Sunce materino (chat)
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Sunce materino (chat)
i nije ti mrsko otic do tamofrakcija wrote:u omišu..prckov wrote:di budu klape=?frakcija wrote:je za neki ded metal festivalčić. mogla bi ja na klape večeras = ?prckov wrote:
to curicama, zaposlile te
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
pa za po ure tamo. ima pruga svako 20 min..prckov wrote:i nije ti mrsko otic do tamofrakcija wrote:u omišu..prckov wrote:di budu klape=?frakcija wrote:je za neki ded metal festivalčić. mogla bi ja na klape večeras = ?prckov wrote:
to curicama, zaposlile te
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
sama ili sa nekim,frakcija wrote:pa za po ure tamo. ima pruga svako 20 min..prckov wrote:i nije ti mrsko otic do tamofrakcija wrote:u omišu..prckov wrote:di budu klape=?frakcija wrote:
je za neki ded metal festivalčić. mogla bi ja na klape večeras = ?
meni se omiš sviđa, uvjek je gužva
2014-04-19
ma gužva je po fošalu do 11 svi pođu leć jer su obično turisti s malon dicon zbog velike pješčane plaže, a ovi rafteri, paraglejderi, penjači ..rano ustaju..prije zvizdana..prckov wrote:sama ili sa nekim,frakcija wrote:pa za po ure tamo. ima pruga svako 20 min..prckov wrote:i nije ti mrsko otic do tamofrakcija wrote:u omišu..prckov wrote:
di budu klape=?
2016-03-09
omiš se nema di širit osim u dužnu uz magistralu,frakcija wrote:ma gužva je po fošalu do 11 svi pođu leć jer su obično turisti s malon dicon zbog velike pješčane plaže, a ovi rafteri, paraglejderi, penjači ..rano ustaju..prije zvizdana..prckov wrote:sama ili sa nekim,frakcija wrote:pa za po ure tamo. ima pruga svako 20 min..prckov wrote:i nije ti mrsko otic do tamofrakcija wrote:
u omišu..
ovaj željko što je kod mene bio dok je polago neke predmete je govorio da je iz omiša a onda nas je vozio
njegovoj kuci a to je neko selo iznad i bral smo višnje.
noćio 1-2 dana kod njega. D nije to bil to tvoje selo
2014-04-19
kako se preziva?prckov wrote:omiš se nema di širit osim u dužnu uz magistralu,frakcija wrote:ma gužva je po fošalu do 11 svi pođu leć jer su obično turisti s malon dicon zbog velike pješčane plaže, a ovi rafteri, paraglejderi, penjači ..rano ustaju..prije zvizdana..prckov wrote:sama ili sa nekim,frakcija wrote:pa za po ure tamo. ima pruga svako 20 min..prckov wrote:
i nije ti mrsko otic do tamo
ovaj željko što je kod mene bio dok je polago neke predmete je govorio da je iz omiša a onda nas je vozio
2016-03-09
zaboavio sam mu prezimefrakcija wrote:kako se preziva?prckov wrote:omiš se nema di širit osim u dužnu uz magistralu,frakcija wrote:ma gužva je po fošalu do 11 svi pođu leć jer su obično turisti s malon dicon zbog velike pješčane plaže, a ovi rafteri, paraglejderi, penjači ..rano ustaju..prije zvizdana..prckov wrote:sama ili sa nekim,frakcija wrote:
pa za po ure tamo. ima pruga svako 20 min..
znam da je ženske zva žvrkulje
buraz mu sredio da položi neke ispite
2014-04-19
ma sve su to moja sela <3prckov wrote:zaboavio sam mu prezimefrakcija wrote:kako se preziva?prckov wrote:omiš se nema di širit osim u dužnu uz magistralu,frakcija wrote:ma gužva je po fošalu do 11 svi pođu leć jer su obično turisti s malon dicon zbog velike pješčane plaže, a ovi rafteri, paraglejderi, penjači ..rano ustaju..prije zvizdana..prckov wrote:
sama ili sa nekim,
2016-03-09
siguno ga znas, ja sam bio mlad on je stariji, vozio stojadina.frakcija wrote:ma sve su to moja sela <3prckov wrote:zaboavio sam mu prezimefrakcija wrote:kako se preziva?prckov wrote:omiš se nema di širit osim u dužnu uz magistralu,frakcija wrote:
ma gužva je po fošalu do 11 svi pođu leć jer su obično turisti s malon dicon zbog velike pješčane plaže, a ovi rafteri, paraglejderi, penjači ..rano ustaju..prije zvizdana..
stanovo kod mene ijednom zaglavio u liftu
kad nije umra od stra
2014-04-19
sjećam se da je reko da dođem tu kod njega nac našu curu
2014-04-19
pa dobro kakvi su to ispiti bili i gdje si stanovao?
2016-03-09
ne znam šta je polago, stanovo je u stanu mojih roditelja, a buraz je tad radiou građ. školskom centrufrakcija wrote:pa dobro kakvi su to ispiti bili i gdje si stanovao?
znao sve, vjerojatno neki gradevinski zanat, ne znam
2014-04-19
u kojem gradu?prckov wrote:ne znam šta je polago, stanovo je u stanu mojih roditelja, a buraz je tad radiou građ. školskom centrufrakcija wrote:pa dobro kakvi su to ispiti bili i gdje si stanovao?
u stvari.. spavaj.
2016-03-09
frakcija wrote:u kojem gradu?prckov wrote:ne znam šta je polago, stanovo je u stanu mojih roditelja, a buraz je tad radiou građ. školskom centrufrakcija wrote:pa dobro kakvi su to ispiti bili i gdje si stanovao?
u stvari.. spavaj.
rano mi je spavat, sutra je subota
2014-04-19
oebote moram radit tortu.. i neš reč ni grad.. nego ću ja pogađat dvajes pet strana?prckov wrote:frakcija wrote:u kojem gradu?prckov wrote:ne znam šta je polago, stanovo je u stanu mojih roditelja, a buraz je tad radiou građ. školskom centrufrakcija wrote:pa dobro kakvi su to ispiti bili i gdje si stanovao?
u stvari.. spavaj.
rano mi je spavat, sutra je subota
2016-03-09
evo pusa za obeštećenje forumašima koji nisu mogli četati danas zbog nas
2016-03-09
megi nas podržava :Dveber wrote:a, di je megi?
2016-03-09
misliš da u biti tiho protestira i ona?veber wrote:al je nema na četu...
2016-03-09
veber-
2014-12-30
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Page 45 of 50