Sunce materino (chat)
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Sunce materino (chat)
u to vrime je i tito umra.. pa je vjerojatno to bilo trendyprckov wrote:morali bi mi stavljat obloge od kadulje na glavuprckov wrote:eto, da sam i ja bijaiz to sela i ja bi oplakafrakcija wrote:sa 8 godina..zadnji dan škole prvašića.. i cili razred je plaka.. vikendom bi me dočekivali na prugi sa cvićem ko titu. ođe sam bila zadnja rupa na svirali i čudakinja. :(prckov wrote:
kad si prešla u split...kad si se udala ili prije
i dočekivo te ko titu
bolje da nisan..ko bi me utjeśija
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
bosanka, pažanka, kaštelanka, dugopojka..prckov wrote:a odakle su uglavnom dovodili ženefrakcija wrote:a ima puno dotranih žena izvan granice republike.. a sve su odgojene da pokorno služe gospodaru.. dok u materinu selu par km dalje vlada ravnopravnost.. tj muški rade još teže.. al žene imaju više poslova.. i svi stignu predvečer zapjevat na gumnu.. dok vamo piva samo onaj tko uglazbi kletve..tancajuć po čijemu grebu..prckov wrote:
pa i one su
trebale su one otic u drugo selo pa da oni vide tu sudbinu haha
2016-03-09
jel ti bilo ružno u splitu....to si sa ćaćom bilafrakcija wrote:u to vrime je i tito umra.. pa je vjerojatno to bilo trendyprckov wrote:morali bi mi stavljat obloge od kadulje na glavuprckov wrote:eto, da sam i ja bijaiz to sela i ja bi oplakafrakcija wrote:sa 8 godina..zadnji dan škole prvašića.. i cili razred je plaka.. vikendom bi me dočekivali na prugi sa cvićem ko titu. ođe sam bila zadnja rupa na svirali i čudakinja. :(prckov wrote:
kad si prešla u split...kad si se udala ili prije
i dočekivo te ko titu
bolje da nisan..ko bi me utjeśija
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
je, puno mi je bilo grubo.prckov wrote:
jel ti bilo ružno u splitu....to si sa ćaćom bila
Psiholozi su govorili da je to zato jer sam prerano zrela i genije i da mi mora bit grubo.. a kako mi onda u selu nije grubo?..jesu li tamo svi prerano zreli i genije?
2016-03-09
pa vi ste multikultifrakcija wrote:bosanka, pažanka, kaštelanka, dugopojka..prckov wrote:a odakle su uglavnom dovodili ženefrakcija wrote:a ima puno dotranih žena izvan granice republike.. a sve su odgojene da pokorno služe gospodaru.. dok u materinu selu par km dalje vlada ravnopravnost.. tj muški rade još teže.. al žene imaju više poslova.. i svi stignu predvečer zapjevat na gumnu.. dok vamo piva samo onaj tko uglazbi kletve..tancajuć po čijemu grebu..prckov wrote:
pa i one su
2014-04-19
ne donose one svoje naslijeđe.. nose stigmu strankinje doživotno..a pokušavaju se dokazat domaće..prckov wrote:pa vi ste multikultifrakcija wrote:bosanka, pažanka, kaštelanka, dugopojka..prckov wrote:a odakle su uglavnom dovodili ženefrakcija wrote:a ima puno dotranih žena izvan granice republike.. a sve su odgojene da pokorno služe gospodaru.. dok u materinu selu par km dalje vlada ravnopravnost.. tj muški rade još teže.. al žene imaju više poslova.. i svi stignu predvečer zapjevat na gumnu.. dok vamo piva samo onaj tko uglazbi kletve..tancajuć po čijemu grebu..prckov wrote:
pa i one su
2016-03-09
haha ma teško je prilagodit se gradu, treba puno vremenafrakcija wrote:je, puno mi je bilo grubo.prckov wrote:
Psiholozi su govorili da je to zato jer sam prerano zrela i genije i da mi mora bit grubo.. a kako mi onda u selu nije grubo?..jesu li tamo svi prerano zreli i genije?
jesi našla kolegice brzo
2014-04-19
jebote okoštalo to tamo pravofrakcija wrote:ne donose one svoje naslijeđe.. nose stigmu strankinje doživotno..a pokušavaju se dokazat domaće..prckov wrote:pa vi ste multikultifrakcija wrote:bosanka, pažanka, kaštelanka, dugopojka..prckov wrote:a odakle su uglavnom dovodili ženefrakcija wrote:
a ima puno dotranih žena izvan granice republike.. a sve su odgojene da pokorno služe gospodaru.. dok u materinu selu par km dalje vlada ravnopravnost.. tj muški rade još teže.. al žene imaju više poslova.. i svi stignu predvečer zapjevat na gumnu.. dok vamo piva samo onaj tko uglazbi kletve..tancajuć po čijemu grebu..
nije ženama lako bilo
jel ti mater išla na dijalizu
2014-04-19
bila sam totalni samotnjak do prvog srednje.. eto kako sam lijena.. bez problema mogu zurit u točku 10 sati, potpuno nesvjesna proteklog vremena..a to još od kad sam bila beba..doduše obično bi nešto računala, uspoređivala.. onda sam počela zavodit i koketirat pa sam nanovo stekla društveni status.prckov wrote:haha ma teško je prilagodit se gradu, treba puno vremenafrakcija wrote:je, puno mi je bilo grubo.prckov wrote:
jesi našla kolegice brzo
2016-03-09
je.. najviše zbog toga smo došli u split.. ja bi se uvik igrala s lutkama (koje su sve bile crnkinje..valjda da se naviknem na materin dijalizantski ten) .. i ljubila ih sa "bog ide mama na dijalizu".. govorila bi da ću kad narastem i ja ić na dijalizu.prckov wrote:
jebote okoštalo to tamo pravo
nije ženama lako bilo
2016-03-09
velis izračunala si da trebaš zavodit i takofrakcija wrote:bila sam totalni samotnjak do prvog srednje.. eto kako sam lijena.. bez problema mogu zurit u točku 10 sati, potpuno nesvjesna proteklog vremena..a to još od kad sam bila beba..doduše obično bi nešto računala, uspoređivala.. onda sam počela zavodit i koketirat pa sam nanovo stekla društveni status.prckov wrote:haha ma teško je prilagodit se gradu, treba puno vremenafrakcija wrote:je, puno mi je bilo grubo.prckov wrote:
jesi našla kolegice brzo
2014-04-19
kolko godina je išlafrakcija wrote:je.. najviše zbog toga smo došli u split.. ja bi se uvik igrala s lutkama (koje su sve bile crnkinje..valjda da se naviknem na materin dijalizantski ten) .. i ljubila ih sa "bog ide mama na dijalizu".. govorila bi da ću kad narastem i ja ić na dijalizu.prckov wrote:
nije ženama lako bilo
2014-04-19
ma to šikaniranje i linč su otišli toliko daleko da su mi se počela svakakve stripovske kreature izrugivat.. To je točka na kojoj sam konačno doslovno pukla od smijeha.prckov wrote:
velis izračunala si da trebaš zavodit i tako
2016-03-09
okad me rodila, dokad nije umrla.. skoro 20.. inače nju su ljudi obožavali.. mnogi joj i danas pogode grob.prckov wrote:kolko godina je išlafrakcija wrote:je.. najviše zbog toga smo došli u split.. ja bi se uvik igrala s lutkama (koje su sve bile crnkinje..valjda da se naviknem na materin dijalizantski ten) .. i ljubila ih sa "bog ide mama na dijalizu".. govorila bi da ću kad narastem i ja ić na dijalizu.prckov wrote:
nije ženama lako bilo
2016-03-09
teško je tvoje djetinjstvo bilofrakcija wrote:ma to šikaniranje i linč su otišli toliko daleko da su mi se počela svakakve stripovske kreature izrugivat.. To je točka na kojoj sam konačno doslovno pukla od smijeha.prckov wrote:
velis izračunala si da trebaš zavodit i tako
nije ti bilo lako, mene su se dok sam bio u školi uglavnom bojali, a nikad nikog nisam ismijavo niti zajebavo,
naprotiv, branio sam ih
poslije sm se promjeno
2014-04-19
žao mi je,frakcija wrote:okad me rodila, dokad nije umrla.. skoro 20.. inače nju su ljudi obožavali.. mnogi joj i danas pogode grob.prckov wrote:kolko godina je išlafrakcija wrote:je.. najviše zbog toga smo došli u split.. ja bi se uvik igrala s lutkama (koje su sve bile crnkinje..valjda da se naviknem na materin dijalizantski ten) .. i ljubila ih sa "bog ide mama na dijalizu".. govorila bi da ću kad narastem i ja ić na dijalizu.prckov wrote:
nije ženama lako bilo
to je ona imala kroničnu upalu?
nije to od poroda
2014-04-19
debili, zanimljivo da svi ti mjmuni poslije u životu budu jadnici
2014-04-19
teśko mi je to i čiitat i krivo mi
ali eto, to je proslost, i nek tamo ostane
ali eto, to je proslost, i nek tamo ostane
2014-04-19
ma.. to sam jednom dobila snagu i počela bacat klupe na njih.. ko da su od stiropora..
2016-03-09
malo ću vam se javit..drago mi je vidit da ste sretno i berićetno..
2014-04-12
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Page 23 of 50