SRETNO, MLADENCI! Josip Manolić u 97. godini oženio svoju Mirjanu: ‘Više nema smisla da živimo u izvanbračnoj zajednici’
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: SRETNO, MLADENCI! Josip Manolić u 97. godini oženio svoju Mirjanu: ‘Više nema smisla da živimo u izvanbračnoj zajednici’
provocator wrote:A tko to nije zločinac?MaximusDecimusMiridije wrote:Nisam rekao da je nevazno za krupnu sliku, nevazno bilo za pitanje upuceno tebi. No aj nema veze.
De mi reci? Ili mi daj definiciju. Jel Churchill zločinac koji je onak brutalno dal bombardirati Dresden i samo Dresden? Jesu zločinci Ameri i njihov Truman koji je naredio bacanje atomske bombe? Jel zločinac de Gaulle koji je mirno gledao kako se njegovi zemljaci brutalno obračunavaju s kolaboracionistima i kvislinzima?
Pa mogli smo valjda Hrvatsku osamostaliti bez Titovih generala i UDBA-ša... Što nismo?
Sta ja znam. Nije to bas tako crno-bijelo. Normalno da bi bilo ljepse da su stvari bile lisene ljudi iz starijih rezima koji su sranja radili. Ali ocito je postojala potreba za suradnjom s ljudima koji su imali realnu moc. Likovi iz vrha vojske,policije...bivsi oficiri. Skolovani oficiri recimo su svi redom bili u vrhu ajmo reci starog rezima, dobar broj njih su bili i partizani i sta ja znam. Nemozes si valjda priustiti da ides od nule sa skroz ajmo reci novim ljudima koji nemaju realno vojno znanje i koji nemaju utjecaj u vojnim krugovima i policiji da pogurnu druge u tvom smjeru i slicno. Ili ljudi koji su imali dovoljno jake politicke veze i prijateljstva stvarana godinama da nabave oruzje i jos bitnije municiju u datome trenutku. Tako da mi nije cudno da su suradjivali. To je definicija svih takvih situacija nikada nije nesto nastalo na skroz cistoj stranici uvijek ima takvih stvari. Samo jebiga...kad si jednom odlucio da ces raditi s tim ljudima i da ti trebaju. Onda je to to....nemozes sada su ti korisni a za deset godina e sad ajmo zaboravit da ste napravili ipak nesto plemenito pa izdat racune za stara sranja. To tako ne ide.
Guest- Guest
Re: SRETNO, MLADENCI! Josip Manolić u 97. godini oženio svoju Mirjanu: ‘Više nema smisla da živimo u izvanbračnoj zajednici’
Marčelo svaku romantiku pokvari.
Guest- Guest
Partizanska ekipa imala je svoju ulogu i dobro ju je napravila. E, sad, zašto su se raskolili s Franjom 1994. nije mi ni do danas posve jasno, osim što pretpostavljam da je Tuđman pokušao tihu lustraciju zločinačkih elemenatah pa su se okrenuli protiv njega.
marcellus wrote:provocator wrote:I kaj ti marčelo hoćeš? Kaj te jebe?
Opet ti velim... Nije Francek uzeo pod svoje skute bivše ustaše i domobrane nego partizane i komuniste. Što se onda nisi bunio?
jesam, zato nikad nisam glasao za HDZ dok je Franjo bio živ. Jebeš vladu u kojoj je Joža Manolić.
Ti si glasao za mesića :D nešto kao karamarko bi s njim pa sad okrenuli na pravašenje...razumijem empatiju
Manolić je u konačnici faca.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Sora wrote:Tko je vlasnik vecernjeg ?marcellus wrote:http://www.vecernji.hr/hrvatska/manolica-boljkovca-i-bulata-terete-za-masakriranja-i-ubojstva-civila-251744
Crkva , kaptol. Popovi
crkva nema veze s vlasništvom večernjeg, doduše u upravi styrie sjedi jedan svećenik, pater tolj (poznat kao pater toljati), ali on je u biti sotona
provocator wrote:A tko to nije zločinac?MaximusDecimusMiridije wrote:Nisam rekao da je nevazno za krupnu sliku, nevazno bilo za pitanje upuceno tebi. No aj nema veze.
ja nisam, evo. Nisam ženama nožem sjekao sise ni zarobljenicima noseve i uši, i dobro se pritom zabavljao, nisam ulazio ljudima u kuće i lugerom ih likvidirao pred njihovom djecom, nisam potpisivao naloge za pogubljenja, nisam otrovao stepinca, nisam postavio plenkovića...
Kakva romantika? Borba za mirovinu.Eva wrote:Marčelo svaku romantiku pokvari.
Daklem mladozanje nije zlocinac. Zivio Mirko Norac, Tuta i sl.
2014-04-14
Mogao bi mu Norac biti ministrant na vjencanju u katedrali ispred Stepincevog poprsja. Prava zemlja i prigoda sa ovakov perfomace.
2014-04-14
Similar topics
» Vandjelic:'Nema vise dobrih i onih koji su izlagali svoju kozu.Zivimo u vremenu kukavica i izgubljenog moralnog kompasa'
» Svi znaju da Kolona sjećanja u Vukovaru više nema smisla. Ali se nitko ne usudi reći
» ''Busevi za Njemačku puni, uplakane majke ispraćaju djecu: "Ovo više nema smisla"
» '' KOSOR IZGUBIO STRPLJENJE U SABORU 'Ovo više nema nikakvog smisla! Ili će se svi resetirati ili idemo na nove izbore' ''
» Josip Manolić hvali Plenkija i HDZ
» Svi znaju da Kolona sjećanja u Vukovaru više nema smisla. Ali se nitko ne usudi reći
» ''Busevi za Njemačku puni, uplakane majke ispraćaju djecu: "Ovo više nema smisla"
» '' KOSOR IZGUBIO STRPLJENJE U SABORU 'Ovo više nema nikakvog smisla! Ili će se svi resetirati ili idemo na nove izbore' ''
» Josip Manolić hvali Plenkija i HDZ
Page 9 of 9