Vandjelic:'Nema vise dobrih i onih koji su izlagali svoju kozu.Zivimo u vremenu kukavica i izgubljenog moralnog kompasa'
Page 1 of 1
Vandjelic:'Nema vise dobrih i onih koji su izlagali svoju kozu.Zivimo u vremenu kukavica i izgubljenog moralnog kompasa'
https://direktno.hr/domovina/vandelic-nema-vise-onih-koji-su-bili-dobri-i-izlagali-svoju-kozu-zivimo-vrijeme-kukavica-i-ljudi-koj-258923/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Vandjelic:'Nema vise dobrih i onih koji su izlagali svoju kozu.Zivimo u vremenu kukavica i izgubljenog moralnog kompasa'
...da se kandidira za predsjednika za njega bi glasao..suborac,logoras i pametan covjek,domoljub
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Vandjelic:'Nema vise dobrih i onih koji su izlagali svoju kozu.Zivimo u vremenu kukavica i izgubljenog moralnog kompasa'
Oj vojvodo Vanđeliću
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» SRETNO, MLADENCI! Josip Manolić u 97. godini oženio svoju Mirjanu: ‘Više nema smisla da živimo u izvanbračnoj zajednici’
» Karamarkova sudbina u rukama Mosta: Sve više onih koji će glasati za opoziv, a podržava ga tek jedan
» Zatočenicima iz Lore država isplatila više od dva milijuna kuna odštete: slijedi regresna naplata troškova od onih koji su zlostavljali ratne zarobljenike!
» Tražim svoju kozu Lili.Hranio sam ju na bočicu,obitelj mi je.
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
» Karamarkova sudbina u rukama Mosta: Sve više onih koji će glasati za opoziv, a podržava ga tek jedan
» Zatočenicima iz Lore država isplatila više od dva milijuna kuna odštete: slijedi regresna naplata troškova od onih koji su zlostavljali ratne zarobljenike!
» Tražim svoju kozu Lili.Hranio sam ju na bočicu,obitelj mi je.
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
Page 1 of 1