Denkverbot
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Denkverbot
Pogledaj 2. sezonu Asylum. Baš ima dovoljno filozofskih elemenata :) Sastoji se od 13 epizoda. Mogla bi ti se svidjeti iako su ove naše serije izuzetno mračne :)aben wrote:a stalnu tu preskočin..nikako dojti na red..
ja san na parks and recreation
Tvoju nisam gledala...
Volim mistiku, neobičnost, onako da mi srce štrecne :) Kada mi takve dosade tada gledam Suits :) (sviđa mi se u toj seriji jedan debeli, smotani lik:))
Guest- Guest
Obožavam sve bolesno :))))) Ta sezona je ok i druga sezona. Za tebe također druga sezona :) (vrlo bolesna i inteligentna):)kic wrote:
kratka scena, ali izgleda dosta misteriozno i bolesno..
I like that :D
Guest- Guest
ne morin jo početi od 2. sezone, patin od kontekstofobije.
a parks & recreation je sitcom o tebi
2014-04-16
E kod ash je dobro što je svaka baš za sebe. Nema veze s prethodnom jer je apsolutno sve drugačije. Glumci su tako dobri da se potpuno uživiš u novi lik bez da ga pamtiš po prethodnom. Svakako odmah pogledaj drugu jer je to početak i kraj jedne priče.aben wrote:ne morin jo početi od 2. sezone, patin od kontekstofobije.
Kako misliš o meni?
Guest- Guest
Inače i ja od toga patim, no ovdje nema nikakvih repova...2. sezona odmah :) Strašno me zanima vaše mišljenje poslije :)kic wrote:kontekstofobije :^^
ash, ok zapamtit ću
Guest- Guest
a, buden onda tako.
rodi se o jenoj uhljebici u gradskog depertmentu za parkove, mi bi rekli da rodi u nasadima, ona veruje u government, sve njene kolege su oportunisti, a šef joj je
rodi se o jenoj uhljebici u gradskog depertmentu za parkove, mi bi rekli da rodi u nasadima, ona veruje u government, sve njene kolege su oportunisti, a šef joj je
2014-04-16
hm, možda sun tribo reći kontekstofilije..kic wrote:kontekstofobije :^^
ash, ok zapamtit ću
2014-04-16
aben wrote:
Ne možeš se ti nikako smiriti, a?! :) Pa ja sam ti prijatelj :D
Guest- Guest
Shvatili smo što si želio reći, a to je bitno :))))aben wrote:
hm, možda sun tribo reći kontekstofilije..
Guest- Guest
ne smeto meni ča si uhljeb, pa jo sun usrid rata imo prijatelje srbe, za vrime referenduma u ime obitelji prijatelje pedere i možda jedini trajni prijatelj kojeg iman je musliman...alod svih ugroženih skupina, jedino žene ne morin imati za prijatelje...
2014-04-16
al je poznato to s kontekston? samo disleksičari imaju takove elemente, a njih niko ne priznaje...
2014-04-16
aben wrote:ne smeto meni ča si uhljeb, pa jo sun usrid rata imo prijatelje srbe, za vrime referenduma u ime obitelji prijatelje pedere i možda jedini trajni prijatelj kojeg iman je musliman...alod svih ugroženih skupina, jedino žene ne morin imati za prijatelje...
Zašto ne?
Koliko sam shvatila, srbi su bolji, pederi su bolji, muslimani su bolji, od uhljeba i žena?!
Guest- Guest
Ma mi i ne čitamo do kraja, samo pretpostavljamo i pokušavamo napraviti neku svoju poveznicu :)aben wrote:al je poznato to s kontekston? samo disleksičari imaju takove elemente, a njih niko ne priznaje...
Guest- Guest
ča bolji? ne, nego i srbi i pederi i uhljebi i žene imaju određene disadvantages. ali, jo morin projti preko svega osin preko žena, zbog nekih urođenih sklonosti...mativka wrote:aben wrote:ne smeto meni ča si uhljeb, pa jo sun usrid rata imo prijatelje srbe, za vrime referenduma u ime obitelji prijatelje pedere i možda jedini trajni prijatelj kojeg iman je musliman...alod svih ugroženih skupina, jedino žene ne morin imati za prijatelje...
Zašto ne?
Koliko sam shvatila, srbi su bolji, pederi su bolji, muslimani su bolji, od uhljeba i žena?!
2014-04-16
sta fali disleksicarima, meni je i vid otisao imam dojam, gledam na prvu kao razbijen auto, kad ono motor parkiran ispred auta na drugu, ili na stanici neka starija osoba gura kolica nije mi jasno gdje su joj noge..
previse ekrana
previse ekrana
da, nojgora odlika ljudi,mativka wrote:Ma mi i ne čitamo do kraja, samo pretpostavljamo i pokušavamo napraviti neku svoju poveznicu :)aben wrote:al je poznato to s kontekston? samo disleksičari imaju takove elemente, a njih niko ne priznaje...
ako nas ikad vanzemaljci dojdu osvojiti, jo se zbog toga uopće ne ću opirati..
2014-04-16
pa fali in kontekst, ne moru nišće svatiti ako ne svatu sve.kic wrote:sta fali disleksicarima, meni je i vid otisao imam dojam, gledam na prvu kao razbijen auto, kad ono motor parkiran ispred auta na drugu, ili na stanici neka starija osoba gura kolica nije mi jasno gdje su joj noge..
previse ekrana
a vid, likewise...misecima se već spremun pojti okulistu...stoh me koliko će me gustati...
2014-04-16
Aha, toliko si slab pa ti žena dođe kao bodyguard :) (ovo je opaska na davno rečeno da bi popio sa mnom kavu jedino uz prisustvo žene:))aben wrote:
ča bolji? ne, nego i srbi i pederi i uhljebi i žene imaju određene disadvantages. ali, jo morin projti preko svega osin preko žena, zbog nekih urođenih sklonosti...
(a, možda sam krivo shvatila rečenicu:))
Guest- Guest
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Page 28 of 50