Denkverbot
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Denkverbot
Ja sam Kic oduševljena :)kic wrote:znaš aben kak se zove majica bez rukava?
wife-beaterica :))
http://nbacro.com/clanci/biografije/spree-26359
Od silnih asocijacija i varijacija na temu ti ovo izvali?!
Guest- Guest
hah, pa pričali ste o ženama, a čitao sam paralelno članak o Sprewellu pa.. legendaran lik
da treba imat potkošulj na sebi kad otvaraš vrata službenicima da odmah znaju da ih čeka triska ako nešto pokušaju-
ne zun jel se to zno na kontinentu, al dalmošice i nemoš baš tući, ili će ti vrotiti, ili te otrovati:)
a, te crnčuge...kad ssun bio moli, osnovali smo košarkaški klub, za zajebanciu, za ljetnu ligu. nakraju smo dogurali do a2 lige, i razbijali neka zvučna imena u kupu:) hoti sun reći, vidi sun dosta talentiranih neuspješnih mladićov, i svima je bila zajednička jedna stvar, loša psiha. jebote, kako su njih pizdarije znale mučiti...i kad se tu dodo crnačkog mentaliteta- Barkley said, African Americans are too concerned with street cred than true success and that's holding the community back.
For some reason we are brainwashed to think, if you're not a thug or an idiot, you're not black enough. If you go to school, make good grades, speak intelligent, and don't break the law, you're not a good black person. It's a dirty, dark secret in the black community- i hrpu dolara, imoš recept za katastrofu.
inače, psiha pravog športaša je ona koj je jedino stalo do pobjede. ni manje, ni više. durant ju je recimo nedavno pokozo.
a, te crnčuge...kad ssun bio moli, osnovali smo košarkaški klub, za zajebanciu, za ljetnu ligu. nakraju smo dogurali do a2 lige, i razbijali neka zvučna imena u kupu:) hoti sun reći, vidi sun dosta talentiranih neuspješnih mladićov, i svima je bila zajednička jedna stvar, loša psiha. jebote, kako su njih pizdarije znale mučiti...i kad se tu dodo crnačkog mentaliteta- Barkley said, African Americans are too concerned with street cred than true success and that's holding the community back.
For some reason we are brainwashed to think, if you're not a thug or an idiot, you're not black enough. If you go to school, make good grades, speak intelligent, and don't break the law, you're not a good black person. It's a dirty, dark secret in the black community- i hrpu dolara, imoš recept za katastrofu.
inače, psiha pravog športaša je ona koj je jedino stalo do pobjede. ni manje, ni više. durant ju je recimo nedavno pokozo.
2014-04-16
stavljao sam taj Barkleyov citat tu da,.. talenta ima svugdje, no karakter treba izgradit, i to je to..
aben wrote:ne zun jel se to zno na kontinentu, al dalmošice i nemoš baš tući, ili će ti vrotiti, ili te otrovati:)
Da, jer znaju da s vama mogu :D Želim reći, vi muški dalmoši niste dovoljno crni :)
Guest- Guest
haha, the old i bogati plaču switch a roo:))
2014-04-16
Upravo se spremam pogledati novu sezonu AHS i sjetila sam se da je netko jednom pitao za glumicu koja između ostalog, glumi i u mojoj omiljenoj seriji. Zove se Sarah Paulson. (palo mi na pamet) :)
Zašto, kako, ne pitajte :)
Zašto, kako, ne pitajte :)
Guest- Guest
ča je ash?
2014-04-16
Joj, i Penny mi je odlična serija. No, na žalost, sezona gotova ali uvijek imam serije gdje jedna završi druga počne. Idem naći...Ma jooj...vidim samo nešto s neprimjerenim scenama za forum. Hoćeš još da me baniraju?! :D
Guest- Guest
American Horror Story je serija. Svaka sezona ima svoju priču. Glumci su uglavnom isti, a zbilja su odlični. Do sada mi je najbolja 2. sezona iako prošla 5. nije loša. Počela je i 6. :) Preporučujem 2. sezonu. I serija Penny Dreadful je dobra. Neobična...aben wrote:ča je ash?
Gledaš li ti što?
Guest- Guest
kic wrote:imam veze u upravi vodovoda ;)
Ok, ako netko pita, ti si kriv :) Ide :))) :
Guest- Guest
a stalnu tu preskočin..nikako dojti na red..mativka wrote:American Horror Story je serija. Svaka sezona ima svoju priču. Glumci su uglavnom isti, a zbilja su odlični. Do sada mi je najbolja 2. sezona iako prošla 5. nije loša. Počela je i 6. :) Preporučujem 2. sezonu. I serija Penny Dreadful je dobra. Neobična...aben wrote:ča je ash?
Gledaš li ti što?
ja san na parks and recreation
2014-04-16
mativka wrote:kic wrote:imam veze u upravi vodovoda ;)
Ok, ako netko pita, ti si kriv :) Ide :))) :
kratka scena, ali izgleda dosta misteriozno i bolesno..
I like that :D
Pogledaj 2. sezonu Asylum. Baš ima dovoljno filozofskih elemenata :) Sastoji se od 13 epizoda. Mogla bi ti se svidjeti iako su ove naše serije izuzetno mračne :)aben wrote:a stalnu tu preskočin..nikako dojti na red..
ja san na parks and recreation
Tvoju nisam gledala...
Volim mistiku, neobičnost, onako da mi srce štrecne :) Kada mi takve dosade tada gledam Suits :) (sviđa mi se u toj seriji jedan debeli, smotani lik:))
Guest- Guest
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Page 27 of 50