utuko 20 ljudi

Post by Guest 19/7/2016, 16:07

Svaka jebena džamija je rasadnik zla.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 19/7/2016, 16:07

Eva wrote:Medžlise proslavile Bajram pa sad kreću u džihad.  
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 19/7/2016, 16:09

Eva wrote:Svaka jebena džamija je rasadnik zla.
pa u biti ne, jer bi kršćani i židi davno nestali zajedno sa muslimanima, već saudijska sunitksa a njih je 90% po evropi, saveznici nema šta
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 19/7/2016, 17:01

evo  pacova malog daje govor na Paštuniu i kaže da je ovo unaprijed smislio, samo nije znao da su Švabe baš toliko glupe, toliko o crncima
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 19/7/2016, 17:04

Usne Stjepana Gnječa wrote:
preko_vode_do_slobode wrote:
Fénix wrote:
marcellus wrote:

može i manje. Cura od frenda radi u Nigeriji, kao visoki manager velike američke korporacije, išla je tamo pogasiti njihove tvornice jer ih ne mogu natjerat da rade i ne kradu pa su odlučili sve pozatvarat. Veli da ne da su glupi nego je pitanje jesu li uopće ljudi. Kog god znam da je živio u Africi vratio se kao najcrnji rasist. U Somaliji je nekih 80% nepismenih, inače, to nije zato jer su pametni

hm meni frend govori obrnuto da mu crnci ne djeluju glupo i mentalno zakinuto, ali da su lijeni i ne-disciplinirani samo tako,

d
Upravo to. Ne žele slušati i učiti. Još se tamo ljudi s njima svađaju i oni opet nakon što se malo skockaju opet na staro pa opet isto. :D

par puta bi vidio rome kako kupuju , možda ne svi, ali svaki put kada sam vidio,  njima baš treba pun kurac vremena tipa da skuže osnovne matematičke operacije oko kupovanja neznam bureka u pekari ili pizze, 5-6 puta im ovaj objašnjava što bi dite od 5godina skužilo i ovi nekuže..

Ne kužiš cigiće nisu oni glupi nego namjerno se prave da ne razumiju nadajući se da će trgovcu puknut film i dat im djabe samo da ih se otarasi.

naivni ste obojica pa izmišljate opravdanja kako bi objasnili njihovu nesposobnost :coffee
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 19/7/2016, 17:10

https://twitter.com/putintintin1/status/755398065952096256
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 19/7/2016, 17:12

Usne Stjepana Gnječa wrote:
Fénix wrote:
marcellus wrote:

hm meni frend govori obrnuto da mu crnci ne djeluju glupo i mentalno zakinuto, ali da su lijeni i ne-disciplinirani samo tako,

d
Upravo to. Ne žele slušati i učiti. Još se tamo ljudi s njima svađaju i oni opet nakon što se malo skockaju opet na staro pa opet isto. :D

par puta bi vidio rome kako kupuju , možda ne svi, ali svaki put kada sam vidio,  njima baš treba pun kurac vremena tipa da skuže osnovne matematičke operacije oko kupovanja neznam bureka u pekari ili pizze, 5-6 puta im ovaj objašnjava što bi dite od 5godina skužilo i ovi nekuže..

Ne kužiš cigiće nisu oni glupi nego namjerno se prave da ne razumiju nadajući se da će trgovcu puknut film i dat im djabe samo da ih se otarasi.
cigani su glupi i to jako, nemjau nikakvu koncentraciju, ali su lukavi, imaju instinkt
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 19/7/2016, 17:13

Njemačka: sikirom utuko 20 ljudi - Page 10 CnvG6bsWYAEZP9-
Muhammad Riyad, Würzburg killer, seems very in control + calm as he pledges to #IS and threatens to murder civilians
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 19/7/2016, 17:17

Ima taj 27 godina a ne 17.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 19/7/2016, 17:18

Injzinjer iz Afganistana?
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Leviathan2 19/7/2016, 19:45

vuksadinare wrote:
Eva wrote:
marcellus wrote:a šta niko u tom vlaku nije bio malo jači da ga umlati? Frend mi je nedavno bio u Portugalu kad su četiri somalijca vrebala kom će od penzića mrknut tašku, na kraju naciljali stariji bračni par, pa uskočilo par mlađih momaka i povuklo kočnicu i zadržalo ih, a u vlaku su tamo (svakom) u lokomotivi dvojica drotova za takve, jedan je kaže imao ogromnu istetoviranu maltešku križinu i ubio boga u ovom što je mrknuo tašku, izveli ih iz vlaka sred ničega...

Da, i mene to čudi da držiš ruke spuštene a ovaj te rezucka. Mislim pa pukneš ga nogom u jaja da mu otpadnu isti čas, pa nek se on previja na podu a ne ti.
...ne mozes mu prici ako mlatara sjekirom svuda oko sebe...jedino da imas bejzbol palicu..ili gun....
nemos kurac, ako imalo imas muda udjes mu u zamah i tvoj je, jos narocito kako vlak nije prostoran, jebes mu mater sad pa sad, normalno ako si bar malo fizicki jaci ali i ako nisi onda samo napad  bez da mu das djelic sekunde da se organizira u kontru,

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Ero 19/7/2016, 19:49

asilovski wrote:Njemačka: sikirom utuko 20 ljudi - Page 10 CnvG6bsWYAEZP9-
Muhammad Riyad, Würzburg killer, seems very in control + calm as he pledges to #IS and threatens to murder civilians
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/isis-objavio-jezivu-snimku-tinejdzera-koji-je-sjekirom-htio-klati-putnike-u-njemackom-vlaku/4543043/

2014-04-23

Back to top Go down

Post by Leviathan2 19/7/2016, 19:49

Eva wrote:Pravo na samoobranu ti nitko ne smije ukinut. I nema toga kome ne bi vratila da digne ruku na mene.
koliko vidim po kurcevim zakonicima pravo na saamodbranu nije ukinuto ali je jebeno reducirano,  napadne te crnja od 100 kh i ti ga ne smijes necim zveknut ako i on nema isto takovo nesto u rukama a nedaj boze da ga upucas, bila vjest da je u holandiji neka zenska zavrsili na sudu i oglobita jer je u odbrani od silovanja koristila peper sprej,   skrojili su oni jebeno zakone, svaki otpor je uzaludan (po njima)

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Guest 19/7/2016, 19:51

Leviathan2 wrote:
vuksadinare wrote:
Eva wrote:
marcellus wrote:a šta niko u tom vlaku nije bio malo jači da ga umlati? Frend mi je nedavno bio u Portugalu kad su četiri somalijca vrebala kom će od penzića mrknut tašku, na kraju naciljali stariji bračni par, pa uskočilo par mlađih momaka i povuklo kočnicu i zadržalo ih, a u vlaku su tamo (svakom) u lokomotivi dvojica drotova za takve, jedan je kaže imao ogromnu istetoviranu maltešku križinu i ubio boga u ovom što je mrknuo tašku, izveli ih iz vlaka sred ničega...

Da, i mene to čudi da držiš ruke spuštene a ovaj te rezucka. Mislim pa pukneš ga nogom u jaja da mu otpadnu isti čas, pa nek se on previja na podu a ne ti.
...ne mozes mu prici ako mlatara sjekirom svuda oko sebe...jedino da imas bejzbol palicu..ili gun....
nemos kurac, ako imalo imas muda udjes mu u zamah i tvoj je, jos narocito kako vlak nije prostoran, jebes mu mater sad pa sad, normalno ako si bar malo fizicki jaci ali i ako nisi onda samo napad  bez da mu das djelic sekunde da se organizira u kontru,

ja sam malo trenira i krav magu(i druge borilačke sa frendovima koji drže klubove), u teoriji bi se mogao obraniti od sjekire, mogao bi čekati trenutka, mogao bi ući itd, ali u praksi ako od adrenalina i panike ili bilo čega faliješ djelić sekunde ili centimetar, dobijaš sjekirom u glavu..

dakle ništa od obrane od ovoga, jedino čekaš da se lik izmori dok sasječe prvih 10ak ljudi, preriskatno je, onda nema snage za dalje , a ti do tada uzimaš od drugih što nađeš... torbe za gađanje, knjige, kišobran, bilo šta je oružje za obranu u tom trenutku.. vidiš ženu, zgrabiš joj torbu, mobitel, i ako ovaj krene prema tebi gađaš ga u glavu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 19/7/2016, 19:53

Fénix wrote:
German Green MEP criticized the police because they shot the radical Islamist AXE ISIS attacker...

German youth. "My sympathy is the only dead man of #Wuerzburg, the 17 y. old boy who was manipulated by ISIS.

Mislim ne znaš tko je više retardiran s izjavom. Ovi kritiziraju kako ga policija nije trebala ubiti, dok taj mali njemački peškan priča o manipulaciji ISIL-a iako ne vidi kako je taj Afganistanac sam svjesno tražio i istraživao ISIL i onda sve napravio što je napravio. Pronađena je zastava ISIL-a u njegovoj sobi i materijali koje je proučavao.
Nitko još nije okrivio NSDAP ili barem Bismarcka?

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Leviathan2 19/7/2016, 19:56

Eva wrote:
epikur37 wrote:
Priča mi fratar koji se vratio iz misije u Africi, kaže sve ok ali pošaljem ih na njivu u 8 ujutro vraćaju se u petnaest do devet, kažu dosta, vruće i da se odmore.

Tko je onda izmislio poslovicu, radi kao crnac?

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Leviathan2 19/7/2016, 20:05

Leviathan2 wrote:
vuksadinare wrote:
Eva wrote:

ja sam malo trenira i krav magu(i druge borilačke sa frendovima koji drže klubove), u teoriji bi se mogao obraniti od sjekire, mogao bi čekati trenutka, mogao bi ući itd, ali u praksi ako od adrenalina i panike ili bilo čega faliješ djelić sekunde ili centimetar, dobijaš sjekirom u glavu..

dakle ništa od obrane od ovoga, jedino čekaš da se lik izmori dok sasječe prvih 10ak ljudi, preriskatno je, onda nema snage za dalje , a ti do tada uzimaš od drugih što nađeš... torbe za gađanje, knjige, kišobran, bilo šta je oružje za obranu u tom trenutku.. vidiš ženu, zgrabiš joj torbu, mobitel, i ako ovaj krene prema tebi gađaš ga u glavu
ja nisam trenirao tu
 kravu al na obuci za lovca smo imali i borbu sjekirom, sjekira je opasno ruzje ako nij e teska i ako joj je drska kratka, onda je produzena ruka , sto veca sjekira to manje opasna,  moment uletavanja pocinje onda kad sjekira zavrsi rad, tj putanj sjecenja , dok sjekiras digne sjekiru i ponovo joj da usmjeravanje i sili projde nekoliko djelica sekunde pa cak i sekund sto je cisto dovoljno  za reakciju,  u skucenijem prostoru sjekira gubi efikasnost ako nije mala i s kratkom drskom, mi smo vjezbali sa drvenim imitacijama sjekire i  istina da sam prvi protunapad popusio i imao razbitu glavu al u drugom pokusaju je vec sve proslo kao treba,

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Ero 19/7/2016, 20:09

epikur37 wrote:
Priča mi fratar koji se vratio iz misije u Africi, kaže sve ok ali pošaljem ih na njivu u 8 ujutro vraćaju se u petnaest do devet, kažu dosta, vruće i da se odmore.
Normalno. :)
Ljeti se u Hercegovini radi od 5 h (ili još ranije) izjutra pa do maksimalno 10h. Poslije podne od 4h do nekih 7-8h.
U Africi su valjda još gori uvjeti.

2014-04-23

Back to top Go down

Post by Guest 19/7/2016, 20:11

Leviathan2 wrote:
Leviathan2 wrote:
vuksadinare wrote:
Eva wrote:

ja nisam trenirao tu
 kravu al na obuci za lovca smo imali i borbu sjekirom, sjekira je opasno ruzje ako nij e teska i ako joj je drska kratka, onda je produzena ruka , sto veca sjekira to manje opasna,  moment uletavanja pocinje onda kad sjekira zavrsi rad, tj putanj sjecenja , dok sjekiras digne sjekiru i ponovo joj da usmjeravanje i sili projde nekoliko djelica sekunde pa cak i sekund sto je cisto dovoljno  za reakciju,  u skucenijem prostoru sjekira gubi efikasnost ako nije mala i s kratkom drskom, mi smo vjezbali sa drvenim imitacijama sjekire i  istina da sam prvi protunapad popusio i imao razbitu glavu al u drugom pokusaju je vec sve proslo kao treba,

to znam, plus lik nije bio naoružan sjekirom nego noževima itd, recimo liku uletiš i blokiraš udarac sjekirom, on izvadi nož i zabode ti ga u vrat i onda se gušiš u vlastitoj krvi..

jedno je trening i obuka, drugo je realna situacija. svaki instruktor će ti reći - "bježi". ove borilačke vještine koje se baziraju na realnim situacijama(systema, krav maga) još će ti instruktor reći da uzimaš od ljudi mobitele, torbe, kišobrane i gađaš ga..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 19/7/2016, 20:13

Crnci znaju biti dobri radnici, nemojte biti rasisti. Doduše kada im se stavi kugla oko noge i pazi se na njih s konja sa puškom.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next

Back to top

- Similar topics