Sunce materino (chat)
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Sunce materino (chat)
pa uvik pričam s prodavačicama ako vraćaju kusur.. tako da se zeznu.prckov wrote:imam još pitanjafrakcija wrote:pogodijo!prckov wrote:jesili juče kad si išla u prodavnicu pričala malo sa prodavaćicom
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
haha, jesu li izlazna vrata bila sa tvoje desne strane kad si plaćalafrakcija wrote:pa uvik pričam s prodavačicama ako vraćaju kusur.. tako da se zeznu.prckov wrote:imam još pitanjafrakcija wrote:pogodijo!prckov wrote:jesili juče kad si išla u prodavnicu pričala malo sa prodavaćicom
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
jučer nisu, al danas jesu.prckov wrote:haha, jesu li izlazna vrata bila sa tvoje desne strane kad si plaćalafrakcija wrote:pa uvik pričam s prodavačicama ako vraćaju kusur.. tako da se zeznu.prckov wrote:imam još pitanjafrakcija wrote:pogodijo!prckov wrote:jesili juče kad si išla u prodavnicu pričala malo sa prodavaćicom
2016-03-09
velis zbog čega ima potrebu intervenirat u opći poredak stvari
2014-04-19
za juce govorim, jel to bila samopsluga ili mala prodavnicafrakcija wrote:jučer nisu, al danas jesu.prckov wrote:haha, jesu li izlazna vrata bila sa tvoje desne strane kad si plaćalafrakcija wrote:pa uvik pričam s prodavačicama ako vraćaju kusur.. tako da se zeznu.prckov wrote:imam još pitanjafrakcija wrote:
pogodijo!
2014-04-19
mali dućan , otok sunčan, 5 kolača, 6 banana 1 mlikoooprckov wrote:za juce govorim, jel to bila samopsluga ili mala prodavnicafrakcija wrote:jučer nisu, al danas jesu.prckov wrote:haha, jesu li izlazna vrata bila sa tvoje desne strane kad si plaćalafrakcija wrote:pa uvik pričam s prodavačicama ako vraćaju kusur.. tako da se zeznu.prckov wrote:
imam još pitanja
2016-03-09
a danasfrakcija wrote:mali dućan , otok sunčan, 5 kolača, 6 banana 1 mlikoooprckov wrote:za juce govorim, jel to bila samopsluga ili mala prodavnicafrakcija wrote:jučer nisu, al danas jesu.prckov wrote:haha, jesu li izlazna vrata bila sa tvoje desne strane kad si plaćalafrakcija wrote:
pa uvik pričam s prodavačicama ako vraćaju kusur.. tako da se zeznu.
2014-04-19
5 kolača 2 za tebei ostalim po jedan
2014-04-19
daavežuuuuprckov wrote:a danasfrakcija wrote:mali dućan , otok sunčan, 5 kolača, 6 banana 1 mlikoooprckov wrote:za juce govorim, jel to bila samopsluga ili mala prodavnicafrakcija wrote:jučer nisu, al danas jesu.prckov wrote:
haha, jesu li izlazna vrata bila sa tvoje desne strane kad si plaćala
2016-03-09
ne zanima me stvarnofrakcija wrote:daavežuuuuprckov wrote:a danasfrakcija wrote:mali dućan , otok sunčan, 5 kolača, 6 banana 1 mlikoooprckov wrote:za juce govorim, jel to bila samopsluga ili mala prodavnicafrakcija wrote:
jučer nisu, al danas jesu.
2014-04-19
imam rodicu koja radi u jednoj maloj samoposluzi u nekoj zgradi di ima puno stanova pa reko..prckov wrote:ne zanima me stvarnofrakcija wrote:daavežuuuuprckov wrote:a danasfrakcija wrote:mali dućan , otok sunčan, 5 kolača, 6 banana 1 mlikoooprckov wrote:
za juce govorim, jel to bila samopsluga ili mala prodavnica
2014-04-19
to curicama, zaposlile tefrakcija wrote:ovo san sad morala plest
2014-04-19
je za neki ded metal festivalčić. mogla bi ja na klape večeras = ?prckov wrote:
to curicama, zaposlile te
2016-03-09
a slušaju metal jel to sad đir tamo, ko svirafrakcija wrote:je za neki ded metal festivalčić.prckov wrote:
nego jel im se svidio onaj sin od don ž...
2014-04-19
ez d metr ov d fekt zapravo doslovno štrebaju moju muziku.. ne znam kolko im se zbilja sviđa.. al u tim njihovim kružoocima je to kao kul.. navodno se ni jednoj nikad ni jedan ne sviđa..prckov wrote:a slušaju metal jel to sad đir tamo, ko svirafrakcija wrote:je za neki ded metal festivalčić.prckov wrote:
2016-03-09
di budu klape=?frakcija wrote:je za neki ded metal festivalčić. mogla bi ja na klape večeras = ?prckov wrote:
2014-04-19
u omišu..prckov wrote:di budu klape=?frakcija wrote:je za neki ded metal festivalčić. mogla bi ja na klape večeras = ?prckov wrote:
2016-03-09
eto mogu zajedno sa mojom djecom, ni njimafrakcija wrote:ez d metr ov d fekt zapravo doslovno štrebaju moju muziku.. ne znam kolko im se zbilja sviđa.. al u tim njihovim kružoocima je to kao kul.. navodno se ni jednoj nikad ni jedan ne sviđa..prckov wrote:a slušaju metal jel to sad đir tamo, ko svirafrakcija wrote:je za neki ded metal festivalčić.prckov wrote:
2014-04-19
i nije ti mrsko otic do tamofrakcija wrote:u omišu..prckov wrote:di budu klape=?frakcija wrote:je za neki ded metal festivalčić. mogla bi ja na klape večeras = ?prckov wrote:
2014-04-19
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Page 44 of 50